Fallout 4 הוכרז
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73215
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
הבחור יצר לעצמו PIP BOY משלו:
-
Huber
- חבר במועדון HT

התרשמויות מהדמו המורחב שהוצג ב GAMESCON:
-
Huber
- חבר במועדון HT

מה הגודל של המשחק?
-
Huber
- חבר במועדון HT

במשחק Fallout 4 יהיה יותר דיאלוג מ Fallout 3 ו Skryim ביחד!
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
זה לא משמח אותי בכלל... אחד הדברים שאני הכי שונא במשחק שאמור להיות משחק אקשן הם דיאלוגים ארוכים ומשמימים...
אם מדובר בדיאלוגים קצרים שאמורים לעזור לך להבין מה המשימה העומדת לפניך - ניחא.
אם מדובר בדיאלוגים ארוכים שהם אופציונליים (כמו דיבורים עם NPCs לא חשובים וכו') - אני פשוט מתעלם מהם.
אם מדובר בדיאלוגים ארוכים שהם חובה שמספרים לך את הסיפור מזמן בריאת העולם ועד ימינו (סליחה, העתיד) - לא תודה, זה לא בשבילי.
אם מדובר בדיאלוגים קצרים שאמורים לעזור לך להבין מה המשימה העומדת לפניך - ניחא.
אם מדובר בדיאלוגים ארוכים שהם אופציונליים (כמו דיבורים עם NPCs לא חשובים וכו') - אני פשוט מתעלם מהם.
אם מדובר בדיאלוגים ארוכים שהם חובה שמספרים לך את הסיפור מזמן בריאת העולם ועד ימינו (סליחה, העתיד) - לא תודה, זה לא בשבילי.
-
Huber
- חבר במועדון HT

starrywolf - ממתי FALLOUT מוגדר כמשחק אקשן?!
סידרה זו נמצאת בז'אנר ה RPG, ו RPG מצריך ומחייב טקסט/דיבוב נרחב ככל הנצרך להבנת המשימה העומדת לפניך והעולם בו אתה נמצא, משתתפיו, הפוליטיקה שבו וכו. אם זה לא הסגנון שלך, וותר או דלג על הדיבוב (לא מומלץ) ותתחיל לירות בכל מה שזז וזהו
סידרה זו נמצאת בז'אנר ה RPG, ו RPG מצריך ומחייב טקסט/דיבוב נרחב ככל הנצרך להבנת המשימה העומדת לפניך והעולם בו אתה נמצא, משתתפיו, הפוליטיקה שבו וכו. אם זה לא הסגנון שלך, וותר או דלג על הדיבוב (לא מומלץ) ותתחיל לירות בכל מה שזז וזהו
- starrywolf
- חבר ותיק

אוקיי, אז נגדיר אותו כ-Action RPG שזה למעשה אומר יריות + סיפורי מעשיות.
אני לא רוצה לוותר על הדיבורים - אני חושב שדיבורים הם חלק חשוב במשחק אבל מה שהייתי רוצה זה שיהיו דיבורים ככל הנדרש להבנת המשימה עצמה ומינימום דיבורים הכרחיים על הסיפור עצמו.
צריך לזכור שלאדם הממוצע יש היום פחות זמן מבעבר לבזבז על משחקים ובניגוד לעבר הרחוק שבו יצאו כמה משחקים טובים בודדים במשך השנה - היום יוצאים עשרות אם לא מאות משחקים במשך השנה כך שהתחרות גדולה וה-Backlog גדול עוד יותר...
אני לא רוצה לוותר על הדיבורים - אני חושב שדיבורים הם חלק חשוב במשחק אבל מה שהייתי רוצה זה שיהיו דיבורים ככל הנדרש להבנת המשימה עצמה ומינימום דיבורים הכרחיים על הסיפור עצמו.
צריך לזכור שלאדם הממוצע יש היום פחות זמן מבעבר לבזבז על משחקים ובניגוד לעבר הרחוק שבו יצאו כמה משחקים טובים בודדים במשך השנה - היום יוצאים עשרות אם לא מאות משחקים במשך השנה כך שהתחרות גדולה וה-Backlog גדול עוד יותר...
-
Huber
- חבר במועדון HT

