המלצה לרסיבר (אמזון)
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9066
- נתן תודות: 1585 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
תתחדש, NICE לראות ברנדים נוספים חוץ מאלה השוטפים לאחרונה...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
sony 1050
הסוני עולה על כל הציפיות ויותר
קולנוע בייתי - עושה את הכל ללא מאמץ ,עובד יפה מאוד כבר בהגברה נמוכה,שונה מאוד מהדנון שהיה לי .
הסאונד נקי ומופרד בצורה מצוינת,הצליל אוורירי לא בהיר הצליל עוטף אותך בצורה יפה מאוד .
במוזיקה הוא מזכיר לי ביכולתו ספינת דגל של הרמן קרדון שהייתה לי לפני הרבה שנים harman kardon avr 80
הצליל מאוד מדויק מהיר ואוורירי .
מערכת הכיול עושה את הכול במהירות (שתי דקות) לא חושב שכל כך טוב ,עשיתי כיול ידני .
קורא יפה קבצי flac ברזולוציה גבוה וכמו כן קבצי DSD )
on screen diplay מאוד ברור וקל לתפעול .
הרסיבר נתן לי רושם של מוצר יותר יקר ,גם בקולנוע בייתי ובמיוחד במוזיקה .
רק מדגיש שכל מה שנכתב הוא על סמך דעתי האישית בלבד ,דבר שיכול להשתנות ממאזין כזה או אחר
קולנוע בייתי - עושה את הכל ללא מאמץ ,עובד יפה מאוד כבר בהגברה נמוכה,שונה מאוד מהדנון שהיה לי .
הסאונד נקי ומופרד בצורה מצוינת,הצליל אוורירי לא בהיר הצליל עוטף אותך בצורה יפה מאוד .
במוזיקה הוא מזכיר לי ביכולתו ספינת דגל של הרמן קרדון שהייתה לי לפני הרבה שנים harman kardon avr 80
הצליל מאוד מדויק מהיר ואוורירי .
מערכת הכיול עושה את הכול במהירות (שתי דקות) לא חושב שכל כך טוב ,עשיתי כיול ידני .
קורא יפה קבצי flac ברזולוציה גבוה וכמו כן קבצי DSD )
on screen diplay מאוד ברור וקל לתפעול .
הרסיבר נתן לי רושם של מוצר יותר יקר ,גם בקולנוע בייתי ובמיוחד במוזיקה .
רק מדגיש שכל מה שנכתב הוא על סמך דעתי האישית בלבד ,דבר שיכול להשתנות ממאזין כזה או אחר
ואם זה משלוח רגיל ללא תוספת למהיר עדיין אפשר לבקש משלוח UPS או זה רק למהיר?shay820 כתב:אמזון איטליה, זמן הגעה במשלוח מהיר 48 שעות, בתנאי שהרסיבר נמצא במלאי שלהם....
וב LANGUAGE של התפריט ברסיבר זה באנגלית או באיטלקית?
תודה.
·אם אני לא לוקח משלוח מהיר אני יכול לבקש UPS ?shay820 כתב:תפריטים באנגלית כמובן, ups אני ביקשתי מאמזון איטליה....
ויצא לך לבדוק לגבי אם ניתן לנגן מהפלאפון לבלוטוס שהטלוויזיה כבויה ורק הרסיבר דלוק?
בניגון סרטים אין בעיה של סנכרון סאונד ותמונה שהקול בה לפני או אחרי ?
תודה רבה.