·במקרה הזה לא מדובר על שיקוף מסך אלא מערכת פותח מסך עם אנדרואיד מובנה. זאת אומרת שהכל נעשה ישירות על המסך בלי קשר למכשיר הטלפון.ziv_r כתב:הכל נעשה מעל המערכת הקיימת כמובן.
כל העיבוד נעשה על הטלפון, המסך ברכב מתפקד רק כמסך, לכן הביצועים טובים והאינטרקטיביות תלויה בגדול רק באיכות המגע של המסך עצמו....
עדכון מערכת ה- Infotainment במאזדה
- meninblack
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 194
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
@ziv_r - בהוראות ההתקנה מדברים על Fuze מסויים ועל הטענת הרכב. האם מדובר במשהו נצרך או רק גיבויים למקרה הצורך?
ציטוט מהמסמך:
Install the ROOM FUSE and AUDIO FUSE to the fuse block in the engine compartment (if not installed).
5. Connect battery charger (charge current maintained about 7A) to the vehicle to stabilize voltage fluctuation.
ציטוט מהמסמך:
Install the ROOM FUSE and AUDIO FUSE to the fuse block in the engine compartment (if not installed).
5. Connect battery charger (charge current maintained about 7A) to the vehicle to stabilize voltage fluctuation.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
·meninblack כתב:בתור אחד שהיה אצל מיראג׳ בבנגקוק, ראיתי את זה כבר לפני 3 חודשים. יש לו מבחר די גדול של מערכות אפטרמרקט לרכבי מאזדה חדשים. לי ברכב יש פותח מסך שמאפשר לי לראות עידן פלוס במסך הראשי של המאזדה. כמו כן יש כבר חודשיים פותחי מסך שיש בהם מערכת אנדרואיד מובנית (כמו בסרטון שצורף)....
נשמע סופר מעניין, כנראה מערכת Custom לגמרי, כי לא ראיתי שיש בכלל תמיכה במקלט DVB-T במערכת ה- Infotainment המובנית. כולנו נודה לך אם תוכל להעלות וידאו של המערכת בעבודה.
·meninblack כתב:במקרה הזה לא מדובר על שיקוף מסך אלא מערכת פותח מסך עם אנדרואיד מובנה. זאת אומרת שהכל נעשה ישירות על המסך בלי קשר למכשיר הטלפון....
לא ציינתי שמדובר על שיקוף מסך כפי שכתבת, אלא שימוש בכח העיבוד בטלפון עבור העברת הממשק למסך, זוהי טכנולוגית Projection. אחד היתרונות הינו שהממשק יהיה אחיד בכל הרכבים והביצועים זהים ולא תלויים בחומרה ברכב (חוץ מאיכות מסך המגע כמובן כפי שכתבתי כבר). אני מציע שתקרא מעט לפני שאתה אומר אחרת, זה בפירוש כך.
http://www.androidcentral.com/android-auto
http://www.theverge.com/2015/5/26/86596 ... dai-sonata
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 06/09/2015 20:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

·PCingAddict כתב:@ziv_r - בהוראות ההתקנה מדברים על Fuze מסויים ועל הטענת הרכב. האם מדובר במשהו נצרך או רק גיבויים למקרה הצורך?
ציטוט מהמסמך:
5. Connect battery charger (charge current maintained about 7A) to the vehicle to stabilize voltage fluctuation....
ללא הפיוזים הללו, מערכת ה- Infotainment לא הייתה עובדת כלל, מכיוון שאני מניח שהיא עובדת אצלך, אזי הפיוזים מותקנים. נא המשך עם ההתקנה.
- meninblack
- חבר פעיל מאוד

