הגיעו ה AKG K553 PRO (+ ביקורת השוואתית קצרה)
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
@eyal1983
·
יש לך אולי המלצה לאוזניות, במחיר דומה פלוס מינוס, שיותר מתאימות למוזיקה אלקטרונית/סרטים/משחקים/שימוש כללי?
הAKG נשמעות מדהים עם שירים ווקליים (ממש אהבתי אותן עם Lana Del Rey, מאוד.) והאוס איכותי או טרנס טוב, לדוגמה אינפקטד, אבל סרטים/מוזיקה באיכות בינונית או שמיעה בווליאום גבוה זה לא התחום החזק של הAKG.
הגברה מהרסיבר, SONY 1040, חושב גם על הגברה נפרדת אבל בנתיים רק עם הרסיבר. ניידות לא חשובה לי בכלל. כאמור הAKG נשמעות בשבילי מעולה אבל רק בווליאום בינוני וזה לא מתאים לי בכלל. בנוסף לAKG יש לי גם את הSennheiser HD 202 II, אני אוהב אותם אבל חסר פירוט, במה והמידים לא משהו.
כל המלצה/הפניה תתקבל בברכה.
·
יש לך אולי המלצה לאוזניות, במחיר דומה פלוס מינוס, שיותר מתאימות למוזיקה אלקטרונית/סרטים/משחקים/שימוש כללי?
הAKG נשמעות מדהים עם שירים ווקליים (ממש אהבתי אותן עם Lana Del Rey, מאוד.) והאוס איכותי או טרנס טוב, לדוגמה אינפקטד, אבל סרטים/מוזיקה באיכות בינונית או שמיעה בווליאום גבוה זה לא התחום החזק של הAKG.
הגברה מהרסיבר, SONY 1040, חושב גם על הגברה נפרדת אבל בנתיים רק עם הרסיבר. ניידות לא חשובה לי בכלל. כאמור הAKG נשמעות בשבילי מעולה אבל רק בווליאום בינוני וזה לא מתאים לי בכלל. בנוסף לAKG יש לי גם את הSennheiser HD 202 II, אני אוהב אותם אבל חסר פירוט, במה והמידים לא משהו.
כל המלצה/הפניה תתקבל בברכה.
-
eyal1983
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
פיליפס פיידליו ניראה לי
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
@eyal1983
מה המחיר של הסוני שהוא מדהים?
אני רואה בEBAY באיזור ה-100 דולר (לחדשה).
אני רואה בEBAY באיזור ה-100 דולר (לחדשה).
-
eyal1983
-
- חבר מביא חבר

אמת.
- Nir1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 938
לא הייתי קונה את הסוני מאיביי, יש מלא חיקויים לאוזניות המצויינות האלה.
- Ilyan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2544
אמת.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- Nir1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 938
אכן, מדובר בזיוף. אני אלמד אותך כיצד לגלות:
שים לב שבקישור שצירפת כתוב הנתון הבא: Impedance : 24 ohms.
באוזניות המקוריות העכבה היא של 63ohm rated impedance
מכאן, אתה יכול להבין שלא מדובר באוזניות המקוריות.
שים לב שבקישור שצירפת כתוב הנתון הבא: Impedance : 24 ohms.
באוזניות המקוריות העכבה היא של 63ohm rated impedance
מכאן, אתה יכול להבין שלא מדובר באוזניות המקוריות.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

זה מה שחשבתי...היה חשוד מדי. בכל מקרה, עכשיו יש גם מכירה לפיליפס במחיר מעולה:
https://www.massdrop.com/buy/philips-l1-headphones
120$ עד הבית במקום 300$.
מה אומרים?
120$ עד הבית במקום 300$.
מה אומרים?
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
המחיר של הסוני 7506 יורד לפעמים באמאזון ל 50$. ב BF האחרון רכשתי אותן מאמאזון, 300 ש"ח עד הבית ואני ממש אוהב את האוזניות האלה.Itay_Pollak כתב:@eyal1983
אני רואה בEBAY באיזור ה-100 דולר (לחדשה)....
אבל המחיר יורד לא רק ב BF, כדאי לשים התראה של The Camelizer על סכום כזה.
