קניתי רסיבר פיוניר 924 בארץ - הגיע ללא המתאם רשת
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10921
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1944 פעמים
ראו דיון שהיה בנושא ה- WIFI לפני חודשיים בערך:
(קראו הודעות 60 - 65 בשרשור)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=60
@ziv_r עורך האתר כתב שתגיע תשובה מ- ט.ר. היבואן להסבר למה בישראל אין דונגל WIFI.
עדיין מחכים...
(קראו הודעות 60 - 65 בשרשור)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=60
@ziv_r עורך האתר כתב שתגיע תשובה מ- ט.ר. היבואן להסבר למה בישראל אין דונגל WIFI.
עדיין מחכים...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46439
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
Amir64,
היבואן מודע לשרשור וציין בפני כי הוא ימסור תשובה. סיבותיו עימו למה הדבר לא נעשה עד כה.
היבואן מודע לשרשור וציין בפני כי הוא ימסור תשובה. סיבותיו עימו למה הדבר לא נעשה עד כה.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10921
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1944 פעמים
זיו.ziv_r כתב:Amir64,
היבואן מודע לשרשור וציין בפני כי הוא ימסור תשובה. סיבותיו עימו למה הדבר לא נעשה עד כה....
שיהיה ברור.
לא בא אליך בשום טענה, משום סוג.
ברור שהכדור בידיים של היבואן,
וברור שחודשיים זה יותר מידי זמן לחשוב על תשובה הולמת.
אבל לאחר שהבינו שיודעים שהתשובה המקורית שלהם לא נכונה בעליל. לא מצאו תשובה אחרת.
היום זו בעיה, שכל אחד יכול לבדוק אם הם אומרים אמת או לא.
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
רסיבר תקין אתה רוצה לקנות בישראל? פלטה מטומטמת לשבת שקניתי, כבר חודשיים ב"בבדיקות מעבדה והערכה" בהום סנטר. חיברתי אותה פעם אחת, לא עבדה, אבל הם לא מחליפים אלא כנראה שולחים ל-CERN למאיץ החלקיקים לבדיקות.
זה מוציא את החשק לקנות פה דברים. וגם מסביר למה הרבה חנויות בבאר שבע ריקות ותקועות עם מלאים.
זה מוציא את החשק לקנות פה דברים. וגם מסביר למה הרבה חנויות בבאר שבע ריקות ותקועות עם מלאים.
דני בלר
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 879
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 294 פעמים
כניסת הUSB ביחידה האלחוטית משמשת למתח למכשיר
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
·הסיבה היחידה היא לעשות כסף, הוא מוזיל לעצמו את העלות של המכשיר, ואם מישהו כבר קונה את המתאם, הוא עושה עליו עוד בוחטה.ziv_r כתב:Amir64,
היבואן מודע לשרשור וציין בפני כי הוא ימסור תשובה. סיבותיו עימו למה הדבר לא נעשה עד כה....
היחס כאן ללקוחות היא רק בתור מקור כסף, תשלם ותשכח...
בגלל זה אני מעדיף לקנות בחו"ל ולא לתת ליבואן את כספי , זאת פשוט גנבה וניצול לקוחות שלא מעודכנים במה קורה בשוק...
איזה קטע, אני הזמנתי מאמזון גרמניה וקיבלתי אדפטר אחר, נראה הרבה יותר קטן ממה שצילמו פה (AS-WL300) , על שלי כתוב מודל AXF7031 .
האמת שבינתיים לא נתקלתי בבעיות ברשת, גם לא השתמשתי באופציה הזו הרבה. חוץ מהזרמה דרך אייפון 6 שמקרטעת, אבל זה אולי כי המכשיר לא נתמך עדיין ?
האמת שבינתיים לא נתקלתי בבעיות ברשת, גם לא השתמשתי באופציה הזו הרבה. חוץ מהזרמה דרך אייפון 6 שמקרטעת, אבל זה אולי כי המכשיר לא נתמך עדיין ?
