·HTuser1 כתב:הייתי היום בא.ל.מ וראיתי את שני המסכים:
ה UA48H6400 (בראש הפוסט רשום 50 אבל יש רק 48 מדגם ה UA גודל 50 יש רק UE לא של היבואן)
ו UA50HU7000 מסך UHD
טכנית ה 6400 הוא בתדר 400 הרץ ואילו האולטרה רק 200 הרץ, אבל כל המומחים כאן רושמים שאין משמעות בתמונה מעל 200 הרץ , אני מקווה שזה נכון.
זהו לא תדר, זה מנגנון החלקת תמונה מלאכותי. לפעמים המנגנון נותן תוצאות נחמדות/סבירות, אך מנסיון יש המון בעייתיות עם המנגנונים האלה ולא מעט תופעות לוואי. רוב האנשים שאני מכיר (במיוחד וידאופילים) מכבים את המנגנון לגמרי. אז לא חשוב עם המסך הוא 200 או 2000 בסופו של דבר רוב האנשים מעדיפים כבוי.
בקיצור מצא חן בעיני המסך UA50HU7000 התמונה הייתה יפה יותר לדעתי ובטח שלא פחותה.
ונראה לי כרגע שוב שאשקיע ב 4K עוד חודש וחצי לערך כשארכוש.
אם אתה כבר מחכה עוד כחודש וחצי בערך, אז תמתין לדגמים החדשים שמגיעים. ייתכן שיגיעו מסכים טובים יותר בערך באותו התמחור. שווה מעט סבלות לדעתי.
ולקינוח צלמתי בוידאו לזמן קצר את שני המסכים...אני מנסה להעלות ליוטיוב ולפרסם כאן בפוסט הבא!!!
תודה על ההשקעה והמאמץ, אבל אני לא מצליח להבין מה המשמעות של וידאו כזה? מבלי חס וחלילה לפגוע..
...
מתלבט בין שני מסכים
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- HTuser1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 501
כנראה שאולי אחכה עד להגעת הדגמים החדשים אבל נראה לי לפי הערכה שלי שהתמחור שלהם יהיה בשמיים.
- HTuser1
-
- חבר פעיל במיוחד

כאמור צילום מהיום מהחנות:
מסך UA50HU7000
מסך UA50HU7000
-
kobibak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 293
·ומה תעשה כשoled יכנס לארץ? תחליף שוב מסך?HTuser1 כתב:כנראה שאולי אחכה עד להגעת הדגמים החדשים אבל נראה לי לפי הערכה שלי שהתמחור שלהם יהיה בשמיים....
עדיף לך לקנות את ה6400 ועוד כמה שנים לקנות oled
- HTuser1
-
- חבר פעיל במיוחד

לי נראה ש 4K הוא הסטנדרט כבר בחו"ל ובקרוב בארץ. אבל עדיין לא החלטתי.
- HTuser1
-
- חבר פעיל במיוחד

·kobibak כתב:·ומה תעשה כשoled יכנס לארץ? תחליף שוב מסך?......
עדיף לך לקנות את ה6400 ועוד כמה שנים לקנות oled...
ועוד שנה שסלקום טיוי או נטפליקס שאולי יפתחו בארץ או גולן טלקום שיכנסו לתחום הטלוויזיה יתחילו להעלות תכנים ב 4K אז אהיה מתוסכל שהמסך שלי לא יכול להציג את חווית התמונה הזו.
- HTuser1
-
- חבר פעיל במיוחד

אם כאשר יגיעו דגמי 2015 זה יוריד את ה 6400 למחיר של 2500-2800 שקל אז אולי אחשוב על זה... 
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
תמיד תהיה טכנולוגיה עתידית שמדברים עליה. כבר היום מתחילים לדבר על 8K. מתישהו צריך לחתוך ולקנות מסך, בידיעה שתמיד אבל תמיד כמה שנים אח"כ כבר יהיה משהו חדש יותר.