מקרר לבירות לבית

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

הייתי היום בשקם אלקטריק. היה שם מקרר עם מקפיא של 295 סמ"ק לכל המקרר ו 190 בלי המקפיא ב 1600 ש"ח של אלקטרה.
הבעיה היא שלא בטוח שיהיו מספיק מדפים להכניס 80 בירות ואז אני אצטרך בקומה התחתונה להעמיד בירות עד לגב שלו. אין ספק שזה יותר נוח מהארון שלי אבל הייתי מעדיף להכניס אותם בשכיבה.
בכל מקרה, אם לא אמצא איזה משהו עד חודש הבא, זאת כנראה תהיה הבחירה שלי.

תודה לכל מי שעזר

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

שלחתי לפני מספר שבועות הודעה לחברת LANDERS. חברה המתמחה במקררים תעשייתיים. כיאה לשירות ישראלי (הרי אני עם ה 80 חצאים שלי לקוח פיצפון), לא חזרו אלי עד היום וגם לא יחזרו.
לפני כשבוע התיאשתי ושלחתי ביום שישי בבוקר הודעה לחשמל נטו שמחזיקים באחד המקררים של LANDERS שמצאו חן בעיניי http://www.landers.co.il/p/191-%D7%9E%D ... 7%A4%D7%94

תוך פחות משעה חזר אלי נציג שעשה חישובים ומדידות והגיע למסקנה שנכנסים כ 48 בקבוקי חצי למקרר הזה. אני כבר ממש מיואש. ל 80 בקבוקי חצי הוא גם המליץ לי על מקררי יין גדולים שכבר עולים 6000 ש"ח (נראה לי OVER HEAD מטורף בשביל צורך כזה).

אני ממש מתלבט עכשיו בין לקנות את המקרר הנ"ל או פשוא לרכוש את המקרר שהציעו לי בשקם אלקטריק (סתם מקרר רגיל שנראה לי שיכנסו בו 80 חצאים).

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

נרכש מקרר
לשירשור

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

היום מגיע אלי נציג מהחנות. המקרר מרעיש מאוד כפי שניתן לצפות בסרטון הבא שצילמתי. אעדכן לגבי החלפתו:
[url=]מרעיש

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

ניסית הרחקה שלו מהפינות?
נשמע תהודה
העם דורש..... כל מיני דברים

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

sam22 כתב:ניסית הרחקה שלו מהפינות?
נשמע תהודה
...
בהחלט חשבתי על זה. שמתי אותו במרכז המטבח. ברור שהרעש ירד טיפה אבל בילתי נסבל לדירת מגורים (לא יודע לגבי עסק).
יש לי בבית מקרר גדול של LG ותמי 4. שניהם בזמן פעולת המדחס עושים רעש בילתי נסבל מבחינתי האישית. אם זה היה הרעש הקבוע שלהם, הייתי מעיף את שניהם מהבית. אני מוכן לספוג רעש מהסוג הזה אחת לכמה שעות שהטרמוסטט זיהה שהטמפרטורה גבוהה מהנדרש בתנאי שבשאר הזמן יש דממה מוחלטת!!

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

טוב. קבעתי אתמול עם נציג של לנדרס שיגיע אלי הביתה ויחליט בעצמו מה כדאי לעשות. הכנסתי את המקרר לחשמל אתמול ב 12 בלילה (כדי שבוודאות יגיע לטמפרטורת היעד וכך יוכל הנציג להתרשם מהרעש). היום התעוררתי ב 10:00, ביטלתי התחייבויות קודמות והמתנתי בבית לטלפון והגעה של הנציג כאשר ברקע המקרר דופק לי בראש ומבזבז לי חשמל. בשעה 14:30, שכבר הייתי חייב לצאת מהבית, עדיין לא קיבלתי ציוץ מהנציג. אגב, עד עכשיו (21:00) בערב, לא קיבלתי ציוץ מהנציג.
לא יודע מה אתם חושבים אבל אני חושב שזו חוצפה שאין כדוגמתה. אני גמרתי להתעסק עם לנדרס וכמובן אפתח שירשור מתאים בפורות מסחר ושירות.
ביום ראשון אני מתכוון לצלצל אליהם ולבקש מהם לקחת את המקרר ולקבל את כספי בחזרה.
מה אעשה בכל זאת, אין לי מושג. אולי ארכוש מקרר רגיל, אולי אחפש עוד חנויות שיש להן מקררי תצוגה. חו"ל נשמע לי יותר מידי ואני גם לא חובב קניות מחו"ל.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282

שליחה

תתחדש (Y)
אתה מרוצה ממנו? תן קצת פרטים לגבי הרעש שהוא מייצר (או לא) ובכלל...

(וסתם מחשבה מצחיקה: בטח כשמחזירים כל פעם עשרות בקבוקים לסופר/מיחזור, יש שחושבים שמדובר בהומלס שאוסף אותם בפחי אשפה... :lol:)

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אני רוצה לתת חוות דעת סופית ביום ראשון אבל אני יכול לומר בינתיים שאני מרוצה מאוד. קודם כל, כשהוא מגיע לטמפרטורה, הוא דומם לחלוטין!. מידי פעם המאוורר נכנס לכמה שניות אבל זה מאוורר הרבה יותר שקט. גם כשהמדחס נכנס לפעולה, הופתעתי לגלות שהוא יותר שקט מהמקרר הבייתי שלי!!! בלי קשר, התמי 4 עושה לשניהם בית ספר ברעש. כלומר רועש יותר משניהם.

לגבי החזרת הבקבוקים, אף פעם לא חשבתי על זה. בכל מקרה כשאתה מחנה בכניסה לחנות עם מרצדס, המוכר מוותר על המחשבה שלך :lol:

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

כשקיבלתי את המקרר, שמתי את הטמרטורה על 4 מעלות. הוצאתי בקבוק וגיליתי שהוא ממש קר. בדקתי קצת ברשת וגיליתי הטמפרטורה לפילסנרים ולאגרים חיוורים (קרלסברג וטובורג) נעה בין 4 ל 10 מעלות אז שמתי על 7. מן הסתם הוא נכנס לפעולה הרבה פחות וככזה, הרבה יותר שקט.
אתמול בדקתי לראשונה איך טובורג אדום מרגיש ב 7 מעלות ומבחינתי זה מושלם.
שורה תחתונה, אמנם עלה יותר מכפול מהמקרר הראשון אבל אני מרוצה מאוד. סופסוף יש לי מקרר בירות כמו שרציתי וייכלתי. בדחיסה חזקה של הבקובוקים חישבתי 70 בקבוקים. אז זה לא 80 כמו שרציתי אבל זו כבר התקטננות.

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”