· גם אני קבלתי אחד כזה בדיוק ההגדרות של המכשיר הלכול י כמו שצריך וגם מופיעים לי המנורות כמו בחוברת רק שדרך האפליקציה הוא לא מזהה לי את המכשיר...כשאני לוחץ על info על השלט מופיע לי איי פי כלשהוצפוני1234 כתב:איזה קטע, אני הזמנתי מאמזון גרמניה וקיבלתי אדפטר אחר, נראה הרבה יותר קטן ממה שצילמו פה (AS-WL300) , על שלי כתוב מודל AXF7031 .
האמת שבינתיים לא נתקלתי בבעיות ברשת, גם לא השתמשתי באופציה הזו הרבה. חוץ מהזרמה דרך אייפון 6 שמקרטעת, אבל זה אולי כי המכשיר לא נתמך עדיין ?...
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
רק להרגיע את העניינים, לכל יצרן יש מדיניות אביזרים שונה בין ארץ לארץ, זה קיים גם בסאמסונג.
תבדילו בין הריג'ן (אירופה או אסיה) לארץ היעד.
גם ב WIFI יש 2 תחומי תדר 2.4 ו 5.8 שהשני למיטב ידיעתי לא מאושר בארץ.
לכן יבואן רשמי לא יכול להביא מתאם לא מאושר ואולי דרך אמאזון אף אחד לא שם לב.
בסאמסונג למשל מכשירים שמגיעים עם WIFI מובנה והוגדרו בתפריט הטכנאים "ישראל" התוכנה "חוסמת" את רכיב ה WIFI - אמיתי לגמרי.
מה שיש לי להגיד זה ככה:
אם זה אולה 50 יורו... תזמין באינטרנט רק תוודא שזה מאושר משרד התקשורת.
אם יש במכשיר חיבור קווי, אפשר לקנות מתאמי רשת ע"ג רשת החשמל ולפתור את הבעיה.
דבר שלישי... לא מבין למה בשנת 2015 ה WIFI או ה BT עדין מחוץ למכשיר ולא מובנה...
תבדילו בין הריג'ן (אירופה או אסיה) לארץ היעד.
גם ב WIFI יש 2 תחומי תדר 2.4 ו 5.8 שהשני למיטב ידיעתי לא מאושר בארץ.
לכן יבואן רשמי לא יכול להביא מתאם לא מאושר ואולי דרך אמאזון אף אחד לא שם לב.
בסאמסונג למשל מכשירים שמגיעים עם WIFI מובנה והוגדרו בתפריט הטכנאים "ישראל" התוכנה "חוסמת" את רכיב ה WIFI - אמיתי לגמרי.
מה שיש לי להגיד זה ככה:
אם זה אולה 50 יורו... תזמין באינטרנט רק תוודא שזה מאושר משרד התקשורת.
אם יש במכשיר חיבור קווי, אפשר לקנות מתאמי רשת ע"ג רשת החשמל ולפתור את הבעיה.
דבר שלישי... לא מבין למה בשנת 2015 ה WIFI או ה BT עדין מחוץ למכשיר ולא מובנה...
המתאם תומך רק ב 802.11b\g\n שזה תדר של 2.4 ג'יגה, כך שזאת לא הסיבה
אבל אתמול קיבלתי מייל מהמנכ"ל של ט.ר. והסביר לי שהם מייבאים מסינגפור, ושם, הרסיבר מגיע ללא היחידה.
בדקתי את דפי המוצר בפיוניר סינגפור, וזה אכן כך.
בברכה
אבל אתמול קיבלתי מייל מהמנכ"ל של ט.ר. והסביר לי שהם מייבאים מסינגפור, ושם, הרסיבר מגיע ללא היחידה.
בדקתי את דפי המוצר בפיוניר סינגפור, וזה אכן כך.
בברכה