@eyal1983: תודה על הביקורת. אלה הביקורות הכי טובות לטעמי: התרשמות אישית שלך, השוואה לדגם מוכר (שבמקרה יש לי אותו
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
gilg7 - תודה ומלים כדורבנות!!! מסכים עם כל מילה.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

:You Have Joined The Group
Philips Fidelio L1 Audiophile Headphones
eyal1983, תודה על ההכוונה. את ה553 אני כנראה ימכור או ישמור למוזיקה רגוע יותר מאינפקטד
Philips Fidelio L1 Audiophile Headphones
eyal1983, תודה על ההכוונה. את ה553 אני כנראה ימכור או ישמור למוזיקה רגוע יותר מאינפקטד
- Rodness
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 651
אל תיפול לשטות הזאת של MSRP של 300$ או מיליון דולר.BUGY כתב:זה מה שחשבתי...היה חשוד מדי. בכל מקרה, עכשיו יש גם מכירה לפיליפס במחיר מעולה:
120$ עד הבית במקום 300$.
מה אומרים?...
תחשוב שה-X2 נמכר באמאזון ב-300$ ותבין כמה זה חארטה לרשום שה-L1 עולה 300$.
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
ה L1 עולות 115.49$ באמאזון אבל צריך להוסיף משלוח לישראל ומיסיםRodness כתב:אל תיפול לשטות הזאת של MSRP של 300$ או מיליון דולר.......
תחשוב שה-X2 נמכר באמאזון ב-300$ ותבין כמה זה חארטה לרשום שה-L1 עולה 300$....
http://www.amazon.com/gp/offer-listing/ ... dition=new
-
- חבר מכור קשה

·Rodness כתב:אל תיפול לשטות הזאת של MSRP של 300$ או מיליון דולר.......
תחשוב שה-X2 נמכר באמאזון ב-300$ ותבין כמה זה חארטה לרשום שה-L1 עולה 300$....
כמובן, זאת סתם הגזמה אבל עדיין, המחיר הסופי מעולה.
דרך אגב, התוספת הבא שלי זה ה-X2
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·gilg7 כתב:ה L1 עולות 115.49$ באמאזון אבל צריך להוסיף משלוח לישראל ומיסים......
http://www.amazon.com/gp/offer-listing/ ... dition=new
גיל...
כמובן שבדקתי זאת. הן נמכרות באמזון אבל מחנויות צד שלישי שלא שולחות לארץ. אפשר כמובן לשלוח דרך חברת שליחויות אבל אז המחיר לא משתלם.
- eladi7
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
אייל
כל הכבוד על הסקירה ואתה יודע שיש לי הרבה הערכה אליך
אבל...
אתה עברת אוזניות וסטאפים ברמה של פי כמה מכאן,למה אתה חוזר לבאדג'ט ותמורה למחיר זול בזמן האחרון?
אני אתן לך דוגמא על קצה המזלג אם אתה לא זוכר את ההתכתבויות בנינו
התחלתי עם אוזניות "באס" מדיל אקספרס ונגנב לי הראש איזה איכות בגרוש וחצי
המשכתי עם הM50 המפורסם שהוא בעיניי עדיין אבן דרך גם היום
המשכתי לWS99 שעדיין איתי אגב
משם למגבר אוזניות (REGA EAR MK2)
משם לדאק (MAVERIC AUDIO D2)
ובין שניהם גם HE400 שעבר שדרוגים של רפידות וכבל היברדי ועוד משהו בדרך לארץ
תשמע אחי,גם אני בעד שלמצוא לדוגמא SOUNDMAGIC כדבר ששובר את הDT880 בחצי מחיר זה אחלה,באמת!
אבל אני מקבל את הרושם שאתה מחפש דווקא את ההברקות בתחום הLOW END תקרא לזה
יש לזה עוד סיבה חוץ מלחפש הארות שאתה מאמין בהם?
אלעד
כל הכבוד על הסקירה ואתה יודע שיש לי הרבה הערכה אליך
אבל...
אתה עברת אוזניות וסטאפים ברמה של פי כמה מכאן,למה אתה חוזר לבאדג'ט ותמורה למחיר זול בזמן האחרון?
