האם בטלויזיה סמסונג h6400 יש ממיר עידן פלוס מובנה?
-
zdns
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 119
נסיתי את זה גם חיברתי אנטנה ארוכה עד מחוץ לחלון ועדיין לא קולט כלום אבל ממש כלום
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
אנטנה ארוכה מאיזה סוג?
-
zdns
-
- חבר פעיל מאוד

סליחה התכוונתי כבל ארוך ללא אנטנה רציתי לראות אם לפחות קולטים משהו אבל גם ללא הצלחה
לגבי האנטנה החיצונית על הגג חבר קולט דרכה מעולה בחיבור ישיר לטלויזיה אבל טלויזיה מסןג lg
לגבי האנטנה החיצונית על הגג חבר קולט דרכה מעולה בחיבור ישיר לטלויזיה אבל טלויזיה מסןג lg
- jtk
-
- חבר מכור קשה

אני לא חושב שאפשר לקלוט רק עם כבל. הוא מסוכך.
לא יודע מה להגיד לגבי ה-LG. כשאני ניסיתי אנטנה פנימית אנלוגית ישנה לא קלטתי כלום. חיברתי חוט ברזל באורך שאמרתי לך, כן קלטתי.
אגב, אם יש לך אפשרות "LNA" בהגדרות, נסה להפעיל אותה. זה אמור לשפר קליטה. לא יודע למה זה לא מופעל תמיד, אולי כשלא צריך את זה מפריע איכשהו.
לא יודע מה להגיד לגבי ה-LG. כשאני ניסיתי אנטנה פנימית אנלוגית ישנה לא קלטתי כלום. חיברתי חוט ברזל באורך שאמרתי לך, כן קלטתי.
אגב, אם יש לך אפשרות "LNA" בהגדרות, נסה להפעיל אותה. זה אמור לשפר קליטה. לא יודע למה זה לא מופעל תמיד, אולי כשלא צריך את זה מפריע איכשהו.
-
zdns
-
- חבר פעיל מאוד

לגבי האפשרות LNA איפה זה צריך להופיע בהגדרות ערוץ?
- jtk
-
- חבר מכור קשה

לא יודע, אין לי סמסונג. אולי זה לא קיים שם.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
·zdns כתב:סליחה התכוונתי כבל ארוך ללא אנטנה רציתי לראות אם לפחות קולטים משהו אבל גם ללא הצלחה
לגבי האנטנה החיצונית על הגג חבר קולט דרכה מעולה בחיבור ישיר לטלויזיה אבל טלויזיה מסןג lg...
עם סתם כבל ארוך של אנטנה זה פשוט לא יעבוד. אי אפשר לקלוט עם כבל כזה כלום.
אם כבר כבל "חאפר" בהכנה עצמית, נסה להכין לך אחד לפי המדריך הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
*גילוי נאות - לא יודע להגיד לך אם זה טוב או לא, אופטימלי או לא, אבל עושה רושם שזה עובד לפי תגובות של אנשים.
אפשרות שניה היא שתרכוש אנטנה ייעודית לעידן. יכולה לעלות משהו בטווח של בין 10 ל- 100 ש"ח..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
zdns
-
- חבר פעיל מאוד

יש פה מישהו עם דגם ua48h6400 מצליח לקלוט שידורי עידן פלוס רק עם אנטנה?אשמח לדעת אם כן
- ursh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 340
-
zdns
-
- חבר פעיל מאוד

חיבור rf של האנטנה
בדקתי כבר 2 אנשים שונים עם טלויזיה סמסונג שמובנה ממיר עידן פלוס עם חיבור ישיר של אנטנה לא קולטים כלום כאשר מחברים ממיר חיצוני עם אנטנה קולטים ערוצים
יש מצב שיש צורך לשנות הגדרות דרך קוד טכנאים בשביל להפעיל את הממיר הפנימי?
בדקתי כבר 2 אנשים שונים עם טלויזיה סמסונג שמובנה ממיר עידן פלוס עם חיבור ישיר של אנטנה לא קולטים כלום כאשר מחברים ממיר חיצוני עם אנטנה קולטים ערוצים
יש מצב שיש צורך לשנות הגדרות דרך קוד טכנאים בשביל להפעיל את הממיר הפנימי?
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
לא, אין סיכוי
אני הצלחתי לקלוט ב-F5000 הפשוטה של אבא שלי. אומנם לא בדקתי ב-UE6400 של חמותי אבל אני מניח שלא תהיה בעיה.
סרקת את הערוצים נכון? ע"פ התדרים הרלוונטיים? אתה בטוח שאמורה להיות לך קליטה במקום שבו המסך נמצא?
סרקת את הערוצים נכון? ע"פ התדרים הרלוונטיים? אתה בטוח שאמורה להיות לך קליטה במקום שבו המסך נמצא?
-
zdns
-
- חבר פעיל מאוד

