רמקולים של PEERLES
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78964
- שם מלא: עפר לאור
לא הבנתי מה הקשר בין חו"ל למדבקה.
ההגדרה של מוצר מדבקה הוא מוצר שאין לו אבא ואמא, אלא חברה וירטואלית וייצרן שמייצר ללא שם וכל מה שנשאר לעשות זה רק לשים את מדבקת שם החברה במקום...
מוצר מדבקה לא חייב להיות מוצר רע. טושיבה ו-B&O, שני מותגים חזקים ביותר שמים מדבקות שלהם על מוצרים שאחרים מייצרים (במקרה של מסכים, למשל, הם מוסיפים גם תכונות משלהם, אבל זה עדיין מוצר של חברה אחרת).
PEERLESS הוא דווקא דוגמא קלאסית של מוצר מדבקה, על כל המשתמע מכך.
ההגדרה של מוצר מדבקה הוא מוצר שאין לו אבא ואמא, אלא חברה וירטואלית וייצרן שמייצר ללא שם וכל מה שנשאר לעשות זה רק לשים את מדבקת שם החברה במקום...
מוצר מדבקה לא חייב להיות מוצר רע. טושיבה ו-B&O, שני מותגים חזקים ביותר שמים מדבקות שלהם על מוצרים שאחרים מייצרים (במקרה של מסכים, למשל, הם מוסיפים גם תכונות משלהם, אבל זה עדיין מוצר של חברה אחרת).
PEERLESS הוא דווקא דוגמא קלאסית של מוצר מדבקה, על כל המשתמע מכך.
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10131
עופר זה נכון ש מאג מדביקים את שמם על המסכים של Proview?
-
OmriAtiya
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2955
אז בוא נגיד שפירלס מיוצרים פה בארץ והם נחשבים כמוצרי מדבקה ומוכרים אותם גם בחו''ל,אז זה נחשב מוצר מדבקה בחו''ל?oferlaor כתב:
....
(האבא והאמא שלו הם פה בישראל)
:thefinger:
- נמר
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
עצם העובדה שהם לקחו את השם של פירלס והדביקו אותו על רמקול אחר ולא פירלס מדנמרק עושה את אותה חברה מדבקה.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
-
OmriAtiya
-
- חבר ותיק

אז לא פירלס,כל חברה אחרת.
אני פותח מפעל לייצור רמקולים ומוכר אותם פה בארץ..
אין להם אבא ואמא נכון?
אז בחו''ל יש להם אבא ואמא?
(שזה כאילו אני)
מצטער אם שיגעתי אתכם.
אני פותח מפעל לייצור רמקולים ומוכר אותם פה בארץ..
אין להם אבא ואמא נכון?
אז בחו''ל יש להם אבא ואמא?
(שזה כאילו אני)
מצטער אם שיגעתי אתכם.
- נמר
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
אי אפשר לשגע משוגעים .
אסביר שוב.
בוא נגיד שבאה חברה סינית או תאילנדית או אמריקאית , פנתה לימהה וביקשה ממנה להישתמש בשם שלה למוצר שימהה אינה קשורה אליו ... זה ניקרה מדבקה.
אם אותה חברה לא הייתה פונה לימהה והייתה ממציאה למוצר שם משלה לצורך העיניין "קלרה" אז מוצרי "קלרה" היו "קלרה" , ולא יעני ימהה אבל זה בכלל "קלרה".
במילים אחרות.
אם המוצר אינו שייך לאותה חברה ואותה חברה אינה מייצרת אותו בפועל אך למרות זאת שמה של אותה חברה מכובדת {או לא} מופיע על המוצר הוא נחשב למוצר מדבקה.
וישנה עוד אופציה.
חברה כמו פירלס {שלא קיימת יותר} נילקחה על ידי חברה אחרת שמשתמשת רק בשם אך לא במוצרים האמיתיים של פירלס.
שוב.
לקחו את השם של פירלס והדביקו אותו על רמקול שאין לו שום קשר לפירלס האורגינלית.
אם אני לא ברור אשמח להסביר באופן אחר.
אסביר שוב.
בוא נגיד שבאה חברה סינית או תאילנדית או אמריקאית , פנתה לימהה וביקשה ממנה להישתמש בשם שלה למוצר שימהה אינה קשורה אליו ... זה ניקרה מדבקה.
אם אותה חברה לא הייתה פונה לימהה והייתה ממציאה למוצר שם משלה לצורך העיניין "קלרה" אז מוצרי "קלרה" היו "קלרה" , ולא יעני ימהה אבל זה בכלל "קלרה".
במילים אחרות.
אם המוצר אינו שייך לאותה חברה ואותה חברה אינה מייצרת אותו בפועל אך למרות זאת שמה של אותה חברה מכובדת {או לא} מופיע על המוצר הוא נחשב למוצר מדבקה.
וישנה עוד אופציה.
חברה כמו פירלס {שלא קיימת יותר} נילקחה על ידי חברה אחרת שמשתמשת רק בשם אך לא במוצרים האמיתיים של פירלס.
שוב.
לקחו את השם של פירלס והדביקו אותו על רמקול שאין לו שום קשר לפירלס האורגינלית.
אם אני לא ברור אשמח להסביר באופן אחר.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- dondi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1968
אגב מסכי מאג הם גם מוצרי מדבקה.
אין יותר חברת מאג בעולם.
אין יותר חברת מאג בעולם.
- josef_he
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3881
רמקול מחברת מדבקה הוא רמקול שיעודו הוא הסקה בחורף ולא שמיעת מוזיקה
- itzikm
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
בהמשך לפירלסים!
תשמעו כבר בעבר הלא רחוק היה לי שרשור בנושא רמקולים אלה,והייתי מופתע מהתגובות ויותר מהכניסות (צפיה )של גולשי הפורום בנושא רמקולים של פירלס.
אני כותב שוב שגם חברות רציניות יעני ,שמות גדולים, מייצרים היום רמקולים בכל מיני מקומות בסין בטייוואן או בכל מקום אחר על מנת להוזיל עליות .
גם האלמנטים של פירלס בארץ אומנם זה לא דני שמני אבל יסלחו לי כל האודיופילים למיניהם גם וורפידל לא בטוח שכל האלמנטחם שלהם מיוצרים האנגליה וכך הלאה והלאה.
אני לא אומר שאין טובים יותר וטובים פחות כמובן שיש אייכויות חבל על הזמן,אבל באמת כל אחד יקנה מה שהאוזן אומרת לו וכמובן ה"תקציב".אפשר בתקציב מופחת גם לקנות רמקולים באייכות טובה מאוד ולא חסרים היום סוגי רמקולים של חברות שהם לא "מדבקה"(אני חושב שגם חברות רציניות הפכו בעידן שנות האלפיים למדבקה)במחירים שווה לכל נפש.
תשמעו כבר בעבר הלא רחוק היה לי שרשור בנושא רמקולים אלה,והייתי מופתע מהתגובות ויותר מהכניסות (צפיה )של גולשי הפורום בנושא רמקולים של פירלס.
אני כותב שוב שגם חברות רציניות יעני ,שמות גדולים, מייצרים היום רמקולים בכל מיני מקומות בסין בטייוואן או בכל מקום אחר על מנת להוזיל עליות .
גם האלמנטים של פירלס בארץ אומנם זה לא דני שמני אבל יסלחו לי כל האודיופילים למיניהם גם וורפידל לא בטוח שכל האלמנטחם שלהם מיוצרים האנגליה וכך הלאה והלאה.
אני לא אומר שאין טובים יותר וטובים פחות כמובן שיש אייכויות חבל על הזמן,אבל באמת כל אחד יקנה מה שהאוזן אומרת לו וכמובן ה"תקציב".אפשר בתקציב מופחת גם לקנות רמקולים באייכות טובה מאוד ולא חסרים היום סוגי רמקולים של חברות שהם לא "מדבקה"(אני חושב שגם חברות רציניות הפכו בעידן שנות האלפיים למדבקה)במחירים שווה לכל נפש.
- Pakostnik
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
קיימת חברת peerless שמייצרת אלמנטים לרמקולים לשוק DIY ו- "high end" שנחשבים לטובים מאוד. אני בספק אם החברה מייצרת רמקולים עצמם (שילוב אלמנטים וקרוסים בתיבות וכו').
הרמקולים שמשצמשים בשם peerless הם מדבקה. אין כל קשר בינם לבין החברה המקורית, והשימוש בשם peerless ע"י המפיץ בישראל מבחינה משפטית - מוטל בספק.
הרמקולים שמשצמשים בשם peerless הם מדבקה. אין כל קשר בינם לבין החברה המקורית, והשימוש בשם peerless ע"י המפיץ בישראל מבחינה משפטית - מוטל בספק.
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
-
OmriAtiya
-
- חבר ותיק

שלום שוב!
תודה רבה הבנתי כעת מה זה רמקולי מדבקה ולמה הם נקראים ככה.(ברוך השם).
תודה לכל העוזרים!
עומרי.
תודה רבה הבנתי כעת מה זה רמקולי מדבקה ולמה הם נקראים ככה.(ברוך השם).
תודה לכל העוזרים!
עומרי.
- SBN
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1083
יש שימוש טוב לרמקולים החדשים של פירלס...
הם מצויינים בתור עצים לל"ג בעומר....

הם מצויינים בתור עצים לל"ג בעומר....
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.
- josef_he
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3881
דז'ה וו