בית חכם z-wave עזרה בבניית מערכת

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
embedded
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2030
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #21 

תגידו, יש משהו שצריך לעשות מבחינת חשמל?
אני אוטוטו נכנס לבית חדש ורוצה להכין אותו לZWAVE.

תודה

לירן_ב
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 96 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #22 

cafri כתב:
...
...
@לירן_ב

שמתי לב שהמכשיר מבצע אתחולים רבים כאשר היו ברשותי 4 מודולים בלבד, אך היו מותקנים כ13 Plugins:
  • PLEG
  • DLNA DMC
  • UPnP Event Proxy
  • 2 x WOLPlusPing (Wakeup On Lan Plus Ping), which checks the status of 2 iPhones
  • World Weather, which also installs Temperature, High Temperature, Low Temperature & Humidity
  • GCal3 Sensor (checks Google Calendar)
  • Popcron Hour
  • Yamaha Receiver
  • Samsung TV Remote
  • HomeWave Push Plugin
  • VeraAlerts
  • VeraMate Alerts Plugin

אתה יכול לקרוא את כל הפרטים לגבי המצב שלי בשרשור הזה:

http://forum.micasaverde.com/index.php/ ... 789.0.html

לפי מיטב הבנתי, בעיות האתחולים עקב חוסר בזכרון מופיעות בעיקר כאשר יש שימוש בPlugins רבים.
מודולים משתמשים בפחות זכרון מאשר Plugins', אז אולי אצלך אין אתחולים משום שאתה משתמש רק ב5 Plugins., אולם מירב הסיכויים שגם אם יש לך אתחולים, אתה לא שם אליהם לב, משום שלמעט במצב שהאתחול קורה בזמן המדוייק שתרחיש צריך לרוץ, אתה לא תשים לזה לב.

לאחר שאני "חשדתי" שיש לי אתחולים, משום שפעם-פעמיים היה מצב שתרחיש לא רץ, הגדרתי את הVera Lite לדווח לי בכל פעם שיש אתחול. נוכחתי לגלות שמבוצעים המון אתחולים ביום, אך כמעט תמיד זה לא מפריע לאף תרחיש.
מכיוון שאני לא אוהב "להסתמך על המזל" כרגע אני מחפש מישהו שמוכר Vera 3 בשביל לשדרג. אתה מכיר מישהו שמוכר מכשיר במחיר שפוי?

רק לשם התרגיל, אשמח אם תבצע אחת מהפעולות הבאות, על-מנת לעקוב האם אצלך ישנם אתחולים שאתה לא מודע אליהם:

האם אתה משתמש בVera Lerts? אם כן, תכנס ללשונית Settings ותדליק שם את Internal Alerts.
זה ישלח לך הודעה בכל פעם שיש אתחול.

אפשרות אחרת, היא להכנס ל:
Apps
Developer Apps
Edit Startup Lua

ולכתוב שם את הקוד הבא:

local filename = '/etc/cmh/restarts.log'
local outf = io.open(filename, 'a')
outf:write(os.date('%Y-%m-%d %H:%M:%S '..os.time().."n"))
outf:close()

זה יצור לך קובץ בשם restarts.log בספריה /etc/cmh ובתוכו ירשם המועד של כל אתחול שיבוצע.
אם אתה לא יודע איך לגשת לקובץ הזה בשביל לקרוא אותו, תכתוב לי, ואני אכתוב לך הוראות.

אתה יכול לקרוא את ההנחיות שנתנו לי כאן:

http://forum.micasaverde.com/index.php/ ... #msg205937
...
זה מוגדר ולי אין אתחולים בכלל, היתה לי פעם אחת בשנה האחרונה שבהמהלך השבת היחידה הפסיקה לתפקד, למזלי זה היה לקראת שבת בצהריים כך שלא סבלנו מזה וזה הגיוני שמערכת אלקטרונית יכולה להתקע במיוחד שהיא עובדת 24 שעות ביממה
אני לא מבין למה אתה צריך את כל הפאלגינים האלו, אני התקנתי רק את השליטה ברסיבר ועוד כמה שעושים לי חיים קלים אבל למשל מה עוזר מזג אויר בעולם? מה אתה מדליק את האור כאשר יורד שלג בניו יורק?
בקיצור, נראה לי שלקחת את הבקר שלך קצת לקצה ואולי באמת עדיף לך vera3 או שבכלל את הבקר של fibaro שגם חזק בהרבה וגם נראה מליון דולר ואגב הבנתי שגם לו יש כבר די הרבה תוספים
·

לירן_ב
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #23 

embedded כתב:תגידו, יש משהו שצריך לעשות מבחינת חשמל?
אני אוטוטו נכנס לבית חדש ורוצה להכין אותו לZWAVE.

