יש אם אני לא טועה 2 חבילות של 40 מגה, TOP40 וTOP40FIX , אם הUP אצלך עדיין במודם על 3456 זה אומר שאתה לא על RATE ADAPTIVE והוא חירטט.
אף פעם לא מסנכרנים "יותר" אלא פשוט בגלל OVERHEAD הסנכרון יהיה גבוה יותר, תמיד תיהיה ירידה ב10% מהמהירות סנכרון, אבל מכיוון שאתה לא מקבל 3.1 עם סנכרון של 3456 אני חושב שהסנכרון הוא דפוק והייתי ממליץ לך שיעבירו אותך לחבילה אחרת ואחרי זה יחזירו אותך לTOP 40 או פשוט ישימו אותך על RATE ADAPTIVE.
זה לא קשור לפילטרים ולא לשום דבר אחר, זה רק עניין הסנכרון.
הוא דיבר איתך על מהירות הורדה שקשורה למרחק שזה "הכי טוב" שאתה יכול לקבל, בזה הוא צודק.
אבל זה שהתחברו יותר מנויים וכו אין לזה שום קשר, זה רק יכול להוריד את המהירות סנכרון, אבל ברגע שאתה מסונכרן על אותו מהירות ספציפית לא משנה כמה מחוברים אתה תקבל את המהירות סנכרון שלך, הדבר היחידי שמשפיע על המהירות סנכרון זה אכן כמות המנויים או יותר נכון כמות הרעש של כל הקווים והמרחק.
צניחה במהירות העלאה בבבזק
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
-
muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
אני לא על RATE ADAPTIVE. הוא העביר אותי לזה במקום כדי לבדוק אם זה ישנה משהו וזה לא שינה אז החזיר חזרה.Class889 כתב:יש אם אני לא טועה 2 חבילות של 40 מגה, TOP40 וTOP40FIX , אם הUP אצלך עדיין במודם על 3456 זה אומר שאתה לא על RATE ADAPTIVE והוא חירטט.
אף פעם לא מסנכרנים "יותר" אלא פשוט בגלל OVERHEAD הסנכרון יהיה גבוה יותר, תמיד תיהיה ירידה ב10% מהמהירות סנכרון, אבל מכיוון שאתה לא מקבל 3.1 עם סנכרון של 3456 אני חושב שהסנכרון הוא דפוק והייתי ממליץ לך שיעבירו אותך לחבילה אחרת ואחרי זה יחזירו אותך לTOP 40 או פשוט ישימו אותך על RATE ADAPTIVE.
הוא דיבר איתך על מהירות הורדה שקשורה למרחק שזה "הכי טוב" שאתה יכול לקבל, בזה הוא צודק.
אבל זה שהתחברו יותר מנויים וכו אין לזה שום קשר, זה רק יכול להוריד את המהירות סנכרון, אבל ברגע שאתה מסונכרן על אותו מהירות ספציפית לא משנה כמה מחוברים אתה תקבל את המהירות סנכרון שלך, הדבר היחידי שמשפיע על המהירות סנכרון זה אכן כמות המנויים או יותר נכון כמות הרעש של כל הקווים והמרחק....
אולי אני אנסה להתקשר שוב ולבדוק את עניין הFIX. אבל תכלס אני לא באמת רואה סיבה טובה להישאר עם בזק במהירויות הנחותות שהם מסוגלים לספק. בוודאי כשהם לא מסוגלים לעמוד אפילו בזה.
לגבי שאר התירוצים, אני מפקפק בהם מאוד. רק העלתי אותם לכתב כי זה מה שהוא טען. ממש לא מעניינות אותי הסיבות, רק התוצאות בפועל.
הסיבה המרכזית שלא החלפתי ברגע שהוט התחילו להציע 200/5 היא שלא בא לי להתעסק עם עוד התקנה ושינויים כאשר ברקע יש הבטחות (שלא מתממשות בינתיים) לעתיד הרבה יותר ורוד.
·
נערך לאחרונה על ידי muataz ב 23/12/2014 13:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3846
קלאס בהכל אתה צודק רק בדבר אחד אתה טועהClass889 כתב:יש אם אני לא טועה 2 חבילות של 40 מגה, TOP40 וTOP40FIX , אם הUP אצלך עדיין במודם על 3456 זה אומר שאתה לא על RATE ADAPTIVE והוא חירטט.
אבל זה שהתחברו יותר מנויים וכו אין לזה שום קשר, זה רק יכול להוריד את המהירות סנכרון, אבל ברגע שאתה מסונכרן על אותו מהירות ספציפית לא משנה כמה מחוברים אתה תקבל את המהירות סנכרון שלך, הדבר היחידי שמשפיע על המהירות סנכרון זה אכן כמות המנויים או יותר נכון כמות הרעש של כל הקווים והמרחק....
בבזק אין יותר חבילות fix כל החבילות הם חבילות של ra אבל אם מגבלה
עד למהירות הכוונה טופ 15 טופ 40 וטופ 100 שמסתנכרנות לפי יכולת הקו
כמו מרחק ואיכות התשתית
בזק מזמן בטלה את החבילות שהיו אז של ה fix
- Rough
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 313
אולי יש QoS על כרטיס רשת ?
חעחעחע
http://www.twitch.tv/irs0osooom/c/3570257
HUAWEI HG610
Bezeq + Bezeqint Top40 + RA
הגדרות לutorrent
https://imageshack.com/a/orfb/1
http://www.twitch.tv/irs0osooom/c/3570257
HUAWEI HG610
Bezeq + Bezeqint Top40 + RA
הגדרות לutorrent
https://imageshack.com/a/orfb/1
-
muataz
-
- טרול

240 ש"ח התקנה בהוט עבור 200 מגה + 189 לחודש. אפילו שיש לי כבר תשתית הוט.
-
muataz
-
- טרול

ההעלאה חזרה לקדמותה....בבוקר שהיה אמור להגיע המתקין של הוטElad8 כתב:בסופו של דבר אחרי תקופה הקו השתפר. הייתי מקבל מקסימום 35/2.5 עכשיו זה הסתדר יפה על 40/3....