דיאבלו זה ARPG, המשחק הזה הוא RPG עם שילוב של SHOOTER ברמה מסויימת. וטוב שכך, אני אישית מזמן לא מתחבר ל ARPG, ולצערי RPG אמיתיים יש כ"כ מעט שאני שמח שהמשחק הנ"ל נופל בז'אנר הזה.
ד"א, הדיבוב במשחקים של בטסדה הוא ברמה גבוהה מאוד ככה ששוב, אני בעד שיהיה כמה שיותר (עד גבול הסביר כמובן). לי למשל, למרות הרמה הגבוהה של האנגלית, כבר אין סבלנות למשחקים שבמקום דיבוב מציגים לי טקסטים ארוכים לקרוא. פעם, כשהייתי צעיר והיה לי יותר זמן, אולי - כיום ללא דיבוב אני בכלל לא מסתכל על משחק.
ד"א, הדיבוב במשחקים של בטסדה הוא ברמה גבוהה מאוד ככה ששוב, אני בעד שיהיה כמה שיותר (עד גבול הסביר כמובן). לי למשל, למרות הרמה הגבוהה של האנגלית, כבר אין סבלנות למשחקים שבמקום דיבוב מציגים לי טקסטים ארוכים לקרוא. פעם, כשהייתי צעיר והיה לי יותר זמן, אולי - כיום ללא דיבוב אני בכלל לא מסתכל על משחק.
- starrywolf
- חבר ותיק

דיאבלו זה Hack and Slash RPG ולא ARPG.
לגבי Fallout אני בדיוק במצב שלך - גם הרמה שלי באנגלית גבוהה אבל מה לעשות שלא נשארים בני 20 לנצח ? גם לי כבר אין סבלנות לקרוא דיאלוגים ארוכים וגם אני מעדיף דיבוב קצר וקולע על דיאלוג ארוך וצולע.
בכל מקרה את Fallout 4 אני בהחלט מתכוון לנסות - אני מאוד אוהב את הסדרה ואני מקווה שלא אתאכזב גם הפעם הזאת.
לגבי Fallout אני בדיוק במצב שלך - גם הרמה שלי באנגלית גבוהה אבל מה לעשות שלא נשארים בני 20 לנצח ? גם לי כבר אין סבלנות לקרוא דיאלוגים ארוכים וגם אני מעדיף דיבוב קצר וקולע על דיאלוג ארוך וצולע.
בכל מקרה את Fallout 4 אני בהחלט מתכוון לנסות - אני מאוד אוהב את הסדרה ואני מקווה שלא אתאכזב גם הפעם הזאת.
-
Huber
- חבר במועדון HT

בהמשך לידיעה מאתמול על FALLOUT 4, במשחק יהיו מעל 111.000 שורות דיבוב:
- starrywolf
- חבר ותיק

עזוב דיבוב - כמה שורות יש לקרוא ? 
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
·באמת? אצלי זה הפוך..אני תמיד שם כתוביות במשחקים, וקורא את הדיאלוגים במקום להקשיב להם - זה יוצא הרבה יותר מהר.Huber כתב:דיאבלו זה ARPG, המשחק הזה הוא RPG עם שילוב של SHOOTER ברמה מסויימת. וטוב שכך, אני אישית מזמן לא מתחבר ל ARPG, ולצערי RPG אמיתיים יש כ"כ מעט שאני שמח שהמשחק הנ"ל נופל בז'אנר הזה.
ד"א, הדיבוב במשחקים של בטסדה הוא ברמה גבוהה מאוד ככה ששוב, אני בעד שיהיה כמה שיותר (עד גבול הסביר כמובן). לי למשל, למרות הרמה הגבוהה של האנגלית, כבר אין סבלנות למשחקים שבמקום דיבוב מציגים לי טקסטים ארוכים לקרוא. פעם, כשהייתי צעיר והיה לי יותר זמן, אולי - כיום ללא דיבוב אני בכלל לא מסתכל על משחק....
אלא אם כן אני רוצה להרגיש נוסטלגיה, ומעביר את Witcher 3 לפולנית...
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT