אני חושב שגם אם נגיד הפאנל יישרף אחרי.... שנה, אפילו חצי שנה.jacko-il כתב:תמונההה,
נכון. יש הפרש עצום במחיר. בארץ המסכים (כמו הרבה מוצרים אחרים לצערי) נמכרים במחירים מופרכים ביחס לחו"ל. הסיבה היחידה שרשמתי את החישוב שלי היא כדי להראות שיכול להיות שהוא טעה בחישוב שלו. זה הכל. שלא יווצר מצב שהוא מזמין ויופתע שהוא צריך לשלם יותר. אם הוא/אתה לא מסכים עם החישוב שלי, זו כבר בעיה אחרת. אני לא יודע למה יש הבדלים בין החישובים, החישוב מאד פשוט: 53.4% על עלות המוצר (כולל בתוכו את עלות השילוח).
למה אתה צריך שרות בישראל? זה פשוט - כשקונים מסך בכל כך הרבה כסף נחמד לדעת שאם במידה ואחרי תקופה מסויימת תיווצר בעיה באחד הרכיבים (כמו בפאנל למשל) אז יש על זה אחריות ויחליפו את המסך. אם אין לך אחריות, אתה יכול לזרוק את המסך הכל כך יקר הזה לפח. הצעת המחיר שתקבל (אם תקבל בכלל) בארץ על החלפת פאנל למסך כזה תעלה יותר ממה שעולה לרכוש שוב מסך חדש. (ולא הבנתי מה הקשר ל "סמסונג צריכים טיפול כרוני.." - דברתי על מסכים באופן כללי ולא על החברה הזו ספציפית.)
אין שום אישורים ממשרד התקשורת? אני מחפש בעיות שלא קיימות? אחלה, דעתך לגיטימית אבל לא תואמת את המציאות. זה על סמך מידע שבקלות אפשר למצוא במשרד התקשורת במדור יבוא אישי ו/או על סמך נסיון של אחרים שייבאו מארה"ב, חלקם כאן מהפורום, שתיארו בעבר את תהליך הנפקת האישורים ממשרד התקשורת לצורך שחרור המסך מהמכס. אבל יותר קל לטמון את הראש בחול ולרשום שאני מדבר שטויות.. זה חינם, מה אכפת לך?
לא יודע מאיפה קבלת את הרושם שאני מתנגד לייבוא אישי מחו"ל - נהפוך הוא - אני סופר בעד. רק צריך לדעת וליידע את כל העובדות. אני בעצמי שקלתי לייבא מסך אך ירדתי מזה בגלל הסיכונים שציינתי קודם (ובעיקר בגלל שעלויות המשלוח והמיסוי בדרך כלל הופכות את העסקה ללא כל כך כדאית).
אגב, אם כבר עסקה כדאית, זו דווקא נראית לי אחת האטרקטיביות שראיתי שם:
http://www.bhphotovideo.com/c/product/1 ... smart.html
כ- 8100 ש"ח מחיר סופי בארץ אחרי השילוח והמיסוי. (לעצמי נגיד לא הייתי מזמין כזה מפני שאני מאוכזב מאד מה- LA60621Y שלי, אבל אולי למישהו אחר הוא יתאים בול.)
*** עריכה - סליחה, פספתי את עלות המשלוח. הייתי בטוח שזה הוסיף את זה למחיר אבל זה לא. אז תשכחו מזה.....
בכסף שחכסכת אתה יכול לקנות עוד מסך מארה"ב(אם ניקח בחשבון שמדובר בחיסכון של כמעט 50% ושמחירי המסכים כל הזמן יורדים).
כך שבטווח המחירים הזה, אני בהחלט חושב שעדיף להזמין מחו"ל.