אני אתן לך דוגמא על קצה המזלג אם אתה לא זוכר את ההתכתבויות בנינו
התחלתי עם אוזניות "באס" מדיל אקספרס ונגנב לי הראש איזה איכות בגרוש וחצי
המשכתי עם הM50 המפורסם שהוא בעיניי עדיין אבן דרך גם היום
המשכתי לWS99 שעדיין איתי אגב
משם למגבר אוזניות (REGA EAR MK2)
משם לדאק (MAVERIC AUDIO D2)
ובין שניהם גם HE400 שעבר שדרוגים של רפידות וכבל היברדי ועוד משהו בדרך לארץ
תשמע אחי,גם אני בעד שלמצוא לדוגמא SOUNDMAGIC כדבר ששובר את הDT880 בחצי מחיר זה אחלה,באמת!
אבל אני מקבל את הרושם שאתה מחפש דווקא את ההברקות בתחום הLOW END תקרא לזה
יש לזה עוד סיבה חוץ מלחפש הארות שאתה מאמין בהם?
אלעד
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
-
eyal1983
-
- חבר מביא חבר

אלעד,
שתבין איפה אני עומד:
תמיד ידעתי שאיכות הדגימה הכללית של הקבצים שאני מאזין להם היא לא בשמיים.
- לא מצאתי תוכנה מוכנה ברשת שיודעת לחשב ממוצע איכות דגימה לפי כמות (מס') הקבצים וגודלם הכולל,
- אז כתבתי פונ' שתעשה את זה... איכות הדגימה של קבצי המדיה באוסף שלי (בממוצע) היא 236 קילוביט לשניה בלבד.
* במלים אחרות, אני לא באמת הולך לנצל את היכולות הטכניות של אוזניות ברמה באמת גבוהה,
ובטח שאין לי צורך ב DAC/מגבר ברמת רפרנס (אלפי דולרים), כי אחרת כבר הייתי קונה ונשאר עם הסט.
* אני גם אוהב לשחק עם מצלמות דיגיטליות (DSLR ו- MIRRORLESS), עדשות עבורן, מחשבים ניידים וטלפונים סלולאריים.
פעם הייתי גם מחליף בקצב מערכות סטריאו ורמקולים ... היו ימים.
---קצת פילוסופיה ותפיסת חיים לגבי צעצועים חומריים---
טעם וריח הם דברים אינדיבידואלים. את זה כולנו יודעים.
לדעתי, ההחלטה של כמה אנשים שאוזניה ב 600$ היא תמיד טובה יותר מאוזניה ב 200$ רק בגלל תג המחיר
- זה לא נכון (לא באופן אבסולוטי לפחות)
- לאנשים שונים יש צרכים שונים, קבצי מדיה באיכות מסוימת, סוגות שונות של מוסיקה שהם מאזינים להם, ופשוט העדפות שונות.
* אני כבר מזמן הבנתי שאני לא אודיופיל אמיתי. אני חובבן. כזה שאוהב לנסות דברים חדשים. לשחק עם זה.
- בשבילי זה חלק מהגאדג'טירייה (שהזכרתי לעיל).
החתימה המועדפת עלי
כזאת המאופיינת בתדר תגובה שטוח, במה ממוצעת ומעלה, באס טיפה מוגבה משאר תדר התגובה
(אבל ממש קצת –חיוני לסרטים), וצליל מציאותי ככל האפשר.
מבחינת מבנה פיסי
- ביקשתי לעצמי אוזניה שתהיה בעלת נוחות מספקת לאורך שעות (משקל קל ולחץ לא משמעותי –חיוני למרתונים של מוסיקה/סרטים),
- פדים שלא יזיעו, גריל שלא יגע לי באפרכסת, סאונד שלא יזלוג, אטימה מספקת, דרישות הגברה נמוכות
מבחינת כדאיות
- שתבוא מבית טוב, שתהיה מאוד מודולארית וקלה לתחזוקה למשך שנים, ושהמחיר יהיה משתלם במיוחד (VFM גבוה).
