·בינתיים, כבר כשלוש שבועות, עובד סבבה. בהתחלה עשיתי מנוי ניסיוני, למשך שבועיים, ולאחר מכן עשיתי ניוד. אני גם משתמש בטורנט, ואני גם צופה בשידורי טלויזיה המבוססים על פרוטוקול טורנט. מבחינת איכות גישה לאינטרנט - אני מרוצה.יוליוס כתב:האם אתה מרוצה מאקספון ? אני מוריד מטורנט .
האם יכול להשאיר קו בזק ושיחות טלפון ?
מה לגבי שירות ותמיכה באקספון ?
ראיתי שיש קופון לראוטר . מי יעזור בהגדרות ובתמיכה כשצריך ?...
לגבי נתב - אני מכיר את התחום, אז אין לי בעיה בהגדרה של נתב, אבל עד כמה שהבנתי הם תומכים בנתבים שנמכרו בקופונים שלהם.
לגבי תמיכה ותקלות: יצא לי להתקשר מספר פעמים. כמה פעמים כאשר גיליתי שאני מקבל כתובת לא חוקית בנתב (כמה פעמים התקשרתי כי הייתי צריך לטפל בכמה מנויים שעשיתי, ההורים, קרובים וכד'). כל פעם המתנה של כמה דקות על הקו. כאשר יש אצלם עומס אז המתנה ארוכה יחסית.
פעם אחת הזמנתי לקרובת משפחה קו דרך אקספון, כולל התקנה. לאחר ביצוע התקנה ע"י טכנאי של בזק, חיברתי נתב וגיליתי שקו לא מוגדר. במוקד תמיכה די מהר הבינו הסבר שלי, לא הסכימו לעלות בזק על הקו בועידה, אבל תוך 3 דקות חזרו כאשר הכל היה תקין כבר. הייתי מרוצה.
פעם האחרונה שהתקשרתי, הייתה ביום חמישי בלילה - במהלך חמישי בערב ביקשתי להחליף שם משתמש שלי. הם עושים זאת במהלך 24 שעות. כאשר עשו זאת, הנתב שלי התנתק, ורק אחרי שיחה איתם הבנתי שעשו טעות. תוקן תוך כדי שיחה, ומאז מחובר רצוף.
שורה תחתונה - כאשר עובד, אז הכל סבבה, ואין שום סיבה שלא יעבוד, חוץ מחבלי לידה ראשונים אולי.
לגבי קו טלפון - הקו נשאר בבזק, רק שירות האינטרנט עובר ניוד. לפחות בינתיים. משרד התקשורת מנסה לגרום לבזק להשכיר גם קויי טלפון כמו שירות האינטרנט, אבל עוד לא נסגרה הסוגיה הזאת. כאשר יצא, זה גם יהיה טוב