שרשור תגובות: סרט לסופשבוע-מקס הזועם: כביש הזעם (Mad Max: Fury Road)

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46465

שליחה

מומלץ להאזין לפסקול של הסרט, מעולה.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

SCSA, שים לב שרוב הסרטים שציינת ברשימה הם סרטים בני יותר מ-15 שנה. כנראה שזה אומר משהו על סרטי האקשן של היום.
לא זכור לי שגם בהם הייתה איזו אמירה מיוחדת או עלילה מתוחכמת מדי. אני חושב שהם היו פשוט מקוריים בזמנו לז'אנר הזה ובגלל זה זוכרים אותם עד היום.
דרך אגב, רק אני חושב ש"שומרי הגלקסיה" ו"סין סיטי" קצת אוברייטד?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

יש סרטי אקשן עם ערך מוסף מבחינה עלילתית (אבל בחיי שאני לא מבין איך שומרי הגלקסיה, ספיד או Face/Off מצאו את עצמם ברשימה של כאלה). יש ברשימה שלך גם סרטים שלא הלכתי אליהם בציפיה לסרט אקשן כמו קיל ביל, סין סיטי ומחוז 9. יש כאלה שהם לא טובים בתור סרטי אקשן כמו נשק קטלני ויש כאלה שאמנם יש בהם יופי של אקשן אבל היה עדיף אם מישהו היה משתמש בעמודי הדיאלוג מהתסריט בתור נייר טואלט במקום אשכרה לתת אותם לשחקנים כמו המטריקס. אז מכל הרשימה שלך נשארו שלושה סרטים, לא ממש הרבה.
אז כמו שכבר אמרתי - אני הולך לסרטי אקשן בשביל לראות אקשן. אם קיבלתי ערך נוסף מהעלילה זה אחלה בונוס. במקס הזועם האחרון קיבלתי את אחד הבונוסים הגדולים ביותר שקיבלתי אי פעם מסרט אקשן.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73429
שם מלא: ערן

שליחה

:lol:

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

מת על הוויכוחים האלה איזה סרט יותר טוב מאחר ולמה אחד יותר יפה מאחר.. זה עניין של טעם. איך אפשר בכלל להתווכח עם מישהו על זה שהוא מתחבר למשהו שונה ממך? זה כמו שמישהו יתווכח עם מישהו אחר על איזו מוסיקה טובה יותר, קלאסית או רוק. מה הקשר בכלל?
כל עוד נהנים מהסרט (לא משנה עכשיו אם זה סרט, מוסיקה, משחק או ספר..) אז אחלה. לא צריך לתת הסברים והתנצלויות. המטרה של הדברים האלה היא להנות מהם ותו לא.

לגבי הסרט הנ"ל - אצפה בו במהלך סוף השבוע (Y)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73429
שם מלא: ערן

שליחה

האם מקס מהסרט החדש הוא לא מקס מהסרט המקורי אלא הילד שהוא פגש?

חזור אל “סרטים וטלויזיה”