שלום.צריך עזרה איך להגדיר את הראוטר ASUS DSL-AC68U
- orenhazan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 635
הנורה של ה DSL אמורה לדלוק קבוע זה אומר שהנתב מסונכרן עם המרכזייה של בזק וזה לא קשור לשום הגדרה שאתה צריך להגדיר בנתב היא צריכה לדלוק קבוע מההתחלה זה לא קשור למחשב הוא יכול להיות כבוי.
אם היא לא דולקת קבוע ומהבהבת אז יש בעיה אין סנכרון עם המרכזייה של בזק.
אצלי איך שחיברתי את הנתב מהקופסה לפני שהדלקתי את המחשב אפילו היא דלקה מיד קבוע.
איזה מהירות אינטרנט כרגע מוגדר לך בקו?
איזה מהירות הורדה אתה מקבל עם הנתב של 012 ?
איזה דגם של נתב יש לך כרגע מ 012?
כפתור ה WPS מאפשר לך להתחבר לנתבים אחרים או למחשבים שתומכים בלחיצת כפתור ואז ההגדרות כולל ססמאות הרשת האלחוטית עוברות אוטומטית מהנתב לאותו התקן למשל אם אתה שם נתב נוסף להאריך את הטווח של הרשת האלחוטית .זה לא משהו שאתה צריך כרגע.
אם היא לא דולקת קבוע ומהבהבת אז יש בעיה אין סנכרון עם המרכזייה של בזק.
אצלי איך שחיברתי את הנתב מהקופסה לפני שהדלקתי את המחשב אפילו היא דלקה מיד קבוע.
איזה מהירות אינטרנט כרגע מוגדר לך בקו?
איזה מהירות הורדה אתה מקבל עם הנתב של 012 ?
איזה דגם של נתב יש לך כרגע מ 012?
כפתור ה WPS מאפשר לך להתחבר לנתבים אחרים או למחשבים שתומכים בלחיצת כפתור ואז ההגדרות כולל ססמאות הרשת האלחוטית עוברות אוטומטית מהנתב לאותו התקן למשל אם אתה שם נתב נוסף להאריך את הטווח של הרשת האלחוטית .זה לא משהו שאתה צריך כרגע.
-
shay2828
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
אוקיי.כנראה הבנתי מה הבעיה.
המודם-ראוטר שבבית הוריי שייך ל-012.הם על מסלול של טלפון ואינטרנט ביחד מה שאומר שכאשר האינטרנט לא עובד הטלפון לא עובד והפוך.
המודם ש-012 צירפו להם מגיע עם שקע של טלפון שאליו מתחבר תקע הטלפון לשקע הטלפון בקיר.
הראוטר החדש של אסוס מגיע עם יציאת ADSL בלי השקע של הטלפון.
אני מצרף תמונות לצורך הבהרת העניין:
בקיצר מה ניתן לעשות בעניין?
איך אני פותר את הבעיה טכנית?
ההורים לא רוצים לעבור מסלול.
המודם-ראוטר שבבית הוריי שייך ל-012.הם על מסלול של טלפון ואינטרנט ביחד מה שאומר שכאשר האינטרנט לא עובד הטלפון לא עובד והפוך.
המודם ש-012 צירפו להם מגיע עם שקע של טלפון שאליו מתחבר תקע הטלפון לשקע הטלפון בקיר.
הראוטר החדש של אסוס מגיע עם יציאת ADSL בלי השקע של הטלפון.
אני מצרף תמונות לצורך הבהרת העניין:
בקיצר מה ניתן לעשות בעניין?
איך אני פותר את הבעיה טכנית?
ההורים לא רוצים לעבור מסלול.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- orenhazan
-
- חבר פעיל במיוחד

