שרשור תגובות: Popcorn Hour מציגה את ה- VTEN - סטרימר חדש עם תמיכה ב- 4K
- Roy_LF
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 379
פעם ראשונה שאני רואה מכשיר ללא יציאות אודיו אנלוגי. את העלמתן של כל יציאות הוידאו פרט ל- HDMI בהחלט אפשר להבין, אבל גריעת האפשרות הזו די מונעת מבעלי מע' סטריאו (להבדיל מק"ב) להשתמש במכשיר. לא שהמכשיר הספציפי הזה מעניין אותי במיוחד, אני רק תוהה אם זו מגמה בדומה להעלמת יציאות הוידאו השונות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
גם ב-CuBox אין יציאות אנלוגיות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
Roy_LF,
שוק האנשים עם מערכות הסטריאו אשר רוצים להשתמש בסטרימר נמוך מידי על מנת להצדיק מחברים אנלוגים.
לא לשכוח כי הוספת מחברים כאלו מעלה את מחיר המוצר - ורק מקצת מהאנשים יעשו שימוש במחברים הללו, אבל כולם ישלמו על זה.
שוק האנשים עם מערכות הסטריאו אשר רוצים להשתמש בסטרימר נמוך מידי על מנת להצדיק מחברים אנלוגים.
לא לשכוח כי הוספת מחברים כאלו מעלה את מחיר המוצר - ורק מקצת מהאנשים יעשו שימוש במחברים הללו, אבל כולם ישלמו על זה.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

ככה ה- VTEN נראה במציאות.
תתעלמו מהכיתוב על השלט, המכשירים פשוט חולקים אותם קודי IR.
תתעלמו מהכיתוב על השלט, המכשירים פשוט חולקים אותם קודי IR.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
למכשיר יש חיבורי קואוקס ואופטי אז dac פותר את הבעיה
- dadaii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
·shayze כתב:נראה מעניין.
אני מניח שההמלצה "לא למהר" נובעת מחוסר יציבות הקושחה. נקווה שיפתרו את הבעיות הללו מהר.
האם יש תמיכה בBD-light? איך הוא מנגן קבצי BD מחולקים? עדיין מקוטע כמו גרסאות קודמות?
הקרטוע הזה זאת הסיבה העיקרית שלא רכשתי בסוף את ה410 (ייתכן שפתרו זאת מאז, לא התעדכנתי האמת)...
מצטרף לשאלה איך הוא בניגון קבצי BD (רגילים ו3D )מחולקים ? והאם מקרטע ? יש לו אפשרות להכנסת כונן קשיח פנימי ?
האם יש לו jukebox אוטמאטי בלי תוכנות במחשב ? ובעיברית ?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

כל עוד Sigma Designs לא תטפל בנושא ה- Bracnhed Blu-ray, יצרני הסטרימרים אשר עושים שימוש במעבדים מתוצרתה, לא יוכלו לנגן פורמט זה בצורה תקינה.
קיים JukeBox פנימי בדיוק כמו בדגמים קודמים, זהו ה- NMJ ועוד אינספור חיצוניים אשר מצריכים מחשב לטובת יצירת קבצי המדיה - ואז יש הרבה יותר אפשרויות לסקינים וגם תמיכה בעברית עבור ה- JukeBox.
אין מקום ל- HDD פנימי וגם אין צורך בכזה, הרבה יותר קל להשתמש בכונן חיצוני ועוד יותר קל לנגן מהרשת הביתית.
קיים JukeBox פנימי בדיוק כמו בדגמים קודמים, זהו ה- NMJ ועוד אינספור חיצוניים אשר מצריכים מחשב לטובת יצירת קבצי המדיה - ואז יש הרבה יותר אפשרויות לסקינים וגם תמיכה בעברית עבור ה- JukeBox.
אין מקום ל- HDD פנימי וגם אין צורך בכזה, הרבה יותר קל להשתמש בכונן חיצוני ועוד יותר קל לנגן מהרשת הביתית.
- eli007
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 973
חברה קצת לא הבנתי כמה דברים.
הבוקסי שלי שבק ואני מחפש סטרימר.
הסטרימר הזה תומך באותם קבצי אודיו ווידאו כמו הבוקסי?
הוא קורא קבצי iso?
הבנתי שהוא תומך בתלת מימד.
הבוקסי שלי שבק ואני מחפש סטרימר.
הסטרימר הזה תומך באותם קבצי אודיו ווידאו כמו הבוקסי?
הוא קורא קבצי iso?
הבנתי שהוא תומך בתלת מימד.
- MCTLV
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 105
לזיו היקר וכולם שלום,
נראה שפופקורן מיהרו להוציא מכשיר שיתן מענה ליציאה הקרובה של האקסטרימר פרודג'י 4K,
עד היום ה-410 ניצח בכל פרמטר את מוצרי אקסטרימר, בעיקר באיכות התמונה, תמיכה בתרגומים/ כולל הורדה ישירה של תרגום, ומעבדי תמונה טובים יותר,
גם היציבות של התמונה טובה יותר ולשאלה שנשאלה לגבי BD במקטעים, כמעט ולא מורגשת הקפיצה בין המעברים...
לגבי ה-410 מעניין שהחברה עדיין מתמחרת אותו בכ-110$ יותר המדגם 4K החדש, ה-410 מכיל באמת עדיין את חיבורי ה-RCA ואפשרות הכנסת כונן פנימי, מעניין עם החברה תוציא השוואה ישירה בין המוצרים?!
לגבי הסטרימר C-300 הוא עדיין חי ובועט ואף מראה לי סוגי סרטים שה-410 לא מציג? מוזר, והכי חבל שחברת Cloudmedia ממש לא משקיע בהוצאת קושחות ועידכונים למוצריה בעיקר הישנים יותר... לעומת XTREAMER שמוציאה עדכונים בתדירות סבירה יותר... אם כי גם מסובכת יותר להתקנה...
בקיצור ה-A410 עדיין נחשב לאחד הסטרימרים הטובים בשוק (לאנשים הנורמלים) ושווה כל שקל
נראה שפופקורן מיהרו להוציא מכשיר שיתן מענה ליציאה הקרובה של האקסטרימר פרודג'י 4K,
עד היום ה-410 ניצח בכל פרמטר את מוצרי אקסטרימר, בעיקר באיכות התמונה, תמיכה בתרגומים/ כולל הורדה ישירה של תרגום, ומעבדי תמונה טובים יותר,
גם היציבות של התמונה טובה יותר ולשאלה שנשאלה לגבי BD במקטעים, כמעט ולא מורגשת הקפיצה בין המעברים...
לגבי ה-410 מעניין שהחברה עדיין מתמחרת אותו בכ-110$ יותר המדגם 4K החדש, ה-410 מכיל באמת עדיין את חיבורי ה-RCA ואפשרות הכנסת כונן פנימי, מעניין עם החברה תוציא השוואה ישירה בין המוצרים?!
לגבי הסטרימר C-300 הוא עדיין חי ובועט ואף מראה לי סוגי סרטים שה-410 לא מציג? מוזר, והכי חבל שחברת Cloudmedia ממש לא משקיע בהוצאת קושחות ועידכונים למוצריה בעיקר הישנים יותר... לעומת XTREAMER שמוציאה עדכונים בתדירות סבירה יותר... אם כי גם מסובכת יותר להתקנה...
בקיצור ה-A410 עדיין נחשב לאחד הסטרימרים הטובים בשוק (לאנשים הנורמלים) ושווה כל שקל
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
כתבת את זה ברצינות? כי החברה הזאת רחוקה שנות אור מהוצאת עדכונים בתדירות סבירה...חבל שחברת Cloudmedia ממש לא משקיע בהוצאת קושחות ועידכונים למוצריה בעיקר הישנים יותר... לעומת XTREAMER שמוציאה עדכונים בתדירות סבירה יותר... אם כי גם מסובכת יותר להתקנה......
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·gadi9 כתב:לזיו היקר וכולם שלום,
בקיצור ה-A410 עדיין נחשב לאחד הסטרימרים הטובים בשוק (לאנשים הנורמלים) ושווה כל שקל...
עדכוני קושחה מוציאים כשיש צורך לשפר.כשהמכשיר עובד כמו שצריך כל המוסיף עלול לגרוע.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

יש לי כמה שאלות בבקשה.יש לי את המכשיר והוא עובד פצצה ביחס ל c200 שנפטר ,איכות התמונה טובה יותר ,לא עשיתי לא ריסט אחד בחודש וחצי שהוא אצלי ,עובד ממש יפה.
1.Brached Blu-ray כאשר יש לי קבצים כאלה יש דרך לעשות להם עמרה כלשהיא כדי שאני כן יוכל לצפות בהם?יש לי כמה קבצי דמו שבנוים מ 15 קבצים שונים ולצערי אף דמו לא עובד.הC200 כן הריץ אותם.
2.יש דרך לשלוט בנגן דרך האיפון או גלקסי?
תודה רבה
1.Brached Blu-ray כאשר יש לי קבצים כאלה יש דרך לעשות להם עמרה כלשהיא כדי שאני כן יוכל לצפות בהם?יש לי כמה קבצי דמו שבנוים מ 15 קבצים שונים ולצערי אף דמו לא עובד.הC200 כן הריץ אותם.
2.יש דרך לשלוט בנגן דרך האיפון או גלקסי?
תודה רבה
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

קיים מדריך בדביק אשר מסביר כיצד לאחר כותרים כאלו. אפשרות נוספת הינה להשתמש בגרסת Remux.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag