המלצה למחשב !
-
abeksis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
- שם מלא: אבי אבקסיס
הוספתי את הכרטיס מסך שהצעת לפני זה - העפתי את ה-ssd
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
וכמה יצא הכל?
-
abeksis
-
- חבר ותיק

3800 ש״ח - האם המחיר סביר?
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה בטוח? כי בלי SSD ובלי הכונן DVD לי יוצא 3586 ש"ח.
-
abeksis
-
- חבר ותיק

אתה צודק, העפתי את ssd אבל הוא לא שיקלל נכון את המחיר, מוזר. האם זה בסדר המחשב הזה יחסית למחיר? האם ניתן למצוא יותר זול? לדוגמא אייבורי? דרך אגב אשמח שתבדוק האם באייבורי אותו המפרט מה המחיר.
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בדקתי כבר והמפרט דומה בחומרה וגם במחיר. הם כל הזמן עושים השוואות ביניהם אז בעצם אתה קונה אותו דבר רק בשני מקומות בעלי שם אחר.
לדעתי במחיר הזה זה הכי טוב שתוכל להוציא. הוא יריץ חלק את כל המשחקים העכשוויים ברזולוציות FHD עם פילטרים פועלים.
לדעתי במחיר הזה זה הכי טוב שתוכל להוציא. הוא יריץ חלק את כל המשחקים העכשוויים ברזולוציות FHD עם פילטרים פועלים.
-
abeksis
-
- חבר ותיק

תשמע - אני מאוד מודה לך על העזרה, אני מאוד מעריך את זה. תודה לך ולכולם
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בכיף 
- iSolt
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 637
במחיר הזה עדיף לסחוט תכרטיס מסך הכי מומלץ היום gtx970abeksis כתב:3800 ש״ח - האם המחיר סביר?...
הוא יספיק ל4 שנים בערך עד 2019
אם תרצה מפרט מלא ביחד עם הכרטיס הזה מksp תגיד לי
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

-
abeksis
-
- חבר ותיק

@iSolt
·
כן, אשמח לשמוע הצעה נוספת..
·
כן, אשמח לשמוע הצעה נוספת..
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

isolt, לא קראת את כל הפוסט? התקציב שלו זה עד 3000 ש"ח עם חריגה קטנה. איך אתה מציע לו כרטיס מסך שעולה לבד 1800 ש"ח?
- bar2319
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 243
עצה קטנה שחסכה לי המון כסף
ממליץ בחום לקנות את המחשב באילת
לא מזמן רכשתי מחשב בשווי של 5 פלוס ושילמתי עליו 1000 שקל פחות רק בגלל ה18% המסכנים האלה
אם יש לך את הראש , אוטובוס לאילת (מבאר שבע ) עולה 50 שקל לכל כיוון זאת אומרת 100 שקל סה"כ ו8 שעות נסיעה (שוב רק אם יש לך את הראש) ואתה מרוויח בסביבות ה 800 שקל שקל ..
ככה שאתה יכול לקנות מחשב ששווה 4000 ולשלם 3300 .. 800-100=700 שקל שיכולים ללכת לכרטיס מסך/SSD/מעבד
עצה קטנה שעזרה לי ..
בהצלחה עם המחשב!
ממליץ בחום לקנות את המחשב באילת
לא מזמן רכשתי מחשב בשווי של 5 פלוס ושילמתי עליו 1000 שקל פחות רק בגלל ה18% המסכנים האלה
אם יש לך את הראש , אוטובוס לאילת (מבאר שבע ) עולה 50 שקל לכל כיוון זאת אומרת 100 שקל סה"כ ו8 שעות נסיעה (שוב רק אם יש לך את הראש) ואתה מרוויח בסביבות ה 800 שקל שקל ..
ככה שאתה יכול לקנות מחשב ששווה 4000 ולשלם 3300 .. 800-100=700 שקל שיכולים ללכת לכרטיס מסך/SSD/מעבד
עצה קטנה שעזרה לי ..
בהצלחה עם המחשב!
נערך לאחרונה על ידי bar2319 ב 14/01/2015 9:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
בר.
- iSolt
-
- חבר פעיל במיוחד

הוא הציג חריגה של עד 3800 שקל. ב4000 שקל אפשר להביא i5 4460/8GB/1TB/GTX970toxin כתב:isolt, לא קראת את כל הפוסט? התקציב שלו זה עד 3000 ש"ח עם חריגה קטנה. איך אתה מציע לו כרטיס מסך שעולה לבד 1800 ש"ח?...
ואם הוא יקנה באילת גם חריגה מ3800 לא תהיה.
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

iSolt, אין לי מושג איך איפה אתה קונה אבל עם המפרט שלו + 970GTX יוצא 4300 ש"ח.
-
abeksis
-
- חבר ותיק

לא להאמין, מתקשרת אלי בחורה מהמכירות:
״שלום, תודה על ההזמנה, אני רוצה לציין שהכרטיס מסך שלקחת איננו מתאים לספק כח ולכן עלייך לקחת ספק כח של 500 ולא מה שלקחת, ההפרש 450 ש״ח״
אמרתי לה אני רוצה כפי שהזמנתי, ״טוב, תן לי לבדוק״
עריכה: היא התקשרה, אמרה שהיא לא יכולה לעשות כלום והספק כח אמור להיות 500. אומרת לי תיקח את המחשב עם חלקים ותחבר הכל לבד אתה, אמרתי לה תודה רבה, אבל את מנסה לדחוף לי משהו על מנת שתזכי במכירה. יש אפשרות אחרת אמרתי לה, תחברו את המחשב בעזרת ספק כח שלכם ואחרי שתראו שהכל תקין תחזירו את 450. היא אומרת שהיא אפשר והתעקשה, אמרתי תודה אני מבטל הכל.
אמרה סבבה וזהו.
״שלום, תודה על ההזמנה, אני רוצה לציין שהכרטיס מסך שלקחת איננו מתאים לספק כח ולכן עלייך לקחת ספק כח של 500 ולא מה שלקחת, ההפרש 450 ש״ח״
אמרתי לה אני רוצה כפי שהזמנתי, ״טוב, תן לי לבדוק״
עריכה: היא התקשרה, אמרה שהיא לא יכולה לעשות כלום והספק כח אמור להיות 500. אומרת לי תיקח את המחשב עם חלקים ותחבר הכל לבד אתה, אמרתי לה תודה רבה, אבל את מנסה לדחוף לי משהו על מנת שתזכי במכירה. יש אפשרות אחרת אמרתי לה, תחברו את המחשב בעזרת ספק כח שלכם ואחרי שתראו שהכל תקין תחזירו את 450. היא אומרת שהיא אפשר והתעקשה, אמרתי תודה אני מבטל הכל.
אמרה סבבה וזהו.
- iSolt
-
- חבר פעיל במיוחד

לא הבנתי איזה מפרט הזמנת ומה היתה הבעיה עם הספק
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

abeksis, החנות מכסה לעצמה את הישבן.
באתר הזה אפשר לעשות חישוב כמה וואט צורך המחשב לפי הרכיבים שמרכיבים בו:
http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine
לפי חישוב שראיתי גם אם המחשב עובד במאמץ (כמו בזמן משחק "כבד"), צריך לפחות ספק של 400 וואט. זאת אומרת שיש לך עוד 50 וואט ספייר.
באתר הזה אפשר לעשות חישוב כמה וואט צורך המחשב לפי הרכיבים שמרכיבים בו:
http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine
לפי חישוב שראיתי גם אם המחשב עובד במאמץ (כמו בזמן משחק "כבד"), צריך לפחות ספק של 400 וואט. זאת אומרת שיש לך עוד 50 וואט ספייר.
-
abeksis
-
- חבר ותיק

@toxin
·
אני יודע, בגלל זה אמרתי לה שאני רוצה לבטל את העסקה בגלל חוסר הידע שלה. תוכל לקשר את אותה העסקה דרך אייבורי?
·
אני יודע, בגלל זה אמרתי לה שאני רוצה לבטל את העסקה בגלל חוסר הידע שלה. תוכל לקשר את אותה העסקה דרך אייבורי?
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14356
צריך להוריד את הצורב DVD כמו במפרט של KSP ולשדרג את הכרטיס מסך. לא רואה איך עושים את זה דרך האתר אז אולי צריך להתקשר למכירות שלהם ולשאול כמה זה יעלה.
האמת שקשה לבוא אל הילדה שדיברת איתה בטענות. היא עושה מה שאמרו לה "הטכנאים" של KSP במרכז המכירות וכל זה תחת שכר מינימום.
צריך להוריד את הצורב DVD כמו במפרט של KSP ולשדרג את הכרטיס מסך. לא רואה איך עושים את זה דרך האתר אז אולי צריך להתקשר למכירות שלהם ולשאול כמה זה יעלה.
האמת שקשה לבוא אל הילדה שדיברת איתה בטענות. היא עושה מה שאמרו לה "הטכנאים" של KSP במרכז המכירות וכל זה תחת שכר מינימום.
-
abeksis
-
- חבר ותיק

אני לא מאשים אותה, אני בא לי שדיבר איתה על הטפשות שלהם.