אני כבר לא מבין כלום איזה דגם של ASUS קנית לפי התמונה קשה לראות את הדגם.
תצלם לי בבקשה את החיבורים של הנתב של ASUS מאחורה.
יש לי הרגשה שזה לא הדגם שיש לי וזה הדגם RT-AC68U חיצונית הם נראים אותו הדבר ובדגם הזה אין מודם VDSL.
תצלם לי בבקשה את החיבורים של הנתב של ASUS מאחורה.
יש לי הרגשה שזה לא הדגם שיש לי וזה הדגם RT-AC68U חיצונית הם נראים אותו הדבר ובדגם הזה אין מודם VDSL.
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
זה בכותרת, RT-AC68U
יש פה בלבול מושגים גדול.
הציוד של 012 זה מודם+ראוטר+מתאם שיחות+נקודת גישה+מתג
האסוס הוא רק ראוטר+נקודת גישה+מתג
ה"ראוטר" של 012 חיוני לאינטרנט ולטלפון יחדיו!
הוא צריך להיות מוגדר בתור Bridge (דבר עם 012, הממשק של הדברים האלה נעול) ואז יציאת ה-LAN שלו מחוברת ל-WAN באסוס.
משם אתה מגדיר את החייגן, אתה צריך לבחור ב-PPPoE ולא להשתמש בספקים הנתונים, כי אין להם את הישראלים.
ככה:
שם משתמש@012
סיסמה
אם הפרטים האלה לא ידועים לך צור קשר עם 012 (יתכן ותצטרך את בעל המנוי, מספר תז ו-4 ספרות אחרונות של אמצעי תשלום)
אם ה"ראוטר" של 012 לא יוגדר בתור Bridge החיוג לא יעבוד מהאסוס ותצטרך לעבוד במצב של NAT כפול, כלומר שני ראוטרים ברשת. זה מצב לא אופטימלי שכדאי להימנע ממנו, הניתוב מופקד על ה-012 שהוא נתב קקמייקה.
אם אתה צריך עזרה בזמן אמת, אוכל ליצור עמך קשר בסקייפ, ואם נפתור את הבעיה אכתוב פה את תמצית הפתרון לטובת אנשים שעלולים להיתקל בבעיה דומה.
עריכה: לא שמתי לב שמדובר במודם-נתב.
בכל מקרה, מתאם השיחות עדיין נחוץ בשביל קו הטלפון.
אני לא בטוח, אבל מהתמונה באיכות הגרועה שהעלית, נראה שאחד מחיבורי ה-LAN של ה-012 יכול להיות WAN ולקבל רשת מנתב אחר.
השאלה אם אפשר להגדיר את הנתב בתור Bridge והוא יכול לתפקד בתור מתאם שיחות מחיבור ה-WAN.
מה שכן, לאחר מכן תצטרך להגדיר ב-QoS קדימות למתאם השיחות, כדי שעומס על האינטרנט לא יגרום להפרעה בקו הטלפון ולמניעה בקבלת / הוצאת שיחות
יש פה בלבול מושגים גדול.
הציוד של 012 זה מודם+ראוטר+מתאם שיחות+נקודת גישה+מתג
האסוס הוא רק ראוטר+נקודת גישה+מתג
ה"ראוטר" של 012 חיוני לאינטרנט ולטלפון יחדיו!
הוא צריך להיות מוגדר בתור Bridge (דבר עם 012, הממשק של הדברים האלה נעול) ואז יציאת ה-LAN שלו מחוברת ל-WAN באסוס.
משם אתה מגדיר את החייגן, אתה צריך לבחור ב-PPPoE ולא להשתמש בספקים הנתונים, כי אין להם את הישראלים.
ככה:
שם משתמש@012
סיסמה
אם הפרטים האלה לא ידועים לך צור קשר עם 012 (יתכן ותצטרך את בעל המנוי, מספר תז ו-4 ספרות אחרונות של אמצעי תשלום)
אם ה"ראוטר" של 012 לא יוגדר בתור Bridge החיוג לא יעבוד מהאסוס ותצטרך לעבוד במצב של NAT כפול, כלומר שני ראוטרים ברשת. זה מצב לא אופטימלי שכדאי להימנע ממנו, הניתוב מופקד על ה-012 שהוא נתב קקמייקה.
אם אתה צריך עזרה בזמן אמת, אוכל ליצור עמך קשר בסקייפ, ואם נפתור את הבעיה אכתוב פה את תמצית הפתרון לטובת אנשים שעלולים להיתקל בבעיה דומה.
עריכה: לא שמתי לב שמדובר במודם-נתב.
בכל מקרה, מתאם השיחות עדיין נחוץ בשביל קו הטלפון.
אני לא בטוח, אבל מהתמונה באיכות הגרועה שהעלית, נראה שאחד מחיבורי ה-LAN של ה-012 יכול להיות WAN ולקבל רשת מנתב אחר.
השאלה אם אפשר להגדיר את הנתב בתור Bridge והוא יכול לתפקד בתור מתאם שיחות מחיבור ה-WAN.
מה שכן, לאחר מכן תצטרך להגדיר ב-QoS קדימות למתאם השיחות, כדי שעומס על האינטרנט לא יגרום להפרעה בקו הטלפון ולמניעה בקבלת / הוצאת שיחות
- orenhazan
-
- חבר פעיל במיוחד

יש פה בלבול כי פותח השירשור לא יודע איזה נתב הוא קנה בכותרת הוא כותב DSL-AC68U ואחר כך הוא אומר שאין כניסת טלפון מה שאומר שזה ה RT-AC68U אחר כך בכלל יש לו נתב של 012 שבשום מצב אתה לא יכול לחבר אותו לנתב של ASUS טוב מה אני יגיד מקווה שיסתדר לו.
- orenhazan
-
- חבר פעיל במיוחד

·orenhazan כתב:יש פה בלבול כי פותח השירשור לא יודע איזה נתב הוא קנה בכותרת הוא כותב DSL-AC68U ואחר כך הוא אומר שאין כניסת טלפון מה שאומר שזה ה RT-AC68U אחר כך בכלל יש לו נתב של 012 שבשום מצב אתה לא יכול לחבר אותו לנתב של ASUS טוב מה אני יגיד מקווה שיסתדר לו....
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
פותח השרשור, נא ספק תמונות איכותיות של הנתב שלך כולל מספר דגם מדויק כדי שנוכל לעזור.
זה שאין טלפון לא אומר שפותח השרשור התבלבל, כנראה הוא מתכוון ליציאות הטלפון שקיימות במתאם השיחות של 012 ולא לכניסת ה-VDSL שקיימת בשניהם
זה שאין טלפון לא אומר שפותח השרשור התבלבל, כנראה הוא מתכוון ליציאות הטלפון שקיימות במתאם השיחות של 012 ולא לכניסת ה-VDSL שקיימת בשניהם
- UdiAm
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
היי אורן - שי.
אתם יכולים בבקשה להסביר מאיפה רכשתם את הראוטר המצויין הזה כמובן בגרסת ה VDSL2, ואיך הצלחתם להביא אותו לארץ?
לפי מה שאני יודע זה ראוטר שמבחינת תדרים מאוד קשה להכניס לארץ, תקנו אותי אם אני טועה.
אודה לכם מאוד על העזרה.
אתם יכולים בבקשה להסביר מאיפה רכשתם את הראוטר המצויין הזה כמובן בגרסת ה VDSL2, ואיך הצלחתם להביא אותו לארץ?
לפי מה שאני יודע זה ראוטר שמבחינת תדרים מאוד קשה להכניס לארץ, תקנו אותי אם אני טועה.
אודה לכם מאוד על העזרה.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
חבר הזמין מחו"ל. עבר מכס והכל בסדר.
- orenhazan
-
- חבר פעיל במיוחד

לא תמיד המכס בודק כל מוצר ומוצר אני הזמנתי דרך buy2usa עבר חלק בלי שאלות בכלל.
-
shay2828
-
- חבר שרק התחיל

אני מצרף תמונות...
-
shay2828
-
- חבר שרק התחיל

כמו שאתם רואים מדובר בנתב ASUS DSL AC68U.עדיין לא הצלחתי לחבר אותו.
-
shay2828
-
- חבר שרק התחיל

וזה התמונות של הנתב-מודם של 012
- orenhazan
-
- חבר פעיל במיוחד

יופי עכשיו התקדמנו קצת האם נורת ה DSL בנתב ASUS דולקת קבוע כשאתה מחובר לקו הטלפון?
-
shay2828
-
- חבר שרק התחיל

אורן.אכן הנורה של ה-DSL דולקת קבוע.
כל הנורות דולקות קבוע,חוץ מהנורה של ה-1 שהיא לפעמים מהבהבת קלות.
יש לציין שכבר עשיתי אינספור ניסיונות.
החלפתי חוטים פילטרים הכל.פשוט אין חיבור לאינטרנט.
אני יצרף תמונות איך נראה המסך ברגע שהמודם של ה-012 מחובר ואיך נראה המסך ברגע שהאסוס מחובר.
כל הנורות דולקות קבוע,חוץ מהנורה של ה-1 שהיא לפעמים מהבהבת קלות.
יש לציין שכבר עשיתי אינספור ניסיונות.
החלפתי חוטים פילטרים הכל.פשוט אין חיבור לאינטרנט.
אני יצרף תמונות איך נראה המסך ברגע שהמודם של ה-012 מחובר ואיך נראה המסך ברגע שהאסוס מחובר.
- orenhazan
-
- חבר פעיל במיוחד

הסימן שאתה רואה שם זה בעיה עם הגדרות הספק לחיבור לאינטרנט האם הגדרת נכון את הססמה ושם המשתמש לאינטרנט בראוטר של ASUS.
תצלם לי תמונת מסך של ההגדרות שעשית של ספק האינטרנט בראוטר.
תצלם לי תמונת מסך של ההגדרות שעשית של ספק האינטרנט בראוטר.
-
shay2828
-
- חבר שרק התחיל

