תתחדש
סלון יפה וענקקקקק.

·Almogc כתב:יואב,
תודה על הטיפים, זה בהחלט מה שעשינו.
אבי,
ממרחק של 3 מטר אין ספק שאפשר ״להתפשר״ והאפקט יהיה מרשים גם ללא מקרן.
לכן ציינתי גם בפוסט שזה מאוד תלוי במרחק ישיבה.
שלא תטעה, מבחינתי גם ממרחק 3 מטר מקרן עדיף אבל זה אני.
אבל שאני יושב היום בסלון מול ה 70 אינץ זה קטן ומסך של 80 אינץ ומעלה ברמה גבוהה יעלה לא מעט, לכן ההעדפה היא למקרן....

שלום עידן,idan309 כתב:לפני הכל תתחדש ותהנה.
לגבי המקרן הנבחר לדעתי הבחירה היא נכונה מאוד (בטח כאשר לא נבחנה האופציה של ה-TW9200, מדוע לא נשקלה?) אבל אני משוחד.
לגבי המסך, אני לא מכיר אבל כולי תקווה שהמסך יהיה טוב יותר ממסך המתיחה שאני רכשתי.
אני יכול לאמר שבדיעבד היית משקיע יותר והולך על מסך איכותי יותר ממה שרכשתי (גם כאשר ברור לי שהייתי משלם יותר מכפול) וברור לחלוטין שבנתונים שלך ושל אחיך (מרחק צפייה של 6.6 מ' ולהבנתי קיר הקרנה ברוחב של לפחות 4 מ') הייתי בפירוש הולך על מסך גדול יותר (אם בפורמט 16:9 לפחות 140", אם בפורמט סינמסקופ לפחות 150").
כמו כן מהתרשמות מהתמונות נראה כי גובה התמונה מתחיל יחסית גבוה (אני מעריך שמדובר בלפחות 90 ס"מ ע"ב העובדה שהמסך מוקרן צמוד לתקרה שאני מעריך שגובהה כ-2.8 מ').
גם כך לדעתי העובדה שבסלון כל כל מרשים המסך לא מוסתר עם קרניס גבס היא בעייתית ולכן הייתי מתקין את המסך נמוך יותר (כמובן שאז זה מחייב הסתרה בגבס) כך שהתמונה תתחיל גבוה של לכל היותר 50 ס"מ (גם אם זה אומר להחליף מזנון ולמקם את הסנטר בתוכו).
ההבדל בין תמונה של 120" שמתחילה בגובה של 50 ס"מ לתמונה של 120" בגובה של 90 ס"מ לדעתי היא משמעותית (כמובן שאם הולכים על מסך גדול יותר אז ההבדל עוד יותר משמעותי)....
שלום איש יקר,yarino כתב:אלמוג,תתחדש ותהנה![]()
קנית אחלה מקרן עם תמונה פצצה,אני לא מפסיק להתלהב מכל סרט.
לגבי המסך,אז כמו שנאמר,במרחק כזה הייתי הולך על מסך הרבה יותר גדול,אצלי הסלון 5.5 מ' והמסך 133 אינץ ועדיין נראה לי קטן....