רוצה גם להיכנס "לעולם הזה" וצריך הכוונה. ** עדכון-נכנסתי וצריך עזרה
- eyosha
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
אבי, לי יש נוק בבית קטן וקומפקטי עם win 10 , עובד נהדר מריץ קודי עם כמה הרחבות בודדות.
של סרטים/סדרות, צפייה בסטרימינג של שידורי ספורט ותרגומים בעברית.
הכל עובד חלק, אני לא רואה ערוצי טלוויזיה דרכו, למעט שידורי ספורט ישירים שלא משודרים בערוצי הספורט הרגילים החינמיים
אני גם לא משתמש בתוספים בעברית (למעט תרגומים) , גם שפת הממשק הכל אנגלית, תאמין לי החיים יהיו פשוטים עבורך הרבה יותר ככה.
אלה אם אתה ממש רוצה לצלול עמוק ולהשקיע זמן, היתי ממליץ לך להישאר עם windows
כמה רוחב פס אגב יש לך?
של סרטים/סדרות, צפייה בסטרימינג של שידורי ספורט ותרגומים בעברית.
הכל עובד חלק, אני לא רואה ערוצי טלוויזיה דרכו, למעט שידורי ספורט ישירים שלא משודרים בערוצי הספורט הרגילים החינמיים
אני גם לא משתמש בתוספים בעברית (למעט תרגומים) , גם שפת הממשק הכל אנגלית, תאמין לי החיים יהיו פשוטים עבורך הרבה יותר ככה.
אלה אם אתה ממש רוצה לצלול עמוק ולהשקיע זמן, היתי ממליץ לך להישאר עם windows
כמה רוחב פס אגב יש לך?
- niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- שם מלא: גיא
אם יורשה לי לתפוס טרמפ על השרשור: איך הקודי לצורך סטרימינג "טהור" (כרגע יש לי xstreamer pro שמתחיל לגמגם) של סרטים בפורמטים המתקדמים? אני צופה גם ב MKV וגם בסרטי בלוריי מלאים.
האם הnuc בשילוב עם קודי ייתן לי מענה טוב לפורמטים האלו או שעדיף לקנות סטרימר ייעודי?
האם הnuc בשילוב עם קודי ייתן לי מענה טוב לפורמטים האלו או שעדיף לקנות סטרימר ייעודי?
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
לדעתי, בפרוש כן!
גם אני לאחר שנים עם סטרימרים, עברתי ל HTPC ואני לא מצטער. הזרמה מהרשת (תוכן מקומי) מצויין. גם ההגדרות רשת פשוטות בין מחשב למחשב.
גם אני לאחר שנים עם סטרימרים, עברתי ל HTPC ואני לא מצטער. הזרמה מהרשת (תוכן מקומי) מצויין. גם ההגדרות רשת פשוטות בין מחשב למחשב.
- niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- שם מלא: גיא
·אז אם הבנתי אותך נכון,אתה לא רואה שום יתרון בסטרימר על פני htpc? אם נשים רגע בצד את נושא ההתקנה הראשונית?שי-כ כתב:לדעתי, בפרוש כן!
גם אני לאחר שנים עם סטרימרים, עברתי ל HTPC ואני לא מצטער. הזרמה מהרשת (תוכן מקומי) מצויין. גם ההגדרות רשת פשוטות בין מחשב למחשב....
- דוד_גאהאן
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
Re: רוצה גם להיכנס "לעולם הזה" וצריך הכוונה ועזרה לאופציות הקיימות
·avihuli כתב:מקווה שמפורסם במקום הנכון, סליחה מראש על הבורות בתחום...
הייתי היום אצל חמי והוא הראה לי שהוא הוריד תוכנת KODI למחשב וגם פופקורן... תמיד חשבתי שזה מסובך ומסורבל אבל מסתבר שיצאתי קצת חומוס.
בכל מקרה, אני מעוניין גם להיכנס לעולם הזה של צפייה און ליין בתוכן הקיים ברשת וגם ראיתי שיש שרשור ענקי של צפייה בים של ערוצים (באדיבות benny123)....
רוצה להכנס ל"עולם הזה"? העצה הכי טובה, תתקין אצלך במחשב את KODI, תכיר אותו, שחק איתו, תאתגר אותו ואחרי שתכיר, תחליט איפה אתה רוצה שיהיה ועם איזו חומרה. אחרי שתבחר מכשיר, יהיה לך הרבה יותר קל להתעסק עם KODI שם.
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

