בזמן צפיה, התמונה שעל המסך נעלמ לשניה ואז חוזרת כשמופיע סמל הHDMI בטלוויזיה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
AlonRayhman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
שם מלא: Alon Rayhman

שליחה

@Marty-McFly
·
יש לי את אותה הבעיה בדיוק !

הינה השרשור שלי :

http://www.hometheater.co.il/vt223976.% ... D7%9F.html

האם יש התקדמות אצלך או שאין ברירה וצריך להחזיר את המוצר ל-SolidRun ?

Marty-McFly פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143

שליחה

אחרי ימים של התעסקות עם התמיכה שלחתי אליהם את המכשיר להחלפה. קיבלתי את המכשיר החדש אתמול אבל עוד לא הספקתי לצפות דרכו

AlonRayhman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@Marty-McFly

סבבה, תעדכן אם זה פתר את הבעיה.

תודה

AlonRayhman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@Marty-McFly

בדקת ? עובד ?

AlonRayhman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@Marty-McFly

בדקת ? המכשיר החליפי עובד ? אני שולח מחר את שלי בחזרה..

Marty-McFly פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@AlonRayhman
·
אלון, מצטער על התגובה המאוחרת
במכשיר החדש קיימת אותה הבעיה. אני אתחיל שוב התכתבות עם התמיכה של solidrun
מה הסטטוס טיפול שלך בבעיה ?

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3253

שליחה

כנראה שזה שזו בעיה ברמת הקשוחה של הקופסא המסויימת הזאת.

עדכנו אותנו כשתקבלו פתרון

Marty-McFly פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

דיברתי עם התמיכה של solid run, מסתבר שהם לא הצליחו לשחזר את התקלה במעבדה
החשד הנוכחי שלהם נופל על ספק הכוח ובשבוע הבא הם ישלחו אלי ספק כח של 3 אמפר במקום המקורי של 2 אמפר בתקווה שזה מה שיפתור את הבעיה

AlonRayhman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@Marty-McFly
שלחתי להם את המכשיר בחזרה. מחכה לאחד חדש עם ספק כח של 3 אמפר.

AlonRayhman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

עברו כבר 3 שבועות והם עדיין לא שלחו לי את המכשיר אז ביטלתי. כסף חזר באותו יום של הביטול והם עונים מהר מאוד במייל אבל לשלוח מכשירים בזמן הם מתחת לכל ביקורת.

Marty-McFly פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני מחכה לשנאי החדש יותר משלושה שבועות - עוד מסוף השנה שעברה. כשהתלוננתי לפני כשבועיים וחצי - מכרו לי סיפורים על סופה ועל כך שלא היה את השנאי במלאי - כמובן שבגישה לא שירותית לא דאגו ליידע אותי על כך מראש.
מאז, למרות שביקשתי לקבל את השנאי בדואר מהיר - עדיין לא קיבלתי אותו. נכון להיום יש לי במזנון קוביה קטנה שלא שווה את המקום שהיא תופסת.
אגב, חבר הזמין מכשיר סיני שמריץ KODI ועולה רבע מחיר ביום בו אמרו לי שישלחו לי את השנאי החדש שאולי יפתור את הבעיה - החבר כבר קיבל את המכשיר וצופה בו בסרטים בעוד אני תקוע עם קוביה חסרת שימוש.
לצערי הרב, לא אוכל להמליץ לאף אחד על CuBox ואם אשאל בנושא - אמליץ לכל מכריי להתרחק ממנו כמו מאש ולא בגלל המכשיר (יתכן שנפלתי על לימון או שניים) אלא בגלל השירות שלא דואג לי בכלל כלקוח. בדיעבד הייתי צריך להזמין מכשיר סיני או שניים או ארבע במחיר ששילמתי.
קניתי את מכשיר הדגל של החברה בתחילת נובמבר (במבצע לחברי הפורום), את המכשיר שמבחינתם הוא פאר היצירה והכי יקר שיש ומה קיבלתי ? קדחת... ולא נראה שלמישהו שם מזיז שיהיה לי בבית מכשיר עובד. או לפחות שמישהו ינסה לשמור עלי בלופ ולעדכן אותי מראש שיש עיכובים כאלו ואחרים.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953

שליחה

באמת חבל לשמוע... החברה נמצאת בישראל והשירות צריך להיות בהתאם (מהיר ויעיל)

Marty-McFly פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לצערי ההפך הגמור הוא שקורה - למכשיר הראשון לקח להגיע אלי כחודש! (כל נובמבר) במשך 4-5 ימים הרצתי בדיקות שביקשו ממני בתמיכה. לאחר מכן שלחתי אותו בחזרה להחלפה - תוך שני ימי עבודה מהרגע ששלחתי אותו הוא הגיע לצפון עם דואר רשום רגיל. לקח קצת פחות מחודש עד שהגיע אלי מכשיר אחר (ולפי המעקב האשמה היא לא בדואר ישראל). הבעיה המשיכה - בתמיכה הציעו להחליף את השנאי ל 3 אמפר במקום 2 אמפר ומאז אני מחכה ומצפה שישלחו אלי שנאי מסכן.

תחשבו שכשהזמנתי את ה CuBox בתחילת נובמבר, אף אחד אפילו לא חשב שהולכות להיות בחירות במדינה. מאז ממשלה הספיקה להתפוטר, מפלגות רבות ארגנו פריימריס. התחילו לא מעט קמפיינים של ימין ושל שמאל אבל שנאי אחד מסכן לא הצליח לעשות את הדרך מצפון הארץ למרכזה.

אם הייתי רוצה זמני המתנה כאלו - הייתי מזמין מכשיר מסין
אבל, התכוונתי לקנות את המכשיר הישראלי בשביל לתמוך במפעלים יצרניים במדינה, בעיקר כאלו בפריפריה ובתמורה אני זוכה לכך שאף אחד אפילו לא מסתכל לכיוון שלי כלקוח ולא מנסה לפתור את הבעיה או לחלופין מדבר בשקיפות אמיתית - אם היו אומרים לי שמחכים למשלוח מחו"ל שיגיע בעוד חודש ושאבחר אם להמתין או לא - הייתי מעריך זאת. אבל כשאף אחד לא מעדכן - זו בעית שירות רצינית.

אני רק רוצה לציין לטובה את התומך הטכני שלהם במייל (בחור לא ישראלי, מתכתב באנגלית) שעושה רושם שהוא באמת השקיע בלנסות ולאתר ולפתור את הבעיה אבל חבריו הישראלים לא מסייעים לו בכך.

AlonRayhman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@Marty-McFly
אמליץ לך לבטל כמו שאני עשיתי ותקנה מכשיר סיני ברבע מחיר שיעשה את העבודה לא פחות טוב

חזור אל “תוכנה - KODI”