מסכים עם כל מילה. גם אצלי זה כך. הרבה מאוד אנשים מתייעצים איתי ביום יום. זה הזוי שהחברות האלה לא הפנימו שהשוק השתנה ושהתנהלות אנטי שירותית מסוג זה רק תגרום להם להפסדים ולהפסדים כבדים.jacko-il כתב:[left]Oh my god, it's ONKYO - TOP AUDIO all over again[/left]
שיהיה לכם בהצלחה מולם![]()
אני רק יכול להעיד כך - רכשתי לפני כחצי שנה מסך 60 אינץ'. אחד המסכים היותר מרשימים (אני מתכוון לאיכות תמונה נטו) שיצא לי לראות בטווח תקציב שלי היה הפיליפס 6008. הסיבה המרכזית שלא רכשתי אותו היתה בגלל שאלקטרה היבואנים שלו ורטפון נותני השירות. בנוסף לזה שהם נותנים רק שנתיים אחריות במקום שלוש כמו אצל שאר היבואנים הרשמיים בארץ, הייתי עד כאן בפורום בשנים האחרונות לשירות הזוועתי שהם "מעניקים" ללקוחות שלהם. החלטתי כבר בעבר שאני לא ארכוש מהם מסכים גם אם הם יפילו אותי מהכסא. זו צרכנות נכונה לדעתי. גם כאשר אני ממליץ לאנשים על מסכים, לעולם אני לא ממליץ על מסכים של פיליפס מאלקטרה. לעולם. וזה לא רק על גבי הפורום המכובד הזה, אנשים פונים אליי להמלצה גם בשגרה היומיומית. בחודש האחרון לבד הורדתי שני חברים ממסכי פיליפס, אחד מהם רכש בסופו של דבר סמסונג והשני LG....
גם אנשים שהם לא נמנים עם חובבי הקולנוע הבייתי נכנסים לפורום הזה כאשר רוצים לרכוש מסך. אם עד היום אלקטרה לא הפנימה שרטפון גורמת להם נזק כלכלי כבד, אנחנו כצרכנים צריכים לדאוג שזה יקרה ויש לנו את הכח לעשות זאת
·