Cubox i4

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
M2
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1673
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #21 

benny123
אתה צודק במליון אחוז
מה אשמת החברה כאשר מקבלת הזמנות ואין להם במלאי ואחרי שבועיים נזכרים להגיד שאין במלאי את הקוביה
מה אשמים?
ובסוף נותנים כרטיס זכרון מתנה כפיצוי (פשוט בדיחה :lol:)
ואתה צודק נשלם יקר נקבל אחריות עם שירות "מצויין"
אגב יש לי RPI שעבר עינוים קשים הילדים זורקים אותו מכל הכיוונים כל יום ממש כמו כדורגל
והוא עובד ללא בעיות פשוט מכשיר אמין

שכל אחד יעשה את החשובים שלו וחשוב להראות למתעניין גם הצד שני של החברה

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
נתן תודות: 574 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #22 

M2 שכל אחד יעשה מה שהוא מוצא לנכון בכספו
מדובר במוצר כחול-לבן, יצרן צעיר שכל העתיד לפניו
קל מאוד לקטול ולהתלונן אבל צריך לזכור שהמוצר נותן את מה שהיצרן מתחייב שיתן, יש פיתוח רשמי של openelec וקהילות תומכות, כמו כן יש מגוון לאפשרויות תוכנה עבורו והמוצר הינו מוצר מוגמר ברמת חבר והפעל.
אני יכול לחכות "טיפה" כמו למשלוח מסין ולדעת שמה שקניתי והובטח זה מה שאני מקבל ביד.

אתן לך דוגמא מעולם הסטרימרים - זוכר את Xtreamer?
זוכר את המשלוח הראשון שלהם כאשר מלא לקוחות גלשו ואצו על המציאה והזמינו אחד? זוכר את המשלוח האבוד? זוכר את ה-DOA ההמוני שהיה לאחר שהמשלוח הצליח להגיע בדיעבד לישראל? זוכר את ההבטחות בדבר התוכנה בדמות פורמטי סאונד מתקדמים ואיך הם חזרו בהם בגלל רישיון שאין?
ועדיין מלא אנשים קונים מהיצרן הזה... למה? כי אנו מזוכיסטים ששוכחים מהר

אז לבוא ולשפוט את החברה בגלל דואר או בגלל שבוע לכאן או לכאן... זה לא מה שישבור אותי, אני אישית קונה המון בחו"ל ורגיל לקבל מוצר כעבור 30/45/60 ימים וכמובן בידיעה שהמוצר שאני מקבל זה המוצר שהובטח לי בלי אותיות קטנות.
אז טיפה סבלנות, אין פה מבצע עוקץ שיעלה בכלבוטק אלא ביקוש רב ביחס להיצע כנראה, תומר יכול להעיד על רמת המוצר כאחד שיש לו יותר מיחידה אחת וכל הזמנותיו הגיעו לידיו...

נ.ב. זכותה של החברה גם אחרי 3 שבועות לומר לך שאזל המלאי וכל עוד הם מאפשרים לך על פי חוק החזר כספי או להמתין (וכן גם לקבל פיצוי שזה לא מובן מאליו)
אחריותך כלקוח הוא ליצור קשר עם החברה לפני ההזמנה ולוודא מלאי.

שלא אפתח את כמות הפעמים שקרה לי בעיקר באליאקספרסס שמוכרים ביטלו לי הזמנה ובצעו החזר בלי לשאול אותי כאשר חיכיתי מעל 3 שבועות למוצר שלא יגיע... לא שאלו אותי, לא שקפו לי ולא פיצו אותי.. קח תכסף ולך.. אלה סינים :lol:

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #23 

אגב, עברה על הדואר תקופה רעה מאוד שהחלה בבלאק פריידי של נובמבר האחרון והסתיימה רק לאחרונה, לקראת סוף ינואר.
פריטים שהזמנתי גם מהונג קונג וגם מארה"ב הגיעו אחרי זמן רב, מעל חודש.
ייתכן גם שסניף הדואר של יוקנעם גרוע במיוחד וזה אפילו החמיר יותר את הבעייה...

אך לאחרונה פריטים שאני מזמין מגיעים ממש מהר - בין שבוע וחצי ולשבועיים וחצי.

