הפופקורן c200 שלי עומד למות.איזה סטרימר חדש מומלץ?
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
אפשר הסבר על הtmt?
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
כמה שידוע לי mini pc לא תומך בסאונד HD.
- new-guy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1802
עזוב אותך htpc סתם מסובך תפעולית
לך על סטרימר
לך על סטרימר
40 שנה לך תיזכור..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
שי-כ, המיני PC-ים של NUC, eGlobal, זוטק ו-CuBox תומכים באופן מלא בסאונד HD, תכני 3D שהם לא בלו ריי מלא, ובבלו ריי מלא רגיל.
אלה מהם שיש בהם מעבד Core i3 ומעלה תומכים גם בבלו ריי 3D מלא.
new-guy, ההתקנה של OpenELEC (הפצה מוכנה הכוללת מערכת הפעלה לינוקס חינמית ו-XBMC/Kodi) והתפעול של Kodi/XBMC הנעשה מהשלט בדיוק כמו בתםפריטים של סטרימר, קלים מאוד.
new-guy, ההתקנה של OpenELEC (הפצה מוכנה הכוללת מערכת הפעלה לינוקס חינמית ו-XBMC/Kodi) והתפעול של Kodi/XBMC הנעשה מהשלט בדיוק כמו בתםפריטים של סטרימר, קלים מאוד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- new-guy
-
- חבר ותיק

·היה לי תקופה ארוכה, אין על סטרימרpixies כתב:שי-כ, המיני PC-ים של NUC, eGlobal, זוטק ו-CuBox תומכים באופן מלא בסאונד HD, תכני 3D שהם לא בלו ריי מלא, ובבלו ריי מלא רגיל.
new-guy, ההתקנה של OpenELEC (הפצה מוכנה הכוללת מערכת הפעלה לינוקס חינמית ו-XBMC/Kodi) והתפעול של Kodi/XBMC הנעשה מהשלט בדיוק כמו בתםפריטים של סטרימר, קלים מאוד....
התקנה מדליק וplay
40 שנה לך תיזכור..
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
היה לי תקופה ארוכה, אין על סטרימר
התקנה מדליק וplay...
אם בא לך לשלם 2000 ש"ח על סטרימר אז כן. הוא נותן פתרון פשוט של PLUG AND PLAY.
- new-guy
-
- חבר ותיק

·מאיפה הבאת את ה2000 ש"חtoxin כתב:אם בא לך לשלם 2000 ש"ח על סטרימר אז כן. הוא נותן פתרון פשוט של PLUG AND PLAY..........
יותר בכוון של ה1300 אולי אתה מתכוון
40 שנה לך תיזכור..
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

·pixies כתב:שי-כ, המיני PC-ים של NUC, eGlobal, זוטק ו-CuBox תומכים באופן מלא בסאונד HD, תכני 3D שהם לא בלו ריי מלא, ובבלו ריי מלא רגיל.
אלה מהם שיש בהם מעבד Core i3 ומעלה תומכים גם בבלו ריי 3D מלא....
אמרת פעם שהלוח אם של ה NUC לא תומך
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17943
·pixies כתב:שי-כ, המיני PC-ים של NUC, eGlobal, זוטק ו-CuBox תומכים באופן מלא בסאונד HD, תכני 3D שהם לא בלו ריי מלא, ובבלו ריי מלא רגיל.
new-guy, ההתקנה של OpenELEC (הפצה מוכנה הכוללת מערכת הפעלה לינוקס חינמית ו-XBMC/Kodi) והתפעול של Kodi/XBMC הנעשה מהשלט בדיוק כמו בתםפריטים של סטרימר, קלים מאוד....
אפשר המלצה ?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שי-כ, מישהו דיווח שהיו לו בעיות עם DTS-HD תחת מערכת הפעלה Windows עם מעבד N2820 בלבד, בעייה בדרייבר שתיפתר בקרוב. בלינוקס/OpenELEC הבעייה מעולם לא הייתה קיימת, תמיד ניגן DTS-HD בלי בעיות.
במעבדים הבכירים יותר (Core i3 ומעלה), מעולם לא הייתה בעייה עם הדרייבר ב-DTS-HD אפילו תחת Windows.
כאמור, בלינוקס/OpenELEC תמיד הייתה תמיכה ב-DTS-HD בלי בעייה ("בלינוקס זה לא היה קורה..."