תודה
...
·תקרא את השירשורים בנושא zwave בעיון כי תכנון טוב יעשה לך חיים קלים
בגדול:
דאג לקו אפס בכל מפסק וקופסאות גדולות, עדיף מרובעות ועמוקות

yossid400
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #24 

לירן_ב כתב:
...
...
זה מוגדר ולי אין אתחולים בכלל, היתה לי פעם אחת בשנה האחרונה שבהמהלך השבת היחידה הפסיקה לתפקד, למזלי זה היה לקראת שבת בצהריים כך שלא סבלנו מזה וזה הגיוני שמערכת אלקטרונית יכולה להתקע במיוחד שהיא עובדת 24 שעות ביממה
אני לא מבין למה אתה צריך את כל הפאלגינים האלו, אני התקנתי רק את השליטה ברסיבר ועוד כמה שעושים לי חיים קלים אבל למשל מה עוזר מזג אויר בעולם? מה אתה מדליק את האור כאשר יורד שלג בניו יורק?
בקיצור, נראה לי שלקחת את הבקר שלך קצת לקצה ואולי באמת עדיף לך vera3 או שבכלל את הבקר של fibaro שגם חזק בהרבה וגם נראה מליון דולר ואגב הבנתי שגם לו יש כבר די הרבה תוספים
·
...
·הי לירן

איך חיברת את ה VERA לרסיבר?

תודה

cafri
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1137
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #25 

לירן_ב כתב:
...
...
·
...
מחקתי כבר את הPlugin של מזג האויר, אבל השתמשתי בו לסגירת תריסים אוטומטית כשיורד גשם אצלי.

לגבי שאר הבקרים:
  • הבקר שעושה PING (שגם אותו כבר מחקתי) שימש אותי לדעת אם יש מישהו בבית. כשנכנסים הביתה הייתי מבצע פעולות מסויימות.
  • הPlugin של לוח השנה מקבל נתונים על חופשות, ודואג למנוע פתיחת התריסים בבוקר בימים שאפשר לקום ב"יקיצה טבעית". :)
  • הPlugins של הסטרימר, הרסיבר והטלויזיה משמשים לזיהוי מצב של "הליכה לישון" כאשר מכבים את המכשירים בסלון אחרי שעה מסויימת, המערכת מניחה שאנחנו הולכים לישון, וסוגרת את התריסים בבית. כמו-כן אני משתמש בהם לכיבוי המכשירים, אם הם נשכחו דלוקים (ראה ערך "בית ריק").
  • PLEG משמש להגדרת תסריטים מתוחכמים (כמו אלה שתארתי למעלה) בקלות, ללא צורך בכתיבת קוד מורכב.
בקיצור - כן, אני לוקח את המערכת לקצה.
יש לה אינספור יכולות, ואני רוצה לנצל אותן.

המטרה של בית חכם שהוא יזהה באופן אוטומטי מה אני צריך ויעשה את הפעולות בשבילי.

לירן_ב
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

cafri כתב:
...
...
מחקתי כבר את הPlugin של מזג האויר, אבל השתמשתי בו לסגירת תריסים אוטומטית כשיורד גשם אצלי.

