מחפש מסך תלת-מימד פאסיבי, 50, למשחקי מחשב וסרטים, סוף 2014

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

תודה.

לגבי כמה כמה מהרשמים שלך, יש דמיון ביחס למסך סוני W70x (רלוונטי גם ל-W8 ):

1. גם כאן הממשק מגיב לאט. גרוע יותר מהדגם המקביל של סוני משנת 2013. הוא גם מסורבל מבחינות אחרות.
גם כאן יש הסבר ב"כאילו" על האפשרויות. שורה או שתיים שלא באמת מספקות שום מידע.

3. גם כאן הפינות כהות. ייתכן שגם הקצוות הרוחביים למלוא גובהם, אם כי זו אולי בעיית זוויות צפיה מוגבלות (אני יושב קרוב). רואים את זה בקלות בשימוש כללי במחשב.

4. הסאונד לא משהו בכלל. אני צריך לשחק עוד עם ההגדרות, אבל יש לי הרושם שזה גרוע קצת מהדגם המקביל משנה שעברה, למרות שזה כנראה אמור להיות אותו דבר.

6. גם כאן אין אפשרות סיבוב. יש בכלל טלווזיות עם דבר כזה?

פשוט-לנגן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37

שליחה

שכחתי לציין משהו חשוב! צריכת החשמל של הטלוויזיה...

ולמה שכחתי? כי כשחיפשתי את הנתון לפני הרכישה, לא מצאתי שום נתון רשמי, לא בחנויות, לא באתר של LG, לא באתר של היבואן. לכל היותר מציינים את הצריכה במצב המתנה (שהיא פחות מ1 וואט). אגב, גם החוברת של הטלוויזיה לא מכילה את הנתון הזה, וגם הקופסה של הטלוויזיה לא מציינת דבר על זה, ואפילו מאחורי הטלוויזיה לא כתוב כלום על זה! לפחות בסמסונג הישנה (32 אינצ', LCD, שנת 2008) שיש אצלי כתוב מאחור את צריכת החשמל (180 וואט אם אני זוכר נכון).

כן מצאתי נתון של טלוויזיה דומה (גם כוללת 2.1 רמקולים) פה:
https://www.avforums.com/review/lg-lb700-42lb700-42lb700v-42-lb700v-full-hd-led-lcd-tv-review.10481#sectionAnchor34595

צריך לגלול קצת למטה, אבל הצריכה הכי גבוהה שהם השיגו היא 63W למסך 42 אינצ'. לא כתוב אם זה כולל את הפעלת הרמקולים (שההספק שלהם הוא 24W בסה"כ), אבל אני משער שלא.
חשוב להדגיש שהצריכה משתנה בהתאם לתמונה המוצגת (צבעים ורמת בהירות), אבל זה לא אומר שאי-אפשר לדעת מה הצריכה המקסימלית של המסך (כלומר בעומס הצבעים והסאונד והעיבוד הכי גבוה), ואני לא רואה סיבה ליצרן להימנע מלכתוב מה הצריכה המקסימלית.

אני משער שהצריכה של דגם ה-47 שלי, לפי המבחן הזה, היא 70.5W (עשיתי 63W לחלק ל-42 אינצ', כפול 5 אינצ' - ההפרש בין 42 ל-47 - ואז חיברתי ל-63), ועם רמקולים מופעלים בווליום של סרט אקשן, אני משער שהצריכה מגיעה לכמעט 100 וואט.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

אם מחשבים לפי גודל מסך, שטח רלוונטי יותר מאלכסון, אז צריך להוסיף 25% ולא 12%.

לפי המפרט לדגם דומה:
http://www.lg.com/uk/tvs/lg-47LB650V

זה 55W לפי שיטת המדידה שהשתמשו בה.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”