מאוכזב מאיכות התמונה מ samsung ua55h6400 tv
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
זה נראה כמו banding. זו לא בעיה של הפנל, אלא כנראה של התמונה שנשלחת אל המסך או של הגדרות.
מה כל ההגדרות שלך?
ניסית לראות איך נראה מחשב מחובר?
מה כל ההגדרות שלך?
ניסית לראות איך נראה מחשב מחובר?
-
AviYeffet
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- שם מלא: Avi Yeffet
את המחשב רואים יותר טוב בטלוויזיה
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
מוזר, באמת נראה כמו איזה Banding של הצבעים. זה קיים גם כשהרזולוצייה/ביטרייט של המקור נמוכים מידי, כמו באמת בשידור של יס בהרבה ערוצים/תכנים. זה באמת גם מורגש יותר לעין במעבר בין גוונים כהים יותר אבל לא ראיתי את התופעה הזו בצורה כל כך מוגזמת. וכבר ראיתי כמה H6400, גם עם שידורי יס.
כמה שאלות - אתה רואה את זה בכל הערוצים של יס? האם יש ערוצים שזה קיים פחות מאחרים? האם הממיר מוציא אות של 1080i למסך או 720p ?
אחרי השאלות על הצד של יס, שאלות על המסך - מהן הגדרות התמונה אצלך?
כמה שאלות - אתה רואה את זה בכל הערוצים של יס? האם יש ערוצים שזה קיים פחות מאחרים? האם הממיר מוציא אות של 1080i למסך או 720p ?
אחרי השאלות על הצד של יס, שאלות על המסך - מהן הגדרות התמונה אצלך?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
AviYeffet
-
- חבר שרק התחיל

אני רואה ככה בכול העירוצים של יס.שמופיעה תמונה בשחור רואים את המריחה הכי ברור.
הגדרות תמונה שלי בדיוק כמו 2הסירטונים של עופר לאור.
הגדרות תמונה שלי בדיוק כמו 2הסירטונים של עופר לאור.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

זה נראה מוזר/חריג.
אבל, לא יודע לקבוע כלום ככה, רק נסיון מול המסך פיסית עם העיניים ועם תכנים מוכרים יוכל אולי לספר מה גורם למה..
אבל, לא יודע לקבוע כלום ככה, רק נסיון מול המסך פיסית עם העיניים ועם תכנים מוכרים יוכל אולי לספר מה גורם למה..
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
שאלתי אותך מה הדגם שמופיע על המדבקה ומה הדגם שמופיע בתפריט המידע שבטלוויזיה?
- dudumagic
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 454
לדעתי יש "בעיה "בממיר של יס . תנסה להחליף/לבדוק .
יכול להיות שהממיר גורם למריחות האלה .
יכול להיות שהממיר גורם למריחות האלה .
-
AviYeffet
-
- חבר שרק התחיל

