כשאין מסך פלזמה רוכשים מסך ליד איכותי !!carmonle כתב:שלום,
כשאין יותר מסכי פלזמה קונים את מה שיש, הכי טוב שהתקציב מאפשר לרכוש.
ערן...
מסך לא מחליפים כול יום .
לכן מומלץ להשקיע במותג מוביל כדי לקבל מסך איכותי שיגרום לך להנות ממנו לאורך שנים
·

כשאין מסך פלזמה רוכשים מסך ליד איכותי !!carmonle כתב:שלום,
כשאין יותר מסכי פלזמה קונים את מה שיש, הכי טוב שהתקציב מאפשר לרכוש.
ערן...

הגדרת את זה ממש מדוייקjacko-il כתב:@MN295
·
האם הלכת לחנות מתמחה שמציגה אותם כדי לראות אותם בעצמך? הכי חשוב זה מה שמדבר אלייך ומה עונה על הצרכים והטעם שלך. נאמר פה דבר חשוב קודם - עוצמת הארה. פלזמה היא תענוג בחדר עם תאורה מינימלית או חושך אך היא מתקשה לספק את עצמת ההארה כמו הלד, לכן יכול להיות קשה לצפייה בחדר מואר.
עוד סיבה למה לא פלזמה - קחי מצב קצת נדיר (אבל ממש לא מנותק מהמציאות) - נניח שבעוד מספר חודשים, אולי שנה או קצת יותר, מתקלקלת לך הפלזמה למצב בו לא ניתן לבצע תיקון. לא תהיה להם יותר פלזמה במלאי ולכן יציעו לך "שדרוג" למסך LED מסויים (יכול להיות בחינם ויכול להיות שידרשו אפילו תוספת תשלום מצידך). פתאום תמצאי עצמך עם משהו שונה לגמרי מהמסך אותו קנית. את יכול למצוא עצמך עם מסך LED עם פאנל IPS עם שחורים עלובים, עננות ועם כל מיני תופעות שיש במסכי LED שבכלל לא כיוונת אליהם כאשר רכשת את המסך. (מעניין מה יציעו כיום לאדם שמתקלקלת לו למשל ה- ST60.. מה כבר יש להם שם במלאי? AS700 ? הם רחוקים כמו שמיים וארץ)
לומר לך את האמת? בגודל הזה בכלל הייתי לוקח את ה 65H7150 מיבוא מקביל וחוסך לעצמי המון כסף לכיס מבלי שאני מוותר על איכות התמונה ביחס ל H8000....

·מה יהיה אם או במקרה ש... זהו שיקול שאין להשתמש בו בקבלת החלטה לגבי קניית מסך מסוג שהופסק ייצורו.SONYES כתב:הגדרת את זה ממש מדוייק![]()
זה מה ששינה את החלטה שלי לא ללכת VT60 מה יהיה במקרה ש...
סמסונג זה הכוון אני כבר הצבעתי ברגלים על פנסוניק הבחירה שלי היא סמסונג
·......

מחכים ת.ת.תSONYES כתב:הגדרת את זה ממש מדוייק......![]()
זה מה ששינה את החלטה שלי לא ללכת VT60 מה יהיה במקרה ש...
סמסונג זה הכוון אני כבר הצבעתי ברגלים על פנסוניק הבחירה שלי היא סמסונג
·...

הניסיון שלי שונה.sam22 כתב:צריבה.
אם אתה לא החולך לשים שם מסך סטטי לכמה שעות בכל פעם
ותבצע איזו הרצה קלה
אין בעיה...

סחטיין שמוליק על הארסנל שיש ברשותך .sam22 כתב:אני עם V10
VT50
ST60
מעולם לא חוויתי צריבות
צבירות, כן. אבל זה נעלם
ועם הזמן גם זה לא קורה...

·MN295 כתב:שלום לכולם,
אחרי שקיבלתי את המלצתכם שמסך 55 יהיה קטן למרחק שיש לי ואחרי שמתחתי את התקציב, אני מתלבטת בין שני המסכים האלה. לד של סמסונג מול אחרונת הפלזמות של פנסוניק.
עיקר השימוש צפיה בערוצי יס השונים HD ו SD
מרחק מקיר לקיר של 4.4 מטר
מה הייתם בוחרים?...

לפלזמה זמן תגובה טוב יותר .טלHD כתב:·......
מוזר שנותנים לך תשובות בלי לדעת ולשאול מה תנאי הצפייה שלך![]()
בחדר חשוך הפלאזמה תציג עליונות מוחלטת בשחורים, נאמנות צבע, זליגות אור, עננות, אחידות הפאנל וכד'.
בחדר מואר הLED יציג עליונות מוחלטת בבהירות ובצבעים חיים יותר.
לאחר מכן, יש נושאים אחרים לבדיקה כמו זוית צפייה, קצב רענון (רגישות לריצודים), תנאי השימוש במסך (צריבות/צבירות)......

sam22sam22 כתב:קשה לי לחשוב על היום בו אאלץ לוותר על פלזמה.
יש לדים סבבה
אבל לטעמי, כלום לא מתקרב לפלזמה...

הדגם החדש טוב משמעותית מהדגם שאתה מכיר !sam22 כתב:עדיין זה לא זה...
·טלHD כתב:·......
מוזר שנותנים לך תשובות בלי לדעת ולשאול מה תנאי הצפייה שלך![]()
בחדר חשוך הפלאזמה תציג עליונות מוחלטת בשחורים, נאמנות צבע, זליגות אור, עננות, אחידות הפאנל וכד'.
בחדר מואר הLED יציג עליונות מוחלטת בבהירות ובצבעים חיים יותר.
לאחר מכן, יש נושאים אחרים לבדיקה כמו זוית צפייה, קצב רענון (רגישות לריצודים), תנאי השימוש במסך (צריבות/צבירות)......