בני,
אני חושב שקצת נסחפת.
ראשית, לא טענתי שאתה מלקק, אלא טענתי שכפי שאתה לא מלקק, גם אני לא "פתחתי במלחמת חורמה".
השימוש במילים "קומץ קטן שלא מבין מה היא צרכנות נבונה" פשוט מראה שאו שלא קראת מה שכתבתי לעומק, או שאתה לא מבין, או שאתה מנסה בכוונה שלא להבין. בכל מקרה השימוש של בשפה הוא בוטה מעליב ושקרי.
שנית:
1.
החברה הודיעה שהמוצר במלאי וכך גם היה כתוב בדף החברה.
2. על אף שהחברה הודיעה שהמוצר במלאי, היא גם הודיעה ש
זמן המשלוח שלו יהיה שבועיים.
3.
לאחר שבועיים לא נשלחה כל "קוביה" וגם לא נשלחה הודעה במייל על איחור/שינוי/התנצלות.
4.
לאחר פניה לחברה הודיעו לי שהמוצר לא במלאי ויישלח "בשבועות הקרובים"
5.
לאחר פניה נוספת הודיעו שבעצם המוצר במלאי, רק חלק מהרכיבים שלו (כנראה ספק כח) לא במלאי ועל כן העיכוב, באותה הזדמנות טרחו לציין שכיוון ש*כל* הלקוחות שלהם נפגעו הם לא מתכננים לתת פיצוי.
6. הנ"ל קרה לא רק לי, אלא לאנשים נוספים להם המלצתי (בפעם האחרונה כאמור) לקנות את המכשיר.
עכשיו תקרא שוב את מה שכתבתי ותסביר לי איפה פה התנהגות נאותה של חברה, איפה שירות לקוחות אמין (יום אחר יום טוענים טענות אחרים ומתנערים מאחריות לעיכובים). מה בין זה לבין הכפשה?!
אני שמח שאתה מרוצה מהמוצר, וכנראה שכשאין בעיות הוא בסדר (מישהו אמר "הוט"?), אולם ברגע שאתה זקוק לתשובות מהחברה ואתה נתקל בשירות מתחת לכל ביקורת, זה הרגע שבו אני לא מוכן להמשיך לעבוד איתם.
על אף טענותיך (שגובלות בנסיון לדה-לגיטימציה) אני רחוק מאוד מ"הלם צרכני" כלשהו, נתקלתי בנותני שירות טובים, סבירים, וגם בסוליד ראן שנותנת משמעות חדשה לשירות רע.
חברה צעירה היא ממש סיבה לא מספיק טובה לשירות לקוחות קלוקל, לחצאי אמיתות ולהתחמקות מתשובות, זה פשוט מראה על משהו שגוי מאוד ב-DNA של החברה.
אני גם לא רואה איפה טענתי (כפי שכתבת) ש"איש אינו קיבל את המוצר", אני קיבלתי את המוצר ב-BATCH הראשון (גם שם באיחור רב), אלא שהם מאחרים, לא מודיעים, לא מתנצלים, עונים רק אחרי שפונים אליהם, לא מפצים (אלא בלחץ הנהלת האתר).
מפליא בעיני שאתה משתדל שלא להבין את הבעיות שנתקלנו (אני, ועוד רבים אחרים) בנסיון שלנו לקנות מוצר ולקבל אותו, ולוקח באופן אוטומטי את הצד של החברה הזו, בטח כשעוד לא קיבלת בעצמך את המוצר שקנית מהם (וכבר עברו שבועיים...לא?)
נקודה אחרונה, אני חושב (שוב) שלא זה השרשור לדון בכל הרעות החולות של החברה הזו והשירות שלה (או היעדר השירות), בשביל זה יש שרשור ייעודי, וגם שם האירו/העירו לך בדיוק באותה הלשון.
כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=30
אוהד.