שאלה בנושא ARC
-
dudis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1798
אכן אין לי אפשרות לנתק את הכבלים מהטלויזיה אבל אני יכול לנתק מהמכשירים,
ראיתי שאפשר לשמוע מהרסיבר גם אם המכשירים מחוברים רק לטלויזיה אבל זה כנראה שלא יעזור , בכל מקרה כל הפיענוחים החדשים לא עוברים דרך הARC ולכן אני חייב לחבר גם את הסטרימר לרסיבר ישירות, תודה
ראיתי שאפשר לשמוע מהרסיבר גם אם המכשירים מחוברים רק לטלויזיה אבל זה כנראה שלא יעזור , בכל מקרה כל הפיענוחים החדשים לא עוברים דרך הARC ולכן אני חייב לחבר גם את הסטרימר לרסיבר ישירות, תודה
- ido111
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
@Amir64
·
אתה טועה, אני מחובר בכבל אחד (מחשב - רסיבר - טלויזיה) עם רסיבר שתומך ב-ARC והפורמטים Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio מתנגנים בלי שום בעיה.
·
אתה טועה, אני מחובר בכבל אחד (מחשב - רסיבר - טלויזיה) עם רסיבר שתומך ב-ARC והפורמטים Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio מתנגנים בלי שום בעיה.
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
@ido111
ברור שיעבוד לך
אתה הרי מחובר מהמחשב ישר לרסיבר ולא לטלוויזיה ואז לרסיבר
ברור שיעבוד לך
אתה הרי מחובר מהמחשב ישר לרסיבר ולא לטלוויזיה ואז לרסיבר
-
dudis
-
- חבר ותיק

ARC can convey Dolby Digital, DTS, and PCM, but none of the advanced codecs, such as Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, or DTS-HD. After all, none of these codecs are used with over-the-air, cable, or streaming content.
לפי מה שכתוב arc לא מסוגל להעביר את הפורמטים החדשים
לפי מה שכתוב arc לא מסוגל להעביר את הפורמטים החדשים
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10924
אתה טועה.ido111 כתב:@Amir64
·
אתה טועה, אני מחובר בכבל אחד (מחשב - רסיבר - טלויזיה) עם רסיבר שתומך ב-ARC והפורמטים Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio מתנגנים בלי שום בעיה....
תבדוק את עצמך שוב.
אתה לא משתמש ב- ARC.
-
dudis
-
- חבר ותיק

אין דרך אחרת שהסאונד מגיע מהסטרימר לרסיבר ,
- ido111
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
@Amir64
·
קראתי קצת יותר לעומק, כנראה שאתה צודק מצד שני עם לפתוח השרשור יש רסיבר אז אין שום צורך ב-ARC, כול המקורות שלו יחוברו לרסיבר ומשם בכבל אחד לטולויזיה.
·
קראתי קצת יותר לעומק, כנראה שאתה צודק מצד שני עם לפתוח השרשור יש רסיבר אז אין שום צורך ב-ARC, כול המקורות שלו יחוברו לרסיבר ומשם בכבל אחד לטולויזיה.
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
זה מה שאומרים לו כבר בכל התגובות מתחילת השרשור.ido111 כתב:@Amir64
·
קראתי קצת יותר לעומק, כנראה שאתה צודק מצד שני עם לפתוח השרשור יש רסיבר אז אין שום צורך ב-ARC, כול המקורות שלו יחוברו לרסיבר ומשם בכבל אחד לטולויזיה....
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7418
הממיר אצלי לטלויזיה הכונן חיצוני לטלויזיה וכבל אחד מהטלויזיה למגבר ארק לארק . מה לא טוב בזה .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
-
dudis
-
- חבר ותיק

לפי מה שהבנתי מהשירשור התחנה הראשונה של כל המכשירים חייבת להיות הרסיבר ,הוא יודע לפענח את כל טכנולוגיות הסאונד ,
במידה והטלויזיה היא המקור הראשון והסאונד עובר דרך הארק לרסיבר לא כל טכנולוגיות הסאונד נתמכות.
במידה והטלויזיה היא המקור הראשון והסאונד עובר דרך הארק לרסיבר לא כל טכנולוגיות הסאונד נתמכות.