אני מאמין שאם תזמינו מהם עכשיו, הקוביות יגיעו מהר יותר באופן משמעותי.
זוהי כמובן רק הערכה שלי, לא יודע מה יקרה בפועל...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

M2
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

לא דיברתי על המשלוח
דיברתי על התנהלות והשירות של החברה

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #25 

דורון, הבעיה כמעט ומאז ומעולם לא היתה עם הדואר, אלא עם סוליד ראן.
במשך מעל שבועיים (ויש מקרים שאפילו מעל חודש) הם פשוט לא הלכו לדואר לשלוח את החבילות :!:
למה? תירוצים מפה ועד מחרתיים.
מתי הם ישלחו? תמיד תשובות לא ברורות של "בקרוב", "בימים הקרובים" ועד התשובה של "בשבועות הקרובים".
בדיחה רעה במיוחד!

חברה ישראלית או לא, הם נהגו באופן בלתי ראוי בלקוחות שלהם, שיקרו לגבי זמני המשלוח או ש"טעו" בהם באופן קיצוני במיוחד, התעקשו שלא להתחייב על זמני משלוח גם לאחר פניות חוזרות לשירות הלקוחות, סירבו לתת פיצוי (עד להתערבות מנהלי האתר), וזילזלו פעם אחרי פעם (מהמשלוח הראשון ועד למשלוח האחרון) בלקוחות ששילמו להם ממיטב כספם.

ד"א בני, ההקבלה לאקסטרימר במקרה הזה נכונה לגמרי שכן מדובר בחברות שמזלזלות באופן פומבי ובוטה בלקוחותיהן.
העיכובים של שבוע/שבועיים לא נבעו מעיכובים של הדואר, אלא מפני שסוליד ראן (שהמשיכו לטעון שהמוצרים במלאי) פשוט לא שלחו אותם.

בחיי לא ניתקלתי בחוסר הבנה בסיסי שלי כללי המשחק, ובחוסר רצון להסתכל למציאות בפנים, והמינימום של המינימום - להתנצל (הם רק הסכימו להודות שהיו עיכובים של אחד מהספקים שלהם....).

בחייאת, זו לא דרך לעשות עסקים, זו הדרך הבטוחה לחדלות פרעון ולבזיון.
בחיים אני לא אזמין מהם יותר ואני אמשיך להמליץ להתרחק מהם כמו מאש.

פרטים נוספים ניתן למצוא בשרשור פה:
http://www.hometheater.co.il/vt226205.html
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il

Ohad

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #26 

pixies כתב:אגב, עברה על הדואר תקופה רעה מאוד שהחלה בבלאק פריידי של נובמבר האחרון והסתיימה רק לאחרונה, לקראת סוף ינואר.
פריטים שהזמנתי גם מהונג קונג וגם מארה"ב הגיעו אחרי זמן רב, מעל חודש.
ייתכן גם שסניף הדואר של יוקנעם גרוע במיוחד וזה אפילו החמיר יותר את הבעייה...

אך לאחרונה פריטים שאני מזמין מגיעים ממש מהר - בין שבוע וחצי ולשבועיים וחצי.

אני מאמין שאם תזמינו מהם עכשיו, הקוביות יגיעו מהר יותר באופן משמעותי.
זוהי כמובן רק הערכה שלי, לא יודע מה יקרה בפועל...
...
·

אכן המשלוחים מגיעים מהר בתקופה האחרונה,
הרבה חברים הזמינו ומרוצים מאוד.
מעניין אם החברה תוריד מחירים לקראת הנהירה שצפויה לpi-2

liran16
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #27 

בני, חוץ מזמני משלוח ארוכים, הייתה עליה די משמעותית במחיר ללא הודעה מוקדמת, בנוסף המכשיר כנראה לא חף מתקלות והשירות טעון שיפור (לא מניסיון אישי, על סמך פוסטים של כמה וכמה מחברי הפורום), וכבר הקוביה נראת הרבה פחות אטרקטיבית.
אני אישית כבר כמה זמן עוקב, ותכננתי לרכוש את הקוביה החודש. הייתי מוכן להתפשר על תקלה נקודתית בדמות זמני המתנה ארוכים, אבל לא על כל המכלול. הסיכון מבחינתי גבוה מדי, בהתחשב בכך שבתוספת מחיר קטנה יחסית יש כבר מגוון של אלטרנטיבות "עם אבא ואמא".

