לפי מה שנראה, זה סרט שאתה הורדת לא והוא לא בצפייה ישירה מ- Kmediatorrent, לא?reab4u כתב:· אצלי רוב הסרטים שראיתי באיכות 720P ומעלה היו 5.1.........
KodiTorrent המחליף של XBMCtorrent
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
- YardenPinhas
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: Yarden Pinhas
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם אני עם אותה בעיה!!doky כתב:אצלי גם EZTV וגם YIFI לא עובדים כבר כמה ימים. וזה נכון לכל התוספים, גם זה, גם XBMCTORRENT וגם פולסאר. איכשהו דרך היחידה שלי למצוא משהו היא דרך KICKASS. יש פה עוד מישהו עם בעיות כאלו או שזה רק אני? KODI RC2 עם WIN7...
חייב למצוא לזה פתרום אני ממש אוהב את התופס הזה!
בגדול תוסף עם המון פוטנציאל.
יש בו פיצר של הספת פרקים או סרטים לספרייה המקומית שעובד מצויין.
הבעיה היחידה היא בתרגום.
עובד לי התרגום בעברית אבל הוא לא איכותי וצריך להוריד מהתוספים הרגילים תרגום ולשנות אחכ מהגדרות הקול שזה יהיה התרגום שיוצג.
אגב בכל לחיצה על pause התרגום חוזר להיות התרגום הגרוע שהתוסף הוריד מה ששוב מעצבן.
בלי קשר לנושא התרגום התוסף יציב ביותר ומעולה.
בעיני עדיף על pulsar שתוקע לא מעט את הxbmc.
יש בו פיצר של הספת פרקים או סרטים לספרייה המקומית שעובד מצויין.
הבעיה היחידה היא בתרגום.
עובד לי התרגום בעברית אבל הוא לא איכותי וצריך להוריד מהתוספים הרגילים תרגום ולשנות אחכ מהגדרות הקול שזה יהיה התרגום שיוצג.
אגב בכל לחיצה על pause התרגום חוזר להיות התרגום הגרוע שהתוסף הוריד מה ששוב מעצבן.
בלי קשר לנושא התרגום התוסף יציב ביותר ומעולה.
בעיני עדיף על pulsar שתוקע לא מעט את הxbmc.
אהלן, חדש כאן (מבחינת הרישום לפורום) וחדש יחסית כם תחום הXMBC/KODI
התקנתי קודי (עם ההתקנה האוטומטית של העברית) 14.0 RC3
התקנתי גם את ההרחבה של KMediaTorrent
עבד יפה מאוד (ומהר יחסית לXBMC גרסת גותהם שהיתה לי), אבל לאחר שניסיתי להתעסק עם התקנת תרגומים כל הזמן הסקריפט נכשל:
התחיל בכך שהתקנתי הרחבת תרגום - אבל התרגום עצמו לא "עלה" והוצג על הסרט (גם לא באנגלית)
הגדרתי "ENABLED" להצגת כתוביות, ומאז (בעצם עברו כמה דקות) כל פעם שאני מנסה להריץ סרט דרך ההרחבה של קודי-טורנט אני מקבל הודעה שהסקריפט נכשל.
זה נכון לגבי "MOVIES", לגבי "TV_SHOWS, קיקאס-טורנט... השאר בתוך ההרחבה לא בדקתי.
אין לי שם משתמש (במחשב) בעברית... אין בעייה של אינטנרט או קליטה עד כמה שהצלחתי לבדוק...
אשמח להדרכה/עזרה...
טל
התקנתי קודי (עם ההתקנה האוטומטית של העברית) 14.0 RC3
התקנתי גם את ההרחבה של KMediaTorrent
עבד יפה מאוד (ומהר יחסית לXBMC גרסת גותהם שהיתה לי), אבל לאחר שניסיתי להתעסק עם התקנת תרגומים כל הזמן הסקריפט נכשל:
התחיל בכך שהתקנתי הרחבת תרגום - אבל התרגום עצמו לא "עלה" והוצג על הסרט (גם לא באנגלית)
הגדרתי "ENABLED" להצגת כתוביות, ומאז (בעצם עברו כמה דקות) כל פעם שאני מנסה להריץ סרט דרך ההרחבה של קודי-טורנט אני מקבל הודעה שהסקריפט נכשל.
זה נכון לגבי "MOVIES", לגבי "TV_SHOWS, קיקאס-טורנט... השאר בתוך ההרחבה לא בדקתי.
אין לי שם משתמש (במחשב) בעברית... אין בעייה של אינטנרט או קליטה עד כמה שהצלחתי לבדוק...
אשמח להדרכה/עזרה...