·כמו שציינתי, הסרטון מיוטיוב מראה על פותח מסך שעליו מותקן מערכת הפעלה אנדרואיד. כמו כן, יש תיכנון להסב את המערכות ברכב לגוגל קאר/אפל קאר. אפילו ישנם שמועות שבקרוב יהיה עידכון תוכנה במאזדה עם תמיכה בגוגל קאר/אפל קאר.ziv_r כתב:·......
לא ציינתי מדובר על שיקוף מסך כפי שכתבת, אלא שימוש בכח העיבוד בטלפון עבור העברת הממשק למסך, זוהי טכנולוגית Projection. אחד היתרונות הינו שהממשק יהיה אחיד בכל הרכבים והביצועים זהים ולא תלויים בחומרה ברכב (חוץ מאיכות מסך המגע כמובן כפי שכתבתי כבר). אני מציע שתקרא מעט לפני שאתה אומר אחרת, זה בפירוש כך.
http://www.androidcentral.com/android-auto
http://www.theverge.com/2015/5/26/86596 ... dai-sonata...
לגבי מערכת dvb. אני אצלם מחר, כמו כן מדובר על video interface שבעצם מתחבר למסך הראשי של מאזדה וניתן לחבר אליו מערכת dvb, מסכים אחוריים וכו... לוחצים לחיצה ארוכה על ניתוק שיחה בגלגל ההגה וזה עובר למצב וידיאו.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הוידאו למעלה באמת מראה מערכת Custom של Android, אבל כמובן שזה כנראה לא רלוונטי לאף אחד מאיתנו, כי סביר להניח שנמתין לעדכון רישמי של מאזדה עבור Google Auto. לא היה אישור של החברה, אבל יש המון דיבורים על זה.
-
- צד R: מערכת Custom של Android.
צד L: מערכת Android Auto.
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

מסתבר שיש לי גרסה 28, ולפני שמעדכנים ל 56 צריך לעדכן ל 33. הבעיה היא שאין להשיג את הקובץ (אני עוד מחפש).
האם יש פה למישהו?
חשבתי שמצאתי, אבל לא. מדובר בקבצים ל North America. בכל מקרה, ממליץ לכולם להעיף מבט בשרשור הזה
האם יש פה למישהו?
חשבתי שמצאתי, אבל לא. מדובר בקבצים ל North America. בכל מקרה, ממליץ לכולם להעיף מבט בשרשור הזה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ליתר דיוק, לפני העדכון לגרסה 56, חובה להתקין גרסה 31 ומעלה. הקבצים לגרסה 33 נמצאים בהודעה אשר פותחת שרשור זה.
בנוגע להבדלים בין גרסאות EU ו- NA, כבר פירטתי בעמוד קודם.
בנוגע להבדלים בין גרסאות EU ו- NA, כבר פירטתי בעמוד קודם.
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

·תודה זיו, אבל הקישור כבר לא פעיל (קובץ לא קיים).ziv_r כתב:ליתר דיוק, לפני העדכון לגרסה 56, חובה להתקין גרסה 31 ומעלה. הקבצים לגרסה 33 נמצאים בהודעה אשר פותחת שרשור זה.
בנוגע להבדלים בין גרסאות EU ו- NA, כבר פירטתי בעמוד קודם....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
ראיתי פרסום לאחרונה שהמאזדה מגיעה עכשיו עם תמיכה בוויז.
מישהו מכיר/ יודע ויכול לתת יותר פרטים.
האם מדובר על "פתיחת מסך" מקומית של קוברה?
האם מדובר על "פתיחת מסך" מקומית של קוברה?
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ניתן לבצע שיקוף של מסך הטלפון על ידי התחברות למסך בפתרון DIY, זהו איננו פתרון מובנה במערכת.
- meninblack
- חבר פעיל מאוד