שהתחיל כול הבלאגן עם הטלוויזיה חשבתי שאולי זה הממיר. בדקתי שוב עם בטלוויזיה הישנה(uad6400)ורואים עם אותו ממיר מצוין...
- adibek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
כמו ש ahersko ביקש, תבדוק בבקשה מה הדגם שרשום לך על המדבקה המקורית של הטלויזיה בגב הטלויזיה,
האם הדגם שרשום רק על המדבקה הוא UA או UE כי זה מאד דומה לבעיות שהיו לי בטלויזיה אחרי ששינו לי את ההגדרות מUE ל UA והתמונה היתה מרוחה
מחכים לעדכון
האם הדגם שרשום רק על המדבקה הוא UA או UE כי זה מאד דומה לבעיות שהיו לי בטלויזיה אחרי ששינו לי את ההגדרות מUE ל UA והתמונה היתה מרוחה
מחכים לעדכון
- wshiff
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 161
כמה שאלות
@AviYeffet
איזה ממיר יס שלך? יס HD? באיזה ערוצים אתה צופה?
שים לב שלא שיחקו לך עם הגדרות התמונה - אולי תנסה לאפס את ההגדרות?
אם אתה מבחין שמהמחשב רואים טוב יותר זה מרמז על בעיה בSOURCE של התמונה ולא בטלוויזיה עצמה - דהינו בעיה בממיר.
לי אגב יש את ה-UA55H6400 מקורי ממשווק מורשה, ואין שום בעיה בטלוויזיה, והיא בחלט מתאימה לרוב הצרכנים. אפשר כמובן לקרבל איכות תמונה טובה מעט יותר, אבל בעלות גבוהה, וביחס עלות-תמונה מה שרכשת הוא פחות או יותר האופטימום.
האם רכשת את המכשיר ממשווק מורשה?
איזה ממיר יס שלך? יס HD? באיזה ערוצים אתה צופה?
שים לב שלא שיחקו לך עם הגדרות התמונה - אולי תנסה לאפס את ההגדרות?
אם אתה מבחין שמהמחשב רואים טוב יותר זה מרמז על בעיה בSOURCE של התמונה ולא בטלוויזיה עצמה - דהינו בעיה בממיר.
לי אגב יש את ה-UA55H6400 מקורי ממשווק מורשה, ואין שום בעיה בטלוויזיה, והיא בחלט מתאימה לרוב הצרכנים. אפשר כמובן לקרבל איכות תמונה טובה מעט יותר, אבל בעלות גבוהה, וביחס עלות-תמונה מה שרכשת הוא פחות או יותר האופטימום.
האם רכשת את המכשיר ממשווק מורשה?
-
AviYeffet
-
- חבר שרק התחיל

הממיר של יס הוא hd מקליט.בתפריט הטלוויזיה(בתמיכה) רשום ua .מממיר של יס בסדר גמור בטלוויזיה הישנה.אין סיבה שבחדשה לא יהיה בסדר
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

שוב, זו חצי תשובה, צריך לדעת מה רשום בתפריט של המסך (וענית ש UA) ובנוסף מה רשום על המדבקה בגב המסך.
-
AviYeffet
-
- חבר שרק התחיל

קוד דגם ua55h6400
גרסתsub micon t-mst14deus-1010
גרסת e-manual x14isdbh-1.133
גרסת תוכנה t-mst14uabc-2139.1,bt-s/g
גרסתsub micon t-mst14deus-1010
גרסת e-manual x14isdbh-1.133
גרסת תוכנה t-mst14uabc-2139.1,bt-s/g
- adibek
-
- חבר פעיל מאוד

בגב הטלויזיה, לא בתוכנה, יש מדבקה מודבקת בצבע כסוף עם מספר סיריאלי, ברקוד ועוד כל מיני פרטים
הכי חשוב ציין לנו מה המודל של הטלויזיה שמופיע במדבקה הכסופה
הכי חשוב ציין לנו מה המודל של הטלויזיה שמופיע במדבקה הכסופה
-
AviYeffet
-
- חבר שרק התחיל

הטלוויזיה אצלי תלויה על הקיר בתוך נישה.ניסיתי להוציא אותה לבד ,אך לא הצלחתי.בהזדמנות הראשונה שיבוא אליי חבר,אוציא אותה ואשלח לך את המספר שמאחורה.בכול אופן היה אצלי שלשום טכנאי של סם ליין.(אותו סנדלר מפעם שעברה)אמרתי לא שיכנס ל הגדרות טכנאי(הצליח להעלים את הצבע השחור המרוח בפעם הקודמת,אבל עדיין ראו לא טוב)הוא אמר שאסור לא לגעת שם.אמרתי לו,אז אך פעם שעברה כן נגעת ושיניתה את הצבע המרוח? הוא אמר,לא נגעתי בשום דבר... משקר לי בפנים.ועוד אומר רואים ככה מצוין. אתמול דיברתי אם סם ליין ,העבירו אותי למחלקה הטכנית הסברתי להם את הבעיה ועל" הטכנאי הנחמד" שלהם, הם ישלחו אליי ביום שני הקרוב טכנאי מקצועי.עד היום זה לא היה מקצועי?אז מה זה היה?
-
AviYeffet
-
- חבר שרק התחיל

שכחתי לציין שהטכנאי שהיה שלשום( היו כבר כמה בחדש וחצי) איפס את הטלוויזיה ועכשיו רואים יותר גרוע מלפני שהוא נגע...
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
נשמע כמו טכנאי טיפוסי.
- adibek
-
- חבר פעיל מאוד

ראה ציטוט מהביקור של הטכנאי אצלי, נשמע מוכר!!!
עצוב שזה ככה ולחשוב שעל זה הוספתי כסף!
"שלום חברים!
אני מעדכן לאחר ביקור טכנאי של סמליין
קודם כל חווית השירות לא היתה טובה בלשון המעטה, הוא בא טעון ולא ממש קיבל את הדברים שאמרתי, עד שהוכחתי לו באמצעות מספר קטעים בטלויזיה שבהם רואים את הריצודים ואיכות התמונה גרועה (אולי היה לו יום קשה)
ואז הוא שינה את הגישה לזה שזו בעיה ידועה ומחלה של הטלויזיות לד ושעדכוני גירסה דופקים לעיתים את התמונה ואין מה לעשות, ביקשתי ממנו שיעשה פקטורי ריסט, הוא החזיר את הטלויזיה למצב EU וכבר לאחר עליית הטלויזיה במצב סטנדרט ללא כל שינוי בהגדרות ובצבעים, עומק התמונה ואיכות התמונה השתפרו וחזרו למצב ההתחלתי, ישנם עדיין ריצודים בעיקר בתנועה מהירה, אבל פה הטכנאי איבד סבלנות (לא שהיתה לו) ואמר שזה המצב ואין מה לעשות והוא לא יכול להחזיר את הגירסה הקודמת (2604) נשאר עדיין על 2606
ציין שהוא צריך לזוז וביקש שאחתום, חתמתי רק אחרי שהוא ציין שהלקוח עדיין לא מרוצה מהתמונה. "
עצוב שזה ככה ולחשוב שעל זה הוספתי כסף!
"שלום חברים!
אני מעדכן לאחר ביקור טכנאי של סמליין
קודם כל חווית השירות לא היתה טובה בלשון המעטה, הוא בא טעון ולא ממש קיבל את הדברים שאמרתי, עד שהוכחתי לו באמצעות מספר קטעים בטלויזיה שבהם רואים את הריצודים ואיכות התמונה גרועה (אולי היה לו יום קשה)
ואז הוא שינה את הגישה לזה שזו בעיה ידועה ומחלה של הטלויזיות לד ושעדכוני גירסה דופקים לעיתים את התמונה ואין מה לעשות, ביקשתי ממנו שיעשה פקטורי ריסט, הוא החזיר את הטלויזיה למצב EU וכבר לאחר עליית הטלויזיה במצב סטנדרט ללא כל שינוי בהגדרות ובצבעים, עומק התמונה ואיכות התמונה השתפרו וחזרו למצב ההתחלתי, ישנם עדיין ריצודים בעיקר בתנועה מהירה, אבל פה הטכנאי איבד סבלנות (לא שהיתה לו) ואמר שזה המצב ואין מה לעשות והוא לא יכול להחזיר את הגירסה הקודמת (2604) נשאר עדיין על 2606
ציין שהוא צריך לזוז וביקש שאחתום, חתמתי רק אחרי שהוא ציין שהלקוח עדיין לא מרוצה מהתמונה. "
- sky1sky10
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3357
@AviYeffet
נראה לי ההצעה של סלון חללית הייתה אידיאלית בזה שתשווה שני מסכים זהים אחד ליד השני.
הבנתי שהדבר קשה לך פיזית, אבל רק כך תוכל לדעת איפה הבעיה.
כמובן נקווה לטוב לאחר ביקור הטכנאי ביום שני.
בהצלחה.
נראה לי ההצעה של סלון חללית הייתה אידיאלית בזה שתשווה שני מסכים זהים אחד ליד השני.
הבנתי שהדבר קשה לך פיזית, אבל רק כך תוכל לדעת איפה הבעיה.
כמובן נקווה לטוב לאחר ביקור הטכנאי ביום שני.
בהצלחה.
-
AviYeffet
-
- חבר שרק התחיל

זה מה שרשום בגב הטלוויזיה(תמונה מצורפת)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור