למה מאזינים חברי הפורום?
Fault Line - Love means everything
שילוב בין אלקטרוני לColdplay - חוויה, אחת הפעמים היחידות בהם שמעתי אלבום בפעם הראשונה מהתחלה ועד הסוף ובסופו לחצתי עוד הפעם Play..
מעבר לזה ישנם כמה אלבומים של מלחינה מאוד מוכשרת Carla Bley, שמעבר למוסיקה טובה מדובר על הקלטות מאוד איכותיות בד"כ - ג'אז..
החדש של Bjork, גם חברים כמו מייק פאטון ורוברט וויאט חברו לאלבום והוציאו כהרגלה/ם מוסיקה מעולה.
מעבר לזה ישנם כמה אלבומים של מלחינה מאוד מוכשרת Carla Bley, שמעבר למוסיקה טובה מדובר על הקלטות מאוד איכותיות בד"כ - ג'אז..
החדש של Bjork, גם חברים כמו מייק פאטון ורוברט וויאט חברו לאלבום והוציאו כהרגלה/ם מוסיקה מעולה.
Salif Keita אלבום בשם Moffou
ריי צ'ארלס Genius Loves Company אלבום הדואטים ביחוד השיר עם ואן מוריסון
כמו כן ממליץ על אתר תחנות רדיו בשם live 365 אפשר לבחור תחנות לפי שם אומן החביב עליכם. אני ננעלתי על תחנה בשם KickingDeathIntheAss
זה השם, ללא רווח
ריי צ'ארלס Genius Loves Company אלבום הדואטים ביחוד השיר עם ואן מוריסון
כמו כן ממליץ על אתר תחנות רדיו בשם live 365 אפשר לבחור תחנות לפי שם אומן החביב עליכם. אני ננעלתי על תחנה בשם KickingDeathIntheAss
זה השם, ללא רווח
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
אני מאזין לדיסק החדש של APOCALYPTICA (אשר כולל זמרים ומילים באופן יחסית נדיר עבור להקה זו).
לפני זה שמעתי את מנועים קדימה של אלג'יר.
לפני זה שמעתי את מנועים קדימה של אלג'יר.
עופר האם אפוקליפטיקה עושים גם בחדש קאוורים ?
יש לי את שני הדיסקים הקודמים שלהם הראשון שהם עושים קטעים של מטאליקה
ואת השני שלדעתי מדהים ביותר ששם הם מנגנים מגוון רחב של קאוורים של להקות מטאל
כמו ספלטורה , מטאליקה, סלייר, פנטרה ...ועוד ועוד ..
יש לי את שני הדיסקים הקודמים שלהם הראשון שהם עושים קטעים של מטאליקה
ואת השני שלדעתי מדהים ביותר ששם הם מנגנים מגוון רחב של קאוורים של להקות מטאל
כמו ספלטורה , מטאליקה, סלייר, פנטרה ...ועוד ועוד ..
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
יש להם די הרבה חומר... לדעתי, דווקא החומרים האחרונים כגון הדיסק של CULT והסינגלים שלהם מוצלחים דווקא מהתקליטים הראשונים (מרביתם עם ליווי ווקאלי של זמר/ת אורח/ת). ב-CULT היה ביצוע נפלא בצ'לו של LATERALUS.
הדיסק הנוכחי שונה למדי מהדיסקים הקודמים והוא הרבה יותר "מודרני" ורעשני. כלומר, יש פחות קטעים של רביעיות צ'לו שהיו בדיסקים הראשונים. יש יותר כלים מלווים (למשל תופים) ויש ליווי ווקאלי. לדעתי זה פונה יותר לקהל הרחב, ומוריד את האימפקט שיש לצליל הטהור של הצ'לו. כמו כן, חסר ביצועי COVER, דבר שהלהקה (אם אפשר לקרוא לפרוייקטים שלהם להקה במובן הרחב של המילה) הצטיינה בו בעבר.
הדיסק הנוכחי שונה למדי מהדיסקים הקודמים והוא הרבה יותר "מודרני" ורעשני. כלומר, יש פחות קטעים של רביעיות צ'לו שהיו בדיסקים הראשונים. יש יותר כלים מלווים (למשל תופים) ויש ליווי ווקאלי. לדעתי זה פונה יותר לקהל הרחב, ומוריד את האימפקט שיש לצליל הטהור של הצ'לו. כמו כן, חסר ביצועי COVER, דבר שהלהקה (אם אפשר לקרוא לפרוייקטים שלהם להקה במובן הרחב של המילה) הצטיינה בו בעבר.
וואלה קמתי בנימנום אחהצ לאחר יום עבודה מטורף
הדבר הראשון שקפץ לי ליד זה
rainbow finyl vinyl
הופעה חיה
זה פשוט אוסף של שירים מהופעות חיות מכל הזמנים שהיו קימיים .
פשוט דיסק מדהים !
הדבר הראשון שקפץ לי ליד זה
rainbow finyl vinyl
הופעה חיה
זה פשוט אוסף של שירים מהופעות חיות מכל הזמנים שהיו קימיים .
פשוט דיסק מדהים !
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- shlomy2000
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
TIESTO
VOID
EMINEM
JAY-Z
SIMPLY RED
VOID
EMINEM
JAY-Z
SIMPLY RED
Re: כן מרטין
ברכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חיים כתב:ואני חורש על הדיסקים שצרבתה לי.בזכותך למדתי לאהוב ג"ז...
konard hoffler - primitia chelica
jethro tull - songs from the wood
Pink Floys - dark side
כן כן, אני יודע.... קצת זקן לגיל 16
אבל העיקר שאני נהנה 
jethro tull - songs from the wood
Pink Floys - dark side
כן כן, אני יודע.... קצת זקן לגיל 16
mariah carey-the emancipation of mimi אלבום מדהים שלה,קולה המולטי אוקטבי(טוענים שיש לה 5 אוקטבות בגרון)פשוט נפלא.למרות שהגרון שלה קצת נחלד
..
Alicia Keys-The diary זמרת R&B/Soul מוכשרת ונהדרת שכיף לשמוע.בכל אופן אני נהנה אבל נראה לי שאני היחיד פה ששומע את זה...כולם פה שומעים מוזיקה של מבוגרים
(כי זה מה שאתם טיפשון שכמותי) ... אני בכלל לא בא לזלזל בכלל וכלל לא אני לא מזלזל באף מוזיקה,לדעתי אין כזה דבר מוזיקה "איכותית" לכלל אלא רק לפרט אם אתם מבינים אין כזאת מוזיקה שכולם אוהבים אפילו אם היא נחשבת הכי איכותית וטובה..כל אחד והמוזיקה שהוא נהנה לשמוע אותה...לכן אני שונא שאנשים אומרים "מזה מה אתה שומע?!?!" או שאנשים חושבים שהמוזיקה שלהם "הכי איכותית וטובה וכל השאר גועל"
.עד כאן היו דעותיי...
Alicia Keys-The diary זמרת R&B/Soul מוכשרת ונהדרת שכיף לשמוע.בכל אופן אני נהנה אבל נראה לי שאני היחיד פה ששומע את זה...כולם פה שומעים מוזיקה של מבוגרים
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
OMD הלהקה הטובה ביותר!
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך