ה-htpc שלי החדש.. לא שהיה לי htpc בסלון - מחליף את ה-minix
-
abeksis
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
- שם מלא: אבי אבקסיס
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 115 פעמים
הוא לא מיועד להיות מחשב משחקים נטו רק עבור htpc. הגודל כן ידוע לי ולקחתי זאת בחשבון( יש לו מקום יעודי במזנון ככה שלא יראו אותו ) גם נושא האיוורור נלקח בחשבון.
שאלה איזו גרסה של מערכת הפעלה ( חלונות) אתקין עליו?
שאלה איזו גרסה של מערכת הפעלה ( חלונות) אתקין עליו?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
7/8.1
על שלי יש 7 אבל רק כי התקנתי לפני 5 שנים לפני שיצא 8.1
על שלי יש 7 אבל רק כי התקנתי לפני 5 שנים לפני שיצא 8.1
-
abeksis
- חבר ותיק

@iSolt
·
הספק כח הוא מובנה במארז ( 300 ) לפי הצריכה של ה-htpc אין צורך מעבר לזה, ובמידה וכן יהיה צורך נחליף אותו.
החומרה נרכשה ב-KSP אילת וזאת על מנת לחסוך טיפה בעליות. ידעתי שאני מגיע לאילת ואמרתי נמתין עד שנגיע לאילת על מנת לרכוש את החומרה. הרכבה תבוצע ע״י והתקנת מערכת ההפעלה.
nuc לא בא בחשבון מאחר ומדובר במוצר קטן, שלא יאפשר לי מרווח שידרוגים בעתיד.
·
הספק כח הוא מובנה במארז ( 300 ) לפי הצריכה של ה-htpc אין צורך מעבר לזה, ובמידה וכן יהיה צורך נחליף אותו.
החומרה נרכשה ב-KSP אילת וזאת על מנת לחסוך טיפה בעליות. ידעתי שאני מגיע לאילת ואמרתי נמתין עד שנגיע לאילת על מנת לרכוש את החומרה. הרכבה תבוצע ע״י והתקנת מערכת ההפעלה.
nuc לא בא בחשבון מאחר ומדובר במוצר קטן, שלא יאפשר לי מרווח שידרוגים בעתיד.
-
abeksis
- חבר ותיק

@ido111
·
הבדל שמיים וארץ בין ה-minix לבין מחשב פיזי - ה-Minix נחמד ולא יותר, האפשרויות הרבות שיש בהתקנת kodi הם רבות מאשר במכשיר שמריץ מערכת הפעלה מבית גוגל.
בנוסף, יש הבדל במהירות התגובה, בקיצור עולם אחר.
·
הבדל שמיים וארץ בין ה-minix לבין מחשב פיזי - ה-Minix נחמד ולא יותר, האפשרויות הרבות שיש בהתקנת kodi הם רבות מאשר במכשיר שמריץ מערכת הפעלה מבית גוגל.
בנוסף, יש הבדל במהירות התגובה, בקיצור עולם אחר.
-
abeksis
- חבר ותיק

@M2
·
8.1 והאמת חשבתי בהתחלה להתקין חלונות 7 אבל הלכתי על 8.1 ולא מצטער.
את הגרסה הורדתי מהאתר של מיקרוסופט בקישור הבא - http://windows.microsoft.com/he-il/wind ... resh-media
יש ללחוץ על המילה ״צור מדיה״ ולהוריד את הגרסה המתאימה לך, אחרי זה פרצתי את הגרסה וזהו.
·
8.1 והאמת חשבתי בהתחלה להתקין חלונות 7 אבל הלכתי על 8.1 ולא מצטער.
את הגרסה הורדתי מהאתר של מיקרוסופט בקישור הבא - http://windows.microsoft.com/he-il/wind ... resh-media
יש ללחוץ על המילה ״צור מדיה״ ולהוריד את הגרסה המתאימה לך, אחרי זה פרצתי את הגרסה וזהו.