ה SW-115 טוב יותר מה PB-2000 .
מה עוד שטוב יותר לרכוש מוצר בגודל פיזי כזה בארץ מאשר לרכוש בחו"ל !
בשעת האמת יש יבואן רשמי איכותי שנותן לך פיתרון מהיר .
·
...
·ה pb2000 טוב יותר משמעותית אין ויכוח בענין .
החסרון עבור חלק מהאנשים זו ההזמנה מחו״ל וסוגיית האחריות, בשני אלו לקליפש יתרון ואלו ההיתרונות היחידים שלו בתחום.
אני יודע, קשה לקבל זאת אבל תנסה ,בסוף תצליח.
איך אתה נהנה מהרסיבר החדש ? ספר חוויות תעלה קצת תמונות דבר איתנו איציק.
·ה pb2000 טוב יותר משמעותית אין ויכוח בענין .
החסרון עבור חלק מהאנשים זו ההזמנה מחו״ל וסוגיית האחריות, בשני אלו לקליפש יתרון ואלו ההיתרונות היחידים שלו בתחום.
אני יודע, קשה לקבל זאת אבל תנסה ,בסוף תצליח.
איך אתה נהנה מהרסיבר החדש ? ספר חוויות תעלה קצת תמונות דבר איתנו איציק.
...
istarmini
כרגיל . אתה יודע מה טוב ומה לא טוב מבלי לבחון אותם .
בקשר לחוויות . במקום לספר לך איך ומה אתה מוזמן להתרשם !!
על הדרך גם תבין כמה ה SW-115 טוב יותר מה PB-2000 .
שלח הודעה ונקיים פגישה . זה יכול להיות די מעניין
·
כרגיל . אתה יודע מה טוב ומה לא טוב מבלי לבחון אותם .
בקשר לחוויות . במקום לספר לך איך ומה אתה מוזמן להתרשם !!
על הדרך גם תבין כמה ה SW-115 טוב יותר מה PB-2000 .
שלח הודעה ונקיים פגישה . זה יכול להיות די מעניין
·
...
את ה 2000 שמעתי את הקליפש אין צורך
גם אתה לא שמעת את שניהם ,באותו מקום ,ככה שלא רלוונטית הבדיקה שלך.
אנסה לארגן זמן ואולי באמת אגיע אליך כדי לנפץ אי אילו מיתוסים שונים ומשונים:)
·
תהיה בטוח שתשמע קולנוע שעדיין לא שמעת .
איך ה 924 לדעתך ?!
·
...
לא שמעתי מאיזה כיוון טוב או רע ?:)
תשתדל להוריד קצת רק קצת את מפלס הבטחון העצמי שלך לגבי מה שמעתי ומה לא שמעתי.אתה לא תוכל לחדש לי כלום תהיה בטוח .
אין לי דעה בסוגיה של ה 924 . לא ממש מענין אותי הדגם הזה בדיוק כמו כל יתר הדגמים מתחתיו ומעליו
·
קודם כל תתחדש על הרכש, ותן לנו תמונה של כל הבמה. למה בקמצנות מתחת למשקוף ?! מישהו נתן לו נשיקה ?
בוודאות לא קיבלתי ממך שום פנייה אחרת הייתי עונה או לפחות מתייחס...
אבל לא בוכים על חלב שנשפך.
בכל מקרה - לא שמעתי את הסאב ולא משנה אם SVS או הקליפש טוב יותר, העיקר שאתה מרוצה ממנו וזה מה שחשוב...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
...שלחתי הודעה בפרטי אבל לא חשוב הכל לטובה , בכל מקרה תודה רבה וסליחה אם יצא שפגעתי נשמה אני בטוח שהיית עוזר
בקשר לתמונה של הכל - אני עוד בתהליך ההתקנה של הכל אין כל כך זמן בגלל העבודה .
תודה רבה לכולם על הברכות
...
קודם כל תתחדש על הרכש, ותן לנו תמונה של כל הבמה. למה בקמצנות מתחת למשקוף ?! מישהו נתן לו נשיקה ?
בוודאות לא קיבלתי ממך שום פנייה אחרת הייתי עונה או לפחות מתייחס...
אבל לא בוכים על חלב שנשפך.
בכל מקרה - לא שמעתי את הסאב ולא משנה אם SVS או הקליפש טוב יותר, העיקר שאתה מרוצה ממנו וזה מה שחשוב...
HazooM כתב:אל תהיה כל כך בטוח. הוא יורד נמוך כמו ה SVS ובעל דרייבר עם Motor מאד דומה אבל עם יתרון של שטח ממברנה גדול יותר. במילים אחרות, על הנייר הוא דווקא אמור להיות קצת יותר מוצלח.
...
איפה קראת ביטחון מופרז בדברי? לא סתם אמרתי "ככל הנראה"...
לגבי היתרון היחסי של גודל הממברנה של ה-SW115, ייתכן והוא מתקזז ע"י הפורט הגדול הרבה יותר של ה-PB2000 - קוטר 4 אינץ' לעומת סלוט פורט דקיק ב-SW115.
בכל אופן, היות ואף אחד לא טרח למיטב ידיעתי אשכרה למדוד את הביצועים של ה-SW115, אי אפשר להשוות את הביצועים שלו מול המדידות (הרבות) שבוצעו ל-PB2000. אתה רוצה אולי להרים את הכפפה?
איפה קראת ביטחון מופרז בדברי? לא סתם אמרתי "ככל הנראה"...
לגבי היתרון היחסי של גודל הממברנה של ה-SW115, ייתכן והוא מתקזז ע"י הפורט הגדול הרבה יותר של ה-PB2000 - קוטר 4 אינץ' לעומת סלוט פורט דקיק ב-SW115.
בכל אופן, היות ואף אחד לא טרח למיטב ידיעתי אשכרה למדוד את הביצועים של ה-SW115, אי אפשר להשוות את הביצועים שלו מול המדידות (הרבות) שבוצעו ל-PB2000. אתה רוצה אולי להרים את הכפפה?
epony כתב:לגבי היתרון היחסי של גודל הממברנה של ה-SW115, ייתכן והוא מתקזז ע"י הפורט הגדול הרבה יותר של ה-PB2000 - קוטר 4 אינץ' לעומת סלוט פורט דקיק ב-SW115.
...
עזוב שלגודל של ה Port אין פה משמעות. אתה משווה Port עגול ל Slot מבלי למדוד את השטח שלהם. מה זה "דקיק"? מדדת? תבדוק ואז תראה שדווקא ל SW115 יש Port יותר גדול.
epony כתב:כל אופן, היות ואף אחד לא טרח למיטב ידיעתי אשכרה למדוד את הביצועים של ה-SW115, אי אפשר להשוות את הביצועים שלו מול המדידות (הרבות) שבוצעו ל-PB2000.
...
בדר"כ הייתי מסכים איתך, אבל כבר מדדו את ה FR שלו וכל מה שנשאר זה הרמה של הדרייבר, ובמקרה הזה שניהם מאד דומים אבל עם יתרון גדול בשטח ל SW115.