·יש כאלה שיחלקו עלי, אך אני לא רואה יתרון ל לסטרימרים במיוחד בימינו שנראה שהם די מנוונים ולא מתקדמים. פרט לנושא אחד: הרצת בלו-ריי מלא 3D. גם ל HTPC יש פתרון לכך, אך קצת יותר מסובך.niguy כתב:·אז אם הבנתי אותך נכון,אתה לא רואה שום יתרון בסטרימר על פני htpc? אם נשים רגע בצד את נושא ההתקנה הראשונית?.........
כמו שדוד ציין, כדאי להתקין לפני על המחשב הביתי ולראות עם הממשק של KODI נוח לך.
- ido111
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
@שי-כ
·
אני אוהב להמליץ על מוצרים/חברות טובות כשאני רואה כאלו
·
אני אוהב להמליץ על מוצרים/חברות טובות כשאני רואה כאלו
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

אין לי בעיה עם EGLOBAL. אך אם ההפרש במחיר בין מוצר זהה שלהם ל NUC עומד על 150-200 ₪, אני ממליץ על NUC.
כשההפרש מתקרב ל 500 ₪ (כמו ב i5) אז עדיף אותם.
כשההפרש מתקרב ל 500 ₪ (כמו ב i5) אז עדיף אותם.
- ido111
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
@שי-כ
·
מסכים לחלוטין, ראיתי שפלונטר מוכרים נוק אינטל עם מעבד סלרון וכונן SSD 120 GB ב-1000 שקל, במחיר הזה שווה כבר לקנות בארץ.
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sk ... 5&lang=heb
·
מסכים לחלוטין, ראיתי שפלונטר מוכרים נוק אינטל עם מעבד סלרון וכונן SSD 120 GB ב-1000 שקל, במחיר הזה שווה כבר לקנות בארץ.
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sk ... 5&lang=heb
נערך לאחרונה על ידי ido111 ב 31/08/2015 13:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

אכן מחיר מצוין
בשביל KODI ופופקורן טיים זה בהחלט מספיק.
ולחשוב שאת הסטרימר הראשון שלי, אשר עם רבע מהיכולות של KODI רכשתי בקרוב ל 3000 ₪
בשביל KODI ופופקורן טיים זה בהחלט מספיק.
ולחשוב שאת הסטרימר הראשון שלי, אשר עם רבע מהיכולות של KODI רכשתי בקרוב ל 3000 ₪
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9074
תודה על התשובות המפורטות, נראה לי שבאמת אתקין על הלפטופ ואראה במה מדובר.
ראיתי שהנוקים תומכים בסראונד של עד 7.1 ערוצים ואני מתכנן להחליף את הרסיבר ל- 9.1. זה מה יש ?
ראיתי שהנוקים תומכים בסראונד של עד 7.1 ערוצים ואני מתכנן להחליף את הרסיבר ל- 9.1. זה מה יש ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

יש לך 9 רמקולים בסלון?
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

כן. אבל כרגע אני עובד רק עם 7.1 או עם 5.1 + קדמיים גבוהים כי זה מה שהרסיבר תומך.שי-כ כתב:יש לך 9 רמקולים בסלון?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
המחשב רק עושה passthrough של הפורמט אל הרסיבר, לא ממש מעניין אותו אם זה 7.1 או 9.1.
עד כמה שידוע לי, אין עדיין תמיכה ב-Atmos וב-DTS-X, אלא רק ב-DTS-HD ו-Dolby TrueHD (וכמובן DTS ו-DD).
עד כמה שידוע לי, אין עדיין תמיכה ב-Atmos וב-DTS-X, אלא רק ב-DTS-HD ו-Dolby TrueHD (וכמובן DTS ו-DD).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- eyosha
-
- חבר ותיק

·avihuli כתב:כן. אבל כרגע אני עובד רק עם 7.1 או עם 5.1 + קדמיים גבוהים כי זה מה שהרסיבר תומך..........
אבי יצא לך להוריד תכנים של 9.1? או אפילו 7.1, כי התוספים הרגילים של קודי לא יתנו לך את זה, אתה יכול להוריד בלו ריי מלאים בטורנטים או ניוז גרופ אבל אז אתה לא צריך קודי בשביל זה
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא יצא לי להוריד כלום ואם הקודי לא תומך אז גם "הבעיה" לא רלוונטית אם כך.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- alcd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3685
אפשר להגדיר נגן חיצוני בקודי (WINDVD לדוגמא )
אני לא משתמש בקודי במחשב (לא אוהב)
KODI רק בNAS
אני לא משתמש בקודי במחשב (לא אוהב)
KODI רק בNAS
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

האם המיניקס עדיף על הנוק בתור פתרון בשקלול של מחיר מול תועלת (ולצורך ההשוואה מחירי חו"ל) ?
.
.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
איזה מיניקס? יש הרבה דגמים, גם עם מעבדי ARM וגם עם מעבדי X86.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- eyosha
-
- חבר ותיק

·avihuli כתב:האם המיניקס עדיף על הנוק בתור פתרון בשקלול של מחיר מול תועלת (ולצורך ההשוואה מחירי חו"ל) ?...
אתה יכול לקנות NUC bare bone ולהרכיב כונן SSD וזכרון זה פשוט וזול יותר