).
istarmini, ניקח שני פרמטרים עיקריים שחשובים עבורים וידאופילים/אודיופילים - האחד - תמיכה מלאה בבלו ריי 3D, השני - קירור פסיבי לחלוטין של המוצר.
כאמור, רק במוצרים מבוססים מעבד Core i3 ומעלה יש תמיכה מלאה ב-3D BD, ורק תחת מערכת הפעלה ווינדוס.
לאינטל NUC, לחברת eGlobal הסינית (הנותנת שירות מצויין, גם לאחר הקנייה) ולזוטק ישנם מחשבי מיני PC מבוססי Core i3. ל-eGlobal יש מחשבי מיני מבוססי Core i3 המקוררים פסיבית וגם ולזוטק יש את ה-CI520 החדש שאינו נמכר עדיין בארץ.
בתחום הנמוך יותר של מעבדים ללא תמיכה ב-3DBD יש את ה-NUC N2820 (ללא קירור פסיבי) ואת הזוטק CI320 (החל לאחרונה להימכר ב-KSP, למשל) והמחשב מבוסס 1037U של eGlobal (שני האחרונים עם קירור פסיבי).
כל המחשבים תומכים בבלו ריי מלא רגיל (לא 3D), סאונד HD ובתכני 3D שהם לא בלו ריי מלא (קבצי MKV וכו).
ושוב, בקיצור נמרץ: 3DBD - כל מחשב מיני מבוסס Core i3. מחשב של eGlobal וזוטק CI520 מקוררים פסיבית, אינטל NUC לא.
ללא 3DBD - מחשב 1037U של eGlobal וזוטק CI320 מקוררים פסיבית, אינטל NUC N2820 לא.
יתרון גדול של אינטל NUC - שלוש שנות אחריות. זוטק ו-eGlobal נותנים רק שנה אחת אחריות.
חסרון של אינטל NUC - אין להם דגמים עם קירור פסיבי.
במעבדים הבכירים יותר (Core i3 ומעלה), מעולם לא הייתה בעייה עם הדרייבר ב-DTS-HD אפילו תחת Windows.
כאמור, בלינוקס/OpenELEC תמיד הייתה תמיכה ב-DTS-HD בלי בעייה ("בלינוקס זה לא היה קורה..."
istarmini, ניקח שני פרמטרים עיקריים שחשובים עבורים וידאופילים/אודיופילים - האחד - תמיכה מלאה בבלו ריי 3D, השני - קירור פסיבי לחלוטין של המוצר.
כאמור, רק במוצרים מבוססים מעבד Core i3 ומעלה יש תמיכה מלאה ב-3D BD, ורק תחת מערכת הפעלה ווינדוס.
לאינטל NUC, לחברת eGlobal הסינית (הנותנת שירות מצויין, גם לאחר הקנייה) ולזוטק ישנם מחשבי מיני PC מבוססי Core i3. ל-eGlobal יש מחשבי מיני מבוססי Core i3 המקוררים פסיבית וגם ולזוטק יש את ה-CI520 החדש שאינו נמכר עדיין בארץ.
בתחום הנמוך יותר של מעבדים ללא תמיכה ב-3DBD יש את ה-NUC N2820 (ללא קירור פסיבי) ואת הזוטק CI320 (החל לאחרונה להימכר ב-KSP, למשל) והמחשב מבוסס 1037U של eGlobal (שני האחרונים עם קירור פסיבי).
כל המחשבים תומכים בבלו ריי מלא רגיל (לא 3D), סאונד HD ובתכני 3D שהם לא בלו ריי מלא (קבצי MKV וכו).
ושוב, בקיצור נמרץ: 3DBD - כל מחשב מיני מבוסס Core i3. מחשב של eGlobal וזוטק CI520 מקוררים פסיבית, אינטל NUC לא.
ללא 3DBD - מחשב 1037U של eGlobal וזוטק CI320 מקוררים פסיבית, אינטל NUC N2820 לא.
יתרון גדול של אינטל NUC - שלוש שנות אחריות. זוטק ו-eGlobal נותנים רק שנה אחת אחריות.
חסרון של אינטל NUC - אין להם דגמים עם קירור פסיבי.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
·istarmini כתב:·......
ידידי אתה מתברבר חבל"ז אז בוא נעשה סדר בבלאגן
אין היום שום מזרים מדיה שתומך בתלת מלא ומציג תפריטים גם לא הדיון שעולה 2000 ש"ח.(אולי האופו אבל המחיר שלו לא באזור שאתה מדבר)
רוצה תפריטים ? תמשיך להחזיק את הפופ (מה הכוונה הולך למות לא הבנתי?)
רוצה תלת מיימד מלא ? קנה דיון 303 או פופ 410 (אבל תזכור אין תפריטים)
מבחינת סטרימרים ,במידה ואתה רוצה כיסוי מלא תחזיק 2 , כמו שאני עושה.
ממליץ לך לשמור טוב על ה C200 ,כי מדובר בסטרימר מעולה-סוס עבודה ,שלפחות מבחינת תכני בלוריי מלאים אוכל הכל חוץ מתלת.
מבחינת HTPC לא ממש שולט אבל ממה שאני שומע וקורא בין השורות, גם שם הדשא לא תמיד ירוק יותר.
בהצלחה...
יואב,
C-200 אכן סטרימר מעולה, שעונה לכל דרישותיי, אבל רחוק מלהיות סוס עבודה.
רכשתי כבר שלוש יחידות כאלה. כל אחד מהם כבר עבר תיקון במעבדה, בכל אחד מהם הוחלף ספק כוח, וכל אחד מהם עדיין סוחב פאק כזה או אחר.
לפני שנה בדיוק, רכשתי C-200 בKSP במחיר מעולה במסגרת BF
חשבתי גם השנה לרכוש עוד אחד, אבל אין.
מעניין שגם באתר היצרן, הדגם הזה כבר לא נמכר.
האם קיים סטרימר אחר שיודע לנגן בלוריי מלא עם תפריטים, כולל הוספת כתובית חיצונית?
עקרונית C-300 אמור להיות התשובה לכך, אבל שמעתי שהוא מלא בבאגים.
אולי אחד הדגמים של DUNE?
תלת מימד לא מעניין אותי.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

·bariko כתב:·......
יואב,
C-200 אכן סטרימר מעולה, שעונה לכל דרישותיי, אבל רחוק מלהיות סוס עבודה.
רכשתי כבר שלוש יחידות כאלה. כל אחד מהם כבר עבר תיקון במעבדה, בכל אחד מהם הוחלף ספק כוח, וכל אחד מהם עדיין סוחב פאק כזה או אחר.
לפני שנה בדיוק, רכשתי C-200 בKSP במחיר מעולה במסגרת BF
חשבתי גם השנה לרכוש עוד אחד, אבל אין.
מעניין שגם באתר היצרן, הדגם הזה כבר לא נמכר.
האם קיים סטרימר אחר שיודע לנגן בלוריי מלא עם תפריטים, כולל הוספת כתובית חיצונית?
עקרונית C-300 אמור להיות התשובה לכך, אבל שמעתי שהוא מלא בבאגים.
אולי אחד הדגמים של DUNE?
תלת מימד לא מעניין אותי....
אבי ידידי
לדעתי אתה חריג.
לי לעומתך יש את ה C200 מהיום שרק יצא. לא נדפק לי בו כלום עד היום, טפו ,טפו, טפו . רכשתי ספק ששוכב בארון לכל צרה שלא תבוא.
אותו הדין לגבי ה A210 אחלה סטרימר.
אין היום סטרימרים שמציגים תפריטים חוץ מהפופקורים שהזכרת (ה 300 כנראה לא להיט) . לדיון היו דגמים שמציגים היום לא בטוח שנמכרים.
זה לא רק תפריטים זו גם היכולת לנגן תכני BRANCH, מה שלא לפופ החדשים ולא לדיון החדשים יש.
תרגום ניתן להצמיד בכולם.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

·pixies כתב:שי-כ, מישהו דיווח שהיו לו בעיות עם DTS-HD תחת מערכת הפעלה Windows עם מעבד N2820 בלבד, בעייה בדרייבר שתיפתר בקרוב. בלינוקס/OpenELEC הבעייה מעולם לא הייתה קיימת, תמיד ניגן DTS-HD בלי בעיות.
כאמור, בלינוקס/OpenELEC תמיד הייתה תמיכה ב-DTS-HD בלי בעייה ("בלינוקס זה לא היה קורה...").
חסרון של אינטל NUC - אין להם דגמים עם קירור פסיבי....
תודה דורון על ההסבר המפורט.
זה טוב ליהודים?
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=BOXD34010WYK
ינגן כלללללללללללל מה שביקשתי ללא בעיות?
ימשוך תכנים ברשת מהנאס?
ניתן להתקין עליו XBMC ?
למעשה יוכל להחליף את שני הסטרימרים שיש לי היום ה A210 והדיון 303?
ניתן לשלוט עליו עם שלט?(יש לי לוגיטק one )
ענין החוסר בקרור פאסיבי מהותי? הדגם הנ"ל מרעיש? הוא אמור לשבת בחדר קולנוע במרחק של כ 4.5 מטר ממני.
האם יש צורך לרכוש מערכת הפעלה או כל תוסף אחר?
האם ניתן לשנות את מיקום התרגום החיצוני בסרטים ? מאחר ויש לי מסך רחב 1:2.35 אני נדרש לעלות אותו למעלה יחסית למיקומו במסך 16x9
לאחר הקניה כל ענין ההתקנות והקינפוג מסובך או אוכל להתמודד?
אני השבוע באילת וחשבתי לקנות שם.
כפי שציינתי אני מזרים מהרשת הקווית בחיבור לנאס.הבנתי שלאור האמור אין צורך בהרד דיסק, נכון ?
איזה זכרון מומלץ לרכוש איתו ?
המון תודה וסליחה על כמות השאלות .אני מעונין לקפוץ למים רק לא יודע לשחות בבריכה הזו.
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 30/11/2014 5:50, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
כן יואב אני יודע שאצלך ה-C200 עובד ועובד ללא לאות, ובכל זאת, כבר שלוש יחידות אצלי נדפקו
מצד שני אולי, זה משהו אצלי בחשמל...
בכל אופן, אז האם נשארנו רק עם C-300 מבחינת בלוריי מלא עם תפריטים, ושלא נופל עם ה- BRANCH?
האם יש מישהו בפורום עם C-300 ,שמתפקד ללא שום בעיה?
מצד שני אולי, זה משהו אצלי בחשמל...
בכל אופן, אז האם נשארנו רק עם C-300 מבחינת בלוריי מלא עם תפריטים, ושלא נופל עם ה- BRANCH?
האם יש מישהו בפורום עם C-300 ,שמתפקד ללא שום בעיה?
- eranfix
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
יש לי ספק כח ל-C-200 ומכשיר לחלקי חילוף, אם יש מישהו שמעוניין...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יואב,
זהו אכן מחשב שאמור לתמוך בכל התכנים כולל 3DBD (האחרון - רק תחת Windows ולא ב-XBMC אלא בתוכנה בתשלום כמו TMT ו-PDVD).
ינגן כל מה שביקשת לדעתי. אם יש לך בבית מחשב "רגיל" שהוא מהשנה-שנתיים האחרונות עם מעבד Core i3 ומעלה עליו, אתה יכול להתנסות עליו לפני שתרכוש מיני PC.
NAS ו-XBMC - כן, כמובן.
סטרימרים - אני מניח שכן, אבל לא מכיר אותם מספיק כדי לדעת אם יש בהם פיצ'ר ספציפי שאין ב-XBMC.
לוג'יטק ONE כמובן ישלוט עליו (Microsoft MCE בהגדרות השלט).
לעניות דעתי הקירור של ה-NUC שקט למדי עבור מחשב חדש, אך לא יודע עד כמה זה יהיה שקט לאחר חודשים/שנים של צבירת אבק.
מערכת הפעלה ותוכנות - כאמור, לתמיכה ב-3DBD, תצטרך Windows ו-TMT/PDVD. לכל שאר התכנים כולל 3D SBS/OU המגיע בד"כ בקבצי MKV, בלו ריי רגיל וסאונד HD, ניתן להשתמש ב-OpenELEC, שזה הפצה חינמית מוכנה הכוללת לינוקס ו-XBMC. מתקינים, מדליקים, והמחשב עולה עם XBMC.
ניתן לשנות מיקום, פונט וגודל כתוביות, כולל מחוץ לפריים במקרה של סרטים שהם לא 16:9.
התקנת OpenELEC פשוטה למדי, ויש גם מדריכים מצויינים של TheWiz פה באתר. עבורה אין צורך בכונן כלשהו, רק זכרון פנימי ודיסק און קי.
עבור 3DBD/Windows, תצטרך כונן (מומלץ כמובן SSD).
יש צורך בזכרון מסוג DDR3L (ה-L מציין Low Voltage).
רשימת קניות ל-KSP אילת:
מחשב מבוסס Core i3:
http://ksp.co.il/?uin=21049
זכרון DDR3L:
http://ksp.co.il/?uin=20811
קנה איתו גם כבל/מתאם מ-Mini HDMI ל-HDMI, אחד מאלה, לבחירתך:
http://ksp.co.il/?uin=18222
http://ksp.co.il/?uin=10925
ואם אתה רוצה להתקין עליו Windows, אז SSD. פחות מבין בדגמים השונים, אבל להערכתי כונן לא יקר בגודל 64GB יהיה מספיק לדעתי.
תיהנה באילת!
זהו אכן מחשב שאמור לתמוך בכל התכנים כולל 3DBD (האחרון - רק תחת Windows ולא ב-XBMC אלא בתוכנה בתשלום כמו TMT ו-PDVD).
ינגן כל מה שביקשת לדעתי. אם יש לך בבית מחשב "רגיל" שהוא מהשנה-שנתיים האחרונות עם מעבד Core i3 ומעלה עליו, אתה יכול להתנסות עליו לפני שתרכוש מיני PC.
NAS ו-XBMC - כן, כמובן.
סטרימרים - אני מניח שכן, אבל לא מכיר אותם מספיק כדי לדעת אם יש בהם פיצ'ר ספציפי שאין ב-XBMC.
לוג'יטק ONE כמובן ישלוט עליו (Microsoft MCE בהגדרות השלט).
לעניות דעתי הקירור של ה-NUC שקט למדי עבור מחשב חדש, אך לא יודע עד כמה זה יהיה שקט לאחר חודשים/שנים של צבירת אבק.
מערכת הפעלה ותוכנות - כאמור, לתמיכה ב-3DBD, תצטרך Windows ו-TMT/PDVD. לכל שאר התכנים כולל 3D SBS/OU המגיע בד"כ בקבצי MKV, בלו ריי רגיל וסאונד HD, ניתן להשתמש ב-OpenELEC, שזה הפצה חינמית מוכנה הכוללת לינוקס ו-XBMC. מתקינים, מדליקים, והמחשב עולה עם XBMC.
ניתן לשנות מיקום, פונט וגודל כתוביות, כולל מחוץ לפריים במקרה של סרטים שהם לא 16:9.
התקנת OpenELEC פשוטה למדי, ויש גם מדריכים מצויינים של TheWiz פה באתר. עבורה אין צורך בכונן כלשהו, רק זכרון פנימי ודיסק און קי.
עבור 3DBD/Windows, תצטרך כונן (מומלץ כמובן SSD).
יש צורך בזכרון מסוג DDR3L (ה-L מציין Low Voltage).
רשימת קניות ל-KSP אילת:
מחשב מבוסס Core i3:
http://ksp.co.il/?uin=21049
זכרון DDR3L:
http://ksp.co.il/?uin=20811
קנה איתו גם כבל/מתאם מ-Mini HDMI ל-HDMI, אחד מאלה, לבחירתך:
http://ksp.co.il/?uin=18222
http://ksp.co.il/?uin=10925
ואם אתה רוצה להתקין עליו Windows, אז SSD. פחות מבין בדגמים השונים, אבל להערכתי כונן לא יקר בגודל 64GB יהיה מספיק לדעתי.
תיהנה באילת!
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
·שי-כ כתב:^מיילא חצי מחיר. זה כמו החלפת חמור צולע בסוס גזעי...
צודק !
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

@pixies
הוא יצטרך WIN ולא OE כדי להפעיל תוכנות של 3D-BD.
הוא יצטרך WIN ולא OE כדי להפעיל תוכנות של 3D-BD.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

·שי-כ כתב:@pixies
הוא יצטרך WIN ולא OE כדי להפעיל תוכנות של 3D-BD....
איזה win מומלץ ?
- new-guy
-
- חבר ותיק

הTMT כתוכנה שמנגנת 3D מלא צריכה תוסף של כתוביות חיצוניות אם אני זוכר נכון?
40 שנה לך תיזכור..