קוברה...השודדים התכוונת.crusader כתב:ראיתי פרסום לאחרונה שהמאזדה מגיעה עכשיו עם תמיכה בוויז.
האם מדובר על "פתיחת מסך" מקומית של קוברה?...
אז הם לא קוראים לזה פתיחת מסך אלא התקנת waze.
בפועל, מדובר על זה פתיחת מסך עם מערכת אנדרואיד מובנית, כאשר הם מתקינים לך רק waze ולא מוכנים להתקין שום דבר על זה. זאת אומרת בתאוריה אתה יכול להוסיף למכשיר הזה dvb ומסכים אחוריים לדוגמא אבל הם לא מוכנים.
המכשיר הזה עולה 3700 + מע״מ.
אה ודרך אגב, הם אומרים לך שהם מוכרים את זה עם סים שהם פיתחו במיוחד עם סלקום ושזה סים שלא צורך הרבה חשמל
- אפיסטרול
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- שם מלא: אפי סטרול
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
ברכב שלי יש פותח מסך עם ממיר טלויזיה.
לאחר עדכון גרסה 56 מגרסה 33 התגלה באג חדש שגורם להעלמות התמונה (רואים שלג) ולהשארת הקול.
הבאג מתרחש במעבר הראשון מהעדכון, כשעוברים ממצב רדיו למצב טלויזיה בפעם הראשונה הכל בסדר, כשעוברים בפעם השניה אז מתרחש הבאג.
עשיתי רוורס בעדכון גרסה וחזרתי ל 33 כפי שהיה לי קודם והכל הסתדר (לא היה לי ספק).
בקיצור קיימת בעיה בגרסה 56 שגורמת לאובדן תמונה.
האם מישהו נתקל בתופעה?
האם העדכונים הם של מאזדה העולמית?
אשמח לקבל תשובות,
תודה.
ברכב שלי יש פותח מסך עם ממיר טלויזיה.
לאחר עדכון גרסה 56 מגרסה 33 התגלה באג חדש שגורם להעלמות התמונה (רואים שלג) ולהשארת הקול.
הבאג מתרחש במעבר הראשון מהעדכון, כשעוברים ממצב רדיו למצב טלויזיה בפעם הראשונה הכל בסדר, כשעוברים בפעם השניה אז מתרחש הבאג.
עשיתי רוורס בעדכון גרסה וחזרתי ל 33 כפי שהיה לי קודם והכל הסתדר (לא היה לי ספק).
בקיצור קיימת בעיה בגרסה 56 שגורמת לאובדן תמונה.
האם מישהו נתקל בתופעה?
האם העדכונים הם של מאזדה העולמית?
אשמח לקבל תשובות,
תודה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אפיסטרול,
העדכונים בשרשור הזה הינם רישמיים מבית מזדה. התוכנה אשר מותקנת אצלך הינה Custom כמובן ונעשתה על ידי מתקין חיצוני עבור הציוד הפרטי שברשותך, לפיכך אתה לא יכול לעדכן את הקושחה עצמאית וזקוק לעזרת המתקין עבור זה, אשר צריך להתאים את הפתרון שלו לקושחה החדשה.
העדכונים בשרשור הזה הינם רישמיים מבית מזדה. התוכנה אשר מותקנת אצלך הינה Custom כמובן ונעשתה על ידי מתקין חיצוני עבור הציוד הפרטי שברשותך, לפיכך אתה לא יכול לעדכן את הקושחה עצמאית וזקוק לעזרת המתקין עבור זה, אשר צריך להתאים את הפתרון שלו לקושחה החדשה.
- אפיסטרול
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- שם מלא: אפי סטרול
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
זיו שלום,
האם אתה מתכוון שצריך עדכון קושחה לפותח מסך?
דרך אגב בגרסאות הקודמות של עדכוני הגרסה כפי שציינתי הכל היה תקין, לא הייתה שום בעיית צפייה.
הבעיה היא לאחר גרסה 56 אז למה לדעתך הבעיה לא בגרסה?
תודה.
האם אתה מתכוון שצריך עדכון קושחה לפותח מסך?
דרך אגב בגרסאות הקודמות של עדכוני הגרסה כפי שציינתי הכל היה תקין, לא הייתה שום בעיית צפייה.
הבעיה היא לאחר גרסה 56 אז למה לדעתך הבעיה לא בגרסה?
תודה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag