Panasonic THP50ST60 - כניסות HDMI מתו :(

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556

שליחה

:lol: אהבתי את האנלוגיה
אז באותו הקשר אנלוגי, האם המפצל אינו פוגע באיכות הוידאו.
אחרי הכל, יש כבלי HDMI ב100 ש"ח וכאלו ב500 ויותר.... אלא אם תגיד לי שכולם מוציאים אות זהה והאיכות המתקבלת זהה.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581

שליחה

בתאוריה כל עוד קצב הנתונים לא נפגע, אין ירידה באיכות.
לא הצלחתי לראות שוני כשמשתמשים בכבלים יקרים יותר או זולים.
נתקלתי בתופעות שכבלים זולים היו רגישים יותר להפרעות כמו מנועים חשמלים, פלורסנטים (בהדלקה) ולעיתים חוסר יציבות של האות.
מצד שני רוב הכבלים הזולים לא עושים בעיות.

לגבי המתג, אני לא ראיתי הבדל, בשביל 2.5 דולר לא צריך לפתח עכשיו דיון אקדמי, קונים מנסים, אם האיכות לא נפגעת לא נוגעים.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

avioren כתב:אחרי הכל, יש כבלי HDMI ב100 ש"ח וכאלו ב500 ויותר.... אלא אם תגיד לי שכולם מוציאים אות זהה והאיכות המתקבלת זהה.
...
נתקלתי במוכרים שממש מאמינים שיש הבדלים בין כבלי HDMI. כולל כששיבחו את כבל ה-HDMI ב-2400 ש"ח משפר את הסאונד בגלל שהמוליכים עשוים מכסף. :)

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500

שליחה

evgenetic כתב:מה יש במפצל הזה שיכול למנוע שליחת מתח גבוה לטלויזיה? לא ברור לי. מה גם שאם אני מתקין משהו כזה ושוב יש לי תקלה כזו, גם הוט וגם יורוקום יאשימו את המפצל הזה, זה בטוח :lol:

וכן, בינתיים חיברתי את הממיר בקומפוננט עד שמישהו יקח אחריות, יורוקום טענו שזה קשור לHDMI אז לפחןת מבחינתם אני בסדר.
...
רק שתדע - בגלל שהייתה "מכה" של כניסות HDMI שנשרפו בגלל הממיר של HOT (וגם HOT הודו בתקלה) אז זה הפך להיות סוג של סיבה גורפת שכולם מצטטים. איך שהם שומעים שנשרפו לך כניסות (או כניסה) ה-HDMI במסך הם ישר מאשימים את הוט. מעניין אם הם ינסו את זה גם אם פתאום תגיד להם שאין לך הוט ואתה צופה רק בעידן+ :-D.

כולם תופסים טרמפ על זה. בתכלס, אין להם דרך לדעת שזה אכן היה הממיר. מאוד קשה לדעת דבר כזה. גם ההודאה של HOT בכך שממיר המג'יק שלהם בעייתי במידה כלשהי היא רק בגלל תוצאות אמפיריות - פשוט ראו הרבה כניסות HDMI שרופות אצל אנשים עם ממירי מג'יק. זה הכל.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

תקליט את השיחה.
תגרום לה לומר שזו אכן הבעיה והיא לא מוכנה להוציא אישור
נערך לאחרונה על ידי sam22 ב 26/06/2015 6:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
העם דורש..... כל מיני דברים

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055

שליחה

כל מה שנוגע בהוט נכווה

גם בחינם לא אקח מהם כלום :!:

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

sam22 כתב:תקליט את השיחה.
תגרום לה לומר שזו אכן הבעיה והיא לא מוכנה להוציא אישור
...
ואז מה?
אם תקליט אותה אומרת שהיא רצחה את אלוזורוב?
היא טכנאית? היא בדקה את המכשיר? האם טכנאי יכול לקבוע שבוודאות גמורה הממיר שרף?

אז אמרה!

evgenetic פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641

שליחה

המטרה היא שמישהו ייקח אחריות במידה והתקלה הזאת חוזרת שוב ושאני לא אצטרך לשלם על התיקון. היא נציגת החברה כשהיא מדברת איתי, אם ביום חמישי שעבר היא אמרה לי בבירור שהממיר גרם לבעיה הזאת עוד לפני שאמרתי לה איזה דגם ממיר וטלוויזיה יש לי, ואז כעבור שבוע (אחרי שגם טכנאי שהחליף לי את הלוח אמר את זה) כשאני מבקש מהם להפיק לי מכתב רשמי שאומר בדיוק את זה - היא/החברה מסרבת. אז המסקנה ההגיוניות היא שאין להם באמת מושג מה גרם לתקלה והם סתם רוצים להפיל את האחריות על מישהו אחר, ולכן הם מחויבים לתת לי שירות במסגרת האחריות אם התקלה הזאת תחזור.

הרי זה מאד פשוט - אם אין חוות דעת מוסמכת ורשמית ש"מאשימה" גורם אחר, אז ההאחריות שלהם, אם יש - אז אני פונה לגוף שהם מאשימים. כרגע אנחנו במצב ראשון.

אני הקלטתי את כל השיחות אז אם זה יגיע לזה יהיה לי מאד קל להוכיח שיורקום מבלבלים את המוח.

evgenetic פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641

שליחה

עדכון אחרון כדי לסגור את הסאגה:

דיברתי היום עם הוט, הסברתי להם על המקרה ועל הטענות של יורוקום. ממה שהם רואים הציוד שלי תקין לגמרי, וגם לי אין בעצם על מה להתלונן בכל הנוגע לציוד ושירות של הוט, הכל עובד פיקס. וכוון שיורוקום סירבו לספק לי איזשהו מסמך רשמי שאומר בבירור שהתקלה נגרמה בגלל הממיר, אין לי מה להציג להוט. אין להוט בעיה לשלוח לי טכנאי שיתקין לי את האיזולטור, אבל כוון שזה לא קשור לשום תקלה, קריאת שירות תעלה לי 150 שח. יורוקום כן שלחו לי את הטופס שבא איתו וטכנאי ובו הודפס שהוסבר לי שאם לא יותקן איזולטור תקלה דומה חוזרת לא תכוסה על ידי האחריות (בעצם, סיכום השיחה הראשונה שלי עם הנציגה), אבל כצפוי זה חסר משמעות עבור הוט.

מקרה נדיר בו הוט יוצאים יחסית בסדר לעומת יורוקום המהוללת :lol:

חיפשתי קצת יותר מידע על האיזולטור הזה והגעתי לשרשור הזה באתר: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=15
ככה זה נראה:
תמונה

אני די בטוח שהיה לי מותקן אחד כזה בדירה הקודמת, וממש חבל לי לבזבז 150 שח על שטות כזו, נראה לי שאני פשוט אמצא אחד כזה ואתקין אותו בעצמי כדי לגמור עם הסיפור הזה.

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426

שליחה

תעבור ל YES
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1409
שם מלא: ערן כרמון

שליחה

tascam כתב:תעבור ל YES
...
·(Y)

מדוע להיות מחובר לחברה שהציוד שלה כנראה גורם לנזק בכניסות HDMI

מתנתקים ומתנים השארות בהתקנת האיזולטור באם ייס לא אלטרנטיבה בשבילך

כשחזרתי לייס בפברואר לאחר ניתוק של שנה + והטכנאי לא רצה להתקן ההגנות על הכניסות, הראתי לו הדלת החוצה. בסוף הכל הותקן כפי שנדרש. יש לי פלזממה 65VT60.

עשו לי גם הגנה על הכניסה לדירה

ערן
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14370

שליחה

הוט ו YES מודעים לבעיה ואני לא מצליח להבין מדוע לא מתקינים לכולם איזולטור בהתקנה כסטנדרט.
האיזולטור בטח עולה להם כ- 10 ש"ח....והחזרים על תביעות בעקבות שריפת לוחות HDMI שהם מחזירים אמורים לעלות הרבה יותר.
לא מבין את ההתנהלות הזו. (n)

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

למה כלב מלקלק את עצמו? כי הוא יכול...
ולשאלתך כי הם מונופול עם פיקוח מינימלי ולכן הם... יכולים.

ככל שהקודי והפופקורן ישתדרגו כך יותר ויותר אנשים יעזבו את החברות האלה שמקומן בסל המחזור.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”