לגבי שאר הבקרים:
  • הבקר שעושה PING (שגם אותו כבר מחקתי) שימש אותי לדעת אם יש מישהו בבית. כשנכנסים הביתה הייתי מבצע פעולות מסויימות.
  • הPlugin של לוח השנה מקבל נתונים על חופשות, ודואג למנוע פתיחת התריסים בבוקר בימים שאפשר לקום ב"יקיצה טבעית". :)
  • הPlugins של הסטרימר, הרסיבר והטלויזיה משמשים לזיהוי מצב של "הליכה לישון" כאשר מכבים את המכשירים בסלון אחרי שעה מסויימת, המערכת מניחה שאנחנו הולכים לישון, וסוגרת את התריסים בבית. כמו-כן אני משתמש בהם לכיבוי המכשירים, אם הם נשכחו דלוקים (ראה ערך "בית ריק").
  • PLEG משמש להגדרת תסריטים מתוחכמים (כמו אלה שתארתי למעלה) בקלות, ללא צורך בכתיבת קוד מורכב.

בקיצור - כן, אני לוקח את המערכת לקצה.
יש לה אינספור יכולות, ואני רוצה לנצל אותן.

המטרה של בית חכם שהוא יזהה באופן אוטומטי מה אני צריך ויעשה את הפעולות בשבילי.
...
התראות אתה יכול להגדיר ב vera בלי תוספים, אני למשל מקבל sms כשמכבים או מדליקים את האור בכניסה לבית וכך אני יודע מתי העוזרת הלכה ומתי הילדים חזרו מבית ספר
לגבי התוספים האחרים של מכשירי החשמל - סבבה , גם לי יש אותם
וגם אני מנצל את היכולות של המערכת ואפילו התקנתי תוסף שמאפשר לי לשלוט על רכיבים מבוססי arduino בשיטת diy שקניתי ב ebay והרכבתי כל מיני דברים נחמדים.
עדיין נראה לי ששווה לך לבדוק אם זה לא בעיה ב vera שלך. מספיק שבנק זיכרון אחד דפוק שהוא יעשה לך איתחולים וכל מיני שטויות
אני במקומך הייתי קונה בקר חדש ומנסה להחליף, מקסימום אם זו לא הבעיה מצרף עוד בקר למערכת וכך מחלק את העומס או מוכר אותו בפורום תוך 5 דקות

·

rotman24
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1084
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #27 

קורא את ההתכתבות בינכם וזה רק עושה לי יותר חשק.

איפה מומלץ לקנות את הבקר?

מה אמור להיות המחיר פחות או יותר ומה ההבדל בין ה lite ל vera 3 ?

תודה

cafri
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

@לירן_ב
לירן_ב כתב: התראות אתה יכול להגדיר ב vera בלי תוספים, אני למשל מקבל sms כשמכבים או מדליקים את האור בכניסה לבית וכך אני יודע מתי העוזרת הלכה ומתי הילדים חזרו מבית ספר
·
...
אין לך מגבלה על כמות ההודעות שאתה יכול לקבל ביום / בחודש?
האם אתה מקבל את ההודעות הללו ללא תשלום או שרכשת חבילת הודעות?

לירן_ב כתב: לגבי התוספים האחרים של מכשירי החשמל - סבבה , גם לי יש אותם
וגם אני מנצל את היכולות של המערכת ואפילו התקנתי תוסף שמאפשר לי לשלוט על רכיבים מבוססי arduino בשיטת diy שקניתי ב ebay והרכבתי כל מיני דברים נחמדים.
·
...
כתבת קודם שיש לך רק 4 Plugins. תוכל לפרט באיזה Plugins אתה משתמש?

לירן_ב כתב: עדיין נראה לי ששווה לך לבדוק אם זה לא בעיה ב vera שלך. מספיק שבנק זיכרון אחד דפוק שהוא יעשה לך איתחולים וכל מיני שטויות
·
...
למה אתה חושב שזה המצב, בהנתן שמומחים עברו על הLog של המכשיר שלי, ניתחו אותו, וגילו שאכן הPlugins הם אלה שגורמים לאתחולים עקב בעיית זכרון?

ראה כאן:

המכשיר מדווח על 64K זכרון באופן תקין, אולם המגבלה של כל הPlugins ביחד עוברת את ה100%.
גם זה תקין, משום שלא מדובר בשימוש בזכרון בפועל, אלא מה המגבלה עבור כל Plugin.

כפי שכתבתי, תוכל להתעמק בתהליך הניתוח וביותר פרטים כאן:

אך לא הבנתי מדוע אתה נוטה לשלול את הניתוח הזה, ומשוכנע שהדבר נובע ממכשיר תקול?

נסה בעצמך להתקין עוד 5-10 Plugins, ותראה אם המכשיר שלך גם מבצע אתחולים. :)
זה אומר שגם הוא תקול?

לירן_ב
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #29 

cafri כתב:@לירן_ב

...
...
למה אתה חושב שזה המצב, בהנתן שמומחים עברו על הLog של המכשיר שלי, ניתחו אותו, וגילו שאכן הPlugins הם אלה שגורמים לאתחולים עקב בעיית זכרון?

ראה כאן:

המכשיר מדווח על 64K זכרון באופן תקין, אולם המגבלה של כל הPlugins ביחד עוברת את ה100%.
גם זה תקין, משום שלא מדובר בשימוש בזכרון בפועל, אלא מה המגבלה עבור כל Plugin.

כפי שכתבתי, תוכל להתעמק בתהליך הניתוח וביותר פרטים כאן:

אך לא הבנתי מדוע אתה נוטה לשלול את הניתוח הזה, ומשוכנע שהדבר נובע ממכשיר תקול?

נסה בעצמך להתקין עוד 5-10 Plugins, ותראה אם המכשיר שלך גם מבצע אתחולים. :)
זה אומר שגם הוא תקול?
...
ראשית, אני רק מנסה לעזור לך, כבר שמעתי על ״מומחי תמיכה״ שקודם כל האשימו את הלקוח ורק אחרי פניות חוזרות לקחו אחריות
גם לי היה סיפור עם vesternet שבקר שקניתי מהם לדימר נשרף אחרי שעה והם שיגעו אותי עם מומחי zwave עד שהגיעו למסקנה שהוא נשרף והחליפו לי אותו
בכל מקרה אתה יכול לצרף עוד בקר vera למערכת ואז לחלק את התוספים בין שני הבקרים
יש לי plugin : לרסיבר של denon, לכל מיני תוספי ארדואינו (ראה www.mysensors.org) , לבקרת צריכת חשמל , מצלמת ip של dlink , ול - xbmc
בהתחלה בהתלהבות היו לי עוד כמה אבל ראיתי שאני לא משתמש אז מחקתי
לא קניתי שום חבילת הודעות, הגדרתי את הטלפון ואני מקבל sms בחינם. אני מניח שהם רכשו איזה קו סלקום וממנו מוציאים הודעות בלי הגבלה - זה כבר שנה עובד אצלי ואני מקבל לפחות 2-5 הודעות ביום
חלק מההתראות הוספתי גם מייל כי ראיתי שלעיתים נדירות הוא לא שולח את ה sms

·

cafri
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #30 

לירן_ב כתב: ראשית, אני רק מנסה לעזור לך, כבר שמעתי על ״מומחי תמיכה״ שקודם כל האשימו את הלקוח ורק אחרי פניות חוזרות לקחו אחריות
גם לי היה סיפור עם vesternet שבקר שקניתי מהם לדימר נשרף אחרי שעה והם שיגעו אותי עם מומחי zwave עד שהגיעו למסקנה שהוא נשרף והחליפו לי אותו
...
קודם כל - תודה.
רק במקרה הזה לא נעזרתי במומחי תמיכה, אלא באנשים אחרים בפורום, שהיה להם רצון טוב לעזור לי - לא בעלי תפקיד כלשהו.

לירן_ב כתב: לא קניתי שום חבילת הודעות, הגדרתי את הטלפון ואני מקבל sms בחינם. אני מניח שהם רכשו איזה קו סלקום וממנו מוציאים הודעות בלי הגבלה - זה כבר שנה עובד אצלי ואני מקבל לפחות 2-5 הודעות ביום
חלק מההתראות הוספתי גם מייל כי ראיתי שלעיתים נדירות הוא לא שולח את ה sms
...
תוכל להסביר לי כיצד הגדרת קבלת הודעות SMS בחינם?
כאשר אני נכנס ל:
Account
My Contact Info
Phone Settings

זה כותב לי על מגבלה של הודעת SMS אחת ביום (ניתן ללחוץ על התמונה להגדלה):

[imgbig]http://i61.tinypic.com/339mt6w.png[/imgbig]

תודה מראש!

