·השוואתי את השעון שלי ל-360 של חבר. ב-360 הרזולוציה ממש נמוכה יחסית ל-LG.Hertz33 כתב:·מה רע במסך שלו עכשיו?.........
וגם הפס השחור למטה ממש מציק.
על העיצוב אפשר להתווכח - עניין של טעם.

·השוואתי את השעון שלי ל-360 של חבר. ב-360 הרזולוציה ממש נמוכה יחסית ל-LG.Hertz33 כתב:·מה רע במסך שלו עכשיו?.........

חבל, אם היה מוציא שיחות הייתי רואה סיבה להחליף את ה-NEOliorreem כתב:·כמו שאמרתי - ליזום שיחות אפשר בקלות, אבל הדיבור - רק באמצעות המיקרופון שבטלפון.......
לשלו ח הודעה קולית מהשעון לוואטסאפ אין אפשרות כרגע.
למי יש?...

הוראות מדויקות איך לשמוע מוזיקה מהשעון ללא הטלפון:mp3lll כתב:כל פעם צריך לגעת בשעון בשביל לראות מה השעה?
איך אתה שומע מוזיקה דרכו אם הטלפון לא איתך?
המחיר מאמזון הוא 1400 בערך, די דומה למחיר בארץ....

·PCingAddict כתב:·דווקא במוטו יש מה לשפר - המסך..........

·האמת, עוד לא עשיתי יותר מדי ספורט איתו, אז אין לי מושג איך הוא מתפקד עם זעה, וגם עדיין לא התקנתי אפליקציות ספורט, אבל אני מניח שעם מד דופק ו-GPS אתה יכול לקבל הכל, כי כך גם הטלפון עובד.mp3lll כתב:מה לגבי ספורט וזעה?
איזה נתונים ניתן לקבל בספורט ?
החלפת שעונים, את התצוגה, האם יש ברשת עוד תצוגות או מה שהוא מגיע וזהו?
עשית לי ממש חשק, מתלבט או אמזון, או בארץ ( יש מקום מומלץ?)...

·mp3lll כתב:מה לגבי ספורט וזעה?
איזה נתונים ניתן לקבל בספורט ?
החלפת שעונים, את התצוגה, האם יש ברשת עוד תצוגות או מה שהוא מגיע וזהו?
עשית לי ממש חשק, מתלבט או אמזון, או בארץ ( יש מקום מומלץ?)...

·istarmini כתב:·......
סוללה , מעבד ומסך זה הרבה מאוד ובמידה וכל השלושה ישופרו ,כמו שמצפים, זה יהיה אחלה שעון ,כי לטעמי הלוק שלו אחלה....

·טלHD כתב:·......
לגבי ספורט יש לו אפליקציה מובנית FIT שנותנת לך את כל הנתונים שלך, כמה הלכת יומי/שבועי/שיאים/ממוצעים וכד'.
מד דופק עם היסטוריה מלאה ועוד...
בנוסף, יש מאות שעונים בחנות. חלקם (בדר"כ היפים והמושקעים מאוד) ,בתשלום זעום כ 1$.
אפשר למצוא WATCH FACE כמעט עם כל נתון ובכל עיצוב שעולה לך בראש, כולל כאלו שניתן לעצב לבד....

·liorreem כתב:לדעתי סמסונג עשו טעות חמורה בכך שהוציאו שעונים עם מערכת הפעלה ייחודית ולא אנדרואיד WEAR.
הקונים ממש מפסידים את כל מגוון האפליקציות העצום שיש למרקט להציע לשעונים....

·zooty כתב:סתם למידע כללי (זה נראה מתאים כשיש כותורת כזאת מפתה):
אם מישהו מתכוון לקנות את השעון אני מציע דווקא ללכת על ה g watch r
זה אותו השעון ואחרי העדכון אחרון אין הרבה הבדל ביניהם פרט למחיר ולצבע...

·ההשוואה שם מאוד לא מקצועית....