שרשור תגובות: המאבק בתכנים פיראטיים עולה מדרגה
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
הם נלחמים במה בדיוק? בצופים שרוצים לצפות בתכנים. ולא רוצים לשלם הון לקרטלים האלו.
אם היה בארץ נטפליקס עם תרגום בעלות של 40 ש״ח לחודש, הפיראטיות תירד אופן משמעותי (עדיין יהיו פיראטים אבל אחוז קטן ולא משמעותי).
אז מה יש לנו עכשיו- סלקום טיוי שזה עידן פלוס +ויאודי מצומצם ב100 ש״ח- זה לעשות צחוק מהאנשים.
חבילה בהוט/יס של כל הערוצים שלהם + ויאודי צריכה לעלות לכל היותר 100 ש״ח.זה ממש כמו שהיה עם הסלולר היינו משלמים 200-500 ש״ח לחודש והיום- 50-60 ש״ח.
אם היה בארץ נטפליקס עם תרגום בעלות של 40 ש״ח לחודש, הפיראטיות תירד אופן משמעותי (עדיין יהיו פיראטים אבל אחוז קטן ולא משמעותי).
אז מה יש לנו עכשיו- סלקום טיוי שזה עידן פלוס +ויאודי מצומצם ב100 ש״ח- זה לעשות צחוק מהאנשים.
חבילה בהוט/יס של כל הערוצים שלהם + ויאודי צריכה לעלות לכל היותר 100 ש״ח.זה ממש כמו שהיה עם הסלולר היינו משלמים 200-500 ש״ח לחודש והיום- 50-60 ש״ח.
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
מה שהכי אידיוטי פה זה שפופקורן טיים מגיע עם הסטרימר שבזק כל כך נלהבים למכור למנויים שלה. בזק היא הבעלים של YES שהשתתפו במאבק באפליקציה הזאת. תהרגו את האפליקציה שמספקת את התכנים שהלקוחות מחפשים, ומי ימשיך לקנות את הסטרימר ?
גם ה"ממירים" של סלקום וטייק (במיוחד טייק) הם סוג של עידוד ללקוחות להתחבר לאינטרנט, להוריד אפליקציה כזו או אחרת (פופקורן או קודי) ולצרוך את התכנים הפיראטיים.
גם ה"ממירים" של סלקום וטייק (במיוחד טייק) הם סוג של עידוד ללקוחות להתחבר לאינטרנט, להוריד אפליקציה כזו או אחרת (פופקורן או קודי) ולצרוך את התכנים הפיראטיים.
- tamos2008
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
יש VPN מובנה בפופקורן, אבל הוא עולה 4 דולר בחודש.shayze כתב:Deep Packet inspection.........
בפועל אתה יכול להשתמש בכל תכנת VPN שתצפין את התעוברה שלך.
אבל מה שמגיע בתכנה הוא מובנה ונוח לשימוש ע"י כל משתמש ממוצע.
- shayze
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2626
עדיין אתה לא יכול להצפין את כל המידע. תמיד צריך איזה header פתוח כדי שהשרת ידע בכלל שההודעה מיועדת אליו ויש לפענחה.
אולי אם תעבור דרך גורם שלישי שיבצע את הבקשה בשבילך אבל אתה מבין שכל פתרון כבר מצמצם משמעותית את כמות האנשים שיודעים/רוצים להתמודד עם זה.
אולי אם תעבור דרך גורם שלישי שיבצע את הבקשה בשבילך אבל אתה מבין שכל פתרון כבר מצמצם משמעותית את כמות האנשים שיודעים/רוצים להתמודד עם זה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- OhadLugasi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
אפשר להיכנס דרך HIDEMYASS
ושיינסו לחסום פורטים ועל הדרך יחסמו עוד דברים ויאכלו אותה...
ושיינסו לחסום פורטים ועל הדרך יחסמו עוד דברים ויאכלו אותה...
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3744
- שם מלא: חיים
עכשיו אין אפשרות להוריד את התוכנה או שמי שיש לו אותה מותקנת על המחשב לא יוכל להפעיל אותה/לנגן סרטים דרכה????
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
גם טורנטים וEMULE ניסו לחסום. הצליחו?
ההבדל הוא שבעולם מטילים קנסות על משתמש הקצה הפיראט.
אם יתחילו פה לרדוף אחר משתמשי הקצה כל הסיפור ישתנה לחלוטין.
ההבדל הוא שבעולם מטילים קנסות על משתמש הקצה הפיראט.
אם יתחילו פה לרדוף אחר משתמשי הקצה כל הסיפור ישתנה לחלוטין.
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
לא רודפים אחרי משתמשי הקצה.
אם כבר אז רדפו אחרי אלו ששיתפו ואיכסנו את הקבצים במחשב שלהם.
ומה יצא מזה ? כמה תביעות למען יראו וייראו וזהו. וגם זה היה בחו"ל ולא בישראל.
אם כבר אז רדפו אחרי אלו ששיתפו ואיכסנו את הקבצים במחשב שלהם.
ומה יצא מזה ? כמה תביעות למען יראו וייראו וזהו. וגם זה היה בחו"ל ולא בישראל.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

