בעיקר אפשרות לצריבה זמנית או קבועה בהצגת דברים סטטיים לאורך זמן, פחות בהירות מקסימלית (מה שיכול להיות בעיה בחדרים מוארים מאוד), וצריכת חשמל גבוהה יותר. וראה גם את הדיון הזה.partner11 כתב:מהן החסרונות של הפלאזמה?...
שווה כל הסמארט הזה או שעדיף מכשיר אנדרואיד חיצוני?
היתרונות גדולים על החסרונות בפלזמה כל עוד לא מחברים לה סמרט עם תמונות קבועות שיוצרות צריבה או צבירה
שום טלויזיה לא מגיעה למגוון הצבעים של הפלזמה ולזויות הצפיה של הפלזמה ולחדות בתונה של הפלזמה.
אבל כמובן פלזמה לא מתמודדת היטב עם חדר מואר מאוד
הבחירה שלי היא רק פלזמה
שום טלויזיה לא מגיעה למגוון הצבעים של הפלזמה ולזויות הצפיה של הפלזמה ולחדות בתונה של הפלזמה.
אבל כמובן פלזמה לא מתמודדת היטב עם חדר מואר מאוד
הבחירה שלי היא רק פלזמה
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
תמונות קבועות זה שימושי מחשב, וגם כמה דברים שקורים בשידורים כגון לוגואים של ערוצים, וכו'.
tascam: למה אתה מתכוון במגוון צבעים? כל הטלוויזיות, חוץ מהתחלה של שינוי עכשיו, נועדו ל-Rec.709. כנראה יש שוני מסוים בהרכב של הספקטרום, אבל טלוויזיות LED בימינו השתפרו לעומת המצב בתחילת המעבר מ-CCFL. אני לא חושב שזה דבר שרוב האנשים בכלל ישימו לב אליו. הבעיה עם LCD היא זוויות צפיה, שחורים, ואולי מריחות.
ולמה אתה מתכוון ב"חדות"?
tascam: למה אתה מתכוון במגוון צבעים? כל הטלוויזיות, חוץ מהתחלה של שינוי עכשיו, נועדו ל-Rec.709. כנראה יש שוני מסוים בהרכב של הספקטרום, אבל טלוויזיות LED בימינו השתפרו לעומת המצב בתחילת המעבר מ-CCFL. אני לא חושב שזה דבר שרוב האנשים בכלל ישימו לב אליו. הבעיה עם LCD היא זוויות צפיה, שחורים, ואולי מריחות.
ולמה אתה מתכוון ב"חדות"?
אני כבר 5 שנים עם פלאזמה של פאנסוניק. שום צריבה שום צבירה, אין פיקסלים שרופים, כמו חדשה ביום היוולדה.
גם שהשארתי מחשב דלוק כמה שעות, לא מעט פעמים, לא רואים בעיות.
יתכן שהצריבה זו אגדה אורבנית מלפני 15 שנה?
כן, חשמל היא אוכלת אבל בכל זאת הבחורה בת 5
גם שהשארתי מחשב דלוק כמה שעות, לא מעט פעמים, לא רואים בעיות.
יתכן שהצריבה זו אגדה אורבנית מלפני 15 שנה?
כן, חשמל היא אוכלת אבל בכל זאת הבחורה בת 5
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
פשוט
·toxin כתב:1) למה אתה חושב ש HTPC לא תומך ב4K וב H265?
איך אתה יודע אם ה MK12 תומך ב -4K אם אין עדיין תכנים כאלו זמינים?...
1. לא אמרתי שהוא לא תומך בכלל, אבל שום מחשב HTPC במחיר סביר לא תומך בזה היום. כדי לקנות מחשב עם כרטיס מסך שתומך בפיענוח H265 ותמיכה ברזולוציות 4K צריך להשקיע הרבה יותר כסף.
2. צודק, לא בדקתי באופן אישי. אני אצטרך להוריד כזה ולראות.
שאר הנקודות (שהן יותר חשובות מ-4K, בוא נודה) עדיין תקפות..