רמקולים של PEERLES

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78964
שם מלא: עפר לאור

שליחה

לא הבנתי מה הקשר בין חו"ל למדבקה.

ההגדרה של מוצר מדבקה הוא מוצר שאין לו אבא ואמא, אלא חברה וירטואלית וייצרן שמייצר ללא שם וכל מה שנשאר לעשות זה רק לשים את מדבקת שם החברה במקום...

מוצר מדבקה לא חייב להיות מוצר רע. טושיבה ו-B&O, שני מותגים חזקים ביותר שמים מדבקות שלהם על מוצרים שאחרים מייצרים (במקרה של מסכים, למשל, הם מוסיפים גם תכונות משלהם, אבל זה עדיין מוצר של חברה אחרת).

PEERLESS הוא דווקא דוגמא קלאסית של מוצר מדבקה, על כל המשתמע מכך.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10131

שליחה

עופר זה נכון ש מאג מדביקים את שמם על המסכים של Proview?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

OmriAtiya פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2955

שליחה

oferlaor כתב:
ההגדרה של מוצר מדבקה הוא מוצר שאין לו אבא ואמא, אלא חברה וירטואלית וייצרן שמייצר ללא שם וכל מה שנשאר לעשות זה רק לשים את מדבקת שם החברה במקום...

.
...
אז בוא נגיד שפירלס מיוצרים פה בארץ והם נחשבים כמוצרי מדבקה ומוכרים אותם גם בחו''ל,אז זה נחשב מוצר מדבקה בחו''ל?
(האבא והאמא שלו הם פה בישראל)
:thefinger:

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772

שליחה

עצם העובדה שהם לקחו את השם של פירלס והדביקו אותו על רמקול אחר ולא פירלס מדנמרק עושה את אותה חברה מדבקה.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

OmriAtiya פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אז לא פירלס,כל חברה אחרת.
אני פותח מפעל לייצור רמקולים ומוכר אותם פה בארץ..
אין להם אבא ואמא נכון?
אז בחו''ל יש להם אבא ואמא?
(שזה כאילו אני)

מצטער אם שיגעתי אתכם. (f)

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772

שליחה

אי אפשר לשגע משוגעים . :wink:

אסביר שוב.

בוא נגיד שבאה חברה סינית או תאילנדית או אמריקאית , פנתה לימהה וביקשה ממנה להישתמש בשם שלה למוצר שימהה אינה קשורה אליו ... זה ניקרה מדבקה.

אם אותה חברה לא הייתה פונה לימהה והייתה ממציאה למוצר שם משלה לצורך העיניין "קלרה" אז מוצרי "קלרה" היו "קלרה" , ולא יעני ימהה אבל זה בכלל "קלרה".

במילים אחרות.
אם המוצר אינו שייך לאותה חברה ואותה חברה אינה מייצרת אותו בפועל אך למרות זאת שמה של אותה חברה מכובדת {או לא} מופיע על המוצר הוא נחשב למוצר מדבקה.

וישנה עוד אופציה.
חברה כמו פירלס {שלא קיימת יותר} נילקחה על ידי חברה אחרת שמשתמשת רק בשם אך לא במוצרים האמיתיים של פירלס.
שוב.
לקחו את השם של פירלס והדביקו אותו על רמקול שאין לו שום קשר לפירלס האורגינלית. (Y)

אם אני לא ברור אשמח להסביר באופן אחר. (f)
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

dondi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1968

שליחה

אגב מסכי מאג הם גם מוצרי מדבקה.
אין יותר חברת מאג בעולם.

josef_he
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3881

שליחה

רמקול מחברת מדבקה הוא רמקול שיעודו הוא הסקה בחורף ולא שמיעת מוזיקה

itzikm
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282

שליחה

בהמשך לפירלסים!
תשמעו כבר בעבר הלא רחוק היה לי שרשור בנושא רמקולים אלה,והייתי מופתע מהתגובות ויותר מהכניסות (צפיה )של גולשי הפורום בנושא רמקולים של פירלס.
אני כותב שוב שגם חברות רציניות יעני ,שמות גדולים, מייצרים היום רמקולים בכל מיני מקומות בסין בטייוואן או בכל מקום אחר על מנת להוזיל עליות .
גם האלמנטים של פירלס בארץ אומנם זה לא דני שמני אבל יסלחו לי כל האודיופילים למיניהם גם וורפידל לא בטוח שכל האלמנטחם שלהם מיוצרים האנגליה וכך הלאה והלאה.
אני לא אומר שאין טובים יותר וטובים פחות כמובן שיש אייכויות חבל על הזמן,אבל באמת כל אחד יקנה מה שהאוזן אומרת לו וכמובן ה"תקציב".אפשר בתקציב מופחת גם לקנות רמקולים באייכות טובה מאוד ולא חסרים היום סוגי רמקולים של חברות שהם לא "מדבקה"(אני חושב שגם חברות רציניות הפכו בעידן שנות האלפיים למדבקה)במחירים שווה לכל נפש.

Pakostnik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621

שליחה

קיימת חברת peerless שמייצרת אלמנטים לרמקולים לשוק DIY ו- "high end" שנחשבים לטובים מאוד. אני בספק אם החברה מייצרת רמקולים עצמם (שילוב אלמנטים וקרוסים בתיבות וכו').

הרמקולים שמשצמשים בשם peerless הם מדבקה. אין כל קשר בינם לבין החברה המקורית, והשימוש בשם peerless ע"י המפיץ בישראל מבחינה משפטית - מוטל בספק.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

itzikm,
אף אחד לא טען שמוצר מדבקה נקרא כזה בגלל ארץ הייצור. בדוק שוב.

הבעיה היא עם לקיחת שם "ידוע" והדבקתו למוצר נחות מאוד כדי לגרום ללקוחות לחשוב שמדובר באותה חברה ידועה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

OmriAtiya פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

שלום שוב!

תודה רבה הבנתי כעת מה זה רמקולי מדבקה ולמה הם נקראים ככה.(ברוך השם).
תודה לכל העוזרים!

עומרי.

SBN
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1083

שליחה

יש שימוש טוב לרמקולים החדשים של פירלס...

הם מצויינים בתור עצים לל"ג בעומר....

:lol:
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.

josef_he
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3881

שליחה

דז'ה וו

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”