לירן_ב
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #31 

cafri כתב:
...
...
תוכל להסביר לי כיצד הגדרת קבלת הודעות SMS בחינם?
כאשר אני נכנס ל:
Account
My Contact Info
Phone Settings

זה כותב לי על מגבלה של הודעת SMS אחת ביום (ניתן ללחוץ על התמונה להגדלה):

[imgbig]http://i61.tinypic.com/339mt6w.png[/imgbig]

תודה מראש!
...
גם לי זה כותב שיש מגבלה אבל בפועל אין מגבלה, לא יודע למה ולא שואל
בלי קשר אין מגבלה על מיילים ואנחנו ממילא מחוברים למייל כל הזמן אז מה הבעיה לקבל מייל שמשהו קורה

·

cafri
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #32 

לירן_ב כתב:
...
...
גם לי זה כותב שיש מגבלה אבל בפועל אין מגבלה, לא יודע למה ולא שואל
בלי קשר אין מגבלה על מיילים ואנחנו ממילא מחוברים למייל כל הזמן אז מה הבעיה לקבל מייל שמשהו קורה

·
...
·

אז אצלי זה כן אוכף את המגבלה, ואני רוצה SMS או הודעת PUSH משום שהיא מגיעה באופן מיידי יותר בהשוואה למייל.

חבל, כבר חשבתי שאוכל להוריד Plugin אחד.

לירן_ב
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #33 

cafri כתב:
...
...
·

אז אצלי זה כן אוכף את המגבלה, ואני רוצה SMS או הודעת PUSH משום שהיא מגיעה באופן מיידי יותר בהשוואה למייל.

חבל, כבר חשבתי שאוכל להוריד Plugin אחד.
...
עשיתי עכשיו בדיקה סתם להרדליק ולכבות מספר פעמים ואני מקבל גם הודעות sms וגם מיילים ואני רוצה להגיד לך שלא פעם יצא שהודעת המייל הגיעה לפני sms. שניהם עובדים בטכניקת push ויש מצבים שחברות הסלולר עמוסות ואתה תמתין גם חצי שעה עד שתקבל את ההודעה
·

cafri
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #34 

לירן_ב כתב:
...
...
עשיתי עכשיו בדיקה סתם להרדליק ולכבות מספר פעמים ואני מקבל גם הודעות sms וגם מיילים ואני רוצה להגיד לך שלא פעם יצא שהודעת המייל הגיעה לפני sms. שניהם עובדים בטכניקת push ויש מצבים שחברות הסלולר עמוסות ואתה תמתין גם חצי שעה עד שתקבל את ההודעה
·
...
אני לא עובד עם PUSH MAIL - טוחן את הסוללה של הנייד.....

embedded
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #35 

לירן_ב כתב:
...
...
·תקרא את השירשורים בנושא zwave בעיון כי תכנון טוב יעשה לך חיים קלים
בגדול:
דאג לקו אפס בכל מפסק וקופסאות גדולות, עדיף מרובעות ועמוקות
...
איזה גודל קופסאות מומלץ?
אני רוצה לברר מול החשמלאי.

תודה
·

לירן_ב
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #36 

embedded כתב:
...
...
איזה גודל קופסאות מומלץ?
אני רוצה לברר מול החשמלאי.

תודה
·
...
עדיף מרובעות (גביס או משהו דומה)
הסטנדרטי בעומק 4 ס״מ , אפשר לקנות 8 ס״מ ותוכל להכניס לשם בקר בלי בעיה (ישאר לך גם מספיק מקום להחביא דולרים)
אם ההפרש שהחשמלאי רוצה גבוה תסתפק בקופסאות רגילות מרובעות. אצלי יש קופסות של 3 מקום מרובעות שבהן יש שני בקרים והם בעומק רגיל. פשוט לוקח יותר זמן וצריך קצת יותר סבלנות
·

