שרשור תגובות: TAKE - מיזם ישראלי חדש שרוצה להשתלט על הטלויזיה שלכם

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441

שליחה

שיהיה להם בהצלחה וכל תחרות שיש בשוק הזה זה טוב (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304

שליחה

פעם שלישית גלידה
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5920

שליחה

daniel767 כתב:@dima_vy
·אתה בכלל לא טועה ההפך הוא הנכון יש אוכלוסיה גדולה של אנשים שמכורים קשות לספורט וערוצי טבע
ובנוסף המתחרים לדוגמא סלקום tv מאפשרת חיבור רק למסכים דקים בעלי כניסות hdmi יש המון אנשים שיש להם טלוויזיות ישנות
דרוש אינטרנט מהיר ויציב שעולה כסף לפחות 10 מגה לכל ממיר ובנוסף יש נוכות השימוש אז לי אין בעיה אבל עם אני אצתרך לתת שלט כזה לאבא שלי הוא יעיף את הטלוויזיה מהחלון אני חושב שזה לא מתאים לכל הקהלים רק דעתי האישית החברות הגדולות ימשיכו לנצל את האוכלוסיה שממירים מבוססי אינטרנט לא מתאימה להם
...
·תראה, לגבי הטלויזיות הישנות - היום לא שווה ליצר קופסא עם תוספת יציע אנלוגית, זה פשוט לא שווה כלכלית. קצב כניסה של טלויזיות חדשות כל כך גבוה, שתוך מספר שנים הישנו יעלמו פשוט. כך לפחות זה במדינות מערביות.
אינטרנט מהיר ויציב - יש כמעט בכל הארץ כבר, ובזק לא מספקת קצב פחות מ-15 מס"ש. לגבי הוט - אני לא יודע, אבל נראה לי שלא פחות מ-12 מס"ש.
והבעיה עם אנשים כמו ההורים, זה יותר עניין של הרגל, ולא כולם רוצים לשנות את ההרגלים. אם אבא שלך היה מבטל מנוי בהוט או yes, והדבר היחידי שהיה לו, זה שירות iptv, הוא היה מסתדר איתו, וכעבור כמה ימים היה גם מתרגל.

yayu2120
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 665

שליחה

@pixies
·
תודה על הקישור

איך אני מוחק את השרשור שלי?

liranics
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 440

שליחה

MartinHSabag כתב:
...
...
·מדובר על קופסא של היצרן SDMC עם מעבד Dual Core של Amlogic (אם אני לא טועה).
ממיר DVB-T .
מערכת middleware של קומיגו.

ככל הנראה, מדובר במכשיר הזה:

http://en.sdmctech.com/product/dvbt2ottstb_20.html
...
מרטין תודה .

אם כך מדובר על מכשיר נחות שלא הייתי ממהר לרכוש וכנראה גם כל אחד אחר שרוצה להפיק מקופסת האנדרואיד שלו טיפה מעבר ממה שהם מראים , חוץ ממקלט ה DVBT2 הוא חלש בהרבה מה XTREAMER WONDER למשל שמציעה בזק שלו יש מעבד 4 ליבות , מעבד גרפי בעל 8 ליבות , 2GB RAM ו 16GB ROM
·

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

@liranics
·
אני לא חושב שהלקוחות הפוטנציאלים של הקופסה הם אלו שמסתכלים על המפרט שלו, בדיוק כמו שמנויי יס לא מסתכלים על המפרט של הממיר.
אתה אמור לקבל סוג של שירות כלשהו, אם הקופסה היא "סטרימר פתוח" אזי, נכון, המפרט והמחיר מעניינים, אבל אם הוא נותן שירות תוכן מסויים, אז זה פחות רלוונטי לטעמי.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

liranics
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 440

שליחה

@MartinHSabag
·
כן ולא...

הצד של הכן זה שבאמת מנסים לדחוף את זה כממיר תוכן VOD משולב בערוצי הבסיס של עידן+ ומיעדים את זה לאנשים שמנסים להכנס לעולם המדיה האינטרנטית בצעדים זהירים.

הצד של הלא , החברה מציגה את יכולות הגוגל סטור כפיצ'ר ודי יהיה מבאס למי שינסה להפעיל דברים שהם טיפה כבדים ויתקל בחווית שימוש לא כיפית במיוחד.

