נמצאה הסיבה למה הutorrent צורך הרבה ממשאבי הCPU
- baraq
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
@vic1234
·כשקראתי את זה לא היה כתוב מה שהוסיפו, היום רק העתקתי והדבקתי לפה, לא הבנתי מה קשור NEXT NEXT NEXT???
·כשקראתי את זה לא היה כתוב מה שהוסיפו, היום רק העתקתי והדבקתי לפה, לא הבנתי מה קשור NEXT NEXT NEXT???
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
כשמתקינים את העידכון
מוצהר שם באופן ברור על התוכנה הזאת ואם לא שמים לב פשו מאשרים אותה
מוצהר שם באופן ברור על התוכנה הזאת ואם לא שמים לב פשו מאשרים אותה
- ExtremeX
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
אני משתמש בגירסא ישנה 3.1.3 משהו כזה היא מעולה בלי תפיסת CPU גבוהה מוריד ומעלה על 9-10מגה בייט בלי בעיה טורנטים חמים
- nokobik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2886
·כשאנשים רגילים לכך שתוכנה שהם עובדים איתה שנים נקייה, נוצר אמון וכך כשהם מתקינים אותה הם לוחצים על NEXT באופן אוטומטי.vic1234 כתב:כשמתקינים את העידכון
מוצהר שם באופן ברור על התוכנה הזאת ואם לא שמים לב פשו מאשרים אותה...
UTORRENT מנצלים את זה לרעה, ואם הם היו רוצים לצאת בסדר, אז הדיפולט היה צריך להיות לא להתקין תוכנות צד שלישי.
אני באופן אישי זנחתי אותה מזמן ועברתי ל-TRANSMISSION בגלל הקלילות שלה וה-REMOTE GUI שלה.
אבל אני ממליץ בחום עבור מחשבים קצת יותר חזקים על TIXATI עם ממשק מאוד נוח ושלל אפשרויות.
קובי
- vic1234
-
- חבר ותיק

@nokobik
כבר הרבה שנים שUT התחילו לדחוף פרסומות שונות וכל מיני שטויות ביחד עם הבאנדל של ההתקנה
כל עוד המשתמש לוחץ I AGREE בלי לקרוא את מה שהוא מאשר זה נטו בעיה של המשתמש עצמו
ולכן הטראקרים שבהתחלה כשהתחיל הדיווח חסמו גרסא זאת
שיחררו כי הבינו שהיא לא מותקנת אוטומטית אלה המשתמש צריך לאשר את התקנתה
כבר הרבה שנים שUT התחילו לדחוף פרסומות שונות וכל מיני שטויות ביחד עם הבאנדל של ההתקנה
כל עוד המשתמש לוחץ I AGREE בלי לקרוא את מה שהוא מאשר זה נטו בעיה של המשתמש עצמו
ולכן הטראקרים שבהתחלה כשהתחיל הדיווח חסמו גרסא זאת
שיחררו כי הבינו שהיא לא מותקנת אוטומטית אלה המשתמש צריך לאשר את התקנתה
- nokobik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2886
יש הבדל בין פרסומות לבין תוכנות צד ג'.
באופן עקרוני הטריק הזה מרגיז אותי ואני משתדל להתרחק מכל תוכנה שמשתמשת בו, מכיוון שאני לא יכול לסמוך על חברה שבונה על טריקים מלוכלים כדי לעשות עוד כמה גרושים.
באופן עקרוני הטריק הזה מרגיז אותי ואני משתדל להתרחק מכל תוכנה שמשתמשת בו, מכיוון שאני לא יכול לסמוך על חברה שבונה על טריקים מלוכלים כדי לעשות עוד כמה גרושים.
קובי
- vic1234
-
- חבר ותיק

בפרסומות הכוונה שלי הייתה לכל מיני דפדפנים או TOOLBARS למיניהם שהיא הייתה מציע להתקין
איפה בדיוק הטריק המלוכלך בלהציע לך להתקין תוכנה באופן ברור כל כך
[img2=621x540]http://www.techmunks.com/wp-content/upl ... png?f50ee3[/img2]
יש אלפי תוכנות שמציעות לך להתקין דברים מיותרים מחברות שעובדות איתם בשיתוף או ממנות אותם
כל עוד זה מוצהר לי בבירור ויש לי את האפשרות לא לאשר התקנה אני לא רואה דבר פסול בזה
נכון זה מציק אם אתה לא שם לב ומתקין דברים שאתה כלל לא צריך אבל זה אשמת המשתמש בלבד
איפה בדיוק הטריק המלוכלך בלהציע לך להתקין תוכנה באופן ברור כל כך
[img2=621x540]http://www.techmunks.com/wp-content/upl ... png?f50ee3[/img2]
יש אלפי תוכנות שמציעות לך להתקין דברים מיותרים מחברות שעובדות איתם בשיתוף או ממנות אותם
כל עוד זה מוצהר לי בבירור ויש לי את האפשרות לא לאשר התקנה אני לא רואה דבר פסול בזה
נכון זה מציק אם אתה לא שם לב ומתקין דברים שאתה כלל לא צריך אבל זה אשמת המשתמש בלבד
- Gico
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 900
משתמשים התלוננו שהתוכנה הותקנה גם ללא אישורם,
ובדיקה (ע"י מישהו, לא זוכר מי) העלתה שלפעמים מסך האישור אינו מוצג.
אגב...לי יש בעייה אחרת עם יוטורנט: הוא גורם שזכרון המחשב מגיע אחרי כמה שעות עבודה של יוטורנט לסביבות ה-98% מתוך 4GB. אחרי סגירה של יוטורנט (שהפרוסס שלו צורך כ-200M) תפוסת הזכרון יורדת אל סביבות ה-50%, לפעמים אף פחות. כתבתי בפורום שלהם כאן, אבל מחקו את מה שרשמתי וסגרו את הדיון. הם טוענים שזו בעייה של ה-Cache של Windows. יכול להיות, אבל עדיין זה קורה רק עם יוטורנט.
ובדיקה (ע"י מישהו, לא זוכר מי) העלתה שלפעמים מסך האישור אינו מוצג.
אגב...לי יש בעייה אחרת עם יוטורנט: הוא גורם שזכרון המחשב מגיע אחרי כמה שעות עבודה של יוטורנט לסביבות ה-98% מתוך 4GB. אחרי סגירה של יוטורנט (שהפרוסס שלו צורך כ-200M) תפוסת הזכרון יורדת אל סביבות ה-50%, לפעמים אף פחות. כתבתי בפורום שלהם כאן, אבל מחקו את מה שרשמתי וסגרו את הדיון. הם טוענים שזו בעייה של ה-Cache של Windows. יכול להיות, אבל עדיין זה קורה רק עם יוטורנט.
- loko11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 478
ה uTorrent בגרסתה האחרונה ידועה כבעייתית מאוד
למה להישאר איתה כשיש את qBittorent שהיא לא פחות טובה ממנה
למה להישאר איתה כשיש את qBittorent שהיא לא פחות טובה ממנה