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #28 

liran16 גם למוצר הזה יש גיבוי מלא - פשוט אנו הישראלים קצרי רוח..
שוב כל אחד אדון לכספו נכון?
לכל חנות יש חוות דעת חיוביות/שליליות כמו שלכל סוחר באיביי.
היצרן הזה הוא חדש, ישראלי... לא נפרגן? אני מפרגן מכל הלב!
בעבר המחיר היה זול אבל המחיר השתנה, כמו שהיום מחיר הדלק הוא X ומחר הוא Y, אתה בוחר אם לקנות או לא.
תקלות יש בכל מוצר אבל בזכות קהילה כה גדולה שעומדת מאחוריו אני לא יודע אם תשאר ללא תשובות.
אני השאלתי את המוצר מחבר, חיברתי לחשמל ולמסך... בזה סיימתי.. כמה דקות קינפגתי תוספים והקופסה רצה.. אין תקיעות ואין בעיות (שוב הנה ניסיון חיובי עם המוצר), האם גם לך יהיה ניסיון זהה לא יודע, הלוואי!

אתן לך דוגמא אמיתית מחיי, היה פעם פה באזז עצבני על ה-RPI הראשון, קראתי סיקור באתר, התאהבתי.. אמרתי זה הדבר הבא
קניתי מ-RS עם שנאי, עם מארז, עם כרטיס.. רק חסר היה שטיח אדום.. מה מה מה? המוצר הגיע אלי DOA מהיצרן... אחרי כמה מיילים שלחתי חזרה לבריטניה וקיבלתי החזר כספי.. מבאס? בטח! האם זו תיהיה רכישה אחרונה מאותו יצרן? לא בהכרח.. תקלות קורות והמפיץ היה בסדר יחסית למפיץ ב-UK.. ביטל עיסקה ברובד האחריות ונפרדנו כידידים (אז איבדתי לא מעט זמן בהתעסקות עם המשלוח, עם המוצר ועם ההחזר).

OhadG ההקבלה אינה נכונה, היצרן כאן כן מגלה אחריות, עונה למיילים, יש נציג מטעם החברה שעונה פה לכולם, יש חשיפה וחברים שקיבלו וסיקרו... החברה קיימת והמוצרים קיימים ועובדים וכנל לגבי השירות לקוחות., כמו כן קיבלנו קופונים לרכישה במחיר אטרקטיבי בלעדי פה באתר זה לא דבר מובן מאליו.
באקסטרימר זה לא קרה... ועדיין אצלי לפחות יש 2 אקסטרימרים ועוד MVIX זרוק בארון... האם אני מרוצה מהמוצרים? לגמרי... מהיצרן פחות כי ברובד עדכונים שהוא הבטיח הוא נכשל, ובפורומים הוא סותם פיות.
יש לכל דבר צורת התבטאות, אני מבין שהחווית קנייה שלך הייתה לא נעימה, אני מבין שביטלת עיסקה וקיבלת החזר כספי.. אבל מכאן ולמסע חורמה? אחי שחרר החיים יפים לא קרה כלום, יש כמו שאמרת דגים רבים בים וזו בחירתך איפה לקנות כאשר ההפסד הוא כולו של החברה שאיבדה את כספך הטוב.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

בני, חבל שאתה מקצין.
אין פה מסע חורמה כמו שלך אין פה מסע ליקוקים.
בניגוד אליך (שכבר ממתין למכשיר שבועיים... קיבלת כבר מס' מעקב של הדואר, או שגם את זה הם לא שלחו) אני כבר הזמנתי מהם יותר מפעם אחת, המלצתי ליותר מאדם אחד להזמין מהם, ו*כולם* נכוו מהם. בניגוד אליך אני מדבר מנסיון, לא מהשערות או תיאוריות.