לירן_ב
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #37 

cafri כתב:
...
...
אני לא עובד עם PUSH MAIL - טוחן את הסוללה של הנייד.....
...
מעניין
לי זה נשמע דווקא הפוך, בשיטת push השרת שולח נוטיפיקציה רק שיש לו מה לשלוח ובלי זה האפליקציה עושה polling כל כמה דקות

cafri
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #38 

לירן_ב כתב:מעניין
לי זה נשמע דווקא הפוך, בשיטת push השרת שולח נוטיפיקציה רק שיש לו מה לשלוח ובלי זה האפליקציה עושה polling כל כמה דקות
...
אתה צודק, אבל אם הpolling מכוון להתרחש כל שעה (או רבע שעה), ובזמן הזה אתה מקבל יותר ממיhל אחד, אז משיכות כתוצאה מנוטיפיקציה תתרחשנה יותר פעמים מאשר משיכה כתוצאה מpolling.

בכל מקרה, מכיוון שמאז ששמתי לב לבעיה (לפני כחודשיים) הוספתי עוד 3 מודולים ועוד כמה plugins, האתחולים מתרחשים באופן הרבה יותר תכוף.

עובדה זו, בנוסף להתכתבות איתך ולעובדה שאצלך אין אתחולים, גרמה לי לנסות להכנס שוב ל"עובי הקורה".
היו לי שני plugins, שלא זכרתי למה הם משתמשים, אך משום זכרתי שהם היו prerequisite לplugins אחרים:
  • UPnP
  • DLNA

לאחר שניסיתי לחפש אם אחד הPlugins שלי אכן דורש אותם, ולא הצלחתי למצוא כזה, אתמול בלילה מחקתי את שניהם/

למיטב בדיקתי אין plugin אחר שהמחיקה גרמה לו להפסיק לעבוד, השימוש בזכרון המכשיר ירד פלאים, ובינתיים (טפו טפו, שום, בצל :lol:) לא היה אף אתחול (מאתמול קצת אחרי חצות ועד עכשיו).

זה עדין מוקדם להכריז שזה פתר את הבעיה, אך זה מעורר בי תקווה.

אם תרצה - אשמח לעדכן בהתפתחויות.
נערך לאחרונה על ידי cafri ב 21/01/2015 12:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

לירן_ב
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #39 

cafri כתב:
...
...
אתה צודק, אבל אם הpolling מכוון להתרחש כל שעה (או רבע שעה), ובזמן הזה אתה מקבל יותר ממיל אחד, אז משיכות כתוצאה מנוטיפיקציה תתרחשנה יותר פעמים מאשר משיכה כתוצאה מpolling.

בכל מקרה, מכיוון ששמתי לב לבעיה (לפני כחודשיים) נוספתי עוד 3 מודולים ועוד כמה plugins, האתחולים מתרחשים באופן הרבה יותר תכוף.

עובדה זו, בנוסף להתכתבות איתך ולעובדה שאצלך אין אתחולים, גרמה לי לנסות להכנס שוב ל"עובי הקורה".
היו לי שני plugins, שלא זכרתי למה הם משתמשים, אך משום זכרתי שהם היו prerequisite לplugins אחרים:
  • UPnP
  • DLNA

לאחר שניסיתי לחפש אם אחד הPlugins שלי אכן דורש אותם, ולא הצלחתי למצוא כזה, אתמול בלילה מחקתי את שניהם/

למיטב בדיקתי אין plugin אחר שהמחיקה גרמה לו להפסיק לעבוד, השימוש בזכרון המכשיר ירד פלאים, ובינתיים (טפו טפו, שום, בצל :lol:) לא היה אף אתחול (מאתמול קצת אחרי חצות ועד עכשיו).

זה עדין מוקדם להכריז שזה פתר את הבעיה, אך זה מעורר בי תקווה.

אם תרצה - אשמח לעדכן בהתפתחויות.
...
יפה לך. תעדכן - זה מעניין
האמת רציתי לשאול אותך על ה DLNA כי הפרוטוקול הזה זה אחד הדברים הכי דפוקים שנוצרו אי פעם - עובד איך שבא לו ומתי שבא לו

·

embedded
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #40 

יש פה מישהו מרחובות שהתקין כבר מודולים של ZWAVE ויכול לתת יד? (בתשלום)

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”