שאלה לגבי Shipito

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #21 

יש להם תרגיל קטן עם הביטוח של החבילות, בד"כ כל חבילה מבוטחת על הגעה ליעד בתוך עלות המשלוח הבסיסי (עד סכום מסוים), אצלם הם דורשים על זה תשלום נוסף. בשביל לבטח חבילה לנזק פיזי צריך לשלם בנפרד ויש תשלום נוסף חובה בשביל לפתוח ולצלם את המוצרים שבתוך החבילה.

נראה שהם עשו הסכם עם חברות השילוח הבסיסיות שלא כולל ביטוח בסיסי בשביל להוזיל את עלויות השילוח, ואת הביטוח הם לקחו על עצמם (כלומר הם אלו שמבטחים בתוספת תשלום).

בסוף במקרה שלי המוצרים הגיעו ארוזים ביחד ובאמזון השתמשו באריזה מותאמת ולא קרטון של מקרר. יצא לי משלוח לארץ בפחות מ- $10 כולל ביטוח.

talmarsh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #22 

@liam

האמת שלא כ"כ הבנתי את הכוונה שלך.
התוספת ביטוח שמשלמים ל economy air זה רק להגעה ליעד ללא נזק פיזי?
ומה קרה לך עם אמזון? (אני בדיוק מתכנן לבצע הזמנה עם הרבה פריטים יחסית קטנים).

תודה

עריכה: צ'אט עם שיפיטו-

liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #23 

ב- Air Economy יש להם 3 אפשרויות משלוח.

1. ללא כל ביטוח, גם לנזקים וגם אם החבילה לא מגיעה (למרות שבד"כ על חבילה לא מגיעה יש ביטוח עד תקרה מסויימת הגלום בעלות המשלוח בחברות המשלוח).
2. ביטוח לחבילה שלא מגיעה.
3. ביטוח לחבילה שלא מגיעה ונזקים.

אמזון ידועה באריזה שלא מותאמת לגודל המוצרים, ובעקבות זה המשקל הנפחי קופץ באופן משמעותי (היו לי מקרים ששלחו לי כרטיסי זיכרון בקופסה בגודל קופסת נעליים).

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5172
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #24 

דרשו מכם מסמכים שמעידים מי אתם, ואם כן, מתי זה קרה?

השתמשתי בהם פעם בלי בעיות, אבל האפשרות שירצו פתאום שאשלח להם מסמכים שהם לא עניינם מדאיגה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”