מהו לדעתכם המכשיר הכי מומלץ כיום ל XBMC?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם לא השתכנעת, אז תישאר עם סטרימרים שהם תמיד מושלמים וחפים מבעיות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
pixies ה-20 שלבים זה למכשיר מבוסס רוט ולאחר מכן להתקנת טוויקים
המון משתמשים מדווחים וזה גם ידוע שנכון לעתה אפשר גם להתקין XBMC/KODI ללא רוט - הכל נתון לבחירת המשתמש כמובן באם ניתן לבצע רוט.
אגב לא מבין את האנטי שלך נגד המחשב דורון אתה מפתיע אותי
המחשב מגיע מבית טוב.. אמזון.. יש לו ביקורות מעולות, חנות אפליקציות משלו, נטפליקס, הולו ועוד
שום מילה באתר אין עליו אלא רק הילול של מחשבי לוח קטנים כמו CUBOX ו-RPI?
אני מבין שהכיוון הוא הזול.. אבל הזול לווא דווקא היותר טוב וכאן היותר טוב הוא האמזון שלוקח אותם בקלות
אבל מכבד את דעתך כתמיד - אצלי המוצר עובד נהדר, אין הפעלות מחדש, אין תקיעות, אין דבר
משתמש אותי כ-HTPC מרכזי, משחקים גם יש בו, טלוויזיה חיה... יותר מזה?
ושוב זהו מחשב/סטרימר מבוסס 4 ליבות, 2 ג"ב ראם... מגיע PLUG AND PLAY ולמי שרוצה XBMC עוד 2 דקות של הורדת תוכנה והתקנה דרכה של התוכנה... לכל שאלה אשמח לסייע בשרשור שפתחתי למוצר.. תרגישו חופשי (אני אישית קניתי בהשראת הפוסט של נמסיס ולא מתחרט לרגע)
נ.ב. באיביי יש מכירות של המוצר כבר מוכן עם הכל מותקן כולל ה-XBMC.. תריצו חיפוש amazon fire tv xbmc
המון משתמשים מדווחים וזה גם ידוע שנכון לעתה אפשר גם להתקין XBMC/KODI ללא רוט - הכל נתון לבחירת המשתמש כמובן באם ניתן לבצע רוט.
המחשב מגיע מבית טוב.. אמזון.. יש לו ביקורות מעולות, חנות אפליקציות משלו, נטפליקס, הולו ועוד
אני מבין שהכיוון הוא הזול.. אבל הזול לווא דווקא היותר טוב וכאן היותר טוב הוא האמזון שלוקח אותם בקלות
אבל מכבד את דעתך כתמיד - אצלי המוצר עובד נהדר, אין הפעלות מחדש, אין תקיעות, אין דבר
ושוב זהו מחשב/סטרימר מבוסס 4 ליבות, 2 ג"ב ראם... מגיע PLUG AND PLAY ולמי שרוצה XBMC עוד 2 דקות של הורדת תוכנה והתקנה דרכה של התוכנה... לכל שאלה אשמח לסייע בשרשור שפתחתי למוצר.. תרגישו חופשי (אני אישית קניתי בהשראת הפוסט של נמסיס ולא מתחרט לרגע)
נ.ב. באיביי יש מכירות של המוצר כבר מוכן עם הכל מותקן כולל ה-XBMC.. תריצו חיפוש amazon fire tv xbmc
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני לא אנטי, אני רק מציין שחבל שאין למכשיר הליך התקנה פשוט יותר ותמיכת תוכנה רשמית, זה הכל.
סטירמרים זה כבר עולם אחר. גם בסלון וגם בחדר שינה יש לי סטרימרים של 6600 TIVX אבל על סריטמר אי אפשר להתקין XBMC
* גם את הסטרימרים הגיע הזמן להחליף למשהוא יותר מתקדם, מישהו יודע עם הדיון HD תומך בפורמט DTS ? לפי פרסומים של החברה של כמה חודשים אחורה של הדיון כבר לא אמור לתת תמיכה בפורמט DTS
לא אמרתי שלא השתכנעתי אלה אני רואה שאין מכשיר שאין לא בעיות כולל מכשירים " עכשווים" אני מניח משרוב התוכן יהיה או ליין ומחפש מכשיר הכי יציב והכי פרקטי שאפשר במסגרת התקציב של עד 100 $ לא משנה לי אם זה אנרואיד או לינוקס העיקר לחבר ולשכוח.
אגב מה בנוגע התקנת XBMC על אפל TV ?
* גם את הסטרימרים הגיע הזמן להחליף למשהוא יותר מתקדם, מישהו יודע עם הדיון HD תומך בפורמט DTS ? לפי פרסומים של החברה של כמה חודשים אחורה של הדיון כבר לא אמור לתת תמיכה בפורמט DTS
לא אמרתי שלא השתכנעתי אלה אני רואה שאין מכשיר שאין לא בעיות כולל מכשירים " עכשווים" אני מניח משרוב התוכן יהיה או ליין ומחפש מכשיר הכי יציב והכי פרקטי שאפשר במסגרת התקציב של עד 100 $ לא משנה לי אם זה אנרואיד או לינוקס העיקר לחבר ולשכוח.
אגב מה בנוגע התקנת XBMC על אפל TV ?
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ממה שהבנתי, מאוד מסובך (אפל TV) ולא ממש עובד כמו שצריך.
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
דווקא מנסיון של מספר שנים, לא מאוד מסובך, ועובד יופי.
כמובן שמדובר רק על ATV2, שנפרץ (ותומך רק עד 720P), ומאותו הרגע מריץ בחדר השינה XBMC.
