הבהובים באמבילייט פיליפס אינוביישן 60 אינטש 8708

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #21 

jacko-il כתב:[left]Oh my god, it's ONKYO - TOP AUDIO all over again 8O [/left]

שיהיה לכם בהצלחה מולם (Y)
אני רק יכול להעיד כך - רכשתי לפני כחצי שנה מסך 60 אינץ'. אחד המסכים היותר מרשימים (אני מתכוון לאיכות תמונה נטו) שיצא לי לראות בטווח תקציב שלי היה הפיליפס 6008. הסיבה המרכזית שלא רכשתי אותו היתה בגלל שאלקטרה היבואנים שלו ורטפון נותני השירות. בנוסף לזה שהם נותנים רק שנתיים אחריות במקום שלוש כמו אצל שאר היבואנים הרשמיים בארץ, הייתי עד כאן בפורום בשנים האחרונות לשירות הזוועתי שהם "מעניקים" ללקוחות שלהם. החלטתי כבר בעבר שאני לא ארכוש מהם מסכים גם אם הם יפילו אותי מהכסא. זו צרכנות נכונה לדעתי. גם כאשר אני ממליץ לאנשים על מסכים, לעולם אני לא ממליץ על מסכים של פיליפס מאלקטרה. לעולם. וזה לא רק על גבי הפורום המכובד הזה, אנשים פונים אליי להמלצה גם בשגרה היומיומית. בחודש האחרון לבד הורדתי שני חברים ממסכי פיליפס, אחד מהם רכש בסופו של דבר סמסונג והשני LG.
...
מסכים עם כל מילה. גם אצלי זה כך. הרבה מאוד אנשים מתייעצים איתי ביום יום. זה הזוי שהחברות האלה לא הפנימו שהשוק השתנה ושהתנהלות אנטי שירותית מסוג זה רק תגרום להם להפסדים ולהפסדים כבדים.
גם אנשים שהם לא נמנים עם חובבי הקולנוע הבייתי נכנסים לפורום הזה כאשר רוצים לרכוש מסך. אם עד היום אלקטרה לא הפנימה שרטפון גורמת להם נזק כלכלי כבד, אנחנו כצרכנים צריכים לדאוג שזה יקרה ויש לנו את הכח לעשות זאת
·

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #22 

גם השירות של סמי ליין לא בשמים
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #23 

ronen61 כתב:גם השירות של סמי ליין לא בשמים
...
זה גם נכון. רק יש הבדל בין שירות לא בשמיים לשירות מזלזל ושירות לא מקצועי בו החברה מספקת השירות לא מכירה את המסכים ואין לה קשר עם היצרן בחול.
אני הייתי מאלו שאמרו שאין הבדל ורוב נותני השירות בארץ מספקים שירות ברמה נמוכה יחסית למקובל בעולם.
אבל מסתבר שגם בין הגרועים, יש גרועים מאוד וגרועים פחות.
במקרה של אלקטרה ורטפון זה אפילו לא גרוע מאוד, זה פשוט אין שירות.
·

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #24 

בעבר סמי ליין היו משתמשים גם ברטפון. הם עברו לפני כשנה לאלקטרוניק פרו, שממה שהבנתי מדובר באותה גברת רק בשינוי אדרת.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 614 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #25 

@jacko-il
·\

ממש לא סיפור טופ-אונקיו

מדובר במסך שנקנה בארץ ושירות שצריך לתת בארץ

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #26 

@Newboy
·
ברור. זה סתם היה בצחוק כמובן..

אגב, יש כמה נותני שירות שפשוט לא זכור לי מתי נתקלתי בפוסט תלונה עליהם. כמו יורוקום לדוגמא.
בנוסף, עם כל השנים שלי באתר, לא זכורים לי דיוני תלונה על שירות של יבואנים מקבילים, כמו י.שלום, רייבי אלקטרוניקה ורבים אחרים.
המככבים לרעה, לפחות לדעתי האישית בלבד, הם אלקטרה וסמליין.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #27 

amitgv1 כתב:
...
...
מסכים עם כל מילה. גם אצלי זה כך. הרבה מאוד אנשים מתייעצים איתי ביום יום. זה הזוי שהחברות האלה לא הפנימו שהשוק השתנה ושהתנהלות אנטי שירותית מסוג זה רק תגרום להם להפסדים ולהפסדים כבדים.
גם אנשים שהם לא נמנים עם חובבי הקולנוע הבייתי נכנסים לפורום הזה כאשר רוצים לרכוש מסך. אם עד היום אלקטרה לא הפנימה שרטפון גורמת להם נזק כלכלי כבד, אנחנו כצרכנים צריכים לדאוג שזה יקרה ויש לנו את הכח לעשות זאת
·
...
התלונות על אלקטרע היו הרבה הרבה ליפני רטפון !! השרות הגרוע או האין שרות בכלל זה המדיניות של אלקטרע מימים ימימה !!
·

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #28 

לא נעים לשמוע ובגלל שרשורים כאלה כנראה שהמסך הבא שלי של פנסוניק

לא יודע עד כמה המסכים טובים (כנראה שלא רעים), אבל כשחבר טוב היה צריך שירות למסך שהוא קיבל במתנה!

הוא התקשר ליורוקום על תקלה שהמסך לא נדלק, בדקו ואמרו לו שהמסך באחריות, לקחו אותו מהבית,

כאשר הודיעו לו שלא ניתן לתקן, הציעו לו ללא תוספת מסך מתקדם יותר והביאו את המסך החדש הביתה....

כנראה שנפל לי האסימון שהמסך הבא שלי יהיה שלהם, אין לי מניות ביורוקום, אני גם לא מת על המסכים של פנסוניק,

תמיד אהבתי את פיליפס ועוד יותר לפני עידן TP VISION, כשזה היה באמת פיליפס,

אבל במידנה שלנו, צריך לקנות גם כחשיבות של מי יודע לתת שירות.

מרגיז ואם היה לנו כוח היה אפשר לחולל חרם צרכנים - שחברות שמחזיקות מותגים איכותיים מזלזלות ככה בצרכנים,

זה נכון אגב לצערי בעוד המון קטגוריות - למישהי מהמשפחה שלי הגיע סמסונג גלקסי S5, עם תקלה חדש -

והיבואן עשה לה את המוות עד שהיא קיבלה חדש,

גם רונלייט - שמייבאים את הסלולוארים של LG - גם לא מדהימים בשירות (ראיתי מההנהלות שהיתה תקלה לחבר עם LG G2)

זה ממש ממש מרגיז, אם רק היה אפשר להראות את זה ליצרן בחו"ל - והוא היה קונס את היבואן ככה היה לנו כוח...

מקווה שהבעיות הללו יפתרו לפותח השרשור במהרה...!! ושהחברות יבינו שכשיש פורומים אנשים מביעים את דעתם וחבל...

שירות_אלקטרה
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 132
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #29 

Newboy כתב:הגיע הטכנאי. לדבריו ראה תקלה כזאת בדגם אחר עם אמבילייט אך לא בדגם כמו המסך הזה.

בכל מקרה, כנראה מדובר בחיבור קונקטורים של האמבילייט שאינו יושב טוב במקום או זז.

הוא לא יכול לשנע גודל מסך כזה ברכב שלו למעבדה, והוא התקשר לרטפון ודיבר איתם כדי שיתאמו מוביל לקחת את המסך אליהם או שיסמיכו טכנאי לפתוח את המסך אצלי בבית ולתקן ... או שאולי יעשו עדכון תוכנה (אמרתי להם שלא נראה לי שזאת הבעיה כי המסך מעודכן לקושחה האחרונה של פיליפס למסך זה)

הנציגה אמרה שתחזור אלי תוך כמה ימים.

אני יודע משרשורים קודמים שיש אנשים נוספים בפורום עם המסך הזה. אשמח מאוד אם הם יעדכנו אם נתקלו בתופעה הזאת גם.
...
Newboy שלום רב,

קראנו את השתלשלות העיניינים ואנו מצרים על כך שעדיין לא נפתרה הבעיה.

נרצה לבדוק לעומק את הנושא ולספק לך תשובה.

אנא שלח לנו את פרטייך באמצעות הודעה פרטית או בקישור המצורף ונדאג ליצור איתך קשר.

בברכה,

שירות אלקטרה
שירות אלקטרה מיזוג אויר
http://air.electra-ecp.co.il
1700-50-4000
לפניות: www.electra-service.co.il/online

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #30 

@שירות_אלקטרה
·

שלחתי לכם הודעה פרטית. ממתין שתחזרו אלי בהקדם

שירות_אלקטרה
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 132
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #31 

Newboy כתב:@שירות_אלקטרה
·

שלחתי לכם הודעה פרטית. ממתין שתחזרו אלי בהקדם
...
קיבלנו, תודה.

דואגים ליצור איתך קשר בהקדם
שירות אלקטרה מיזוג אויר
http://air.electra-ecp.co.il
1700-50-4000
לפניות: www.electra-service.co.il/online

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #32 

עדכון - התקשרה הבוקר לי. לדבריה, לאחר שיחה עם פיליפס העולמית צריך להחליף 2 כרטיסים במסך והם הזמינו אותם. יגיע בתוך 3שבועות עד חודש ויעדכנו אותי

היא אישרה שאכן אצל amitgv1 העניין של המגעים לא עזר.

נמשיך לעקוב ונקווה לפתרון טוב. אני כ"כ נהנה מהמסך הזה, איכות התמונה נהדרת. חבל שעניין האמבילייט דופק את הכל ופוגע כ"כ קשה בחווית הצפיה היחודית של פיליפס

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #33 

@שירות_אלקטרה
·

עבר כמעט חודש ולא קיבלתי שום עדכון מכם ....

???

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #34 

התקשרו מרטפון. החלקים יגיעו בשבוע הבא ואז יצרו איתי קשר

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #35 

שם כסף שלפני פורים המסך לא יהיה מוכן
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #36 

אצלי מאז שלקחו למעבדה לפני חודש, המצב נהיה קטסטרופה. כל הזמן האמבילייט מרצד כך שממש לא ניתן להשתמש בו. לפני שהיה במעבדה, הוצאה מהחשמל אפשרה סידור של זה למספר ימים.
מה שנקרא, ״סדרו לי את המגעים״. לא סתם משכתי את התקלה במשך שנה ולא הבאתי למעבדה בתווקה שזאת תהיה תקלת תוכנה שתיפתר.

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #37 

@amitgv1
·

לי הם אמרו שיש חלקים חדשים בדרך

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #38 

כל כך עצוב לשמוע
אני זוכר שקצת אחרי שכתבתי את המדריך ל diy אמבילייט :
http://www.hometheater.co.il/vp1913955#1913955
שעלותו הכוללת היא סביב ה400 שקל נחשפתי לפיליפס אמבילייט וראיתי שזה ממותג כמשהו מאוד מאוד יוקרתי, ורק בדגם הכי מתקדם זה ממש תיאורה היקפית כמו שעשיתי אצלי...
תיארתי לעצמי שאיכות הבנייה שם כנראה מעולה ושווה את המחיר.. עצוב לשמוע שזה לא כך ואם 2 חברים בפורום חווים בעיות זה יכול להעיד על משהו גורף.

בכל אופן תמשיכו לעדכן, בנתיים תהנו מהמסך הנפלא בלי האמבילייט.. (כמה שאפשר, אני גם לא יכול בלי זה..)
מאמין שהדיון יסתיים בסוף טוב.

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #39 

@tomer953
·
המסך אכן נפלא. והכי יפה (כתבתי על כך בשרשור אחר) היא האפשרות לממשק את גופי התאורה של פיליפס HUE לאמבילייט של הטלביזיה ואז בכלל יש לך חגיגת אורות ..

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #40 

שירות מחפיר לדעתי. גם מה זה השטויות האלה שלוקח להם חודש להביא חלקים לחילוף? איך הם שולחים את זה באפניים?? אפילו כשאני מזמין סתם שטויות מאלי-אקספרס דרך דואר סין זה מגיע אליי מהר יותר..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”