אבל כמו שאתה אומר מי שרוצה יכולות של "מעבר" זה לא המוצר בשבילו.

HTuser1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501

שליחה

מה שמקומם אותי זה שהם מנסים להציג את המוצר שלהם כמייזם VOD מתחרה בסלקום טיוי, וזה נראה כסטרימר פשוט, זה שאין דמי מנוי כבר אומר דרשני מבחינת רכישת תוכן שלהם....גם הערוצים הלינארים נראים שנלקחו מתוסף של קודי כמו ערוץ של ספורט של אמונויות לחימה.

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777

שליחה

זה מה שאמרתי. הם משווים את עצמך להוט ויס והם בכלל לא שם.
אני חושב שיש מקום בשוק לשחקן היברידי כמוהם, אבל כרגע הם לא היברידי אלא זן אחד, וזה זן של סטרימר.
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

tomer1749
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1310

שליחה

המוצר הזה פונה לשוק מאוד מסויים שעדיין אין מוצר שפונה אליו בארץ:
כמובן שנוציא מהקטגוריות שאני אומר את חובבי הספורט שעדיין תלויים ביס/הוט (למרות שאני מאמין שבשנה הקרובה נקבל מסלקום פיתרון מלא, גם אם בתשלום נוסף).
מדובר כאן על מכשיר ב1080p שמגיע עם המקלט המתקדם שקולט עידן+ באיכות הטובה ביותר, עם תוספים מובנים (אני מאמין שמדובר על שיתופי פעולה עם האתרים עליהם התוספים יושבים, גם מבחינת חוקיות וגם מבחינת יציבות) לאתרים הישראלים כמו בקודי, רק כאלה שעובדים תמיד, ועם אופציה להתקין קודי מלא ולעשות מה שרוצים.
אז מה קיבלנו? מכשיר עם עידן+ ותוכן יציב מהאתרים הישראלים עם אופציה להתקין קודי וב1080p. אם ניקח בחשבון שכל מכשיר 1080p רציני כיום מתחיל בערך במחיר הזה יש פה דיל שווה מאוד לכל מי שרוצה/ירצה לשים ממיר קודי על הטלוויזיה, כשבעתיד ניתן יהיה לקבל בתשלום תכנים נוספים.

נראה מבטיח מאוד דווקא לקהילה שנמצאת כאן

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אל תבין אותי לא נכון, אולי המוצר מדהים, אבל הוא לא נמצא בתחרות מול הוט ויס.
אני (אישית, ואולי טועה) לא רואה אף לקוח נוטש את הוט או יס ועובר לממיר הזה. לעומת הנחה הגיונית שכן יעבור אותו לקוח לסלקום.
מצד שני, אם יש תשתית לערוצים לינארים ותכנים vod בsubscription אז עתידית, ייתכן ויתחרה בהם (וכל הנוסף להתחרות בהם, משובח)
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

bugssy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20

שליחה

אם הם מתכוונים להציע ערוצים ותוכן משלהם, אז למה לשווק אותו עכשיו וסתם לבזבז את כל ההייפ על קופסת אנדרואיד?
לדעתי הם יצאו מוקדם.
היה מוטב להם להשיק את המכשיר עם מספר ערוצים קיימים, עם עולם תוכן עשיר ומושלם שיש להם אחריות עליו
שלא יעלם פתאום לכמה ימים.
הם יצאו בסוף כמו סוחרי מכשירים, כאשר הלקוחות הפוטנציאליים של אותם מכשירים הם אנשים טכנולוגיים
ועבורם המכשיר הזה נחשב ירוד יחסית.
אצה להם הדרך ועדיין אני מאחל להם בהצלחה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

yayu2120 כתב:@pixies
·
תודה על הקישור

איך אני מוחק את השרשור שלי?
...
השרשורים אוחדו. (Y)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

gabby222
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שילוב של take עם אפליקציית סלקום tv

שליחה

אפליקציית סלקום tv עולה 39 ש"ח תשלום חודשי, האם יש אפשרות לרכוש את הממיר של take ולהתקין עליו את האפליקציה של סלקום tv/
נכון שאני יכולה לרכוש אחד מהסטרימרים הקיימים בשוק, אבל היתרון בממיר של take שאני יכולה לצפות בשידורי עידן+ ולהקליט אותםdvb-t2 בנוסף חשוב לי שיהיו תכנים מותאמים לילדים ואת זה בסלקום tv יש. וכמובן הכי חשוב שאפשר להתקין kodi על הממיר. יוצא שב39 ש"ח חודשי אתה מקבל את הכל.