* ירדתי מהרעיון של להחליף לאוזניה אחרת כל פעם לפי סגנון המוסיקה שאני מאזין לו באותו רגע.
- אנחנו כבר יודעים שאין דבר כזה "האחת המושלמת", אבל היא כן תצטרך לעמוד בסטנדרטים שלי
- שתהיה לפחות ככה וככה {כאן באה רשימת הפרמטרים שלי}
עכשיו, לגבי החסרונות
לכל אחת יש חסרונות. ליקרה ביותר ולזולה ביותר.
כמה דוגמאות נבחרות
HD800 – במה מנופחת מדי, מידים חבויים, באס לא טבעי, יכולה לדקור במקרים מסוימים, פתוחה מדי, דרישות הגברה מאוד ספציפיות (אבל הצליל הכי מציאותי ששמעתי בחיים + הדיוק הכי גבוה מבחינת מיקום כלים. היתה אצלי פעמיים)
T1 – טרבל קפוא ודוקר, במה ענקית ולא מדויקת, באס מוגזם, שדרוג-צד ל 880 (VFM גרוע), דורשות הגברה חזקה מדי למה שנותנות (אבל נשמעת טוב במיינסטרים באיכות גבוהה)
HE-6 – דרישות הגברה מטורפות, משקל גבוה במיוחד, במה קטנה (אבל בעלת הבאס הכי מציאותי שקיים). בדקתי את אחותה הקטנה.
TH900 + DX1000 + 1540 + HD650 + X2 + PARADOX/LFF – חמות מדי (אבל מעולות לשירים שמחים)
LCD 2/3 – סגורות וכבדות מדי, הבאס לא לכל אחד (דומות ל HE-6 בתכונותן)
HD600 – איטיות מדי, טרבל שקוע (מעולות למי שאוהב להירגע)
K712 – באס מוגזם
Q701 – במה מלאכותית ולא טבעית (טובות למי ששומע קלאסית רגועה)
880 – פוקוס מטורף על הווקאלי, אך דוקרות מאוד עם הגברה פחות ממושלמת. הבאס הרגיש לא טבעי , כך גם הטרבל (מעולות לקלאסית פשוט)
1840 – בין ה 701 ל 880. משהו מעניין ונוח עם דרישות הגברה נמוכות. אבל הטרבל פשוט דקר לי את הנשמה..
...
הרשימה נמשכת (יש לי פירוט לא קטן של כמה עשרות נוספות, בקובץ שהכנתי במשך השנים, עם כל היתרונות והחסרונות כמו שאני רואה אותם)
כמובן שיש כמה מועמדות חדשות שלא בדקתי (למשל Oppo PM-3 וכו'). תמיד יהיה משהו חדש.
בנוסף, אני בהחלט מאמין שמבחינה פסיכולוגית, במקרים מסוימים - הדשא של השכן יראה ירוק יותר.
אז אתה מבין,
לחבילה שאני מחפש, אני די מרגיש שקיבלתי משהו שמתאים לי לטווח הארוך, מבלי להתבאס כל פעם על משהו אחר שהוא
בעייתי במיוחד (למשל: עודף באס, נוחות בעייתית, דרישות הגברה מוגזמות, טרבל דוקר וכו'),
או, אם נסתכל על זה בצורה קצת אחרת -
אם אתה קונה אוזניה במחיר הנוטה צפונית מאלף דולר, אתה הרי מצפה לשלמות (תחשוב HD800),
ואז כשמשהו לא טוב שם, אתה מתבאס וממשיך הלאה...
ככה זה היה אצלי לפחות עם ספינות הדגל של החברות השונות.
לסיכום התגובה שלי
בשביל המחיר הזה (99$), בשילוב המאפיינים שאני מחפש?
בהחלט לא יהיה מופרך לומר כי מצאתי את ה FOREVER שלי... (2 מהן, ליתר בטחון)
למה אתה חוזר לבאדג'ט ותמורה למחיר זול בזמן האחרון?
...
עושה רושם שאתה מחפש דווקא את ההברקות בתחום ה LOW END תקרא לזה
יש לזה עוד סיבה חוץ מלחפש הארות שאתה מאמין בהן?"...