ההקבלה לאקסטרימר זהה, גם הם ענו לי למיילים, גם הם טענו ש"בקרוב ישלחו", או "בקרוב רום חדש", או "בקרוב ניתן לך פיצוי".
גם הם פישלו, וגם מהם אני לא אזמין יותר כלום ואמליץ שלא לרכוש מהמוצרים שלהם.

ולגבי האמירה שלך של "היצרן הזה הוא חדש, ישראלי... לא נפרגן? אני מפרגן מכל הלב!" גם אני חשבתי ככה..... בהתחלה.

אז לא, פירגנו במקבץ הראשון לפני מספר חודשים, שם הוא פישל, לא שלח בזמן, גם שם הוא לא התנצל במיילים אלא "הודה לנו על הסבלנות שלנו". עברו חודש-חודשיים, חשבנו אולי הוא למד משהו, השכיל, שיכלל, אבל לא, אותן בעיות (ואפילו חמורות יותר), חוסר אמינות מדרגה ראשונה, שקרים, התחמקויות ומענה קלוקל (הכל מגובה במיילים ממספר עובדים שלהם כמובן).

כשהיה על מה לפרגן, פירגנו.
כשצריך לתת ביקורת ולהזהיר, נותנים ביקורת ומזהירים (כן, אפילו אם היצרן הוא ישראלי).

שוב, לא זה המקום, אבל תלונות על החברה הזו ממספר גדול של חברי פורום וותיקים רק מראה עד כמה הם לא מסוגלים לעמוד בהבטחה, ועד כמה חוסר האמון בהם אמיתי.

זה לא שאני מאחל להם חדלות פרעון, אלא שאני חושש שעם Business Ethics הם יגיעו לשם מהר מאוד (ולא ירחק היום שבהם גם פתאום יפסיקו לענות במיילים).

Ohad

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #30 

בני אני מסכים איתך,
אבל תן לנפגעים לעשות את הרעש שלהם זו זכותם. לזה נועד הפורום.

ומן הצד המנוגד בדיוק - כפי שהם ממשיכים להראות את חוויתם השלילית של המוצר (למרות שחלקם מעולם לא השתמשו בו), משתמשים אחרים יכולים להראות את החוויה החיובית, כמוני כמוך ואחרים, וכל שנותר לאחרים זה לבחור בדרך שלהם, ואם להזמין או לא.

אין זו בעיה שיש חילוקי דעות, ואין צורך לריב ״זה לא טוב אל תזמינו״ ״זה דווקא כן טוב תזמינו״.
אם כי אני מסכים איתך שיש פה מעט הפרזה מסוימת לעיתים בעמדת הנגד.

כל לקוח יעשה מה שהוא רוצה.
באופן אישי אני מאוד מרוצה מהמוצר, וכאחד שנותן תמיכה בפורום אני מעדיף לתת תמיכה לאנשים שקנו מוצר מבוסס openelec ולא אנדרואיד, שני מוצרים הopenelec היחידים שהם במשחק מבחינתי הם הפאי והקוביה, הפאי איטי להחריד ולכן נותרה הקוביה.
כאמור יציאתו של הפאי 2 יכולה לשנות את המשחק, אם כי עדיין מוקדם וטרם סקרתי אותו (או אחד מהאנשים שאני סומך עליהם, למשל דורון או dhead666) ולכן בשלבים אלו ההמלצה שלי למשתמשים חדשים שרוצים מוצר איכותי ואמין בזול - הקוביה.

אגב לכל אלו שחושבים שהפאי הוא plug and play - איפה הייתם שככל יום היו נפתחים פה 30 שרשורים על בעיות בפאי,חוסר תאימות, איטיות, כיבוי של המכשיר, התחממות,ספקים לא מקוריים, הגדרות cmd וכו - כל יום הייתי עוזר פה לאנשים - ורכשתי עשרות מהמוצר הזה.

לסיום, אני מניח שאף אחד מאיתנו לא מרוויח לכיסו מהרכישות או מחוסר הרכישות של אחרים ולכן כל הנושא נראה לי סתמי ותמוה.

