NETFLIX מפת דרכים תגיע לכל העולם תוך 5 שנים ותשחרר 20 סדרות 4K כל שנה
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
כמות האנשים בארץ שצופים בנטפליקס בצורה היחידה שאפשרית כמו ש BATNUN ציין, היא מזערית. השירות הזה כרגע פשוט לא מתאים לצרכן הישראלי הממוצע.
-
opi13
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
http://www.flatpanelshd.com/news.php?su ... 1427117454
כמו ש-NETFLIX הבטיחה שידורי אוסטרליה וניו זילנד התחילו היום
monthly price options are as follows:
AU $8.99 – SD quality, 1 stream
AU $11.99 – HD quality, 2 streams
AU $14.99 – 4K quality, 4 streams
Netflix חזרה על הבטחתה תוך שנתיים בכל העולם
למי שלא מבין ישראל בתוך העולם
כמו ש-NETFLIX הבטיחה שידורי אוסטרליה וניו זילנד התחילו היום
monthly price options are as follows:
AU $8.99 – SD quality, 1 stream
AU $11.99 – HD quality, 2 streams
AU $14.99 – 4K quality, 4 streams
Netflix חזרה על הבטחתה תוך שנתיים בכל העולם
למי שלא מבין ישראל בתוך העולם
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73429
- שם מלא: ערן
מעניין אם לוח השידורים שלהם בשאר העולם יהיה זהה ללוח השידורים הארה"ב או מסורס. בנוסף, משיה בשתמש בשירות ויודע אם יש כתוביות באנגלית?
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
@Huber
·
ההיצע שונה בכל מדינה בגלל זכויות יוצרים והסכמי הפצה. באנגליה המבחר הזמין קטן משמעותית בהשוואה לארצות הברית.
יש כתוביות באנגלית לפחות לרוב הסרטים.
Batnun
.
·
ההיצע שונה בכל מדינה בגלל זכויות יוצרים והסכמי הפצה. באנגליה המבחר הזמין קטן משמעותית בהשוואה לארצות הברית.
יש כתוביות באנגלית לפחות לרוב הסרטים.
Batnun
.
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

יש גם כתוביות לסדרות ומופעי סטנדאפ שראיתי.
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
ההיצע שלהם בארה"ב הוא לא משהו, אם מדובר על היצע עוד יותר נמוך מזה, אין בזה שום בשורה לישראלים.
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

דווקא לא מסכים איתך כל כך, קרמיקה. יחסית לתשלום שהם מבקשים שם (8 דולר לחודש), אני חושב שההיצע שלהם דווקא די מכובד ומגוון.
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

ברור שביחס למחיר, ההיצע סביר. אבל, השירות הזה לבדו לא יספק קרוב לוודאי כמעט אף משתמש (על אחת כמה וכמה ההיצע המוגבל יותר שיהיה, אם יהיה, בארץ) ולכן, אלו יהיו 8 דולר לחודש (ולפי מה שרואים בשאר העולם, כנראה שיותר מזה) שרק יתווספו לכל ספק תוכן אחר.
הייתי שם. עשיתי מנוי לנטפליקס - לא הספיק. הוספתי הולו פלוס - עדיין לא הספיק. מצאתי את עצמי עוד רוכש סדרות באייטיונס בנוסף אליהם, וכל זאת כשהיתה לי צלחת לוויין בבית, שלפחות סידרה לי את עניין הספורט והסרטים.
שלא יובן לא נכון, זה בהחלט נחמד ואפילו זול סה"כ. אבל שאף אחד לא יצפה למהפכת הניתוק מהכבלים, זה ממש לא שם.
הייתי שם. עשיתי מנוי לנטפליקס - לא הספיק. הוספתי הולו פלוס - עדיין לא הספיק. מצאתי את עצמי עוד רוכש סדרות באייטיונס בנוסף אליהם, וכל זאת כשהיתה לי צלחת לוויין בבית, שלפחות סידרה לי את עניין הספורט והסרטים.
שלא יובן לא נכון, זה בהחלט נחמד ואפילו זול סה"כ. אבל שאף אחד לא יצפה למהפכת הניתוק מהכבלים, זה ממש לא שם.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
כן, היצע ממש לא משהו...
50 מיליון פראיירים באמריקה.
50 מיליון פראיירים באמריקה.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

