מספר שאלות לפני רכישת מכונה חדשה

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
pup26
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813

שליחה

המשך לעדכן. אני גם כנראה לפני שדרוג ובוחן את האופציות. ייתכן וקבוצת רכישה תתאים לי

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777

שליחה

IlanEdri כתב:צ׳ורה אני מאוד אשמח אם תוכל לברר מולו!! תודה רבה!
דבר שני דיברתי עם קרמה פלוס והם צריכיפ לחזור אלי, אבל משיחות עם חנויות הבנתי שהם כנראה לא ירגו מתחת לשמונה וחצי, נראה מה יהיה
...
·

בדקתי, הוא מוכן. תעביר לי בה״פ את המייל שלך שאשלח לו.

erezvido פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113

שליחה

ביררתי עם קדמה וספורה - מחירי המכונות שהם מציעים לא יכולים להתחרות במחירים שקרלוס מציע ב-espressocoffeshop (לא אכפת לי לשלם כמה מאות שקלים בודדים יותר לחנויות בישראל, אבל מעל ל-1000 שח זה כבר קצת מוגזם מבחינתי).
Chura הציע ברוב נדיבותו לשאול את קרלוס האם הוא יאות לתת לי את אחוזי ההנחה שהוא נתן לקבוצת הרכישה. מחכה לתשובה חיובית :)

barakdan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391

שליחה

IlanEdri
ראיתי רק עכשיו את השירשור.
אני רכשתי לפני כמה חודשים מכונת קפה רוקט צ'ליני אבולוציונה ביחד עם חן (CHURAׂ).
עשינו זאת אצל קרלו בלה-גונדולה.
בשורה התחתונה - עלה לי פחות מ- 7000 ש"ח ש"ח כולל הכול ועוד בשער הדולר דאז שהיה גבוה משמעותית משערו היום.
ניסיתי להזמין דרך קרמה פלוס אולם לפני מספר חודשים הם היו רק בתהליך אישורים במכון התקנים ואני רואה שטרם יצאו למכירת הדגם הזה. גם המחיר המשוער שלהם אז היה בסביבות ה- 9000 ש"ח
לסיכום: זו פעם ראשונה שיצאתי להרפתקאת קניה במחירים כאלה. מאוד נהנתי וגם זה השתלם מאוד מאוד בעלויות.
והמכונה - מעולה!! הקפה שאני מוציא ממנה יוצא מן הכלל.
לך על זה.
בהצלחה בכל מקרה
דני ברק = barakdan
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אחרי צ׳יטצ׳וט קטן עם קרלו, מסתבר שהחלשות היורו גם משפיע על מחיר המכונה בשבילו (לא הבנתי למה, זה מיוצר גם באיטליה והוא קונה ביורו)
בכל מקרה. היחלשות היורו + המחיר המעודכן שלו יוצא אותו מחיר ששילמנו דאז לפני חצי שנה, כך שעדיין אזור ה7000 למכונה.
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

itamars2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2551

שליחה

סביר להניח שנוכח המשבר המתמשך באירופה הירידה בשערי היורו היתה כלפי רוב המטבעות העקריים. לדוגמא הדולר והשקל.

http://www.bizportal.co.il/forex/quote/ ... w/11111000

בעולם הסחר הגלובלי של היום הרבה חברות שבעבר היו בונות במדינה מחלקים שיוצרו במדינה, היום מייבאות חלקים שונים ממדינות אחרות,

ולכן חשופות לשינויי מטח יותר מבעבר, לטוב ולרע.

IlanEdri
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137

שליחה

טוב אז הנה העדכון::
היום קפצתי לקדמה ורכשתי טכניקה iv פרופי עם אפשרות לחיבור ישיר ולמיכל מים, המכונה בתקווה תגיע אליי עד סוף החודש, הוא פתח לי אחת בתצוגה ומאוד התרשמתי ממנה וגם קיבלתי מחיר פשוט מצויין. שהיא תגיע מבטיח לעלות תמונות וחוות דעת!
כיף גם שהוא באמת נתן לי מחיר ששווה היה לשלם ולהשקיע אותו בחנות קפה ישראלית!

