חידוש חבילה בזק,ובזק בינלאומי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5921

שליחה

יוליוס כתב:האם אתה מרוצה מאקספון ? אני מוריד מטורנט .
האם יכול להשאיר קו בזק ושיחות טלפון ?
מה לגבי שירות ותמיכה באקספון ?
ראיתי שיש קופון לראוטר . מי יעזור בהגדרות ובתמיכה כשצריך ?
...
·בינתיים, כבר כשלוש שבועות, עובד סבבה. בהתחלה עשיתי מנוי ניסיוני, למשך שבועיים, ולאחר מכן עשיתי ניוד. אני גם משתמש בטורנט, ואני גם צופה בשידורי טלויזיה המבוססים על פרוטוקול טורנט. מבחינת איכות גישה לאינטרנט - אני מרוצה.

לגבי נתב - אני מכיר את התחום, אז אין לי בעיה בהגדרה של נתב, אבל עד כמה שהבנתי הם תומכים בנתבים שנמכרו בקופונים שלהם.

לגבי תמיכה ותקלות: יצא לי להתקשר מספר פעמים. כמה פעמים כאשר גיליתי שאני מקבל כתובת לא חוקית בנתב (כמה פעמים התקשרתי כי הייתי צריך לטפל בכמה מנויים שעשיתי, ההורים, קרובים וכד'). כל פעם המתנה של כמה דקות על הקו. כאשר יש אצלם עומס אז המתנה ארוכה יחסית.
פעם אחת הזמנתי לקרובת משפחה קו דרך אקספון, כולל התקנה. לאחר ביצוע התקנה ע"י טכנאי של בזק, חיברתי נתב וגיליתי שקו לא מוגדר. במוקד תמיכה די מהר הבינו הסבר שלי, לא הסכימו לעלות בזק על הקו בועידה, אבל תוך 3 דקות חזרו כאשר הכל היה תקין כבר. הייתי מרוצה.
פעם האחרונה שהתקשרתי, הייתה ביום חמישי בלילה - במהלך חמישי בערב ביקשתי להחליף שם משתמש שלי. הם עושים זאת במהלך 24 שעות. כאשר עשו זאת, הנתב שלי התנתק, ורק אחרי שיחה איתם הבנתי שעשו טעות. תוקן תוך כדי שיחה, ומאז מחובר רצוף.

שורה תחתונה - כאשר עובד, אז הכל סבבה, ואין שום סיבה שלא יעבוד, חוץ מחבלי לידה ראשונים אולי.

לגבי קו טלפון - הקו נשאר בבזק, רק שירות האינטרנט עובר ניוד. לפחות בינתיים. משרד התקשורת מנסה לגרום לבזק להשכיר גם קויי טלפון כמו שירות האינטרנט, אבל עוד לא נסגרה הסוגיה הזאת. כאשר יצא, זה גם יהיה טוב

יוליוס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 818

שליחה

אז מומלץ לקנות את הראוטר שלהם עם הקופון מבאג ? האם התמיכה של אקספון יעזרו לי להגדיר ?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

יוליוס כתב:אז מומלץ לקנות את הראוטר שלהם עם הקופון מבאג ? האם התמיכה של אקספון יעזרו לי להגדיר ?
...
·תראה, לי אין ניסיון עם הנתבים שנמכרים בבאג... תנסה לבדוק באתר netchief, נראה לי שנכתבו סקירות על הנתבים האלה. אני לוקח נתב כזה, ומשתמש בו רק כמודם, שמאחוריו יש נתב יותר רציני...

יוליוס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

יש לי עד אמצע יוני מהירות 15 מ"ב ,בזק 79 ש"ח, בזק בינלאומי 30 ש"ח, סה"כ-109 ש"ח. נראה בשבוע הבא עם כל התחרות שאמורה להיות לפי משרד התקשורת.
ואז נחליט למי לעבור
בבזק מהירות 40 מ"ב דורשים 109 ש"ח , יחד עם בזק בינלאומי 139 ש"ח !!!!
כפול מאקספון 018

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@יוליוס
·ברור, בשביל זה מקדמים את הרפורמה של שוק הסיטונאי :) זאת בדיוק המטרה, שיהיה יותר חברות, ותהיה תחרות. הרי בדקת ב-kamaze. ואל תרחם בבזק, הם בקושי עומדים בעומס עם התקנות של קווים חדשים. כל עוד הוט לא נכנסו לרפורמה הזאת, אנשים שרוצים שירות זול יותר, עוברים לבזק, ולא בדרך ישירה, אלא דרך הספקי האינטרנט. בזק ממשיכה להרוויח כמו גדולה. ותשתית שאתה מקבל, היא עדיין תשתית של בזק. כך שלדעתי אין שום חשש.

