מאוד לא פשוט להשיג מודם תואם לתשתית בזק במהירות גבוהה מ- 15MB.
בזק לא משווקת מודם בלבד...
מישהו ראה את המודם של 012? זה משהו נורמלי? האפשרות לעבור לנתב לפי בחירתי (מי אמר AC?) קורצת לי מאוד...
...
·הכוונה הייתה לנתבים של בזק - ומוכרים מספיק
יש חדש מבזק בינלאומי לגבי המחירים?
gilg7
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
שליחה
alcd כתב:
...
...
·הכוונה הייתה לנתבים של בזק - ומוכרים מספיק
...
...
יש המלצה לדגם מסויים של נתב VDSL ?
רשמו שאקספון מוכרת נתב במחיר שבין 300 ל 400 שקל וגם בבאג. נראה לי יקר מאוד.
·
shimi810
חבר פעיל מאוד
תגובות: 172
שליחה
freesoul28 כתב:
...
...
בזק מוכרת את ה-15 מגה לספקיות ב-50 שקל+מע"מ (את המחיר קבע משרד התקשורת), כלומר 15 מגה בשום מצב לא יכול להיות זול יות מ-60 שקל (וזה ללא רווח של הספקית).
100 מגה נמכר ב-60 שקל+מע"מ, כלומר פה יש לספקיות אפשרות של משחק במחיר, אני מעריך שמאחד הספקיות נקבל את ה-100 מגה אפילו ב-90 שקל.
...
·
אמרתי, המחיר שהם קבעו גבוה מידי. ועוד כשזה מגיע ממשרד התקשורת עצמו...
מהירות 15 מגה היא בסיסית לכל היותר. אין לי בעיה גם לעבור לחבילה פחותה מזה, רק שהמחיר יהיה זול ומבודל מהחבילות הגדולות, אחרת מה עשינו בזה... אמרתי, כבר כדאי להתחבר ל־40 או ל־100 מגה, אבל למי שאין הרבה כסף?
לא כך בונים מהפכה. הם (משרד התקשורת) רוצים מהפכה? שיוזילו את המהירות הנמוכה. ויותר מזה, שיכריחו את הספקיות לפתוח מחדש את מהירות 5-10 מגה, לאינטרנט בסיסי וזול. השאר ישלמו כסף, שום דבר הרי לא יעצור בעדם.
קודם כל, בהרבה מאוד איזורים בארץ בזק לא יכולה להציע 100 מגה (ולא 50- יותר לכיוון של 15). ולא מדובר על פריפריה. אלא פתח תקווה לדוג׳.
שנית, מה עם אלפי הלקוחות של הוט (אלו שנמצאים בטריפל- או כאלו שבעצם זה הברירה היחידה כי בזק איטית באיזוריהם).
ושלישית, איכות השירות של הספקיות בוודאות תרד, אין להם מספיק עוצמה כדי לשרת אלפי לקוחות חדשים שיעברו אליהם.
shimi810
חבר פעיל מאוד
שליחה
nati-va
.
יש לי תחושה גם שבגלל זה המחיר הגבוה למהירות 15 מגה.
אבל אני מקווה שלא בגלל זה, אחרת המחיר אף פעם לא יירד.
אכן, זו לא המהפכה שציפינו לה.
ביטול הפרדת התשתית לבדה אינה מספיקה. חייבים להוריד מחירים, וטיפה יותר מהפרש התשלום לספקית, זה צריך להתקזז. אם ספקים לא יהיו מוכנים להתפשר ולהתקזז, למרות מחיר הפס הגבוה, אנחנו בבעיה. אני בספק אם המחיר לפס הוא פר לקוח, וגם אם כן, תמיד הם יכולים להתחשבן בתוך החברה ולהציע חבילות זולות כאשר היקרות והעסקיים יממנו את הזולים.
Elad8
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
שליחה
זה התחיל אתמול ואתם מכריזים שזו לא המהפיכה שציפינו לה... נו באמת.
