קודם כל תחשוב אם יהיה לך נוח לחבוש אוזניות של חצי קילו על הראש.nivossss כתב:מה לגבי audeze el8?
הן חורגות מהתקציב ב100$, אם הקפיצת מדרגה היא ממש גבוהה אולי אני יתאמץ, מה דעתכם
https://www.audeze.com/products/el-8-co ... losed-back...
מחפש להתקדם מDENON AHD2000
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
קודם כל, אלה כנראה האוזניות הכי טובות שיצא לי לבחון לעומק בשנים האחרונות. רק מה, הן פתוחות במלוא מובן המילה: יש דליפה ברורה של סאונד גם החוצה וגם פנימה. בהחלט ישמעו למה אתה מאזין אם אתה עושה זאת בווליום בינוני ומעלה.nivossss כתב:Hifiman he400i - אופציה מעניינת רק שאני לא רוצה ששאר הבית ישתתף איתי במוזיקה או בגיימינג. כמה הצליל דולף ?...
- epony
- חבר במועדון 10K

בשתי מילים: לא.
אבל אם יש לך זמן אני ממליץ לך בחום לקפות לפיוז ולנסות במו אוזניך את האוזניות של פוקאל ושל NAD - שתיהן מעולות ביחס לאוזניות סגורות..!
אבל אם יש לך זמן אני ממליץ לך בחום לקפות לפיוז ולנסות במו אוזניך את האוזניות של פוקאל ושל NAD - שתיהן מעולות ביחס לאוזניות סגורות..!
למיטב ידיעתי, הן יצאו לשוק רק בסוף מרץ. אגב, מסתבר שפרצו למחסני Audeze וגנבו מהם המון אזניות. לא יודע אם זה גם ישפיע על תאריך ההשקה של ה-el8nivossss כתב:מה לגבי audeze el8?
הן חורגות מהתקציב ב100$, אם הקפיצת מדרגה היא ממש גבוהה אולי אני יתאמץ, מה דעתכם
https://www.audeze.com/products/el-8-co ... losed-back...
- epony
- חבר במועדון 10K

ישפיע, אבל ככל הנראה לא משמעותית. אגב, בהערכה גסה מדובר על 150-200 זוגות אוזניות. לא בדיוק שוד המאה, אבל אין ספק שזה פוגע בהם משמעותית...alonwa כתב:למיטב ידיעתי, הן יצאו לשוק רק בסוף מרץ. אגב, מסתבר שפרצו למחסני Audeze וגנבו מהם המון אזניות. לא יודע אם זה גם ישפיע על תאריך ההשקה של ה-el8.........
אפרופו, @nivossss - ה-EL-8 הסגורות יכולות להתאים לך בול..![left]
Last night, Februrary 28th, there was a break-in and robbery at Audeze. About $250,000 of headphones were stolen. We're a relatively small company and this is a real blow. Audeze asks everyone to let us know if offered LCD headphones at a deal that’s too good to be true. You should be highly suspicious if anyone other than an Authorized Audeze dealer offers you our headphones for sale at a reduced price. We don't allow our dealers to sell via Amazon, eBay, Craigslist etc., so deals on these sites should be carefully researched before purchase. You should also be very concerned if their headphones do not have a serial number, or the seller refuses to give you the serial number before purchase. All Audeze headphones have a serial number on the inside of the adjusting block. We'll soon publish a list of all stolen products’ serial numbers. In addition, Audeze is offering a $10,000 reward for information leading to the arrest and conviction of the thieves. If you have any information or questions, please write to: [email protected]. While it does not appear any EL-8s were stolen (they were in a different area of our warehouse), due to the police investigation and general disruption, you should expect a few days’ delay in EL-8 shipments.
Thanks, The Audeze Team[/left]...
- epony
- חבר במועדון 10K

לפי הביקורות שקראתי ממי שהתנסה בהן ב-CES, הן ברמה של ה-HE-400i, שזו הרמה הכי גבוהה לאוזניות מתחת ל-$1,000 
דרך אגב, סליחה על הברבור - לא שמתי לב שכבר שאלת עליהן קודם...
דרך אגב, סליחה על הברבור - לא שמתי לב שכבר שאלת עליהן קודם...
^מה זה השטויות האלה, על איזה יבואן אתה מדבר? האם אי פעם ראית בארץ משהו שמזכיר אוזניות אודיופיליות של דנון בהפצה רשמית? לא היום ולא לפני שלוש שנים, אין שום סיכוי אפילו תיאורתי שיהיה באיזה מחסן זוג שכוח של d7000, אתה קולט כמה תלוש מהמציאות זה נשמע?
אם כבר אז כמו שכבר הוצע, אם ללכת על האופציה המובנת מאליה אז פוסטקס th600 אלה הממשיכות הישירות (אותו יצרן) של הd2000, כמובן שלא ניתן ללמוד מהmsrp הכפול ממה שעלו הd2000 בזמנו על הקפיצה ברמת הסאונד. אבל שידרוג סביר מובטח על פי רוב המכריע של הביקורות.
אם כבר אז כמו שכבר הוצע, אם ללכת על האופציה המובנת מאליה אז פוסטקס th600 אלה הממשיכות הישירות (אותו יצרן) של הd2000, כמובן שלא ניתן ללמוד מהmsrp הכפול ממה שעלו הd2000 בזמנו על הקפיצה ברמת הסאונד. אבל שידרוג סביר מובטח על פי רוב המכריע של הביקורות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46442
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
@Ilyan,
נא הרגע בבקשה את הטונים, לא צריך להתנסח בבוטות כפי שעשית.
פעם ראשונה ואחרונה שאתה נקרא לסדר.
נא הרגע בבקשה את הטונים, לא צריך להתנסח בבוטות כפי שעשית.
פעם ראשונה ואחרונה שאתה נקרא לסדר.
מצטרף להמלצה. לחילופין, יכול להיות שישתלם לך לחכות ל Audeze EL8 הסגורות.אבל אם יש לך זמן אני ממליץ לך בחום לקפות לפיוז ולנסות במו אוזניך את האוזניות של פוקאל ושל NAD - שתיהן מעולות ביחס לאוזניות סגורות..!...