switcher - מתג חכם לדוד בשליטה מהסמרטפון
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
נראה אחלה רעיון במיוחד שטיימרים ושעוני השבת השקועים עולים יותר ממאה שקלים
@sam22
·המכשיר מגיע עם מתאמים שמתאימים לכל הפתחים/מפסקים קיימים.
תוכל לראות תמונות בקטגורייה: "למי זה מתאים" באתר הבית שלהם.
יש אפשרות להתקין את המכשיר במאונך או במאוזן,ובעת האיתחול המכשיר מגדיר את המצב שבו התקנת.
את המידע הזה קיבלתי בצהרים מהממציא והמשווק של המוצר.
·המכשיר מגיע עם מתאמים שמתאימים לכל הפתחים/מפסקים קיימים.
תוכל לראות תמונות בקטגורייה: "למי זה מתאים" באתר הבית שלהם.
יש אפשרות להתקין את המכשיר במאונך או במאוזן,ובעת האיתחול המכשיר מגדיר את המצב שבו התקנת.
את המידע הזה קיבלתי בצהרים מהממציא והמשווק של המוצר.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
גם אני דיברתי איתם היום
רציתי לרכוש אותו כבר היום
אבל מסתבר שאפשר רק דרך הזמנה
אני אבדוק מה קורה עם כולם או שהולכים לקניה קבוצתית
או שאני אקנה בפרטי
רציתי לרכוש אותו כבר היום
אבל מסתבר שאפשר רק דרך הזמנה
אני אבדוק מה קורה עם כולם או שהולכים לקניה קבוצתית
או שאני אקנה בפרטי
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
הרעיון להציע את Belkin WeMo כחלופה שגוי
זה שעון דיגיטלי לשקע חשמל בייתי בלבד ואינו יכול להחליף מוצר יעודי כסוויצ'ר אלה אם מתחילים לשפצר אותו..
המחיר של סוויצ'ר באמת יקר משהו אבל כידוע לכווווולם אנחנו בישראל
מעניין ורלוונטי להעלות קישורים לחלופות מהעולם (בתקן אירופאי) זולות יותר גם כאמצעי לחץ למו"מ שצריך לדעתי להוביל ל 250 ש"ח לערך כמחיר טוב.
אני מתחיל לחפש
זה שעון דיגיטלי לשקע חשמל בייתי בלבד ואינו יכול להחליף מוצר יעודי כסוויצ'ר אלה אם מתחילים לשפצר אותו..
המחיר של סוויצ'ר באמת יקר משהו אבל כידוע לכווווולם אנחנו בישראל
מעניין ורלוונטי להעלות קישורים לחלופות מהעולם (בתקן אירופאי) זולות יותר גם כאמצעי לחץ למו"מ שצריך לדעתי להוביל ל 250 ש"ח לערך כמחיר טוב.
אני מתחיל לחפש
המוצר נראה מצויין אבל מעלה שאלה חשובה שרלוונטית לכל מוצר דיגיטלי שמחובר לרשת היום:
- מה יקרה אם וכאשר החברה תעלם?
להבנתי, מדובר במוצר שמחייב לוגין לשרת שלהם כדי לשלוט על הטיימר. אם מחר הם סוגרים את השרת אתה נשאר עם כפתור און אוף מעוצב.
כיוון שמפסק לדוד זה משהו עם תוחלת חיים צפויה של 10+ שנים. זה הנושא שמטריד אותי לגבי הרכישה.
אם יש להם פתרון שיאפשר שליטה ישירה דרך הויפי מהאפליקציה לבקר, זה יפתור את הנושא.
להבנתי, מדובר במוצר שמחייב לוגין לשרת שלהם כדי לשלוט על הטיימר. אם מחר הם סוגרים את השרת אתה נשאר עם כפתור און אוף מעוצב.
כיוון שמפסק לדוד זה משהו עם תוחלת חיים צפויה של 10+ שנים. זה הנושא שמטריד אותי לגבי הרכישה.
אם יש להם פתרון שיאפשר שליטה ישירה דרך הויפי מהאפליקציה לבקר, זה יפתור את הנושא.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
·זה לא מתאים. זה מפסק WIFI לתאורה. דוד זה משהו שונה לגמריgiladl כתב:מה עם זה למשל?
http://www.amazon.com/Ankuoo-Wi-Fi-Ligh ... uctDetails...
·למה שמישהו ישתלט לך על הדוד??? יכבה לך אותו כדי לבאס עם מים קרים?shay7181 כתב:עוד בעיה שלא חושבים עליה זה אקרים שישתלטו על הדוד ויפעילו אותו...
לפוצץ אותו אי אפשר כי יש טרמוסטט בגוף של הדוד והוא לא מחובר לשום דבר
·למה שונה?ride כתב:·זה לא מתאים. זה מפסק WIFI לתאורה. דוד זה משהו שונה לגמרי.........
האמפראג' גבוה יותר?
הנה אחד מעלי http://www.aliexpress.com/item/Honyar-1 ... 3.html?s=p
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
1. במפסק דוד יש 2 חוטי הזנה לדוד עצמו ו 2 חוטי הזנה למפסק (בדרך כלל תאורה)giladl כתב:·למה שונה?......
האמפראג' גבוה יותר?
הנה אחד מעלי http://www.aliexpress.com/item/Honyar-1 ... 3.html?s=p...
2. האמפרז גבוה משמעותית
·
דיברתי איתם עכשיו.דורדור27 כתב:המוצר נראה מצויין אבל מעלה שאלה חשובה שרלוונטית לכל מוצר דיגיטלי שמחובר לרשת היום:
אם יש להם פתרון שיאפשר שליטה ישירה דרך הויפי מהאפליקציה לבקר, זה יפתור את הנושא....
לגבי מה יקרה אם לא יהיה שרת, הם בנתיים לפחות 3 שנים קדימה ובכל מקרה תמיד אפשר לתפעל ידנית את ה ON OFF וקביעת טיימר ידני על ידי לחיצות על המתג.
הם מתכננים בטווח של 4-6 חודשים לשחרר ליין של מתגים חכמים מבוססי WIFI נוספים שיתממשקו על האפליקציה כגון מרימי תריסים ואורות.
חבר'ה ישראלים וטובים ושיהיה בהצלחה
·