לזה התכוונתי, שבחו"ל זה מצליח להם כי רודפים אחר משתמשי הקצה.
אבל שם גם יש נטפליקס ב8 דולר אז לא שווה לגנוב תוכן.
קשה לי להאמין שהם יצליחו לחסום פה טכנולוגית את הסטרימינג דרך הספקיות.
לספק אין אינטרס להשקיע בזה כי זה יפגע לו בהכנסות.
אבל שם גם יש נטפליקס ב8 דולר אז לא שווה לגנוב תוכן.
קשה לי להאמין שהם יצליחו לחסום פה טכנולוגית את הסטרימינג דרך הספקיות.
לספק אין אינטרס להשקיע בזה כי זה יפגע לו בהכנסות.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
מה זו בכלל התוכנה הזו? סליחה על הבורות
ניתן דרכה לצפות בבלוריי מלא?
פורמטי סאונד HD?
מי בכלל צריך אותה ,כשיש דרכים אחרות להשיג את התכנים המלאים?
פורמטי סאונד HD?
מי בכלל צריך אותה ,כשיש דרכים אחרות להשיג את התכנים המלאים?
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
@nati-va
·
לפעמים אני מתפלא כמה ידע טכני יש פה לאנשים אבל מעט מאוד ידע בתחום התוכן. האמת, שלפני שזה הפך למקצוע שלי, גם לי היה מעט ידע.
אבל בוא נראה מה ביקשת.....
יס והוט משלמות כל אחת, כ-500,000,000 ש"ח (חצי מיליארד ש"ח!!!) בשנה רק על תוכן.
זה לפני התשתיות והכח אדם והממירים וכו' וכו'.
אתה בעצם מבקש תוכן ברמה שיש להם היום רק ב-40 ש"ח.
אז נניח שזה יהיה כמו נטפליקס, כלומר, אין ערוצים חיים, אין תוכן חדש בתשלום נוסף (אגב, זו לא חמדנות של השירותים אלא הדרישה של האולפנים, כן?) אלא רק תכני "ספריה" כלומר, תכנים שהם בני שנה ויותר ותוכן מקורי בלבד וזה יעלה להם "רק" חצי מזה, כלומר, 250 מיליון ש"ח בשנה.
אתה משלם 40 ש"ח בחודש, כלומר, ההכנסה הכוללת שלך (כולל מע"מ) בשנה היא 480 ש"ח, שזה בערך 400 ש"ח לפני מע"מ.
מה שהרבה אנשים לא יודעים הוא שמעבר לעלות הזכויות לשנה (קוראים לזה minimum guarantee) יש גם חלוקת רווחים עם האולפניםץ במודל מנוי כ-50% הולך חזרה לאולפן ובהשכרה של סרט כ-70% הולך חזרה לאולפן.
כלומר, ההכנסה בפועל היא רק חצי מזה - כ-200 ש"ח.
ניקח 250M ונחלק ב-200 ש"ח וקיבלת 1,250,000 מנויים שאתה צריך שיהיו לך כדי לכסות את עלות זכויות התוכן בלבד.....ליס ולהוט ביחד יש סביבות הכמות הזו.....
עכשיו תבין כמה המודל העיסקי פה בעייתי, כי כל שירות שיינסה להיכנס לא נכנס לשוק בתול אלא לשוק שבו כ-70 אחוז ממשקי הבית כבר נמצאים בשירות כזה או אחר ולכן עלות הגיוס של לקוח היא יקרה מאין כמוה.
אז תבוא ותגיד שאם אין מספיק תוכן במחיר טוב, אנשים לא ייצטרפו ובעלי השירות החדש הזה יגידו שאם אין מספיק מנויים אי אפשר לשלם על התוכן....
מודל ביצה ותרנגולת קלאסי.
כמובן שעשיתי את זה מאוד מאוד פשטני, רק לצורך ההסבר.
אם התחום הזה מעניין פה מספר אנשים, אשמח לעשות מפגש בנושא ולהרחיב יותר על עולמות התוכן, מה המשמעויות הטכניות, המסחריות, החוקיות של הקמה ותיפעול שירות כזה, לא רק בארץ אלא בכלל.
·
לפעמים אני מתפלא כמה ידע טכני יש פה לאנשים אבל מעט מאוד ידע בתחום התוכן. האמת, שלפני שזה הפך למקצוע שלי, גם לי היה מעט ידע.
אבל בוא נראה מה ביקשת.....
יס והוט משלמות כל אחת, כ-500,000,000 ש"ח (חצי מיליארד ש"ח!!!) בשנה רק על תוכן.
זה לפני התשתיות והכח אדם והממירים וכו' וכו'.
אתה בעצם מבקש תוכן ברמה שיש להם היום רק ב-40 ש"ח.
אז נניח שזה יהיה כמו נטפליקס, כלומר, אין ערוצים חיים, אין תוכן חדש בתשלום נוסף (אגב, זו לא חמדנות של השירותים אלא הדרישה של האולפנים, כן?) אלא רק תכני "ספריה" כלומר, תכנים שהם בני שנה ויותר ותוכן מקורי בלבד וזה יעלה להם "רק" חצי מזה, כלומר, 250 מיליון ש"ח בשנה.
אתה משלם 40 ש"ח בחודש, כלומר, ההכנסה הכוללת שלך (כולל מע"מ) בשנה היא 480 ש"ח, שזה בערך 400 ש"ח לפני מע"מ.
מה שהרבה אנשים לא יודעים הוא שמעבר לעלות הזכויות לשנה (קוראים לזה minimum guarantee) יש גם חלוקת רווחים עם האולפניםץ במודל מנוי כ-50% הולך חזרה לאולפן ובהשכרה של סרט כ-70% הולך חזרה לאולפן.
כלומר, ההכנסה בפועל היא רק חצי מזה - כ-200 ש"ח.
ניקח 250M ונחלק ב-200 ש"ח וקיבלת 1,250,000 מנויים שאתה צריך שיהיו לך כדי לכסות את עלות זכויות התוכן בלבד.....ליס ולהוט ביחד יש סביבות הכמות הזו.....
עכשיו תבין כמה המודל העיסקי פה בעייתי, כי כל שירות שיינסה להיכנס לא נכנס לשוק בתול אלא לשוק שבו כ-70 אחוז ממשקי הבית כבר נמצאים בשירות כזה או אחר ולכן עלות הגיוס של לקוח היא יקרה מאין כמוה.
אז תבוא ותגיד שאם אין מספיק תוכן במחיר טוב, אנשים לא ייצטרפו ובעלי השירות החדש הזה יגידו שאם אין מספיק מנויים אי אפשר לשלם על התוכן....
מודל ביצה ותרנגולת קלאסי.
כמובן שעשיתי את זה מאוד מאוד פשטני, רק לצורך ההסבר.
אם התחום הזה מעניין פה מספר אנשים, אשמח לעשות מפגש בנושא ולהרחיב יותר על עולמות התוכן, מה המשמעויות הטכניות, המסחריות, החוקיות של הקמה ותיפעול שירות כזה, לא רק בארץ אלא בכלל.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