או אה, הרבה יותר פראיירים יש שם, כך לפחות אתה מסתכל על זה.
הם גם קונים סמארטפונים מסובסדים בשליש מחיר רק בשביל להפסיד בערך כפול מההפרש בחוזה דרקוני לשנתיים.
הם גם משלמים 20$ ל-valet במקום לחנות 5 דקות מהמקום בחינם.
יש עוד אין ספור דוגמאות.
בעיניים ישראליות, רוב האמריקאים אכן פראיירים. הם כמובן לא רואים את זה ככה. הם אוהבים את הנוחות שלהם, ומוכנים לשלם הרבה כסף בעבורה. כמעט כל אמריקאי עם מנוי לנטפליקס, גם מנוי לכבלים/לוויין וגם קונה תכנים בנוסף ממקורות אונליין אחרים.
את רוב הפראייריות שלהם אני מבין ואפילו נוהג כמוהם, לחלק של הנטפליקס אני לא משתייך כיום.
הם גם קונים סמארטפונים מסובסדים בשליש מחיר רק בשביל להפסיד בערך כפול מההפרש בחוזה דרקוני לשנתיים.
יש עוד אין ספור דוגמאות.
בעיניים ישראליות, רוב האמריקאים אכן פראיירים. הם כמובן לא רואים את זה ככה. הם אוהבים את הנוחות שלהם, ומוכנים לשלם הרבה כסף בעבורה. כמעט כל אמריקאי עם מנוי לנטפליקס, גם מנוי לכבלים/לוויין וגם קונה תכנים בנוסף ממקורות אונליין אחרים.
את רוב הפראייריות שלהם אני מבין ואפילו נוהג כמוהם, לחלק של הנטפליקס אני לא משתייך כיום.
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
היצע לא משהו? פראיירים? לא ברור לי מה זה כל הלכלוך הזה?
שמונה דולר ומקבלים את
כל העונות של FRIENDS
how i met your mother
house
bones
sons of anarchy
californication
CSI NY
CSI MIAMI
law and order SVU 3 עונות חדשות
criminal minds
ועוד המון המון סדרות
יש מקור תוכן אחר שהוא במחיר אפילו כפול שנותן לך את כל מה שאתה רוצה בצורה חוקית? מה בדיוק אתם רוצים? כי להגיד שאין את הסדרות שאתם אוהבים כשכל אחת משודרת בספק תוכן אחר ואתם משיגים הכל על ידי הורדות זה לא חוכמה...
שמונה דולר ומקבלים את
כל העונות של FRIENDS
how i met your mother
house
bones
sons of anarchy
californication
CSI NY
CSI MIAMI
law and order SVU 3 עונות חדשות
criminal minds
ועוד המון המון סדרות
יש מקור תוכן אחר שהוא במחיר אפילו כפול שנותן לך את כל מה שאתה רוצה בצורה חוקית? מה בדיוק אתם רוצים? כי להגיד שאין את הסדרות שאתם אוהבים כשכל אחת משודרת בספק תוכן אחר ואתם משיגים הכל על ידי הורדות זה לא חוכמה...
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

תקרא בבקשה את כל מה שנאמר ותבין.
סיכום קצר:
- עבור 8$, זה היצע בהחלט סביר.
- זה לא מה שינתק אף אחד מכבלים / לויין, אלא זה יהיה תוספת של 8$ לכל שירות תוכן קיים.
- ההיצע בישראל יהיה אף מצומצם בהרבה.
- בסופו של דבר, לא לצפות למהפכה, גם כשזה יקרה. זה לא יוריד מחירים של ספקי תוכן קיימים, ולא ישפר את ההיצע שלהם.
ואגב, מכיוון שזה לא ינתק מנוי קיים מ-yes לדוגמא, בפחות כסף מזה הוא מצטרף לשירות VOD שנותן מגוון יותר אטרקטיבי מזה, בטח לצופה הישראלי.
מה אנחנו רוצים? לא יודע לדבר בשם כולם, אני לא ביקשתי כלום. גם לא צריך שנטפליקס יהיו בישראל באופן רשמי, הייתי מנוי שלהם למעלה משנה כאמור. ההגבלות האיזוריות שלהם לא באמת מעניינות אותי.
סיכום קצר:
- עבור 8$, זה היצע בהחלט סביר.
- זה לא מה שינתק אף אחד מכבלים / לויין, אלא זה יהיה תוספת של 8$ לכל שירות תוכן קיים.
- ההיצע בישראל יהיה אף מצומצם בהרבה.
- בסופו של דבר, לא לצפות למהפכה, גם כשזה יקרה. זה לא יוריד מחירים של ספקי תוכן קיימים, ולא ישפר את ההיצע שלהם.
ואגב, מכיוון שזה לא ינתק מנוי קיים מ-yes לדוגמא, בפחות כסף מזה הוא מצטרף לשירות VOD שנותן מגוון יותר אטרקטיבי מזה, בטח לצופה הישראלי.
מה אנחנו רוצים? לא יודע לדבר בשם כולם, אני לא ביקשתי כלום. גם לא צריך שנטפליקס יהיו בישראל באופן רשמי, הייתי מנוי שלהם למעלה משנה כאמור. ההגבלות האיזוריות שלהם לא באמת מעניינות אותי.
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
אני לא מסכים איתך. אני באופן אישי התנתקתי מהוט ולא חסר לי כלום, היו לי ממירים מקליטים ובאזישהו שלב פשוט לא היה לי מה להקליט. אפילו אמרתי לאיש מכירות שלא היה אכפת לי לשלם את העוד 200 שקל אם פשוט היה לי מה לראות. ויותר מזה אני גם עובד עם אמריקאים שיש להם נטפליקס או אמזון פריים וגם הם לא מרגישים צורך להתחבר לספק תוכן כלשהו בסגנון יס או הוט כך שהאמירה שלך חסרת בסיס. באותה נשימה אני יכול להגיד שאם סלקום שכן נותנים כתוביות בעברית ייתנו היצע נרחב אין שום סיבה שאנשים לא ייתנתקו מהספקיות תוכן הגדולות. יש לך נתון סטטיסטי לכמה מה50 מיליון מנויים יש בנוסף ספק תוכן קיים סטייל הוט או יס? אני מניח שלא. אתה מניח פה הרבה הנחות שהן לאו דווקא נכונות (היצע יישאר נמוך. זה תמיד יהיה בנוסף)
לדעתי אם יהיה ספק זול אם היצע גדול ותרגום עברי אין בכלל ספק שאנשים יזנחו את הספקיות היקרות. אנשים כבר הבינו שזה שיש להם 300 ערוצים לא שווה כלום אם אין לך מה לראות. יותר מזה כבר שנים שאני בקושי רואה טלויזיה חיה ואני לא לבד, גם כאלה שאין להם שרות נטפליקסי למיניו ומשתמשים ביס או הוט עברו להשתמש בממירים מקליטים ולראות מה שהם רוצים מתי שהם רוצים כך שזה שיש להם 300 ערוצים זה בעצם פיקציה כי הם בעצם משתמשים ב VOD שפשוט יוצר על ידם על פי טעמם. מכאן שאם יהיה שרות VOD עם תוכן שיאהבו בלי אפילו שהם צריכים לכוון איזה סדרה להקליט אני לא רואה סיבה שאנשים לא ינהרו לכיוון הזה.
לדעתי אם יהיה ספק זול אם היצע גדול ותרגום עברי אין בכלל ספק שאנשים יזנחו את הספקיות היקרות. אנשים כבר הבינו שזה שיש להם 300 ערוצים לא שווה כלום אם אין לך מה לראות. יותר מזה כבר שנים שאני בקושי רואה טלויזיה חיה ואני לא לבד, גם כאלה שאין להם שרות נטפליקסי למיניו ומשתמשים ביס או הוט עברו להשתמש בממירים מקליטים ולראות מה שהם רוצים מתי שהם רוצים כך שזה שיש להם 300 ערוצים זה בעצם פיקציה כי הם בעצם משתמשים ב VOD שפשוט יוצר על ידם על פי טעמם. מכאן שאם יהיה שרות VOD עם תוכן שיאהבו בלי אפילו שהם צריכים לכוון איזה סדרה להקליט אני לא רואה סיבה שאנשים לא ינהרו לכיוון הזה.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
הישראלים לא פחות פראיירים ואולי יותר בהרבה מקרים.קרמריקה כתב:או אה, הרבה יותר פראיירים יש שם, כך לפחות אתה מסתכל על זה.
יש עוד אין ספור דוגמאות.
את רוב הפראייריות שלהם אני מבין ואפילו נוהג כמוהם, לחלק של הנטפליקס אני לא משתייך כיום....
אם אני חייב לשלם פרמיום כדי לראות ספורט בHD אז אני אוותר על התענוג הזה. אני אסתדר ל90 דקות בלי זה. אם אתה מעדיף לשלם הון על לווין, זה שיקול שלך.
אבל להגיד שבנטפקליס אין כמעט כלום זה מצחיק.
·