אצלי ua48h6400 ביצעתי סריקה אוטומטית ונבדק גם בue לא מוצא שום דבר רשום אזור אסיה/ארופה חיפוש ערוצים דיגטליים לא נמצא כלום
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
וחוברה אנטנה? וניסית לתת תדר ידני לפי המידע באתר עידן פלוס?
-
zdns
-
- חבר פעיל מאוד

חוברה אנטנה לא ניסיתי לתת תדר ידני
למה שלא ימצא בכיוון אוטומטי ?
למה שלא ימצא בכיוון אוטומטי ?
- jtk
-
- חבר מכור קשה

לגבי קביעת תדר ידנית, אולי הטלוויזיה לא הגיעה עם הגדרות נכונות לישראל כך שהחיפוש האוטומטי מחפש במקום הלא נכון.
אני עדיין חושב שאם לא ניסית אנטנה מודרנית פשוטה של 14 ס"מ, זו כנראה הבעיה. תאוריה: מי שקולט עם אנטנה "אנלוגית" ישנה על הגג נמצא באזור עם קליטה טובה, כך שגם אנטנות לתדרים אחרים מצליחות לקלוט מספיק טוב.
אני עדיין חושב שאם לא ניסית אנטנה מודרנית פשוטה של 14 ס"מ, זו כנראה הבעיה. תאוריה: מי שקולט עם אנטנה "אנלוגית" ישנה על הגג נמצא באזור עם קליטה טובה, כך שגם אנטנות לתדרים אחרים מצליחות לקלוט מספיק טוב.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
אפשר רק לשאול עם איזו אנטנה ניסית?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
zdns
-
- חבר פעיל מאוד

בטלויזיה אחת עם חיבור לאנטנה מרכזית של הבנין
טלויזיה שניה עם אנטנה שמיועדת לעידן פלוס
טלויזיה שניה עם אנטנה שמיועדת לעידן פלוס
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
אתה בטוח שאתה סורק שידור אוויר דיגיטלי ולא אנלוגי?
תעלה לפה את התמונות של הגדרות הסריקה שאתה עושה
תעלה לפה את התמונות של הגדרות הסריקה שאתה עושה
-
zdns
-
- חבר פעיל מאוד

אני בטוח אני מבין נסיתי לעשות חיפוש גם רק בדיגיטלי וגם אהלוגי דיגיטלי ביחד עדיין לא מצא כלום,נראה לי שזה חסום או שיש צורך בשינוי הגדרות דרך קוד טכנאים כי נבדק ב 3 טלויזיות שונות בבתים שונים שכאשר ב2 הטלויזיות האחרות לאחר חיבור ממיר חצוני אם אנטנה כן קולטים כאשר מחברים רק את אותה אנטנה ללא הממיר החיצוני לא קולטים לכן נראה לי שזה בעיית טלויזיה בהגדרות של הקוד טכנאי
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
ניסית 3 טלוויזיות שונות ובשלושתI לא עבד לך!
איך אתה בטוח בזה שאתה מבין ויודע איך להגדיר את החיפוש?
יש לי 2 טלוויזיות H6400 ואחת F6400 ובשלושתם הDTT עובד מצוין
שלושתן יבוא פרללי
איך אתה בטוח בזה שאתה מבין ויודע איך להגדיר את החיפוש?
יש לי 2 טלוויזיות H6400 ואחת F6400 ובשלושתם הDTT עובד מצוין
שלושתן יבוא פרללי