אני מניח שגם נטפליקס לא מפסידים במודל העסקי שלהם.
תן לאנשים אלטרנטיבה ראוייה וזולה ואולי חלקם יפסיקו לצרוך תוכן פיראטי.
פה בארץ עד שלא יכניסו לאנשים קנסות הם לא ירתעו מצריכת תוכן בדרכים לא חוקיות.
תן לאנשים אלטרנטיבה ראוייה וזולה ואולי חלקם יפסיקו לצרוך תוכן פיראטי.
פה בארץ עד שלא יכניסו לאנשים קנסות הם לא ירתעו מצריכת תוכן בדרכים לא חוקיות.
- avirokach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 571
@MartinHSabag
·
האמת שאם היה מפגש כזה הייתי בא בכיף. אין לי שום קשר לתחום הזה אבל זה נשמע מעניין
·
האמת שאם היה מפגש כזה הייתי בא בכיף. אין לי שום קשר לתחום הזה אבל זה נשמע מעניין
- stompy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
מדינה של פרימיטיבים. יס והוט זה פשע . בתור לקוח של יס שמנסה להתנתק שנה כבר 
אני בטוח שלכל אחד פה יש ספריית סרטים מכובדת. מעניין מאוד מה יהיה אם יטילו עונשים
אני בטוח שלכל אחד פה יש ספריית סרטים מכובדת. מעניין מאוד מה יהיה אם יטילו עונשים
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

איך בדיוק הם יחסמו את ההורדה של התוכנה ? הם יעקבו אחרי כל DOWNLOAD שעובר ברשת של הספק ? זה הזוי לחלוטין ולא מעשי.
הרי אפשר לשים את התוכנה באתרי שיתוף תוכנות ולקרוא לקובץ "רשימת קניות לסופר".
הרי אפשר לשים את התוכנה באתרי שיתוף תוכנות ולקרוא לקובץ "רשימת קניות לסופר".
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
אני עובד עם האמזון פריים וזה פשוט חוויה.. חבל רק שאין תרגום בעברית אבל אני מסתדר 
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

אמזון פריים עובד ללא VPN בארץ?
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
·lasik כתב:אני מאמין שקודי הבא בתור.
במיוחד התוספים של Genesis וכדומה, ואפילו של Mako. אחרי הכל, כוונת מאקו לאפשר הצגת את התוכניות בכפוף לחשיפה לפרסומות, והתוסף מונע זאת...
שלא תתבלבלו - אני מאד נהנה מצפיה ללא פרסומות, אבל מנקודת מבטם זוהי מטרה לגיטימית....
אי אפשר לחסום את גנסיס.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
kalda01 עובד לי נהדר בלי VPN לא יודע על הכלל..
אני מזמין סרטים וסדרות בלי קושי.. באיכות HD מלאה עם תרגום באנגלית... הכל מונגש
אני מזמין סרטים וסדרות בלי קושי.. באיכות HD מלאה עם תרגום באנגלית... הכל מונגש
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

באיזה תוסף אתה משתמש לצפייה באמזון פריים?