ד"א, האפשרות הכי נוחה שם זה בעדכון הגרסאות (הרשמיות), כולה apt-get ואתה מעודכן.
כמובן שמדובר רק על ATV2, שנפרץ (ותומך רק עד 720P), ומאותו הרגע מריץ בחדר השינה XBMC.
ד"א, האפשרות הכי נוחה שם זה בעדכון הגרסאות (הרשמיות), כולה apt-get ואתה מעודכן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני התכוונתי ל-ATV שנמכר עכשיו (3), ולא 2.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
אפרופו סטרימרים, לפני מספר שנים היה פה טרנד של סטרימרים מבוססי NMT של כל מיני יצרנים עלומים,shay1 כתב:סטירמרים זה כבר עולם אחר. גם בסלון וגם בחדר שינה יש לי סטרימרים של 6600 TIVX אבל על סריטמר אי אפשר להתקין XBMC![]()
אגב מה בנוגע התקנת XBMC על אפל TV ?...
ואני תקוע עם 2 כאלה בבית כאשר החברה כבר לא קיימת ואין עידכוני FW ואין נעליים.
אז מעתה ואילך אני לא מכניס כלום שאינו מבוסס X86. מטעויות לומדים....
·
אפשר לינק לשרשור?benny123 כתב:pixies ה-20 שלבים זה למכשיר מבוסס רוט ולאחר מכן להתקנת טוויקים
נ.ב. באיביי יש מכירות של המוצר כבר מוכן עם הכל מותקן כולל ה-XBMC.. תריצו חיפוש amazon fire tv xbmc...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
M2 בחתימתי יש לך לינק לסיקור של אמזון ולנוחיות מרבית צרפתי את המדריכים מולם אני עבדתי ממש לפי הסדר
כפי שהזכרתי לא חייב רוט כדי להתקין XBMC אך מומלץ בדגש על מומלץ לעשות רוט כדי להנות מכל יכולות המוצר ומעבר
דורון - גם ATV2 וגם בוקסי עובדים נהדר עם XBMC
AFTV עובד פיקס עם XBMC ועם KODI הותקנו ונבדקו וזה עובד אצלי 24/7 ואין בעיות כלל, כל אחת וחווית השימוש שלו.
אני מחכה שהמחיר ירד (בע"ה בבלאק פריידי הקרוב בארה"ב) ואז מזמין עוד יחידה
כפי שהזכרתי לא חייב רוט כדי להתקין XBMC אך מומלץ בדגש על מומלץ לעשות רוט כדי להנות מכל יכולות המוצר ומעבר
דורון - גם ATV2 וגם בוקסי עובדים נהדר עם XBMC
AFTV עובד פיקס עם XBMC ועם KODI הותקנו ונבדקו וזה עובד אצלי 24/7 ואין בעיות כלל, כל אחת וחווית השימוש שלו.
אני מחכה שהמחיר ירד (בע"ה בבלאק פריידי הקרוב בארה"ב) ואז מזמין עוד יחידה
@benny123
·
אתה יכול לראות באתר של הטרקטור שכבר עכשיו כל כמה שבועות הם מורידים את המחיר ל84 דולר )כמו המחיר הנחה של הרוקו( . אני לא מאמין שהם יורידו יותר מדי כי אז הם יורים לעצמם ברגל כי הם גם צריכים למכור את הסטיק. הבעייה הכי גדולה שאין משלוח ישיר לארץ מה שמייקר...
·
אתה יכול לראות באתר של הטרקטור שכבר עכשיו כל כמה שבועות הם מורידים את המחיר ל84 דולר )כמו המחיר הנחה של הרוקו( . אני לא מאמין שהם יורידו יותר מדי כי אז הם יורים לעצמם ברגל כי הם גם צריכים למכור את הסטיק. הבעייה הכי גדולה שאין משלוח ישיר לארץ מה שמייקר...
@benny123
·
אני חושב לקנות באמת יותר מאוחר היום.
כמו שכתבתי בפורום אחר,
שימו לב באמאזון אפשר לקנות את הFIRETV ולהוסיף 99 ואז לקבל פריים לשנה ויורד 40$ ממחיר החבילה. הייתי איתם בצאט ונאמר לי שמכיוון שהחבילה שולחים קבלה רק על המוצר שבתוך האריזה, פריים זה שרות ולא מוצר ולכן בעצם בקבלה יהיה כתוב 60$ עבור המוצר מה שאומר שאם משתמשים בשירות כמו USHOP אז אין מיסים כי זה פחות מ75 דולר.
בערב יהיה לי זמן ואז אני אזמין ואשלח להם. עולה קצת יותר ומקבלים פריים לשנה
תיקון: ההנחה יורדת חצי על המכשיר וחצי על השירות אז זה לא יוצא פחות מ75$
·
אני חושב לקנות באמת יותר מאוחר היום.
כמו שכתבתי בפורום אחר,
שימו לב באמאזון אפשר לקנות את הFIRETV ולהוסיף 99 ואז לקבל פריים לשנה ויורד 40$ ממחיר החבילה. הייתי איתם בצאט ונאמר לי שמכיוון שהחבילה שולחים קבלה רק על המוצר שבתוך האריזה, פריים זה שרות ולא מוצר ולכן בעצם בקבלה יהיה כתוב 60$ עבור המוצר מה שאומר שאם משתמשים בשירות כמו USHOP אז אין מיסים כי זה פחות מ75 דולר.
בערב יהיה לי זמן ואז אני אזמין ואשלח להם. עולה קצת יותר ומקבלים פריים לשנה
תיקון: ההנחה יורדת חצי על המכשיר וחצי על השירות אז זה לא יוצא פחות מ75$