האלמנט המגניב היחיד שהיה בו היו הצפירות.
לאחרונה דיי התאהבתי בסרטים של היצ'קוק! (מישהו כאן מעריץ שלו?)

דווקא סרט לא גרוע במיוחד. משום מה, למרות שאין קשר, הוא הזכיר לי יותר מדי את הסרט אימה עם ניקול קידמן (לא זוכר איך קראו לו). בינתיים הספקתי לראות the breed ולהתאכזב, slither ולפהק.oshri121 כתב:בתור חובב מושבע של הז'אנר, פשוט התביישתי בסרט הזה!
לאחרונה דיי התאהבתי בסרטים של היצ'קוק! (מישהו כאן מעריץ שלו?)...

איזו שאלה, בדר"כ יותר מתח מאימה אבל קלאסיקה. מה אהבת לדוגמה?oshri121 כתב:לאחרונה דיי התאהבתי בסרטים של היצ'קוק! (מישהו כאן מעריץ שלו?)...

בדיוק.oshri121 כתב: maladjusted,
איזה סרט עם ניקול קידמן? The Others?
אם כן, סרט ממש אחלה......

בדיוק אתמול בלילה ראיתי את הסרט הזהoshri121 כתב:בתור חובב מושבע של הז'אנר, פשוט התביישתי בסרט הזה!
לאחרונה דיי התאהבתי בסרטים של היצ'קוק! (מישהו כאן מעריץ שלו?)...

ziv_r כתב:יש לציין שאני רואה את סרטי האימה בחושך, בווליום יחסית גבוה, בלי שום הפרעות - זה מוסיף המון לאוירה....

תיקון קטן "מישל רודריגז" או Michelle Rodriguezguyezra כתב:טעות בכיוון נחמד, אבל לדעתי רחוק מהפיסגה.
הסרט טוב שראיתי ממש לאחרונה זה THE BREED שנת 2006 (לא לבלבל עם 2001)
עם ג'נט רודריגז (אנה לוסיה מלוסט) הייתי אומר עם נופח מציאותי מפחיד למדי - כלבים אינטיליגנטים...

אלוהים אני כל הזמן קורא לה ג'נט...ORAGPU כתב:תיקון קטן "מישל רודריגז" או Michelle Rodriguez...

ziv_r כתב:אולי לא באותה רמה, אבל עדיין סרט שמעביר 90 דקות במתח טוב....

יצא לי לראות אתמול את Wolf Creekguyezra כתב:היו לי הרבה ציפיות, אבל TURISTAS ממש לא ברמה של HOSTEL...ziv_r כתב:עוד סרט מעולה בז"אנר: Turistas
מעין הגרסה הברזילאית ל Hostel
חבורה של צעירים מטיילים בדרום אמריקה ומתהוללים עם המקומיים - אך למקומיים יש תוכניות אחרות עבורם...
מותחן\אימה שעושה את העבודה היטב.
......