יש לי ילדים ואני יודע בדיוק למה אתה מתכוון כשאתה אומר שאתה צריך שיהיה לך חומר עבורם בשליפה כל הזמן . אני חושב שילדים לא כל כך מבדילים אם אתה מציג להם סרט HD מ-TIVX או סרט DVD רגיל דרך ה-OPPO או כל DVD אחר .
לגבי האישה זה סיפור אחר . אותה לא ניתן למרוח ואם אתה לא מציג לה תוכן HD נקי בערב , היא בטוח תבחין בזה וזה עלול להשפיע להמשך הערב . ( פתאום היא תתקע אותך עם ארוחת מקדונלדס או תקבל כאבי ראש חזקים בדיוק כשאתה נכנס למיטה ...
זו בדיוק הסיבה שאני מחפש בדחיפות נגן HD כמו שצריך ואני לא יכול לחכות ל"עולם הדיגיטלי" עד שיקבלו את ה-TIVX 4000 בפברואר . עד פברואר אני עלול לאכול הרבה ארוחות מקדונלדס ולגרום לאשתי הרבה "כאבי ראש" לפני השינה
אני מסכים איתך גם שאם היה אפשר לרכוש דיסק קשיח של 100 טרה ב-300 שח , לא היה לי צורך בכלל בצורב והיתי מעתיק ומאחסן הכל בדיסק הקשיח .
הבעיה שלי היא נובעת קודם כל מהעובדה שמחיר דיסק קשיח של 100 טרה עוד לא הגיע ל-300 שח ובימים שהאיחסון על DVD עולה פחות מהאיחסון על הדיסק הקשיח ( ראה את ההשוה שאתה עשית בעצמך) פי 4 , אני חושב שצריך לבחור את הפתרון הזול ביותר מבין השניים , למרות שזה נוח , זה פחות זמין אבל בסופו של דבר זה לא נמחק .
אם תמשיך לאגור הכל על הדיסקים הקשיחים ולא תקנה נוספים , בסופו של דבר הם יתמלאו מהר . ואז תהיה חייב לבחור באחת מהאפשרויות הבאות :
1.למחוק ולא לצרוב כדי לפנות מקום לתכנים חדשים .המידע הישן יעלם .
2.למחוק אבל לצרוב כדי לשמור לדורות הבאים .
נכון שזה לא נוח לחלק סרט HD של שעה וחצי ל-4 DVD ים של 4.65 גיגה ...אבל עלות האיחסון של דבר כזה על דיסק קשיח היא 1.6*18.6=29.76 שח ולאחסן את זה על DVD עולה לך 0.45*18.6=8.37 שח , כלומר על כל סרט HD אתה משלם יותר מ-10 שח יותר אם אתה משאיר אותו על ה-HD .
מכאן , חוץ מנוחות , אני חושב שיש כאן עיניין של עלות . אני בין אלה שמעדיפים לפצל את הסרט ל-4DVD ים שונים , מבלי שזה יהיה נוח אבל להחסוך 10 שח על סרט . אם מאזן המחירים ישתנה לטובת האיחסון בדיסק קשיח , אשנה את זה .