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

תענוג.
כיף לקרוא, ואתנ לא הראשון, שקדמה נותנים מחיר תחרותי והוגן. תתחדש. יש לך 30 יום להעלות תמונה, ולא, תגורש! :twisted:
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

IlanEdri
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

חחחחח סגור!!

erezvido פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

עדכון - הלכתי עם אשתי לראות את ה- andreja premium בספורה והתרשמנו מהמכונה (אחד מאיתנו מהעיצוב ש"עובר רף" ואחד מאיתנו מהקפה המוצלח...). לצערי, ספורה לא יכלו לתת פייט למחירי חו"ל (הפרש של מעל 1000 ש"ח, גם אחרי שיקלול כל התוספות שביבוא אישי).
הלכנו לבקר גם אצל אלון ברמת ישי שהצליח לתת פייט למחירים בחו"ל (!) למכונות ECM, אבל נכון לזמן הביקור לא היו לו מכונות במלאי.
בסוף הזמנתי את ה-andreja premium מלהגונדולה, ובעזרתו האדיבה של CHURA גם קיבלתי הנחה יפה מאוד.
אעדכן כאשר המכונה תגיע, ואודות העלויות הסופיות של הסיפור.
עכשיו כל מה שנשאר זה למכור את האוסקר האדומה :)

IlanEdri
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

חח גם לי נשאר רק למכור את האוסקר, מקווה שהיא תזכה לבית הטוב שהיא ראויה לו

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

erezvido כתב:עדכון - הלכתי עם אשתי לראות את ה- andreja premium בספורה והתרשמנו מהמכונה (אחד מאיתנו מהעיצוב ש"עובר רף" ואחד מאיתנו מהקפה המוצלח...). לצערי, ספורה לא יכלו לתת פייט למחירי חו"ל (הפרש של מעל 1000 ש"ח, גם אחרי שיקלול כל התוספות שביבוא אישי).
הלכנו לבקר גם אצל אלון ברמת ישי שהצליח לתת פייט למחירים בחו"ל (!) למכונות ECM, אבל נכון לזמן הביקור לא היו לו מכונות במלאי.
בסוף הזמנתי את ה-andreja premium מלהגונדולה, ובעזרתו האדיבה של CHURA גם קיבלתי הנחה יפה מאוד.
אעדכן כאשר המכונה תגיע, ואודות העלויות הסופיות של הסיפור.
עכשיו כל מה שנשאר זה למכור את האוסקר האדומה :)
...
תתחדש, מחכים לתמונות.
·

erezvido פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

היום, בשעה טובה, ה-andreja premium הגיעה לביתי הצנוע.
בקיזוז מעמ איטלקי והנחה ש-chura עזר לי להשיג , בנדיבותו הרבה, המכונה עלתה 1221 יורו (מתוכם 120 יורו משלוח).
הוספתי עוד 1032 ש״ח מעמ ודמי טיפול כלשהם, בנוסף ל-83 ש״ח דמי טיפול למכס (מסתבר שהיו למכונה המון ״מטפלים״).
סך הכל, לאחר המרת היורו לשקלים בכרטיס אשראי, המכונה עלתה 6470 ש״ח על השיש. הבדל של כמעט 1500 ש״ח מההצעה הכי טובה שקיבלתי בחנויות בארץ (לאחר מיקוח).

מבחינת המשלוח:
המכונה הגיעה למכס 9 ימים אחרי המשלוח.
הלכתי לשחרר את החבילה לבד מכיוון שפחדתי שעם משלוח של ems אכנס לתקופת החג שבה (לפי מה שאמרו לי במכס) הם לא משחררים חבילות.
היה תענוג מפוקפק מאוד במכס. לא מומלץ. חלק מהבעיה היתה שעל הטופס שבו נכתב שהמכונה יוצרה באיטליה (חשוב על מנת לחסוך מיסים) היתה חותמת מודפסת ולא מקורית... צריך להקפיד ולבקש מהמוכרים בחול לחתום על הטופס עצמו.

לרגל המאורע המרגש של הגעת המכונה החדשה, מוריד את המחיר של האוסקר בלוח יד שניה :)

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1474

שליחה

תתחדש ותהנה, לפני קניית האלקטרה סמיאוטומטיקה, היא הייתה המכונה המועדפת עלי לרכישה...
בנוסף, רכשת במחיר יפה.
שיהיה בהצלחה

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

איזה כיף לשמוע, אבל עצוב לראות שאין תמונות!
תתחדש!
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

Ben_p
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 781

שליחה

@TsurTriger
·

מסכים עם דברייך , מה גם שמכונת קפה היא מוצר לשנים ארוכות , והשנתיים הראשונות הן רק תחילת הדרך.. ככה שאם המכונה מטופלת כמו שצריך אין צורך באחריות בטח לא בשנתיים הראשונות

CptPlanet
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67

שליחה

אני גם צריך את העזרה של CHURA איך פונים, מגיעים אליו???

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

באיזה הקשר ? אבל הודעה פרטית ואנסה לעזור בשמחה.
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”