שבוע טוב
נערך לאחרונה על ידי tomer953 ב 08/02/2015 23:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

M2
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

OhadG כתב:בני, חבל שאתה מקצין.
אין פה מסע חורמה כמו שלך אין פה מסע ליקוקים.
בניגוד אליך (שכבר ממתין למכשיר שבועיים... קיבלת כבר מס' מעקב של הדואר, או שגם את זה הם לא שלחו) אני כבר הזמנתי מהם יותר מפעם אחת, המלצתי ליותר מאדם אחד להזמין מהם, ו*כולם* נכוו מהם. בניגוד אליך אני מדבר מנסיון, לא מהשערות או תיאוריות.

ההקבלה לאקסטרימר זהה, גם הם ענו לי למיילים, גם הם טענו ש"בקרוב ישלחו", או "בקרוב רום חדש", או "בקרוב ניתן לך פיצוי".
גם הם פישלו, וגם מהם אני לא אזמין יותר כלום ואמליץ שלא לרכוש מהמוצרים שלהם.

ולגבי האמירה שלך של "היצרן הזה הוא חדש, ישראלי... לא נפרגן? אני מפרגן מכל הלב!" גם אני חשבתי ככה..... בהתחלה.

אז לא, פירגנו במקבץ הראשון לפני מספר חודשים, שם הוא פישל, לא שלח בזמן, גם שם הוא לא התנצל במיילים אלא "הודה לנו על הסבלנות שלנו". עברו חודש-חודשיים, חשבנו אולי הוא למד משהו, השכיל, שיכלל, אבל לא, אותן בעיות (ואפילו חמורות יותר), חוסר אמינות מדרגה ראשונה, שקרים, התחמקויות ומענה קלוקל (הכל מגובה במיילים ממספר עובדים שלהם כמובן).

כשהיה על מה לפרגן, פירגנו.
כשצריך לתת ביקורת ולהזהיר, נותנים ביקורת ומזהירים (כן, אפילו אם היצרן הוא ישראלי).

שוב, לא זה המקום, אבל תלונות על החברה הזו ממספר גדול של חברי פורום וותיקים רק מראה עד כמה הם לא מסוגלים לעמוד בהבטחה, ועד כמה חוסר האמון בהם אמיתי.

זה לא שאני מאחל להם חדלות פרעון, אלא שאני חושש שעם Business Ethics הם יגיעו לשם מהר מאוד (ולא ירחק היום שבהם גם פתאום יפסיקו לענות במיילים).
...
(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #32 

תודה לאל תומר שמדובר בקומץ קטן של משתמשים שלא יודע מה זו צרכנות נבונה
1. בודקים לפני קנייה אם מוצר במלאי
2. אם מוצר אזל מהמלאי זכותך לבטל עיסקה או להמתין לחידוש מלאי
3.כל עוד לא בוצע תנאי ראשון ובוצע תנאי שני אין זכות לאותו לקוח לבוא ולהכפיש עסק כזה או אחר שעבד על פי חוק.. זה כבר זלזול באינטליגנציה.

אוהד ליקוקים אין, אני עובד עם המוצר בהשאלה ואני מרוצה מאוד, הזמנתי את המוצר ואני בקשר עם החברה כאשר אני יודע גם שאקבל את המוצר בזמן וזו לא תיהיה הרכישה האחרונה שלי.
אני שמח לומר שאני הצטרפתי לעדר של הקונים אם זה בזכות תומר ידידי כאן, dhead666, הסיקור באתר וחברים שהראו לי את המוצר בפעולה והתאהבתי.
אני חושב אוהד שבפעם הראשונה בחייך קיבלת הלם צרכני רק אל תשכח שמאחורי המוצר יש חברה אמיתית, אנשים עובדים וקהל לקוחות שקורא את דברייך ומנסה להבין (לא מצליח) על מה הרעש? קיבלת את כספך, התנצלו בפנייך... הסיפור נגמר... למה לגולל אותו 20 הודעות קדימה בכל חור כאן בפורום? על כל תגובה שלילית שלך יקומו מעל 5 לקוחות מרוצים.. המשך בדרכך ושא ברכה (Y)
סך הכל צריך לזכור שהחברה צעירה ודינאמית, שינויים תמיד ישנם, אז קשה קצת בהתחלה עקב הביקוש העצום אני מאמין.. לבוא ולקטול אותה בפומבי כי אתה הצרכן? אם זה היה נכון דברייך שאיש לא מקבל את המוצר בזמן גל התלונות היה כה גדול שהחברה לא היה מחזיקה חודש ימים... החברה מספקת מוצרים, אנשים פה הזמינו וקבלו (לאט אבל קבלו), המוצר נסקר פה ע"י דורון... החברה משווקת את מוצריה בחנויות מוכרות כמו פלונטר.. גאווה ישראלית!