שתבין איפה אני עומד:
תמיד ידעתי שאיכות הדגימה הכללית של הקבצים שאני מאזין להם היא לא בשמיים.
- לא מצאתי תוכנה מוכנה ברשת שיודעת לחשב ממוצע איכות דגימה לפי כמות (מס') הקבצים וגודלם הכולל,
- אז כתבתי פונ' שתעשה את זה... איכות הדגימה של קבצי המדיה באוסף שלי (בממוצע) היא 236 קילוביט לשניה בלבד.
* במלים אחרות, אני לא באמת הולך לנצל את היכולות הטכניות של אוזניות ברמה באמת גבוהה,
ובטח שאין לי צורך ב DAC/מגבר ברמת רפרנס (אלפי דולרים), כי אחרת כבר הייתי קונה ונשאר עם הסט.
* אני גם אוהב לשחק עם מצלמות דיגיטליות (DSLR ו- MIRRORLESS), עדשות עבורן, מחשבים ניידים וטלפונים סלולאריים.
פעם הייתי גם מחליף בקצב מערכות סטריאו ורמקולים ... היו ימים.
---קצת פילוסופיה ותפיסת חיים לגבי צעצועים חומריים---
טעם וריח הם דברים אינדיבידואלים. את זה כולנו יודעים.
לדעתי, ההחלטה של כמה אנשים שאוזניה ב 600$ היא תמיד טובה יותר מאוזניה ב 200$ רק בגלל תג המחיר
- זה לא נכון (לא באופן אבסולוטי לפחות)
- לאנשים שונים יש צרכים שונים, קבצי מדיה באיכות מסוימת, סוגות שונות של מוסיקה שהם מאזינים להם, ופשוט העדפות שונות.
* אני כבר מזמן הבנתי שאני לא אודיופיל אמיתי. אני חובבן. כזה שאוהב לנסות דברים חדשים. לשחק עם זה.
- בשבילי זה חלק מהגאדג'טירייה (שהזכרתי לעיל).
החתימה המועדפת עלי
כזאת המאופיינת בתדר תגובה שטוח, במה ממוצעת ומעלה, באס טיפה מוגבה משאר תדר התגובה
(אבל ממש קצת –חיוני לסרטים), וצליל מציאותי ככל האפשר.
מבחינת מבנה פיסי
- ביקשתי לעצמי אוזניה שתהיה בעלת נוחות מספקת לאורך שעות (משקל קל ולחץ לא משמעותי –חיוני למרתונים של מוסיקה/סרטים),
- פדים שלא יזיעו, גריל שלא יגע לי באפרכסת, סאונד שלא יזלוג, אטימה מספקת, דרישות הגברה נמוכות
מבחינת כדאיות
- שתבוא מבית טוב, שתהיה מאוד מודולארית וקלה לתחזוקה למשך שנים, ושהמחיר יהיה משתלם במיוחד (VFM גבוה).
* ירדתי מהרעיון של להחליף לאוזניה אחרת כל פעם לפי סגנון המוסיקה שאני מאזין לו באותו רגע.
- אנחנו כבר יודעים שאין דבר כזה "האחת המושלמת", אבל היא כן תצטרך לעמוד בסטנדרטים שלי
- שתהיה לפחות ככה וככה {כאן באה רשימת הפרמטרים שלי}
עכשיו, לגבי החסרונות
לכל אחת יש חסרונות. ליקרה ביותר ולזולה ביותר.
כמה דוגמאות נבחרות
HD800 – במה מנופחת מדי, מידים חבויים, באס לא טבעי, יכולה לדקור במקרים מסוימים, פתוחה מדי, דרישות הגברה מאוד ספציפיות (אבל הצליל הכי מציאותי ששמעתי בחיים + הדיוק הכי גבוה מבחינת מיקום כלים. היתה אצלי פעמיים)
T1 – טרבל קפוא ודוקר, במה ענקית ולא מדויקת, באס מוגזם, שדרוג-צד ל 880 (VFM גרוע), דורשות הגברה חזקה מדי למה שנותנות (אבל נשמעת טוב במיינסטרים באיכות גבוהה)
HE-6 – דרישות הגברה מטורפות, משקל גבוה במיוחד, במה קטנה (אבל בעלת הבאס הכי מציאותי שקיים). בדקתי את אחותה הקטנה.