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ממה שאנשים כותבים, הסלקוםtv לא עובד תקין על דונגלים אנדרויד. לא ברור לי אם דגמים ספציפיים או לא.
מישהו עם Amazon Fire פעם כתב שהצליח להפעיל עם איזה קומבינה, אני לא מצליח למצוא את השרשור.
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

Re: שילוב של take עם אפליקציית סלקום tv

שליחה

gabby222 כתב:אפליקציית סלקום tv עולה 39 ש"ח תשלום חודשי, האם יש אפשרות לרכוש את הממיר של take ולהתקין עליו את האפליקציה של סלקום tv/
נכון שאני יכולה לרכוש אחד מהסטרימרים הקיימים בשוק, אבל היתרון בממיר של take שאני יכולה לצפות בשידורי עידן+ ולהקליט אותםdvb-t2 בנוסף חשוב לי שיהיו תכנים מותאמים לילדים ואת זה בסלקום tv יש. וכמובן הכי חשוב שאפשר להתקין kodi על הממיר. יוצא שב39 ש"ח חודשי אתה מקבל את הכל.
...
·למיטב ידיעתי הממיר הזה לא תומך ב-DRM, כלומר, תכנים הוליוודיים מוצפנים לא יוכלו לנגן עליו....אז התשובה היא לא.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

BorisKr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
שם מלא: Boris Kr

שליחה

tomer1749 כתב:המוצר הזה פונה לשוק מאוד מסויים שעדיין אין מוצר שפונה אליו בארץ:
כמובן שנוציא מהקטגוריות שאני אומר את חובבי הספורט שעדיין תלויים ביס/הוט (למרות שאני מאמין שבשנה הקרובה נקבל מסלקום פיתרון מלא, גם אם בתשלום נוסף).
מדובר כאן על מכשיר ב1080p שמגיע עם המקלט המתקדם שקולט עידן+ באיכות הטובה ביותר, עם תוספים מובנים (אני מאמין שמדובר על שיתופי פעולה עם האתרים עליהם התוספים יושבים, גם מבחינת חוקיות וגם מבחינת יציבות) לאתרים הישראלים כמו בקודי, רק כאלה שעובדים תמיד, ועם אופציה להתקין קודי מלא ולעשות מה שרוצים.
אז מה קיבלנו? מכשיר עם עידן+ ותוכן יציב מהאתרים הישראלים עם אופציה להתקין קודי וב1080p. אם ניקח בחשבון שכל מכשיר 1080p רציני כיום מתחיל בערך במחיר הזה יש פה דיל שווה מאוד לכל מי שרוצה/ירצה לשים ממיר קודי על הטלוויזיה, כשבעתיד ניתן יהיה לקבל בתשלום תכנים נוספים.

נראה מבטיח מאוד דווקא לקהילה שנמצאת כאן
...
·כרגע יש את המכשיר הזה לא יודע עם יש עברית מובנית או לא אבל הוא נראה יותר מבטיח מהקופסא של TAKE.החיסרון היחיד שאני רואה כרגע זה השלט שלו(במקרה שלי במילא יש מקלדת בלוטוס)

דרור3
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 786
שם מלא: דרור יונתן

שליחה

הבעיה בממיר הזה שהוא מעלי אקספרס וזה אומר מניסיוני שאולי תקבל אותו ואולי לא ועם תקבל אולי הוא יהיה תקין ואולי לא (2 מוצרים שלא התקבלו ולא זוכיתי עליהם ו 1 שהתקבל לא תקין)

BorisKr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
שם מלא: Boris Kr

שליחה

הדבר היחיד שהזמנתי מעלי שלא עבד קיבלתי עליו זיכוי בלי בעיה,דווקא מוצר שקניתי מ geekbuying עשה כאב ראש לא קטן

gabby222
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

יש אפשרות הקלטה של ערוצי עידן+ בממיר של TAKE?

שליחה

יש אפשרות להקליט את ערוצי עידן+ בממיר של TAKE?

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”