בית חכם - ZIGBEE

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #21 

ללא קשר למוצרים שלהם, זו ללא ספק החברה שמפרסמת באופן הגרוע ביותר שאפשר לחשוב עליו. האתר שלהם מעיק והמידע המועט מוסתר וקשה להבנה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

arnold
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 908
נתן תודות: 180 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #22 

Catskinner כתב:ללא קשר למוצרים שלהם, זו ללא ספק החברה שמפרסמת באופן הגרוע ביותר שאפשר לחשוב עליו. האתר שלהם מעיק והמידע המועט מוסתר וקשה להבנה.
...
דווקא אהבתי את ההדמיה שלהם.

Enc0der
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 567
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #23 

cafri כתב:לתדר שאושר ו"לא היה רלוונטי" כי "הוא בכלל לא מיוצר" יש מספר מוצרים, שניתנים לרכישה ושבזק משתמשת בהם עבור שרות הבית החכם שלה.

בנוסף לכך, עדין קיים התדר האירופאי, שאינו מאושר בארץ, ושעבורו יש מגוון הרבה יותר גדול של מוצרים.
...
בקיצור לא היה שום שינוי ושום דבר לא "אושר לאחרונה", והתדר היחיד שמאושר בארץ הוא התדר הלא רלוונטי שכמות הרכיבים שאפשר למצוא עבורו היא אפסית, עלובה, ובעלת זמינות הרבה הרבה יותר נמוכה. הציניות שלך עם המרכאות היא מיותרת, התדר המאושר בארץ הוא אכן זניח ולא בשימוש כמעט בשום מקום בעולם, ואין כמעט רכיבים שמיוצרים/נמכרים עבורו - בוודאי שלא באתרים הגדולים עם המגוון הרחב. (עם כל ה"כבוד" לבזק והבית ה"חכם" אעלק שלהם)

cafri
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1137
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #24 

@Enc0der

המרכאות הן ציטוט, לא ציניות.

אני לגמרי הסכמתי עם מה שכתבת וחיזקתי את דבריך (ובעקיפין עניתי לשאלתך, ששום דבר משמעותי לא השתנה).
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”