האם מישהו שם לב לשינויים בנתוני הקו לאחר מעבר לשוק הסיטונאי?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.

האם יש שינוי בנתוני הקו לאחר מעבר לשוק סיטונאי?

עליה
2
5%
ירידה
27
63%
ללא שינוי
14
33%

סך הכול הצבעות: 43

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3845

שליחה

dima_vy כתב:@MrYair
·נכון לעכשיו, כל עוד בזק נמצאת לבד בשוק הסיטונאי, זה הזמן שלה להתחיל לקבל כסף ממנויים שנוטשים את הוט לטובת השוק הסיטונאי. עד עכשיו בזק לא קיבלו כלום מהלקוחות של הוט, ועכשיו, כשיש אלטרנטיבה הרבה יותר זולה להוט, אנשים יתחילו לעבור, ובזק אכן תראה מהם כסף.
ברור שהשאיפה של בזק להרוויח כמה שיותר כסף, כמו כל חברה מסחרית, וזה גם מחוייבות שלה כלפי בעלי המניות, אבל הרווח שלה יגדל גם באמצעות חיסכון בעלויות התפעול, ושוק הסיטונאי אמור להקטין את עלויות התפעול. כך שאין לה כל כך סיבה "לדפוק" את הלקוחות של השוק הסיטונאי. תשים לב, שאנשים לרוב מתלוננים על ירידת מהירות בסינכרון. אם בזק היו מורידים מהירות בכוונה, לא נראה לי שהיו עושים זאת בצורה פיזית, אלא לוגית, הרבה יותר יעיל.
...
נו ברור שלוגית
הרי מה זה לבזק להוריד מהירות סנכרון ?
סהכ לשנות פרופיל ב MSAG

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5920

שליחה

MrYair כתב:
...
...
נו ברור שלוגית
הרי מה זה לבזק להוריד מהירות סנכרון ?
סהכ לשנות פרופיל ב MSAG
...
·אם היו עושים שינוי פרופיל, אז אצל כל הלקוחות הייתה ירידה במהירות, אבל זה לא קורה לכולם. לי כמו שהיה 40 מס"ש כך נשאר. תשים לב שפורום התלוננו כמה אנשים. אולי עשרה. וכמה עברו למבצעים של שוק הסיטונאי? המספר כבר באלפים, אם לא בערשות אלפים. אם הורדת פרופיל מהירות הייתה פעולה גורפת כבר היו מרימים רעש הרבה יותר חזק. אבל, אולי בכל זאת, יש טעם לפנות עם זה למשרד התקשורת...

Khaleal פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 211

שליחה

@dima_vy
אולי בגלל זה בזק רצו בהתחלה להוסיף w לשם משתמש של הלקוחות בשוק הסיטונאי. וכנראה בזק מצאו דרך אחרת (חוץ מהוספת האות w) כדי לעשות תעדוף בין הלקוחות.
נכון המס' כבר באלפים אבל כמה מאלה יש להם יוזרים ב hometheater כדי להתלונן? חוץ מזה יש אלפים של מנויים שעברו לשוק הסיטונאי ולא יודעים לעשות בדיקת מהירות ולא מבינים בנתוני סינכרון ואם תשים להם 1 מגה ותגיד להם זה 100 מגה הם לא יגלו את זה :)

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4894

שליחה

אין שינוי

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@Khaleal
·אני קיבלתי רושם שאנשים מתלוננים על ירידת מהירות המקסימלית האפשרית ולא רק המהירות עליה הקו מסונכרן.

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896

שליחה

Khaleal כתב: כנראה נציגת שימור הלקוחות של בזק צדקה כאשר אמרה שהם (018) לא יצליחו לספק לך את האיכות שאנחנו (בזק) מספקים.
...
לא צדקה ולא נעליים

018 לא מספקים לך תשתית ישירות כי הם סה"כ ספק אינטרנט.
בזק כן,בגלל זה כל ה"קלפים" אצלם.

מה בפועל בזק עושה ללקוחות בשוק הסיטונאי,שלאחד יש שינוי לרעה ולשני אין? אף אחד לא באמת יודע,אלא רק הם.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

עשיתי בדיקה ב-2@ עם 018 וקיבלתי בדיוק מה שקיבלתי בבזק.
אלעד

Khaleal פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@l33cher
היא כן צדקה - במובן מסויים - בגלל שהיא יודעת מה הם (בזק) עושים ללקוחות בשוק סיטונאי.

Khaleal פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

עדכון: המצב רק מתדרדר.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@Khaleal
תלוננן על נפילות סינכרון, ותבקש טכנאי. ככל הנראה יש לך בעיה בזוג שהולכת ומחמירה, דבר יכול להיות מושפע גם ממזג אויר לדוגמא ומעוד סיבות. אני מקווה שיגיע טכנאי ויחליף ל זוג בין הארון עד אליך.

moranab
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79

שליחה

Khaleal
אם אתה יודע איפה הנקודה הראשית של בזק בבית,תחבר את הראוטר לשם ותבדוק מהירות ב@ 1 ו 2.
במידה ויצא נמוך כנראה הבעיה בהולכה של בזק מהמרכזיה הקרובה לבית.
במקרה שלך יש גם נפילות בסינכרון אז תתלונן ותזמין טכנאי שיבדוק.

Khaleal פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@dima_vy
·
כבר מיום ראשון 018 פתחו פניה לבזק כדי שישלחו מישהו לבדוק את הקו (תוך 3 ימי עסקים) ולפי מה שהם אומרים: בזק לא טיפלו בפניה ולא שלחו אף טכנאי.
ההה נראה לי שהפכתי ללקוח סוג ב' ^_^

@moranab
כמו שאמרתי בפוסט הקודם אני גם בדקתי 1@ ו- 2@ ומקבל אותם תוצאות.

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678

שליחה

תעלה צילום מסך עם נתוני סנכרון המהירות שאתה מקבל במודם.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

Khaleal פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@NetCHEIF
זה מה שאני מקבל בפועל. אני לא מצליח לגרד את ה-22 מגה.
[img2=477x467]http://www.hometheater.co.il/files/5250 ... _bezeq.png[/img2]
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678

שליחה

לפי התמונה האחרונה אתה מסונכרן ב-38.5M. אם אתה בחיבור של 100M זה פחות מהמינימום שבזק מבטיחה - 40M. רק טכנאי של בזק יכול לפתור את הבעיה.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

Khaleal פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@NetCHEIF
אני גם בפועל לא מקבל 38 מגה. אני בקושי מקבל 22 מגה! אם הייתי מצליח לקבל 38 מגה תאמין לי הייתי סותם את הפה וחוזר לחבילה של 40 מגה וזהו. אבל גם חבילת 40 מגה אני לא מקבל! לפני המעבר לשוק הסיטונאי הייתי מקבל 41 מגה בחבילה של 40 מגה וזה היה קבוע! בחבילה של 100 לפני המעבר הייתי מקבל משהו בסביבת 60 מגה.
018 לא עוזרים לי. כבר מיום ראשון פתחו פניה לבזק כדי שיבדקו את העניין ובזק לא עונים. ניסיתי להתקשר לתמיכה של בזק והם לא רוצים לדבר איתי.. אומרים לך ל-018 שיסדרו לך את העניין! הנציג הציע לי לחזור לבזק והוא מחר ישלח טכנאי.. אמרתי לו אם אני חוזר אז אני אקבל 60 מגה עוד פעם? אמר אם קיבלת 60 מגה בעבר אתה כן תקבל.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@Khaleal
·שאלה, שהיו אמורים לשאול אותך בתמיכה - האם עשית את הבדיקה כאשר רק מחשב אחד מחובר עם כבל רשת לנתב, כאשר באותו מחשב לא פועלות תוכנות שיתוף?

Khaleal פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@dima_vy
כן שאלו אותי את השאלה הזאת וברור שהתשובה כן. מחשב אחד שמחובר בכבל לפורט ה-LAN של הנתב. גם ניסיתי לעשות את הבדיקה במחשב אחר וגם מקבל אותם תוצאות.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@Khaleal
·אם המצב הולך ומדרדר, אתה בקרוב תרד מתחת ל-20 מס"ש. ברגע שזה יקרה תבקש טכנאי שיגיע עם מחשב נייד שלו, ויראה לך שהוא מצליח לגלוש תקין. זה כנראה לא יקרה והוא יאלץ להחליף פורט ב-MSAG, כנראה זאת הבעיה. לפחות אני הייתי חושש בפורט.

נזכרתי בעוד בדיקה שהייתי עושה: תנסה להגדיר נתב כ-bridge, ותתחבר עם חייגן במחשב. כך תוכל לבדוק האם יש בעיה בנתב.

Khaleal פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@dima_vy
בכל מקרה אני אקבל עוד נתב (ACTIONTEC C1000A) השבוע כדי לשלול תקלה בנתב.
באופן מפתיע היום בבוקר בדקתי ולשמחתי הצלחתי לקבל 32 מגה חזרה... חחח כשפתחתי את השרשור הזה לא הייתי מרוצה מה-32 מגה שאני מקבל ורציתי את ה-40 מגה חזרה.. עכשיו אני אומר תודה לאל שיש לי 32 מגה.
תודה.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”