האתר מפו3ץ בפירסומות ופופ-אפים ...istarmini כתב:לנהל/לתחזק את הטרקרים הללו עולה כסף לא יזיק לתרום קצת .......
הם עושים את הכסף שלהם גם בלי תרומות

·שלחו לך דו"ח רווח והפסד או שאתה רק מנחש?pessik כתב:האתר מפו3ץ בפירסומות ופופ-אפים .........
הם עושים את הכסף שלהם גם בלי תרומות...

·כל אחד וקו היושר הפנימי שלו ,שממנו הוא לא מוכן לרדת.pessik כתב:אם הייתי משלם - אז רק למתרגמים שמבחינתי עושים עבודת קודש ..........

המתרגמים הם גם חלק מאוד חשוב בכל תהליך ההורדה, ולהם אשמח לתרום יותר מאשר למקורות ההורדה, שאותם לא כמו המתרגמים לעברית , ניתן למצוא המון.pessik כתב:אם הייתי משלם - אז רק למתרגמים שמבחינתי עושים עבודת קודש ..........

·עמית_לגו כתב:גם לי אין בעיה לשלם מדי פעם כדי לתרום, וגם כדי לקבל מהירות גבוהה בצורה מובטחת.
אני מוריד גם טורנטים מטראקרים פרטיים וגם מציבוריים, משלם על שירות NZB שלדעתי עדיף על טורנט בכמה רמות.המתרגמים הם גם חלק מאוד חשוב בכל תהליך ההורדה, ולהם אשמח לתרום יותר מאשר למקורות ההורדה, שאותם לא כמו המתרגמים לעברית , ניתן למצוא המון..........

1. אין צורך להעלותistarmini כתב:·......
למה nzb עדיף בגלל שאין צורך לעלות ? מה לגבי par ו rar וטחינת ההרד דיסק ?
משלמים לסיידבוקס ואז הכל דבש.לא מעלים מהמחשב....

1. גם בסייד בוקס מבחינתך אתה לא מעלה. מה איכפת לי מה קורה בסיד?עמית_לגו כתב:1. אין צורך להעלות......
2. תמיד מקבלים מהירות מלאה
3. יש תוכנות חינמיות או שעולות כסך שעושות את כל זה בשבילך PAR וRAR
לגבי טחינת ההרד דיסק, אני משתמש בנאס, לא חוויתי שום בעיה בביצועים והכוננים עובדים כבר כמה שנים טובות בלי להראות סימנים של מוות או האטה. אני מוריד לכונן במחשב, מסדר תיקיות ומעביר לנאס.
אני מסכים לגמרי עם הטענה שלך, טורנט עם סידבוקס מביא איתו הרבה יתרונות, והכמה שקלים לחודש לא ירתיעו אותי. אני כרגע משתמש בNZB בעיקר לבלוריי, מקבל מהירות מלאה בלי הצורך להעלות. סרטי MKV, גם כאלה בDTS-HD, משחקים וכל הסדרות שלי אני מוריד מטורנט. פעם הייתי מסתמך רק על NZB בהורדות, כיום אני פעיל יותר בטורנטים, נכון שאמרתי שזה יותר טוב מטורנט, אבל זה יותר טוב רק בדברים מסוימים כמו שציינתי למעלה....

·שרת שנמצא בחו״ל אתה מוריד אליו ומעלה ממנו במהירויות גבוהות מאוד.ds123 כתב:רק לי אין מושג מה זה סייד בוקס?...

אני מודע לכך שזה טוחן את ההרד דיסק, וגם אני התחלתי להשתמש בטורנטים מיד לאחר שNZB מטריקס נסגר.istarmini כתב:1. גם בסייד בוקס מבחינתך אתה לא מעלה. מה איכפת לי מה קורה בסיד?......
2.מבחינת מהירות בסייד (לשני הכיוונים) לא בר השוואה למה שיש לך היום בבית. הורדה מהסייד אליך? פה נכנס איכות החיבור שלך.
3.חינמיות זה בסדר זו לא הבעיה הבעיה שזה טוחן את ההרד דיסק. לא חווית בעיות ? מעולה אבל תאמין לי שזה טוחן.
בעיקרון אני מוריד מהסייד ישירות לנאס.
גם בטורנטים יש בלוריי מלא רק את זה אני מוריד.
יש שם הכל מכל ותמיד לפני ה NZB . יש גם המון מבחר לאותו תוכן. מלא,רימיוקס ....
הייתי פעם ב NZB ושאמרו לי למה לא טורנט עניתי שלא רוצה את כל הסיבוך שכרוך בזה. אחרי שסגרו את ה NZB מטריקס התחלתי להשתמש בטורנטים והבנתי שאין דרך חזרה. רכשתי סייד ועכשיו הכל דבש.
התוכן יורד מוכן ,בלי קבצים חסרים ובלי קבצים דפוקים .
·...
מה זה נותן לי? מהירויות יותר גבוהות?istarmini כתב:·שרת שנמצא בחו״ל אתה מוריד אליו ומעלה ממנו במהירויות גבוהות מאוד.......
כשהתוכן מסיים לרדת אליו אתה מושך אותו אליך בזמנך החופשי בעזרת שרת ftp שאתה מתקין אצלך.
תשלום חודש בחודשו דרך פייפאל ניתן לבטל מתי שרוצים.
עלות כ 50-100 ש״ח לחודש תלוי בנפח ובמהירויות שאתה רוכש....

מהירויות הורדה יותר גבוהות, ומהירויות העלאה יותר גבוהות. אם אתה נמצא בטראקר פרטי ואתה לא רוצה לחכות שהקובץ יעלה בחזרה, סידבוקס עושה את זה בשבילך והרבה יותר מהר. הוא גם מוריד את הקובץ במהירות יותר גבוהה ואז אתה תוכל להוריד את הקובץ ישירות ממנו.ds123 כתב:מה זה נותן לי? מהירויות יותר גבוהות?......
·...

70% מהסדרות שאני רואה הן ללא תרגום, שאר הסדרות והסרטים אני חייב תרגום.עדוש כתב:כולם רואים עם תרגום ?
מי שרואה בלי תרגום , זאת הקלה כי לפעמים נתקעים בלי תרגום והלך הסרט..
אני תלוי בתרגומים שאני מוצא ב torec...