התחדשתי ב PHD8 - תמונות והמלצות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #21 

טועה ומטעה? "מחליט לאנשים מה הם רואים ומה לא"? לא הגזמנו קצת?

ברור שאפשר להתגבר על הבעייה, מבחינתי שמים את הממיר הישן (והוא אפילו לא צריך איזולטור).

הגלים כל כך חלשים שב-70 אחוז מהזמן אינני יכול להבחין בהם, אבל הם נמצאים בכל הערוצים ורק בהזדמנויות מיוחדות אפשר להבחין בהם.
עבור הטכנאי שבא להחליף לי ממירים נאלצתי להשקיע כ-10 דקות עד שמצאתי ערוץ ששידר תכנית מסויימת שבה ניתן היה להבחין טוב יותר בגלים.

עבור אנשים אחרים שנתקלו בגלים ופתרו את הבעייה אני מאמין שלא היו להם הגלים שיש לי (לחלקם בכלל יש יס), כולם מוזמנים לנסות לעזור לי, ניסיתי הכל חוץ מאיזולטור כפול, הדבר היחיד שעזר זה הממיר הכסוף הישן (למרות זאת החדש עדיין מחובר).

בכל מקרה אל תיתן לזה להטריד אותך, תיהנה מהפלזמה החדשה :)
נערך לאחרונה על ידי נדב ב 23/12/2006 23:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #22 

חברים מה נסגר אתכם? :)

יאללה סולחה.
HiFiMusic IL

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #23 

תתחדש ותיהנה.
מאחר ואין לך רמקולים צמודים, הידיות של המסך מאוד בולטות ולדעתי מיותר. בדקתי לפני כשבועיים וכפי שנראה ממבט ראשון זה עניין של שני ברגים ומאחר ואתה ל מתכוון לטלטל אותה הרבה אולי כדאי שתוריד - זה יוסיף לאלגנטיות ולמראה הנקי של ה-PHD8.
אני לא הורדתי כי לי יש רמקולים ולכן לא רואים את הידיות כלל.

gul
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
קיבל תודות: 0

שליחה #24 

מבין המחוברים ל-YES,
האם תופעות דומות קיימות בממירים 3100/ FZ1000???
יש אפשרות לשיפור (מגברים ודומיהם)?

Gili_Regev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #25 

"טועה ומטעה? "מחליט לאנשים מה הם רואים ומה לא"? לא הגזמנו קצת? "

נאמר בבדיחות הדעת ולא יותר מזה. מקווה שזה מאחורינו.

בכל מקרה, לא צריך לרוץ ולחפש ערוצים כדי לחוות את התופעה כאשר זו מתרחשת, שכן אפשר בקלות להבחין בה כאשר מעבירים ערוץ ישנו DELAY של שניה וחצי במעבר בין ערוץ לערוץ וזה מבליט את זה מאוד כך שאם זה קיים אפשר לראות את זה בכל מעבר בין ערוצים.
כתתי פה כבר לפני שבוע למישהו שאני לא חש הבדל בתמונה בין שני הממירים. מה שכן - החדש הרבה יותר מהיר ובעל יציא אופטית (אמנם סטריאו אבל הרבה יותר נעים לאוזן). אם בממיר הישן אין גלים, והבדל בתמונה הרי שכנראה לא קיים - אז תחזור לממיר הישן וסגור עניין. או שתתקשר להתנתק ותאמין לי שיתחילו "לפרפר" אצלך בבית..
Giliboy

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78935
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #26 

NCoder,

גלים קשורים ל-GROUND LOOP ולא לכבל או למסך מסויים.

חבל שאתה גם אוטומטית מניח שכל המסכים מהסוג הזה סובלים מבעיה שרק אתה סובל ממנה :(

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

oferlaor,
זאת בדיוק הטענה שלי, אין שום קשר לכבל או למסכים, גיליתי את זה בעצמי מניסיון (כפי שציינתי בהודעות קודמות).
ההנחה שלי היא שבעקרון בכל המסכים תיהיה את הבעייה הזאת אם ישתמשו בממיר החדש, בחלקם אולי לא יבחינו ובחלקם כן יבחינו, ייתכן שהבדלי הטכנולוגיות (טלוויזיה לעומת פלזמה EDTV לעומת HDTV..) גורמות פחות או יותר להבחין בגלים הללו, כמובן שיש גם אנשים בעלי ראייה חדה ופחות חדה .

זה מאוד פשוט, במקרה שלי ניתן להבחין בגלים בחיבור הממיר החדש (הוחלף 3 פעמים), בחיבור הממיר הישן אין גלים, המסקנה: הבעייה בממיר החדש, לא?

Giliboy,
גם במעבר בין הערוצים לא ניתן להבחין בגלים, אני אומר לך שמדובר בגלים ממש חלשים שצריך כמה שניות בשביל להתחיל להבחין בהם, רק בסצינה סטטית קבועה ומסויימת בלבד ניתן להבחין בהם (בתפריטים הסטטיים של הוט למשל לא ניתן להבחין בהם).

אני מודע ליתרונות של הממיר החדש, הגלים לא תמיד מפריעים לי אבל הייתי רוצה פתרון לבעייה הזאת מבלי לחזור לממיר הישן ומבלי לרכוש את ממיר ההוט מגיק (אבל אולי גם בהוט מגיק יש את אותה הבעייה), נראה לי שייקח זמן מה עד שהוט תשדרג שוב את הממירים שלה..

Gili_Regev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #28 

תשמע..
אני מאוד "פדנט" כמוך ואם היה לי איזשהו פגם בתמונה אז לא הייתי משלים עם זה.
אם הייתי יכול, ובלי קשר לתקלה כזו או אחרת, כבר מזמן הייתי עובר ל- YES, פשוט חברה שלי משגעת אותי בגלל ה- VOD.
אם לא היתה נפתרת אצלי הבעיה אז אין מצב שהייתי נשאר ב- HOT.
אף אחד שם גם לא יחייב אותך להישאר אם הם לא פותרים את הבעיה.
תחשוב על זה...
Giliboy

OHADI
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 35
קיבל תודות: 0

שליחה #29 

העיקר שאין יותר גלים !! גילי תתחדש !!!! :))

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #30 

אם מישהו רוצה לבדוק את העניין בפלזמה עם חיבור הממיר החדש, ניתן להבחין (אצלי) בגלים בפרסומת של פלפון (רקע כחול), עדיין יש להסתכל טוב טוב . (בכל זאת במצבים אחרים הגלים יותר בולטים)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”