יוליוס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

האם אין סיכוי שבזק ובזק בינלאומי יורידו מחירים ? אני נשארתי בפלאפון כיוון שהיא חתכה במחיר מול המתחרות. משלם כעת 49 ש"ח שיחות ללא הגבלה , וגלישה בנפח 5 GB .
הרי לקוחות ינטשו את בזק ובזק בינלאומי

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

יוליוס כתב:האם אין סיכוי שבזק ובזק בינלאומי יורידו מחירים ? אני נשארתי בפלאפון כיוון שהיא חתכה במחיר מול המתחרות. משלם כעת 49 ש"ח שיחות ללא הגבלה , וגלישה בנפח 5 GB .
הרי לקוחות ינטשו את בזק ובזק בינלאומי
...
·רק בזק-בינלאומי, במסגרת השוק הסיטונאי תוריד מחיר. אם כבר העלתה את נושא הסלולר, אז אני עברתי ל-012, כי זול יותר, ורשת טובה יותר. אבל אם אתה אוהב את פלאפון, אתה יכול להשתמש בשירות של "ואללה-סלולר", אותה רשת, רק מחיר נמוך יותר.

matan417
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 340

שליחה

@יוליוס יש גם את טריפל c 55 שח לחודשיים ואחרי 95
ונתב ב10 שח

GalZilberman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 550

שליחה

matan417 כתב:@יוליוס יש גם את טריפל c 55 שח לחודשיים ואחרי 95
ונתב ב10 שח
...
·
אני ניסיתי לעבור לטריפל C לפני חודש, איש המכירות לא רצה למכור לי את החבילה של השוק הסיטונאי ורק ניסה למכור לי חבילה רגילה ויקרה. ויתרתי

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

matan417 כתב:@יוליוס יש גם את טריפל c 55 שח לחודשיים ואחרי 95
ונתב ב10 שח
...
·שים לב שזה לא כולל שימוש בכתובת "ציבורית". אם תרצה שימוש בכתובת נורמלית, תצטרך לרכוש אצלם חבילה ב-119 ש"ח לחודש.

EugeneNezler
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

הצתרפתי לחבילה של בזק + ספק 099. פשוט גועל נפש. בערב אין אינטרנט בכלל. בבוקר בקושי זז.

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3846

שליחה

EugeneNezler כתב:הצתרפתי לחבילה של בזק + ספק 099. פשוט גועל נפש. בערב אין אינטרנט בכלל. בבוקר בקושי זז.
...
חחחחח ועל זה נאמר ''קמצן תמיד ישלם פעמיים ''

איך אתה רוצה שאהיה לך אינטרנט אם הספק שלך
זה אלקודס? זה ספק אם שניים או שלושה נציגים
בקושי מדברים עברית חחחחח

נשבע לך פעם אחת התקשרתי אליהם רק מלשמוע
תנתב שיחות שלהם נקרעתי שעתיים מצחוק

במבטא ערבי כבד '' אנחנו ספק הכי טוב בארץ
וואלה ספק אHושרמוטה טוב '' להזמנת קורדינציות
לשיגור קאסם הקש 1 למדריך לבניית מטעני חבלה הקש 2
לשירות לקוחות הקש 3

חחחחחח

ועכשיו לעניין תעבור ספק זה ספק שלא ברור
על איזה ספק אחר רוחב וגם עד שאתה משיג
אותם יוצאת לך הנשמה להסביר למישהו שבקושי
מדבר עברית מה אתה רוצה מהחיים שלו?

ros88
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה

מבזק בינלאומי הציעו לי בנדל 100 מגה כולל תשתית בזק ב110 שקל לפי דעתי מחיר טוב אבל לא לקחתי כי המודם VDSL שהזמנתי עוד לא הגיע.

שדרגתי ל100 מגה אז כרגע אני משלם לבזק 109 ולבזק בינלאומי 29 .

דבר אחרון, לאחר שדרוג ל100 מגה מהירות סנכרון ירדה בקצת(בדקתי דרך המודם המושכר של בזק) , וכרגע זה עומד על 72 . מהירות שאני מקבל בפועל היא 64 .

יוליוס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

יוליוס כתב:
...
...
לא הבנתי איך הורידו לך ל 94 ש"ח .
איך יוצא 120 ש"ח ? והאם זה לשנה או רק 8 חודשים ?
לא ציינת כמה אתה משלם לב.בינלאומי
אם אעבור לבאנדל דרך הספקית ב.בינלאומי יצא 114 ש"ח.
אבל אני רוצה להשאיר קו טלפון , ושיחות טלפון שמקבל כעת.

·
...
·

יוליוס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

HT-Assaf כתב:אם אתה נשאר באותו מצב אז
יש לבזק מבצע של שדרוג ב-0 שקלים, אז אתה יכול לשדרג ל-40 ב-79 שקל. (שדרג לפני שנגמר המבצע)
https://www.bezeq.co.il/internetandphone/upgrade/
אם אין לך מודם VDSL אם שתשאיל או שתקנה.

בזק בינלאומי נותנים 29 שח לשנה וחודשיים חינם, אם מתעקשים עם השימור.
תסריט שכזה:
אתה - "אני רוצה במחיר 29 וחודשיים חינם"
הנציג - "אי אפשר, רק ב-39"
אתה - "למרות שאני נורא רוצה להשאר אצלכם, אני אצטרך לעשות במקום אחר ששם משלמים 20 שקל, תנתקו אותי בבקשה"
הנציג/ה - "בסדר אני מנתקת אותך ולא יהיה לך אינטרנט תוך 24 שעות"
אתה - "אין בעיה"
הנציגה - "חכה שניה על הקו"
הנציגה חוזרת - "טוב יש לי הצעה 29 שקלים"
אתה - "לא מספיק אני רוצה חודשיים חינם"
הנציגה - "חכה שניה על הקו אני מבררת"
הנציגה - "טוב אני יכולה 29 וחודש חינם"
אתה - "אבל אני רוצה חודשיים חינם"
הנציגה - "אני מבררת"
הנציגה - "טוב בסדר אני מעדכנת לך 29 חודשיים חינם"
אתה - "המשך יום נעים לך"
...