ההגדרות נשארו אותו דבר.
גם דיברנו עם הספק הוא אומר שאצלם אין בעיה.
שים לב:
אני מוציא את הכבל של ה-DSL מהחיבור של הנתב 012 ומעביר לאסוס.מוציא את הכבל רשת שמתחבר למחשב ולנתב של 012 ומעביר לאסוס.[יש שם 4 או 5 חיבורים אני שם אותו בחיבור 1.ניסיתי גם לשים אותי בחיבורים האחרים אך אני מקבל אותה תוצאה].מחבר את השקע חשמל לאסוס ומפעיל אותו.מחכה גם חצי שעה ואין כלום.
ברגע שאני מחזיר את הכבלים לנתב של 012 אוטומטית יש חיבור לאינטרנט אחרי 2 דקות.
החלפתי פילטר של בזק.השתמשתי בכבל DSL שקיבלתי בערכה של אסוס.כלום.
גם דיברנו עם הספק הוא אומר שאצלם אין בעיה.
שים לב:
אני מוציא את הכבל של ה-DSL מהחיבור של הנתב 012 ומעביר לאסוס.מוציא את הכבל רשת שמתחבר למחשב ולנתב של 012 ומעביר לאסוס.[יש שם 4 או 5 חיבורים אני שם אותו בחיבור 1.ניסיתי גם לשים אותי בחיבורים האחרים אך אני מקבל אותה תוצאה].מחבר את השקע חשמל לאסוס ומפעיל אותו.מחכה גם חצי שעה ואין כלום.
ברגע שאני מחזיר את הכבלים לנתב של 012 אוטומטית יש חיבור לאינטרנט אחרי 2 דקות.
החלפתי פילטר של בזק.השתמשתי בכבל DSL שקיבלתי בערכה של אסוס.כלום.
- orenhazan
-
- חבר פעיל במיוחד

מאוד מוזר מה שקורה יש לך אפשרות לדבר עם בזק יש לי הרגשה שיש איזו שהיא הגדרה במרכזת שונה ל 012 בגלל שיש שם גם חיבור של טלפון אני מבין.
או לחילופין לנסות אצל מישהו שיש לו קו ADSL של בזק.
אצלי הכל עבד מהשניה הראשונה כמו שעון לא היו לי בעיות בכלל לקח לי 2 דקות להגדיר את הנתב והכל עובד פיקס עד היום.
לי יש קו ADSL של בזק ישירות ולא קשור לשוק הסיטונאי.
אתה יכול לצלם לי בכל זאת את מסך ההגדרות בנתב ASUS של הספק.
או לחילופין לנסות אצל מישהו שיש לו קו ADSL של בזק.
אצלי הכל עבד מהשניה הראשונה כמו שעון לא היו לי בעיות בכלל לקח לי 2 דקות להגדיר את הנתב והכל עובד פיקס עד היום.
לי יש קו ADSL של בזק ישירות ולא קשור לשוק הסיטונאי.
אתה יכול לצלם לי בכל זאת את מסך ההגדרות בנתב ASUS של הספק.
-
shay2828
-
- חבר שרק התחיל

חשבתי שאולי בגלל שהנתב של 012 מחובר גם לטלפון אז אולי זה הבעיה.
אז פשוט הוצאתי את כבל הטלפון שמחובר לנתב של 012 מאחורה[יש שם חיבור אחורי שעליו כתוב: PHONE]ועדיין האינטרנט ממשיך לעבוד רגיל.חיכיתי רבע חצי שעה האינטרנט עובד רגיל.
כלומר אין קשר בין השניים.
יכול להיות שבגלל שעשינו עדכון מהדיסק שקיבלנו מאסוס[היה שם גם עדכון קושחה או משהו כזה]אולי זה עושה את הבעיות.
אז פשוט הוצאתי את כבל הטלפון שמחובר לנתב של 012 מאחורה[יש שם חיבור אחורי שעליו כתוב: PHONE]ועדיין האינטרנט ממשיך לעבוד רגיל.חיכיתי רבע חצי שעה האינטרנט עובד רגיל.
כלומר אין קשר בין השניים.
יכול להיות שבגלל שעשינו עדכון מהדיסק שקיבלנו מאסוס[היה שם גם עדכון קושחה או משהו כזה]אולי זה עושה את הבעיות.
-
shay2828
-
- חבר שרק התחיל

יש לי חבר עם תשתית של בזק וספק של נטוויזן.אני יכול לנסות אצלו את הנתב או שצריך עם משהו עם ספק של בזק בינלאומי?
מישהו פה כתב לי בהודעה אישית שהנתב שקניתי לא יעבוד כי אני צריך לקנות גם מודם.זה נכון?
הרי לפי מה שקראתי והבנתי הנתב עצמו משולב מודם.
לגבי המסך ההגדרות אני לא מצליח להגיע אליו כי אין אינטרנט.
מישהו פה כתב לי בהודעה אישית שהנתב שקניתי לא יעבוד כי אני צריך לקנות גם מודם.זה נכון?
הרי לפי מה שקראתי והבנתי הנתב עצמו משולב מודם.
לגבי המסך ההגדרות אני לא מצליח להגיע אליו כי אין אינטרנט.