TH900 + DX1000 + 1540 + HD650 + X2 + PARADOX/LFF – חמות מדי (אבל מעולות לשירים שמחים)
LCD 2/3 – סגורות וכבדות מדי, הבאס לא לכל אחד (דומות ל HE-6 בתכונותן)
HD600 – איטיות מדי, טרבל שקוע (מעולות למי שאוהב להירגע)
K712 – באס מוגזם
Q701 – במה מלאכותית ולא טבעית (טובות למי ששומע קלאסית רגועה)
880 – פוקוס מטורף על הווקאלי, אך דוקרות מאוד עם הגברה פחות ממושלמת. הבאס הרגיש לא טבעי , כך גם הטרבל (מעולות לקלאסית פשוט)
1840 – בין ה 701 ל 880. משהו מעניין ונוח עם דרישות הגברה נמוכות. אבל הטרבל פשוט דקר לי את הנשמה..
...
הרשימה נמשכת (יש לי פירוט לא קטן של כמה עשרות נוספות, בקובץ שהכנתי במשך השנים, עם כל היתרונות והחסרונות כמו שאני רואה אותם)
כמובן שיש כמה מועמדות חדשות שלא בדקתי (למשל Oppo PM-3 וכו'). תמיד יהיה משהו חדש.
בנוסף, אני בהחלט מאמין שמבחינה פסיכולוגית, במקרים מסוימים - הדשא של השכן יראה ירוק יותר.
אז אתה מבין,
לחבילה שאני מחפש, אני די מרגיש שקיבלתי משהו שמתאים לי לטווח הארוך, מבלי להתבאס כל פעם על משהו אחר שהוא
בעייתי במיוחד (למשל: עודף באס, נוחות בעייתית, דרישות הגברה מוגזמות, טרבל דוקר וכו'),
או, אם נסתכל על זה בצורה קצת אחרת -
אם אתה קונה אוזניה במחיר הנוטה צפונית מאלף דולר, אתה הרי מצפה לשלמות (תחשוב HD800),
ואז כשמשהו לא טוב שם, אתה מתבאס וממשיך הלאה...
ככה זה היה אצלי לפחות עם ספינות הדגל של החברות השונות.
לסיכום התגובה שלי
בשביל המחיר הזה (99$), בשילוב המאפיינים שאני מחפש?
בהחלט לא יהיה מופרך לומר כי מצאתי את ה FOREVER שלי... (2 מהן, ליתר בטחון)
- eladi7
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
תשובה יפה ומשכילה 
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
איל, יש לי הרבה מה להגיד אבל אני בעבודה אז אני אתחיל מהסוף: ה-PM-3 תפורות עליך!

אם יש לך העדפה ברורה לאוזניות פתוחות, אז ה-HE-400i הן הימור די בטוח, ולצידן בהחלט שהייתי בודק גם את ה-EL-8 (הפתוחות, הסגורות יפסידו להערכתי ל-PM-3 במבחן התמורה למחיר).
אין לי את הקילומטראז' שלך בספינות דגל, אבל יצא לי לטעום כמה סוכריות בשנתיים האחרונות, ולהתעמק לא מעט גם בצד היותר טכני של הדברים. לא פחות חשוב, אני מעריך שהטעמים שלו מבחינת אופי הסאונד דומים למדי, וזו הסיבה העיקרית שאני מרשה לעצמי להתייחס בפרטנות לטקסט שלך.
בשורה התחתונה, ברור לי שאני הולך להוציא 4 ספרות בש"ח על האוזניות הבאות שלי, אבל בכלל לא בטוח שזה יגיע ל-4 ספרות בדולרים. בעוונותי, וכאמור לאחר העמקה משמעותית בתחום, אני לא מוצא סיבה טובה להשקיע הון תועפות בספינות דגל, ולצורך העניין גם לא ברכיבים אחרים על שרשרת הסיגנל (הגברה, DAC וכבילה לצורך העניין). הגישה שלי לתחום היא אובייקטיביסטית במהותה, ואני לא מאמין בכל הוודו שנפוץ בתעשיית האודיופיליה, וכפועל יוצא של כך אני גם ממש לא חושב שחייבים לשלם יותר כדי לקבל יותר, ואני תמיד בוחן דברים בגישה של מיקסום תמורה למחיר, ולא רק מיקסום המחיר...