טל
בשביל סרטים ב DTS עושים חיפוש רושמים את שם הסרט באנגלית ובצמוד לרשום DTS או AC3 או 5.1 או 6 וכו' (או שמורידים מהיוטורנט)
כנל גם לגבי איכות הוידאו... אני פחות אוהב YIFY כשאני רואה סרטים, אז אני מחפש את הקובץ של ה 8 ג'יגה ומעלה, זה שהייתי מוריד פעם.... יש סרטים שממש לא משנה לי האיכות סאונד ולא כזה קריטי לי האיכות תמונה, בסדרות כנ"ל ואז הג'נסיס נותן פיתרון מעולה...
כנל גם לגבי איכות הוידאו... אני פחות אוהב YIFY כשאני רואה סרטים, אז אני מחפש את הקובץ של ה 8 ג'יגה ומעלה, זה שהייתי מוריד פעם.... יש סרטים שממש לא משנה לי האיכות סאונד ולא כזה קריטי לי האיכות תמונה, בסדרות כנ"ל ואז הג'נסיס נותן פיתרון מעולה...
-
SilverStone
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
היי אני עם TV BOX MINIX NEO X7
הכל עובד אצלי בצורה מעולה ללא תקיעות אני צופה בעיקר בסרטים והכל מתנגן בצורה חלקה
בהתחלה היתה בעיה עם מהירות ההורדה שהיתה איטית יותר אבל לאחר שעדכנתי את התוסף המהירות הורדה מהירה הרבה יותר שימו לב שיש כל הזמן עדכונים וכרגע העדכון הוא רק ידני
אז כדאי לשים לב לזה אולי עדכון יפתור חלק מהבעיות אני כרגע עם גרסה עדכנית 2.3.3
לגבי מי שלא פועל לו הכתוביות שימו לב שצריך לאשר הפעלה של הכתוביות בהגדרת התוסף
הכל עובד אצלי בצורה מעולה ללא תקיעות אני צופה בעיקר בסרטים והכל מתנגן בצורה חלקה
בהתחלה היתה בעיה עם מהירות ההורדה שהיתה איטית יותר אבל לאחר שעדכנתי את התוסף המהירות הורדה מהירה הרבה יותר שימו לב שיש כל הזמן עדכונים וכרגע העדכון הוא רק ידני
אז כדאי לשים לב לזה אולי עדכון יפתור חלק מהבעיות אני כרגע עם גרסה עדכנית 2.3.3
לגבי מי שלא פועל לו הכתוביות שימו לב שצריך לאשר הפעלה של הכתוביות בהגדרת התוסף
-
SilverStone
- חבר פעיל מאוד

- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
יכול להיות אבל פולסר לא תומך כרגע באנדרואיד לצערי ולדעתי התוסף עובד בצורה לא רעה בכללTheWiz כתב:פולסר לוקח בהליכה....
·ZivHadad כתב:@SilverStone
· למה אני לא מצליח להתקין את זה על מחשב ה- mac שלי?
אחרי ההורדה אין בתיקיה קובץ התקנה או משהו כזה...
זה זרק לך את הzip לפח. אתה צריך להחזיר אותו להורדות ולהתקין את הזיפ דרך XBMC
- fidler
-
- חבר פעיל מאוד

- נתן תודות: 121 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
lubka
זה שאין אייקונים או פוסטרים של סרטים\סדרות בקודי טורנטס זה אכן מעצבן אבל לדעתי זה כבר עניין של מפתח התוסף.
לדעתי הצנועה התוסף עדיין לא מושלם כי לא תמיד עובד כמו שצריך ולכן אני עדיין משתמש ב XBMC TORRENTS שעובד אצלי מצויין.
ובגדו צריך לתת קצת זמן למפתחים בכל מה שקשור ל KODI, סבלנות והכל יעבוד מצויין.
זה שאין אייקונים או פוסטרים של סרטים\סדרות בקודי טורנטס זה אכן מעצבן אבל לדעתי זה כבר עניין של מפתח התוסף.
לדעתי הצנועה התוסף עדיין לא מושלם כי לא תמיד עובד כמו שצריך ולכן אני עדיין משתמש ב XBMC TORRENTS שעובד אצלי מצויין.
ובגדו צריך לתת קצת זמן למפתחים בכל מה שקשור ל KODI, סבלנות והכל יעבוד מצויין.
@TalNadav
·
הבעיה קיימת גם אצלי - מקורה בתוספת הכתוביות של התוסף
אני פשוט התקנתי גירסא קודמת של התוסף (שהיא גם יציבה ועם מעט שינויים)
והכול עובד לי מעולה בגיזרת הכתוביות
הגירסא:2.2.2
(הגירסא קיימת בגיטהאב- https://github.com/jmarth/plugin.video. ... t/releases )
·
הבעיה קיימת גם אצלי - מקורה בתוספת הכתוביות של התוסף
אני פשוט התקנתי גירסא קודמת של התוסף (שהיא גם יציבה ועם מעט שינויים)
והכול עובד לי מעולה בגיזרת הכתוביות
הגירסא:2.2.2
(הגירסא קיימת בגיטהאב- https://github.com/jmarth/plugin.video. ... t/releases )