אלעד
alcd
חבר מביא חבר
תגובות: 3685
שליחה
שיעשו מחיר לקילו, סליחה למגה , ועם כל מגה נוסף X אחוז הנחה
מסכים - למה בכוח להכריח אנשים לשלם עבור משהו שהם לא צריכים - מי שרק בודק מיילים - יכול להסתדר טוב מספיק גם עם 2 מגה
shimi810
חבר פעיל מאוד
שליחה
ייקח קצת זמן, זה נכון.
אבל החברות מערימות קשיים, וגם המחירים יחסית גבוהים. אז זה מה שנראה שהולך לקרות... מקווה מאוד שלא.
teenet
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 787
שליחה
מישהו יודע מה העלות לחבילת 100MB עם IP קבוע?
היום אני משלם 180 לבנדל.
תודה...
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12
vivi
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
שליחה
קיבלתי שיחה חוזרת מבזק בינלאומי לאחר שהשארתי פרטים באתר.
הנציגה מוסרת שבמהלך שבוע הבא בזק בינלאומי תצא עם תכניות באנדל בהתאם לרפורמה, והסיבה שכרגע אין מענה היא מאחר והם עובדים על השירות ורק כשיהיה מוכן הם יצאו בהצהרות.
אני בכל אופן מתכוון להמתין שבוע ולראות לאן הרוח נושבת עד שאבצע את המעבר.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
movieman
חבר מכור קשה
תגובות: 5012
שליחה
teenet כתב:מישהו יודע מה העלות לחבילת 100MB עם IP קבוע?
היום אני משלם 180 לבנדל.
תודה...
...
מחיר הגיוני נראה לי משהו כמו 140 כולל הכל - לכתובת IP גג מוסיפים 10 ש"ח (וזה עשיתי לפני אולי 5 שנים ואח"כ בלי תוספת בכלל) .
vivi כתב:קיבלתי שיחה חוזרת מבזק בינלאומי לאחר שהשארתי פרטים באתר.
הנציגה מוסרת שבמהלך שבוע הבא בזק בינלאומי תצא עם תכניות באנדל בהתאם לרפורמה, והסיבה שכרגע אין מענה היא מאחר והם עובדים על השירות ורק כשיהיה מוכן הם יצאו בהצהרות.
אני בכל אופן מתכוון להמתין שבוע ולראות לאן הרוח נושבת עד שאבצע את המעבר.
...
שלא נדבדה ..
vivi
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
שליחה
אני מאמין שהם יעשו באנדל ב-20 ש"ח יקר יותר מהשאר, בכל מהירות.
הם די תלויים בבזק שמאוד מבואסת מהמהלך. הם שוקלים כל צעד, כמו נניח האם להמשיך לתת זיכוי למודם לכל מי שנמצא בתכניות חיוב זיכוי.
יש להם הרבה פינות לסגור.
אני אישית חושב שבזק צריכה להסתכל על החיובי [אם נוציא החוצה את הנקודה שאין להם כל כך ברירה],
החיובי בסיפור מצידה של בזק שהם יכולים לנצל את המומנטום, ואפילו להרחיב מעט את מהירות העלאה ולשווק חבילות חדשות של:
40\5
100\7
במחירים אטרקטיבים וכך לבלום את המהפכה העיקרית שתגיע בעוד שנה [מהפכת הסיבים].
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
hexxt
עובד כבלים/לויין
תגובות: 328
שליחה
movieman כתב:
...
...
מחיר הגיוני נראה לי משהו כמו 140 כולל הכל - לכתובת IP גג מוסיפים 10 ש"ח (וזה עשיתי לפני אולי 5 שנים ואח"כ בלי תוספת בכלל) .
...
·זה נותן משהו מבחינת פינג?
Oran
חבר פעיל מאוד
תגובות: 340
שליחה
חבילה טובה (לדעתי ) תהיה כאשר הספקים יציעו חבילה של אינטרנט וטלפון ביחד (אפילו ב-vob כמו שהן מציעות היום. ולא יחכה לחכירה של קו הטלפון הקווי בעוד כמה חודשים.).
למעשה עכשיו למי שיש קו טלפון של בזק החסכון הוא באמת מזערי. והוא עדיין ישלם גם לספק ולגם לבזק - עבור קו הטלפון הנייח.
אם יוצעו חבילות בעלות של 120 בערך לספק, תשתית וטלפון אני סבור שהרבה יותר אנשים יעברו.