אי לכך, אני מוצא את עצמי מתכנס לאוזניות סגורות, וככל הנראה פלנאריות, מה שכרגע ממקד אותי ב-PM-3 (שמעתי אותה בשבוע שעבר - זה אולי הדגם הכי טוב בשוק מבחינת תמורה למחיר). הייתי שמח לשמוע את ה-EL-8 הסגורות, אבל לפחות ממה שאני קורא כרגע לגבי השוואות בין השתיים, אין הצדקה בעיני להוציא סכום כמעט כפול מה-PM-3 עליהן. היתרון היחיד של ה-EL-8 על ה-PM-3 הוא שהאפרכסות שלהן יהיו נוחות יותר
לסיכום התגובה שלי: עד $100 ואפילו עד $200 כנראה שהסוני 7506 הן האלטרנטיבה האופטימלית. מעליהן מבחינתי יש כרגע את האופו PM-3, אבל הן עולות בערך פי 5 מהסוני, כך שבהחלט יש פה שיקול משמעותי של נכונות להיכנס לכזאת הוצאה.
אם יש לך העדפה ברורה לאוזניות פתוחות, אז ה-HE-400i הן הימור די בטוח, ולצידן בהחלט שהייתי בודק גם את ה-EL-8 (הפתוחות, הסגורות יפסידו להערכתי ל-PM-3 במבחן התמורה למחיר).
אין לי את הקילומטראז' שלך בספינות דגל, אבל יצא לי לטעום כמה סוכריות בשנתיים האחרונות, ולהתעמק לא מעט גם בצד היותר טכני של הדברים. לא פחות חשוב, אני מעריך שהטעמים שלו מבחינת אופי הסאונד דומים למדי, וזו הסיבה העיקרית שאני מרשה לעצמי להתייחס בפרטנות לטקסט שלך.
בשורה התחתונה, ברור לי שאני הולך להוציא 4 ספרות בש"ח על האוזניות הבאות שלי, אבל בכלל לא בטוח שזה יגיע ל-4 ספרות בדולרים. בעוונותי, וכאמור לאחר העמקה משמעותית בתחום, אני לא מוצא סיבה טובה להשקיע הון תועפות בספינות דגל, ולצורך העניין גם לא ברכיבים אחרים על שרשרת הסיגנל (הגברה, DAC וכבילה לצורך העניין). הגישה שלי לתחום היא אובייקטיביסטית במהותה, ואני לא מאמין בכל הוודו שנפוץ בתעשיית האודיופיליה, וכפועל יוצא של כך אני גם ממש לא חושב שחייבים לשלם יותר כדי לקבל יותר, ואני תמיד בוחן דברים בגישה של מיקסום תמורה למחיר, ולא רק מיקסום המחיר...
אי לכך, אני מוצא את עצמי מתכנס לאוזניות סגורות, וככל הנראה פלנאריות, מה שכרגע ממקד אותי ב-PM-3 (שמעתי אותה בשבוע שעבר - זה אולי הדגם הכי טוב בשוק מבחינת תמורה למחיר). הייתי שמח לשמוע את ה-EL-8 הסגורות, אבל לפחות ממה שאני קורא כרגע לגבי השוואות בין השתיים, אין הצדקה בעיני להוציא סכום כמעט כפול מה-PM-3 עליהן. היתרון היחיד של ה-EL-8 על ה-PM-3 הוא שהאפרכסות שלהן יהיו נוחות יותר
לסיכום התגובה שלי: עד $100 ואפילו עד $200 כנראה שהסוני 7506 הן האלטרנטיבה האופטימלית. מעליהן מבחינתי יש כרגע את האופו PM-3, אבל הן עולות בערך פי 5 מהסוני, כך שבהחלט יש פה שיקול משמעותי של נכונות להיכנס לכזאת הוצאה.