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #33 

בני,
אני חושב שקצת נסחפת.
ראשית, לא טענתי שאתה מלקק, אלא טענתי שכפי שאתה לא מלקק, גם אני לא "פתחתי במלחמת חורמה".
השימוש במילים "קומץ קטן שלא מבין מה היא צרכנות נבונה" פשוט מראה שאו שלא קראת מה שכתבתי לעומק, או שאתה לא מבין, או שאתה מנסה בכוונה שלא להבין. בכל מקרה השימוש של בשפה הוא בוטה מעליב ושקרי.

שנית:
1. החברה הודיעה שהמוצר במלאי וכך גם היה כתוב בדף החברה.
2. על אף שהחברה הודיעה שהמוצר במלאי, היא גם הודיעה שזמן המשלוח שלו יהיה שבועיים.
3. לאחר שבועיים לא נשלחה כל "קוביה" וגם לא נשלחה הודעה במייל על איחור/שינוי/התנצלות.
4. לאחר פניה לחברה הודיעו לי שהמוצר לא במלאי ויישלח "בשבועות הקרובים"
5. לאחר פניה נוספת הודיעו שבעצם המוצר במלאי, רק חלק מהרכיבים שלו (כנראה ספק כח) לא במלאי ועל כן העיכוב, באותה הזדמנות טרחו לציין שכיוון ש*כל* הלקוחות שלהם נפגעו הם לא מתכננים לתת פיצוי.
6. הנ"ל קרה לא רק לי, אלא לאנשים נוספים להם המלצתי (בפעם האחרונה כאמור) לקנות את המכשיר.

עכשיו תקרא שוב את מה שכתבתי ותסביר לי איפה פה התנהגות נאותה של חברה, איפה שירות לקוחות אמין (יום אחר יום טוענים טענות אחרים ומתנערים מאחריות לעיכובים). מה בין זה לבין הכפשה?!

אני שמח שאתה מרוצה מהמוצר, וכנראה שכשאין בעיות הוא בסדר (מישהו אמר "הוט"?), אולם ברגע שאתה זקוק לתשובות מהחברה ואתה נתקל בשירות מתחת לכל ביקורת, זה הרגע שבו אני לא מוכן להמשיך לעבוד איתם.

על אף טענותיך (שגובלות בנסיון לדה-לגיטימציה) אני רחוק מאוד מ"הלם צרכני" כלשהו, נתקלתי בנותני שירות טובים, סבירים, וגם בסוליד ראן שנותנת משמעות חדשה לשירות רע.
חברה צעירה היא ממש סיבה לא מספיק טובה לשירות לקוחות קלוקל, לחצאי אמיתות ולהתחמקות מתשובות, זה פשוט מראה על משהו שגוי מאוד ב-DNA של החברה.
אני גם לא רואה איפה טענתי (כפי שכתבת) ש"איש אינו קיבל את המוצר", אני קיבלתי את המוצר ב-BATCH הראשון (גם שם באיחור רב), אלא שהם מאחרים, לא מודיעים, לא מתנצלים, עונים רק אחרי שפונים אליהם, לא מפצים (אלא בלחץ הנהלת האתר).

מפליא בעיני שאתה משתדל שלא להבין את הבעיות שנתקלנו (אני, ועוד רבים אחרים) בנסיון שלנו לקנות מוצר ולקבל אותו, ולוקח באופן אוטומטי את הצד של החברה הזו, בטח כשעוד לא קיבלת בעצמך את המוצר שקנית מהם (וכבר עברו שבועיים...לא?)

