שאלה בנושא ARC

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
dudis פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1798

שליחה

אכן אין לי אפשרות לנתק את הכבלים מהטלויזיה אבל אני יכול לנתק מהמכשירים,
ראיתי שאפשר לשמוע מהרסיבר גם אם המכשירים מחוברים רק לטלויזיה אבל זה כנראה שלא יעזור , בכל מקרה כל הפיענוחים החדשים לא עוברים דרך הARC ולכן אני חייב לחבר גם את הסטרימר לרסיבר ישירות, תודה

ido111
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867

שליחה

@Amir64
·
אתה טועה, אני מחובר בכבל אחד (מחשב - רסיבר - טלויזיה) עם רסיבר שתומך ב-ARC והפורמטים Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio מתנגנים בלי שום בעיה.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143

שליחה

@ido111
ברור שיעבוד לך
אתה הרי מחובר מהמחשב ישר לרסיבר ולא לטלוויזיה ואז לרסיבר

dudis פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ARC can convey Dolby Digital, DTS, and PCM, but none of the advanced codecs, such as Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, or DTS-HD. After all, none of these codecs are used with over-the-air, cable, or streaming content.

לפי מה שכתוב arc לא מסוגל להעביר את הפורמטים החדשים

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10924

שליחה

ido111 כתב:@Amir64
·
אתה טועה, אני מחובר בכבל אחד (מחשב - רסיבר - טלויזיה) עם רסיבר שתומך ב-ARC והפורמטים Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio מתנגנים בלי שום בעיה.
...
אתה טועה.
תבדוק את עצמך שוב.
אתה לא משתמש ב- ARC.

dudis פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אין דרך אחרת שהסאונד מגיע מהסטרימר לרסיבר ,

ido111
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867

שליחה

@Amir64
·
קראתי קצת יותר לעומק, כנראה שאתה צודק מצד שני עם לפתוח השרשור יש רסיבר אז אין שום צורך ב-ARC, כול המקורות שלו יחוברו לרסיבר ומשם בכבל אחד לטולויזיה.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282

שליחה

ido111 כתב:@Amir64
·
קראתי קצת יותר לעומק, כנראה שאתה צודק מצד שני עם לפתוח השרשור יש רסיבר אז אין שום צורך ב-ARC, כול המקורות שלו יחוברו לרסיבר ומשם בכבל אחד לטולויזיה.
...
זה מה שאומרים לו כבר בכל התגובות מתחילת השרשור.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7418

שליחה

הממיר אצלי לטלויזיה הכונן חיצוני לטלויזיה וכבל אחד מהטלויזיה למגבר ארק לארק . מה לא טוב בזה .
Sony 1040
Monitor mass

dudis פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לפי מה שהבנתי מהשירשור התחנה הראשונה של כל המכשירים חייבת להיות הרסיבר ,הוא יודע לפענח את כל טכנולוגיות הסאונד ,
במידה והטלויזיה היא המקור הראשון והסאונד עובר דרך הארק לרסיבר לא כל טכנולוגיות הסאונד נתמכות.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”