נקודה אחרונה, אני חושב (שוב) שלא זה השרשור לדון בכל הרעות החולות של החברה הזו והשירות שלה (או היעדר השירות), בשביל זה יש שרשור ייעודי, וגם שם האירו/העירו לך בדיוק באותה הלשון.
כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=30

אוהד.

Ohad

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #34 

OhadG ו-M2, באמת שמיצינו. אנחנו לא בגנון. די כבר עם מסע ההשמצות נגד Solid Run. (n)
המסרים שלכם, גם אם נכונים בחלקם, הובנו והופנמו. אין צורך לחזור עליהם עשרות ומאות פעמים, זה פשוט מיותר, מעצבן ומציק לכל מי שגולש כאן בפורום.

אם תמשיכו לטחון שוב ושוב את אותו נושא, נאלץ להתחיל לפעול באמצעים דרסטיים יותר.
מצטער שזה הגיע לרמה הזו, אתם פשוט המשכתם בשלכם והתעלמתם מהבקשות שלנו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46438
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5087 פעמים

שליחה #35 

OhadG,
כפי שהצעת, הכי טוב שתרכז את כל עינייני השירות של SolidRun בשרשור הייעודי אליו הפנת, כך שבכל פעם שמישהו יבקש המלצה למכשיר ואחד החברים יזכיר את מוצרי SolidRun, יהיה בידיך קישור מרוכז עם המידע הרלוונטי בנוגע לשירות כפי שחווית מהחברה.
נא השתדלו להשאיר את השרשורים בפורומים המקצועיים בנושאים המקצועיים בלבד.

רק להבהרה, אין לי בעיה כי תזכירו את חווית השירות שלכם מול SolidRun בשרשורים, אך תנסו לעשות זאת עיניינית והכי טוב שפשוט תפנו לשרשור בפורום מסחר ושירות שם הנושא הובהר והוצגו מספר דוגמאות לכך.

פותח השרשור מבקש לדעת אם ה- i4 יתאים לצרכיו, תנסו לעזור לו או להפנות אולי למוצרים אחרים, רק תפסיקו להתקוטט, לא נעים לקרוא את הפורום בצורה הזו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #36 

זיו צודק

אין בעיה עם ביקורת שלילית אבל הפכתם את זה כבר למסע צלב וזה ממש הופך את החוויה של הפורום ללא נעימה.

יש שרשור יעודי? תשתמשו בו.

תודה.

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #37 

OhadG, גם אני חש אי נוחות ממה שאתה מנסה לעשות.
זו כבר אובססיה.

קניתי את הקוביה (i4) ואני דווקא ממש הייתי מרוצה ממהירות המשלוח. אין לי הסבר למה לי זה הגיע מהר.
פעמיים פניתי אליהם ונענתי באופן מקצועי, אדיב ומהיר.

בינתיים ממשיך ללמוד את המכשיר.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #38 

shaby, תודה על האבחון הפסיכולוגי המעמיק.
אני שמח שאתה מרוצה מהמכשיר שלך.

מי שלא מרוצה מהמכשיר (או מהשירות) מוזמן להגיב במקום המתאים (כלומר, לא פה).

אוהד.

Ohad

forexxxgaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #39 

m3csl כתב:שוקל לקנות במבצע מהאתר.
מישהו התנסה בו ? איך הוא ?
שימושים: הזרמה מHD נייד ושימוש ב KODI
...
קח בחשבון לדגם I4 יש פי 2 זיכרון מהדגם I2.
כמו כן, לדגם I4 יש WIFI מובנה.

אני עם ה-I4 + קודי על OPENELEC. עובד רק עם WIFI.
מוצר מדהים!

ולמי שכתב פה שיש התעסקות ושצריך מוצרים משלימים, אז זהו שלא - אין בכלל. חוץ מהתקנת סקין והרחבות לא עשיתי כלום עם המכשיר. ממש פלאג&פליי. חבר לחשמל, חבר כבל HDMI וסע!
·

m3csl פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 901
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #40 

forexxxgaz
האם אתה מזרים גם תכני FHD עם סאונד ב 5.1 ערוצים דרך כונן נייד ? איך זה עובד לך?
It's Five O'Clock Somewhere

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”